|
billyRI
|
 |
« na: Srpanj 11, 2010, 09:52:23 » |
|
evo od sutra ,ponedeljak 12.07. počinju pripreme za sljedeću sezonuod utakmica: 31.07.2010 Inter-Manchester City prijateljska (Baltimora) 03.08.2010 Inter-Panathinaikos prijateljska (Toronto) 05.08.2010 FC Dallas-Inter prijateljska (Dallas) 13.08.2010 Inter-Juventus-Milan Trofeo Tim (Bari) 21.08.2010 Inter-Roma h. 20,45 Supercoppa Italiana (Milano) 27.08.2010 Inter-Atletico Madrid h. 20,45 UEFA Super Cup (Montecarlo) naravno kao i do sada , u narednoj sezoni i dalje očekujem DOMINACIJU i berbu trofeja, realno sa ovakvim sastavom na okupu, scudetto je pod.br.1, a za ostale trofeje , uz malo sreće i željom za osvajanjem ne vidim razlog da ih ne poberemo. O LP, polufinale bi bio moj cilj (uz sreću sa ždrijebom) a onda što bog da. Forza Inter, idemo i dalje dominirati.....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #1 na: Srpanj 11, 2010, 17:03:41 » |
|
po meni bi bilo bolje da ovo ide pod novi topic sezpne 2010-2011 inače ja očekujem superkup italije, europe, svjetsko prvanstvo klubova i talijansko prventsvo. u lp šta bude da bude 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #2 na: Srpanj 11, 2010, 17:26:16 » |
|
po meni bi bilo bolje da ovo ide pod novi topic sezpne 2010-2011 inače ja očekujem superkup italije, europe, svjetsko prvanstvo klubova i talijansko prventsvo. u lp šta bude da bude  ići će, samo čekam da to fanatico odradi i napravi ,pa neka prebaci...  edit: kud prije fanatico... 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Srpanj 11, 2010, 17:27:48 od billyRI »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #3 na: Srpanj 11, 2010, 17:38:42 » |
|
I ja se trudim dominirati.  Sretno našim nerazzurrima u novoj sezoni! Nastavimo skupljti trofeje.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #4 na: Srpanj 11, 2010, 19:16:15 » |
|
pocinju pripreme mi nismo ni jednog igraca doveli.... zar uvijek mora tako!!!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
....potpuno trijezan umirem....
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #5 na: Srpanj 11, 2010, 20:03:46 » |
|
ja ništa ne bi mijenjao, jedino ako ode Maicon...ali zato dosta igrača iz omladinskog pogona + igrači sa posudbe, toga se treba riješiti pod što prije... 22 igrača + 3 golmana to je dobitna kombinacija koje se treba pridržavati radi mira u kući...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Imp
|
 |
« Odgovor #6 na: Srpanj 11, 2010, 23:26:16 » |
|
po meni bi bilo bolje da ovo ide pod novi topic sezpne 2010-2011 inače ja očekujem superkup italije, europe, svjetsko prvanstvo klubova i talijansko prventsvo. u lp šta bude da bude  i ja bi bio zadovoljan 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
C'è solo l'Inter, per me, solo l'Inter
|
|
|
|
MiMo 10 FCI
|
 |
« Odgovor #7 na: Srpanj 12, 2010, 11:28:07 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Lo sai per un gol io darei la vita.la mia vita Che in fondo lo so sarà una partita….infinita E’ un sogno che ho è un coro che sale….a sognare Su e giù dalla Nord novanta minuti…per segnare Nerazzurri noi saremo qui Nerazzurri pazzi come te Nerazzurri
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #8 na: Srpanj 13, 2010, 15:20:25 » |
|
bilo bi dobro riješiti se ovih igrača sa posudbe koji nam nisu potribni a morat ćemo dovest 2-3 prava igrača jer sezona je duga i tribat će 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
petar8
|
 |
« Odgovor #9 na: Srpanj 13, 2010, 19:16:13 » |
|
sretno u novoj sezoni.mislim da bi bilo potrebno dovesti jedno ili dva pojačanja.jer mislim da treba osvježenja u ekipi
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #10 na: Srpanj 15, 2010, 17:16:13 » |
|
