|
Puppi
|
 |
« Odgovor #4475 na: Ožujak 11, 2010, 01:26:26 » |
|
pa mourinho ima ugovor do 2013 ja mislim ili tako nesto,tako da ne moze samo tako otici. a i da pozeli otici on bi interu morao placati
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adri
|
 |
« Odgovor #4476 na: Ožujak 11, 2010, 01:41:12 » |
|
Ugovor do 2012. god. i nešto se spominjalo da će podruživat za 1. god...i plus još 2 milje €
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #4477 na: Ožujak 12, 2010, 09:16:23 » |
|
amo kupit riberya on bi nam idealno doša uz snijdera ,mislim da nam je takav igrač neophodan za sve ostalo imamo igrače ali takvog tipa baš i ne
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
majstormk
|
 |
« Odgovor #4478 na: Ožujak 12, 2010, 16:14:16 » |
|
cemu dovoditi krilo kad igramo bez krila...  bolje nama da dovedemo hamsika/gerrarda i gourcuffa plus lijevog beka - kolarov il taiwo ili netko treci... mislim da bi onda imali bas sve...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
wHySoSeri0us.
|
 |
« Odgovor #4479 na: Ožujak 12, 2010, 16:23:37 » |
|
jok krila..nije to za na nas... ja bi doveo Gerrarda i Hamsika, a da se ima love prodao bih Maicona.. Zanettia vratio na desni bek (ili Santona desno, lijevi Kolarov)... Vezni red sa Cambiassom, Hamsikom, Gerrardom i Sneijderom bi bio najjači u Europi..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Jedan je JOSE MOURINHO
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #4480 na: Ožujak 12, 2010, 16:55:26 » |
|
a ajmo mi igrat menađera pa kupit to a stvarnost neka bude stvarnost 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
majstormk
|
 |
« Odgovor #4481 na: Ožujak 12, 2010, 18:03:22 » |
|
a ajmo mi igrat menađera pa kupit to a stvarnost neka bude stvarnost  dosad sam bio smiren, al cemu takav komentar? ak nemas kaj konstruktivno napisati, sutis... tema je tko treba doci u inter, jedan clan foruma je napisao da bi on riberyja zelio, ja sam napisao svoje misljenje, drugi clan svoje i sad ti uletis s ovakvim komentarom... nitko od nas ne tvrdi da ce itko od ovih doci, al za sve njih postoje poprilicna suskanja i realne su opcije...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #4482 na: Ožujak 12, 2010, 18:39:47 » |
|
pa zato što mi je pun qurac takvih nagađanja! evo ako baš želiš konstruktivno onda ćemo tako mislim kakva šuškanja? ribery nema šanse da će doć, hamšik je produžio ugovor sa napoliem tako da sumnjam da će još barem jednu sezonu igdje a pogotovo će inter teško odriješiti kesu jer će njegova cijena biti enormna, a naši transfer gurui branca i orialli će odlučiti ono što je u tom trenutku vjerojatno najbolje(dakle ne ti, ne ja, ne mišo, ne mirko) kolarov je isto jako slična priča kao hamšik, gerrard- eh tu bi se već moglo raspravljat. sumnjam da bi moratti škrtario oko takve svjetske klase, a l'pool tone sve dublje.... a i čemu stalno nagađanja kako promjeniti momčad kada je on već sama po sebi vrlo dobra, ako ne i odlična. na papiru inter je sigurno među glavnim favoritima za sve naslove. sigurno će kad-tad nastati potreba za nekim korekcijama, no mislim da smo mirni još barem iduću sezonu. situacija nije kao u vrijeme mancia kad je bilo potrebno rekonstruirat momčad, riješit se dacourta, solaria i ekipe.... sada smo promjenili 6 igrača u odnosu na prošlu sezonu, neki su malo razočarali(smotta, eto'o) a neki oduševili(lucio, sneijder, milito). mislim da radikalne potrebe nisu potrebne, eventualno jedan igrač. ne sada kao na menađeru slagati novu momčad kada to, ponavljam nije potrebno
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Ožujak 12, 2010, 18:43:37 od ante »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
wHySoSeri0us.
