Rujan 09, 2010, 18:42:23 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Forum   Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 ... 69 70 [71] 72 73 ... 76
  Ispis  
Autor Tema: Putovanja na Interove utakmice  (Posjeta: 31491 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ultras
Super clan

« Odgovor #1750 na: Ožujak 08, 2010, 23:34:50 »

O svaka čast,provedi se dobro,fenomenalno Inter zastava
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #1751 na: Ožujak 10, 2010, 01:36:48 »

do kojeg datuma su uplate za inter-djubrejube?
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #1752 na: Ožujak 10, 2010, 07:11:35 »

pa poslao sam ti pm
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #1753 na: Ožujak 10, 2010, 19:27:55 »

pa neznam, zbunjuje me to sto si napisao do 10-og, a prijave su do 12-og. sorry ali kad sam vidio na naslovnici vijest malo sam se zbunio
Evidentirano
Forza
Super clan

« Odgovor #1754 na: Ožujak 11, 2010, 00:52:39 »

Nikola aj me usvoji     anđeo bl
Evidentirano

Ne vesele mene bez vas utakmice nedjeljom !
interista herceg
Super clan

« Odgovor #1755 na: Ožujak 11, 2010, 01:04:11 »

Svaka ti dala  Cheesy
Evidentirano

Jose MOURINHO lalalala lala lalalalala JO-SE mourinho lalalalala lala ....
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1756 na: Ožujak 11, 2010, 19:34:26 »

ooo ovo tek sad vidi, bravo Nikola lijepo si to posložio  Inter zastava
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #1757 na: Ožujak 11, 2010, 19:57:08 »

Aaaaah, ulaznice osigurane! Chelsea - Inter i Fulham - Juventus + 7 dana Londona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jedva cekam... Jos samo da prezivim letove i prozivim strah od istih i biti ce to medeni mjesec (uoci vjencanja) iz snova.

Bravo Nikola  bow down bow down bow down ,još da se na poluvremenu pojaviš na screenu Stamford Bridge-a i isprosiš zaručnicu (još jednom) Cheesy u dresu Il Capitana  Inter zastava Pobjednik  mislim da bi tim činom ispunio većinu svojih životnih želja, (osim naravno večere s svojim intimusom Massimom MorattijemCheesy Cheesy Cheesy
Evidentirano
Bonzo
Super clan

« Odgovor #1758 na: Ožujak 11, 2010, 22:59:02 »

Cuchu, poslat ću ti PM.
Evidentirano
nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #1759 na: Ožujak 12, 2010, 09:17:57 »

ni ove ture ništa od putovanja,jbg čekat ću sljedeće valda će bit više sreće i šuške Sorry Inter baklja for in
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #1760 na: Ožujak 12, 2010, 09:38:42 »

ni ove ture ništa od putovanja,jbg čekat ću sljedeće valda će bit više sreće i šuške Sorry Inter baklja for in

Cista sokole žao mi je  Undecided ,sljedeća ,a valjda i zadnja ove sezone možda bi mogla bit  Chievo na proslavi scudetta  Think
« Zadnja izmjena: Ožujak 12, 2010, 09:40:00 od EL CUCHU 19 » Evidentirano
nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #1761 na: Ožujak 12, 2010, 10:15:16 »

ma nije mi uopće bitno ko igra samo da odem,bio sam na dvi velike utakmice,meni nije bitno derbi ili chievo ili bilo ko drugi samo da opet osjetim onaj osjećaj kada sam prvi put uša na stadion,amala svira cili stadio u deliriju uf cili se naježin kad pomislim baklja for in novija zastava Valovi Valovi Valovi Valovi
Evidentirano

Antonio
Super clan

« Odgovor #1762 na: Ožujak 21, 2010, 18:11:42 »

Evo upravo čitam da je Juve u subotu u 20:45, ne može bolje !!!!!
Evidentirano
levis
Super clan

« Odgovor #1763 na: Ožujak 21, 2010, 18:13:34 »

Odlicno !
Evidentirano

Bonzo
Super clan

« Odgovor #1764 na: Ožujak 21, 2010, 18:50:53 »

U subotu 17.04.? Pa šta nije trebalo biti 18.04. u nedjelju? Ne mogu vjerovat, to mi nikako ne paše... Sad
Evidentirano
levis
Super clan

« Odgovor #1765 na: Ožujak 21, 2010, 19:34:37 »

U subotu 17.04.? Pa šta nije trebalo biti 18.04. u nedjelju? Ne mogu vjerovat, to mi nikako ne paše... Sad

Daj Bonzo ne zezaj, moras sa nama i subotu. Sredit ces ti vec nesto!
Evidentirano

Bonzo
Super clan

« Odgovor #1766 na: Ožujak 22, 2010, 09:14:24 »

Daj Bonzo ne zezaj, moras sa nama i subotu. Sredit ces ti vec nesto!
Nadam se da hoću, morat ću nešto opako smuljat.
Evidentirano
interista7
Super clan

