|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #125 na: Ožujak 04, 2010, 14:53:50 » |
|
samo da zaigra jer onaj motta hebem mu mater je glup ko ona stvar
da , slazem se...U utakmici protiv Chelsea ne znam da li je ista uradio osim sto je razbio Ballacka 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ibracadabra
|
 |
« Odgovor #126 na: Ožujak 04, 2010, 15:02:48 » |
|
da , slazem se...U utakmici protiv Chelsea ne znam da li je ista uradio osim sto je razbio Ballacka  dovoljno.nema mi mrzeg igraca od ballacka.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #127 na: Ožujak 04, 2010, 18:11:14 » |
|
Suljo juce zabi BiH i to u rangu rasnog napadaca  iako su na kraju izgubili Suljo je bo solidan .Gledam tekmu juce pa boze dragi i sudije bile kosmije nisu mogli naci neke druge sudije ,,  Suljo ce raznjet Balacka..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #128 na: Ožujak 04, 2010, 19:57:02 » |
|
dovoljno.nema mi mrzeg igraca od ballacka.
ma može to i muntari samo što budi siguran više će pretrčat i trudit se nego ovaj s mottani a ko zna možda mu se i posreći pa i zabije go vama 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #129 na: Ožujak 04, 2010, 20:44:26 » |
|
ne znam što me više šokiralo, rezultat ili podatak da je suljo zabio kako to cuchu kaže "svojima"
Jel smo nas 38 na Meazzi Muntarija u ekstazi nakon izlaska protiv bilana nazvali od milja Suljo,...a sad je igrao u Bosni  ....nadam se da je sad jasno 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #130 na: Ožujak 05, 2010, 01:05:07 » |
|
ma jasno mi je zašto si rekao svojima 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #131 na: Ožujak 08, 2010, 13:48:21 » |
|
jeste vidili Muntaria protiv Genoe kad je izlazio iz igre odbio se pozdraviti s onim iz uprave ruku mu odmaknu, aa cigane jedan ružni iz Afrike si doso djedovi ti tamo nisu imali sta jest ovde se pravis faca po Milanu, bitna karika kluba
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ne vesele mene bez vas utakmice nedjeljom !
|
|
|
|
ćudoredna velesila
|
 |
« Odgovor #132 na: Ožujak 08, 2010, 13:54:53 » |
|
jeste vidili Muntaria protiv Genoe kad je izlazio iz igre odbio se pozdraviti s onim iz uprave ruku mu odmaknu, aa cigane jedan ružni iz Afrike si doso djedovi ti tamo nisu imali sta jest ovde se pravis faca po Milanu, bitna karika kluba To je nešto najsramotnije i treba ga pod hitno udaljiti iz ekipe. To se ni Messiju ne bi smjelo opraštat, a kamoli takvoj budali.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Bolje crna nego crveno-crna(ili još gore bijelo crna).
|
|
|
|
Hrca
|
 |
« Odgovor #133 na: Ožujak 08, 2010, 15:21:23 » |
|
i meni je to nezamislivo, Suljo se uobrazio, ma daj, i njega i mottu potjerati na kraju sezone, baš ima poštovanja, igračina velika, nema šta.. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #134 na: Ožujak 08, 2010, 18:39:09 » |
|
Do sada sam preko svega prelazio , mislio sam da ce doci sebe , ali poslje ovog sinoc gubim svaku nadu . Muntari napusti Inter !
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #135 na: Ožujak 08, 2010, 20:12:29 » |
|
suljo zabije gol bih i sad je neka baja, jel mu neko reko da oni nisu dobili portugal? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #136 na: Ožujak 11, 2010, 01:38:48 » |
|
 HVALI SE KAKO MU JE MALI MOZAK VEĆI OD VELIKOG
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #137 na: Ožujak 11, 2010, 11:35:09 » |
|
ma to svim curama i zenama na tribini pokazuje koliki mu je
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ćudoredna velesila
|
 |
« Odgovor #138 na: Ožujak 11, 2010, 19:31:37 » |
|
ma to svim curama i zenama na tribini pokazuje koliki mu je
HAHAHA dobra, al nekako sumnjam ipak je on crnac. Bar u nečem mora imati sreće u životu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #139 na: Ožujak 11, 2010, 19:32:11 » |
|
al je gadan majke ti drage
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #140 na: Ožujak 11, 2010, 21:28:07 » |
|
HAHAHA dobra, al nekako sumnjam ipak je on crnac. Bar u nečem mora imati sreće u životu.
Hahahaha tesko da i tu ima srece kakav je baksuz i debil 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ćudoredna velesila
|
 |
« Odgovor #141 na: Ožujak 13, 2010, 12:03:40 » |
|
Muntari evolucija te zaobišla, vrati se na stablo majmune glupi i prestani se baviti nogometom. (ispričavam se ako sam nekog uvrijedio, ali kakve uvrede meni taj čovjek nanosi igranjem za Inter nadam se da mi nećete previše zamjeriti).
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #142 na: Ožujak 13, 2010, 13:36:33 » |
|
glupan!!!!!!!!!!!!iako mi je drag jer je zabio jubentusu gol kad sam bio na utakmici ovo je previše 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #143 na: Ožujak 13, 2010, 14:54:23 » |
|
potjerat ga tamo u afriku da u nekon pustinji lptom provocira lavove,nogomet definitivno nije za njega
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #144 na: Ožujak 13, 2010, 15:29:26 » |
|
umjesto da je sretan što je uopće među 16 igrača velikog kluba, on još ima srca i ljutit se kada ga se mijenja, a ono od sinoć nemam komentara ,uglavnom kod mene je završio ,više nemam uopće dobro o njemu...
mislim i engleska publika bi ga ispratila zviždanjem, možeš biti panj, ali dok gineš za boje kluba onda si uvijek u srcima navijača, ali ovako ostaviti svoju ekipu, zbilja je za odstrel spreman...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
kdinter
|
 |
« Odgovor #145 na: Ožujak 13, 2010, 16:45:15 » |
|
Ako ona pijandura Redknapp jos uvek hoce ovu budalu treba ga dati i ako treba sta doplatiti i uzeti Jenasa i u qrac.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Interf@n
|
 |
« Odgovor #146 na: Ožujak 13, 2010, 17:36:17 » |
|
Može mi netko pojasniti iz kojeg razloga je pred godinu i pol Mou doveo Sulju u Inter? Hvala. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ibracadabra
|
 |
« Odgovor #147 na: Ožujak 13, 2010, 18:04:44 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #148 na: Ožujak 13, 2010, 18:46:38 » |
|
ma da je zabio 100 golova juventusu za njega više nema mjesta kod nas, ako ga mourinho povede u london bit ću duboko razočaran i shvatit ću to kao pljusku svim interistima. prije bi mi krhin, cristeg i co. igrali nego ovaj majmun, za njega ne postoji dovoljno dobra uvreda
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #149 na: Ožujak 15, 2010, 17:03:56 » |
|
Muntari evolucija te zaobišla, vrati se na stablo majmune glupi i prestani se baviti nogometom. (ispričavam se ako sam nekog uvrijedio, ali kakve uvrede meni taj čovjek nanosi igranjem za Inter nadam se da mi nećete previše zamjeriti).
HAHAHAHAHHAAH 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|