|
 |
« Odgovor #4483 na: Ožujak 12, 2010, 19:14:02 » |
|
ako ti misliš da Inter može osvojit Ligu prvaka sa Muntarijem i Mottom onda OK... i ja bi volio da je tako,ali nije...njih dvojica su po kvaliteti 3 puta slabiji od jednog Emrea, a kamoli Gerrarda... npr. Stanković će morati odigrati 5 puta bolju utakmicu u Londonu nego što je igrao u Milanu pa da imamo neke šanse za prolaz.. prevelike su varijacije pojedinih igrača kod nas u veznom redu.. jedino Cambiasso i Sneijder drže nivo igre... btw. nisam ni rekao rekonstrukciju, ali kao prioritet na ljeto vidim dovođenje Kolarova i Gerrarda i naravno rješavanje ili Muntarija ili Motte, ako ne i obadvojice
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Jedan je JOSE MOURINHO
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #4484 na: Ožujak 12, 2010, 19:23:10 » |
|
motta i muntari definitivno nisu kalibar za inter! to sam i rekao eventualno jedna korekcija i to je to. dakle muntari out smotta(čisto zato što je motti ovo prva sezona) klupa i dovođenje nekog veznjaka
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #4485 na: Ožujak 12, 2010, 19:26:58 » |
|
pa zato što mi je pun qurac takvih nagađanja! evo ako baš želiš konstruktivno onda ćemo tako mislim kakva šuškanja? ribery nema šanse da će doć, hamšik je produžio ugovor sa napoliem tako da sumnjam da će još barem jednu sezonu igdje a pogotovo će inter teško odriješiti kesu jer će njegova cijena biti enormna, a naši transfer gurui branca i orialli će odlučiti ono što je u tom trenutku vjerojatno najbolje(dakle ne ti, ne ja, ne mišo, ne mirko) kolarov je isto jako slična priča kao hamšik, gerrard- eh tu bi se već moglo raspravljat. sumnjam da bi moratti škrtario oko takve svjetske klase, a l'pool tone sve dublje.... a i čemu stalno nagađanja kako promjeniti momčad kada je on već sama po sebi vrlo dobra, ako ne i odlična. na papiru inter je sigurno među glavnim favoritima za sve naslove. sigurno će kad-tad nastati potreba za nekim korekcijama, no mislim da smo mirni još barem iduću sezonu. situacija nije kao u vrijeme mancia kad je bilo potrebno rekonstruirat momčad, riješit se dacourta, solaria i ekipe.... sada smo promjenili 6 igrača u odnosu na prošlu sezonu, neki su malo razočarali(smotta, eto'o) a neki oduševili(lucio, sneijder, milito). mislim da radikalne potrebe nisu potrebne, eventualno jedan igrač. ne sada kao na menađeru slagati novu momčad kada to, ponavljam nije potrebno Nisu potrebne radikalne , ali ipak neke jesu potrebne.Vezni red se mora pojacati.Muntari i Motta su propali transferi , i mislim da njih ne mozes ubrajati u tih 6 promjenjenih igraca.Znaci treba dovesti jednog veznjaka , ja bih volio da to bude Gourcuff , Modric ili Fabregas.Naravno svi ovi transferi su nerealni.Sto se tice Gerrarda , mislim da to nije tip igraca koji treba interu , i on je ispao iz forme kao i citav liverpool.Trebalo bi dovesti nekog mladjeg i perspektivnijeg igraca , ali opet ne tako neiskusnog tipa Santon i Balotelli.Fabregas bi bio bas idealan , ali nema sanse da on dodje.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #4486 na: Ožujak 12, 2010, 19:33:07 » |
|
pa napisao sam, pojačanja koja su razočarala i tu sam ubrojio eto'oa i mottu. muntari nije pojačanje od ove sezone kao ni mancini ni quaresma koje iz istog razloga nisam ubrojio. slažem se s tobom za fabregasa, no to je kao što si rekao nerealno za očekivati, nažalost :'(
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #4487 na: Ožujak 12, 2010, 19:37:11 » |
|
Ja sam više za ove jeftinije varijante, tipa VDV, Kolarov ili Drente. Škripi nam lijevi bek, mlađi stoper (još jednog perspektivnog negdje uzeti za siću da se sa Ranocchiom uigrava) i treba nam u vezi još jedan pravi da se Sneijder rastereti. Ne bi bilo loše i zadnjeg veznog uzeti ako se uspijemo riješiti Motte i Muntarija. To bi otprilike bilo TO, uz napomenu da ja osobno za nikoga ne bi dao više od 30 milijuna. Neka drugi bacaju pare, treba samo imati dobar nos i da se naći masu igrača za relativno male pare i to kupovati samoza one pozicije koje kašlju a ne kao Real bez ikakvog reda gomilati zvijezde. To smo i mi nekada isto tako neuspješno radili i da nam se nikada više takva politika ne desi.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
majstormk
|
 |
« Odgovor #4488 na: Ožujak 12, 2010, 19:43:27 » |
|
fabregas je nerealna opcija, ali ako zelis osvojiti ligu prvaka moras kupiti vrhunskog igraca, a on kosta... ovo ljeto smo imali srece da smo povoljno uzeli sneijdera jer su ovi u realu idioti, trebali smo i van der vaarta... interu treba lijevi bek, chivu to nije, a sad je jos i ovu nesrecu dozivio bio, santon je desni bek i mislim da je to silovanje njega kad ga se stavlja lijevo, ali dobro... kolarov bi bio idealan, on lako moze otkupiti svoj ugovor od lazija, a i nije kolarov jedini lijevi bek svijeta... treba nam i jos jedan vrhunski veznjak, meni se cini nesto poput davida silve, a vjerujem da bi ga valencia radije nama prodala nego barci il realu, a ako se nema novaca za njega - veloso ili moutinho koji su odlicni igraci, zeli ih pola europe, prilicno su povoljni pa mozda uzeti jednog od njih... klupu upotpuniti s mladim igracima iz primavere i to je to...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #4489 na: Ožujak 12, 2010, 20:14:53 » |