« Odgovor #1767 na: Travanj 06, 2010, 23:07:10 »

vidim da nigdje jos nepise,

polet vinkovci organizira putovanje na inter-barca, rok je do 9.4, kontakt je darko stojanovic, ako je netko zainteresiran mogu kasnije staviti broj jer sam bez mobitela
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1768 na: Travanj 06, 2010, 23:16:24 »

vidim da nigdje jos nepise,

polet vinkovci organizira putovanje na inter-barca, rok je do 9.4, kontakt je darko stojanovic, ako je netko zainteresiran mogu kasnije staviti broj jer sam bez mobitela
bilo je na naslovnici, di je nestalo nemam pojma 
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #1769 na: Travanj 06, 2010, 23:53:57 »

Tamo je i dalje.Jel' vi kužite uopće kako kruže vijesti na naslovnici? Zadnja vijest je sa velikom slikom i onda se spuštaju vijesti desno (sa sasvim malim sličicama i ima ih 5), nakon toga prelaze na lijevu stranu sa većim slikama i tu ima deset mjesta. Kad i tu prođu "sele" se u svoje rubrike i ne vide se više.
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #1770 na: Travanj 07, 2010, 01:35:00 »

Tamo je i dalje.Jel' vi kužite uopće kako kruže vijesti na naslovnici? Zadnja vijest je sa velikom slikom i onda se spuštaju vijesti desno (sa sasvim malim sličicama i ima ih 5), nakon toga prelaze na lijevu stranu sa većim slikama i tu ima deset mjesta. Kad i tu prođu "sele" se u svoje rubrike i ne vide se više.

nemam pojma, ja sam mislio da je ta vijesti bitna pa sam mislio da ce biti stalno na naslovnici, tj. na onim prvim slicicama na naslovnici. posto nije tamo bilo, odlucio sam staviti ovdje.
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1771 na: Travanj 07, 2010, 01:50:40 »

ne nisam skužio  Roll Eyes al mislio sam da će ostat malo duže kao glavna vijest, kao kad mi organiziramo putovanje jel'
a nije mi toliko bitna vijest da bi tražio po rubrikama, dakle samo sam "natuknuo" interisti da je negdje na stranici di je nestala nek traži  Grin
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #1772 na: Travanj 12, 2010, 06:31:17 »

Propalo putovanje na Inter-Juventus
Putovanja — By fanatico on April 12, 2010 at 05:28 | 1 views | Edit

Tužna vijest za sve koju su trebali ići na put. Iz Centrale u Milanu nam je glavni koordinator javio kako je došlo do promjene i da je Inter zbog svih događanja oko calciopolija odlučio da na stadion mogu samo pretplatnici i oni sa navijačkim karticama, koje su prošle godine uveli u Italiji a nitko od nas to normalno nema. Jako neodgovorno od njih jer su nam karte prvotno bile odobrene i mi smo ih uredno platili, napravili trošak oko transakcije a sada nam kažu da i za povrat novca mi moramo platiti trošak!? Molimo vas sve za strpljenje oko povrata novca i u najkraćem roku ćete dobiti povrat.
Evidentirano

nraguz
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1773 na: Travanj 12, 2010, 07:29:31 »

Ja bih zelio ispraviti veliku pogresku navedenu u gornjem postu: INTER NEMA NIKAKVE VEZE S OVOM ODLUKOM!!!! Postoji organ koji se zove CASMS i koji odlucuje koje su utakmice rizicne, te samim time odlucuje tko moze na utakmicu (nekad, kao u ovom slucaju samo pretplatnici, nekad zabrane samo gostujuce navijace, nekad ogranice kupnju ulaznica na 1 po osobi, a inace svak moze kupiti po 4, nekad zabrane prodaju ulaznica u odredenoj regiji…) Klubovi s tim nemaju bas nikakve veze.
Ovim se tekstom stvara krivi dojam da je Inter ili CCIC odlucio da na stadion mogu samo pretplatnici.
Moram nadodati i da se Inter zalio Sudu u Milanu zelivsi da bar Inter Clubovi (oni koji nisu pretplatnici) dobiju pristup, ali je zalba uredno odbijena.
Evidentirano

Milano siamo noi!
Bonzo
Super clan

« Odgovor #1774 na: Travanj 12, 2010, 09:17:15 »

Želio bi dodati da nije baš ni Inter "imun" na neke nepravde koje nam se konstantno događaju vezano za odlaske na utakmice. Radi se ne o samom klubu već nekima koji vode koordinaciju navijača van Italije ali ipak predstavljaju klub. Većina članova ni ne zna o kakvim se problemima radi kod svake utakmice, o broju karata, o pozicijama na stadionu koje dobijemo (napominjem da neki inozemni klubovi bez problema dobiju ulaznice za drugi prsten itd.), o tome da naš predsjednik i tajnik čekaju na dogovorenom mjestu ispred stadiona osobu za kontakt kako bi preuzeli ulaznice i neke suvenire a dotični gospodin uopće ne obavijesti da neće doći, o suludim rokovima za prijavu za utakmice (npr. za Barcelonu nazove i kaže da u nekoliko sati moramo dati popis ljudi i broj karata koji trebamo...), da ne pričam o tome kako su tražili da imamo svoje prostorije za okupljanje i gledanje utakmica, a kada to sve riješimo i predsjednik ih uredno obavijesti zajedno sa slikama u prilogu dobijemo odgovor; "sve je to lijepo ali zašto bi nas to bilo briga"? Šta reći nego da sam jako raočaran u sve to kao i svi ostali koji smo "ispušili" utakmicu. Sad
Evidentirano
 Str: 1 ... 69 70 [71] 72 73 ... 76
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!