|
1. Imali smo mi vrhunskog igraca u ibrahimovicu pa u LP nismo mogli nista.
2. ja sam za varijantu koju je fanatico napisao, imamo super izbalansiranu ekipu i netreba nam da ovisimo o jednom igracu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #4490 na: Ožujak 12, 2010, 20:21:30 » |
|
1. Imali smo mi vrhunskog igraca u ibrahimovicu pa u LP nismo mogli nista.
2. ja sam za varijantu koju je fanatico napisao, imamo super izbalansiranu ekipu i netreba nam da ovisimo o jednom igracu.
Da,imali smo vanserijskog igrača u Nosonji koji u Champions League nije skoro pa desetlječe išta napravio...  I uglavnom smo ovisili o njegovoj inspiraciji kako u Seria A tako i u Cl.... Potpisao bih odmah kad bih se na ljeto uspio dovesti jedan od magičnog trojca Gerard-Hamšik-Fabregas,premda je to možda i nemoguča misija,premda ne smijemo ni zanemariti ni super talentiranog Coutinha,tko zna možda je on baš novi lider Intera....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #4491 na: Ožujak 12, 2010, 20:36:32 » |
|
Slazem se da ne treba razbacivati novac , treba imati nos za transfere.Vemo mi je drago sto si spomenuo Moutinha i Miguela Velosa , jer su izvrsni igraci , a moze ih se dovesti za mnogo manje novaca , ali iskreno , zar i Muntari nije bio isto tako , moze se dovesti za male pare a izgleda kao dobar igrac , i eto vidis sad.Ipak mislim da je svaka cijena opravdana , nije dzabe npr Fabregas toliko skuplji od Velosa ili Moutinha. Sto se tice Silve , on je vise krilo , a Interu bas i ne trebaju krila . Dobar je on igrac , ali ne znam kako bi se bas uklupio u Interov sistem . Njegovi glavni aduti su dribling i brzina , a to Interu i ne treba u vezi sad , to je obezbijedio Sneijder . Treba neko ko bi se uklopio s njim , i tako se opet vracam na Fabregasa , koji 99,9% nece doci 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #4492 na: Ožujak 12, 2010, 20:48:22 » |
|
Već kad se mjesecima "kotrlja" vijest o možebitnom dolasku Kolarova,zašto ne kao alternativu pretpostaviti odličnog lijevog beka Aly-a Cisokhoa igrača Lyona,koji je oduševljavao igrama i u Portu..Mislim da nam ta strana nije toliko kritična kad je može pokrpati poliventni Chivu,a i Santon je pokazao da je itetako upotrebljiv na toj strani....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #4493 na: Ožujak 12, 2010, 21:02:04 » |
|
I ja mislim da ta pozicija lijevog beka nije toliko bitna.Santon se odlicno tu snalazi , i sta ima veze ako je desni bek , ako se veoma dobro snalazi i na lijevom , to mi onda ne predstavlja nikakav problem sto je njegova prirodna pozicija desni bek. Cisokho nije los , mogao bi se i on dovesti za tu poziciju , ali moje simpatije ipak vise idu na stranu Kolarova 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ibracadabra
|
 |
« Odgovor #4494 na: Ožujak 12, 2010, 21:16:03 » |
|
Slazem se da ne treba razbacivati novac , treba imati nos za transfere.Vemo mi je drago sto si spomenuo Moutinha i Miguela Velosa , jer su izvrsni igraci , a moze ih se dovesti za mnogo manje novaca , ali iskreno , zar i Muntari nije bio isto tako , moze se dovesti za male pare a izgleda kao dobar igrac , i eto vidis sad.Ipak mislim da je svaka cijena opravdana , nije dzabe npr Fabregas toliko skuplji od Velosa ili Moutinha. Sto se tice Silve , on je vise krilo , a Interu bas i ne trebaju krila . Dobar je on igrac , ali ne znam kako bi se bas uklupio u Interov sistem . Njegovi glavni aduti su dribling i brzina , a to Interu i ne treba u vezi sad , to je obezbijedio Sneijder . Treba neko ko bi se uklopio s njim , i tako se opet vracam na Fabregasa , koji 99,9% nece doci  tesko da cemo ih dovest za male pare oni portugalci uvjek izmuzu kod transfera a moutinho je mlad igrac veliki potencijal i jos je kapiten sportinga tako da nista ispod 30 mil za njega.ja bi volio VdV ali sam negdje citao da je on imao dosta sukoba sa sniederom sad ne znam koliko je to istina ali treba na to pazit ipak nam je snieder najbolji igrac.Jos jednog igraca bi volio a to je Pjanic kako covjek igra za svoje godine to je za ne povjerovat. Već kad se mjesecima "kotrlja" vijest o možebitnom dolasku Kolarova,zašto ne kao alternativu pretpostaviti odličnog lijevog beka Aly-a Cisokhoa igrača Lyona,koji je oduševljavao igrama i u Portu..Mislim da nam ta strana nije toliko kritična kad je može pokrpati poliventni Chivu,a i Santon je pokazao da je itetako upotrebljiv na toj strani....
ma gdje ces njega dovodit ne valja mu zubalo  zato ga nisu u milan doveli,samo se pitam kako su onda doveli ronia 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
wHySoSeri0us.
|
 |
« Odgovor #4495 na: Ožujak 12, 2010, 21:35:23 » |
|
ode ovo u širinu... neznam kako netko može reć za Gerrarda da nije za Inter.. pa LOL, ali eto i ja kažem da je bolje mlađe i jeftinije, ali Gerrard je igračina.. npr. za nekih 10-15 miliona bi se mogao dovest i Raul Meireles koji igra ko lud u Portu.. defanzivni vezni a kreativan ko Xavi i mislim da je on idealna zamjena za Muntarija odnosno Mottu... ali nigdje se nepiše o njem pa tako da ovo ostaje samo moja želja...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Jedan je JOSE MOURINHO
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #4496 na: Ožujak 12, 2010, 22:35:21 » |
|
Meireles i nije toliko los , ali mislim da nije dovoljno dobar.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #4497 na: Ožujak 13, 2010, 19:09:19 » |
|
ne znam sad ste nabrojali dosta kvalitetnih igrača, no iako sam rekao da se menađera volim igrati samo na igrici pokušat ću ostavit konstruktivni komentar chissoko je mislim trebao doć u milan no nešto mu sa zubima kao nije bilo uredu, pa se spominjao čak i u kontekstu intera no završio je u lyonu. za mene isto nije to tako kritična pozicija, chivu i santon su tu dosta solidni. no kad već spominjemo lijeve bekove ostavit ću imena koja su mi asocijacija na tu poziciju: evra, clichy, taiwo. što se tiče ovih portugalaca: veloso me nije nije baš impresionirao, kao ni moutinho, o njemu se priča da ga žele svi već 3 godine, nekako mi vuče da će ostati vječni talent, dok meireles mi je odigrao odlično utakmice koje sam gledao, dosta zanimljiv i polivalentan igrač. no čisto sumnjam u dolazak ikoga od ovih igrača, nisam nigdje pročitao da smo zainteresirani. meni je recimo želja za tog veznjaka dugo bio lucho gonzales, no završio je u marseilleu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #4498 na: Ožujak 13, 2010, 20:39:59 » |
|
Ja bih dodao jos Balea kao lijevog beka 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #4499 na: Ožujak 13, 2010, 21:27:12 » |
|
ne znam sad ste nabrojali dosta kvalitetnih igrača, no iako sam rekao da se menađera volim igrati samo na igrici pokušat ću ostavit konstruktivni komentar chissoko je mislim trebao doć u milan no nešto mu sa zubima kao nije bilo uredu, pa se spominjao čak i u kontekstu intera no završio je u lyonu. za mene isto nije to tako kritična pozicija, chivu i santon su tu dosta solidni. no kad već spominjemo lijeve bekove ostavit ću imena koja su mi asocijacija na tu poziciju: evra, clichy, taiwo. što se tiče ovih portugalaca: veloso me nije nije baš impresionirao, kao ni moutinho, o njemu se priča da ga žele svi već 3 godine, nekako mi vuče da će ostati vječni talent, dok meireles mi je odigrao odlično utakmice koje sam gledao, dosta zanimljiv i polivalentan igrač. no čisto sumnjam u dolazak ikoga od ovih igrača, nisam nigdje pročitao da smo zainteresirani. meni je recimo želja za tog veznjaka dugo bio lucho gonzales, no završio je u marseilleu  Da ,i meni drag El Commandante,...eto postani obožavatelj http://www.facebook.com/pages/Lucho-Gonzales/137923437156
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|