evo od sutra ,ponedeljak 12.07. počinju pripreme za sljedeću sezonuod utakmica: 31.07.2010 Inter-Manchester City prijateljska (Baltimora) 03.08.2010 Inter-Panathinaikos prijateljska (Toronto) 05.08.2010 FC Dallas-Inter prijateljska (Dallas) 07.08.2010 Inter-Olympiakos prijateljska (Chicago) 13.08.2010 Inter-Juventus-Milan Trofeo Tim (Bari) 21.08.2010 Inter-Roma h. 20,45 Supercoppa Italiana (Milano) 27.08.2010 Inter-Atletico Madrid h. 20,45 UEFA Super Cup (Montecarlo) naravno kao i do sada , u narednoj sezoni i dalje očekujem DOMINACIJU i berbu trofeja, realno sa ovakvim sastavom na okupu, scudetto je pod.br.1, a za ostale trofeje , uz malo sreće i željom za osvajanjem ne vidim razlog da ih ne poberemo. O LP, polufinale bi bio moj cilj (uz sreću sa ždrijebom) a onda što bog da. Forza Inter, idemo i dalje dominirati..... dodana još jedna prijateljska.... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #11 na: Srpanj 15, 2010, 21:48:56 » |
|
A koga bi ti moj Goco doveo? Pa nije ovo Football Manager da se stalno nešto mora trgovat. Uostalom ako je, kao što kažeš, uvijek bilo tako, a mi svejedno pobrali ovoliko trofeja onda što se mene tiče ne moraju nikoga ni dovodit. Samo nek' ostanu svi koji su tu i ja zadovoljan.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #12 na: Srpanj 16, 2010, 00:00:42 » |
|
A koga bi ti moj Goco doveo? Pa nije ovo Football Manager da se stalno nešto mora trgovat. Uostalom ako je, kao što kažeš, uvijek bilo tako, a mi svejedno pobrali ovoliko trofeja onda što se mene tiče ne moraju nikoga ni dovodit. Samo nek' ostanu svi koji su tu i ja zadovoljan.
ne govorim ja da se neko mora dovest vec problem lezi u tome sto ce inter 90% nekog i dovest a taj evo vec kako stvari stoje nece proc citave pripreme s ekipom i onda kao i uvijek problema ..... sneijder je bas rijetkost jer je odradio fantasticne pripreme u realu al takodjer je zaostajao s fizickom spremom!!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
....potpuno trijezan umirem....
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #13 na: Srpanj 16, 2010, 13:35:34 » |
|
Ima nešto u tome što govoriš, ali mislim da to i nije neki nepremostiv problem, jer svi ti igrači počnu pripreme u klubu u kojem su bili prije dolaska u Inter, tako da su kondicijski već na potrebnoj razini. Kostur ekipe je tu i svaki onaj koji dođe ako kojim slučajem i ne bude u top formi i ako se ne uklopi iste sekunde neće prouzročit nikakvu veliku štetu. Vremenom će sve sjest na svoje mjesto, a to je na kraju najvažnije. Evo ti primjer Motte: došao je i prošao cjelovite pripreme, odigrao na početku par dobrih utakmica, a onda se pogubio i tražio sebe sve tamo do proljeća. I baš kad su mnogi (posebno se to moglo čitati ovuda) počeli zazivat njegovu glavu na pladnju on postaje jedan od ključnih ljudi u interovom pohodu na naslov prvaka Europe. Bottom line: cjelovite pripreme ili samo dio istih ne mora ništa značiti. Pa i sam si spomenuo Sneijdera koji je skoro doslovno iz aviona došao na utakmicu protiv Milana i odmah postao i ostao Interov Spiritus Movens.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Srpanj 16, 2010, 13:37:36 od Dexter »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ibracadabra
|
 |
« Odgovor #14 na: Srpanj 16, 2010, 13:47:02 » |
|
da ali sjeti se quaresme koji nije prosao pripreme zatim pandeva i odigrali su po 1-2 dobre utakmice a onda ne vjerovatan pad u igri. upravu si kad kazes da to ne mora da znaci mnogo ali ipak je puno bolje kad igrac dodje na pocetku prelaznog roka i obavi pripreme sa ekipom,a uostalom ima i vise vremena da se prilagodi novoj sredini da se upozna sa saigracima i njihovim nacinom igre
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #15 na: Srpanj 16, 2010, 14:54:29 » |
|
Istina, ali ja sam više gledao kontekst Intera kao ekipe, a ne igrača kao pojedinca. Kažem da Inter, ostane li kostur ekipe isti - što vjerojatno hoće, kao tim neće puno patit ako netko od novih ne dođe odmah. Ono što mene brine je Rafa. Nisam baš zadovoljan njegovim imenovanjem, ali isto se tako iskreno želim na kraju sezone posuti pepelom i svečano izjaviti da sam ne vjerujući mu bio u krivu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #16 na: Srpanj 16, 2010, 14:54:49 » |
|
koliko ja znam prave pripreme nisu još ni počele. svi igrači koji su bili na sp su još na odmoru.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
petar8
|
 |
« Odgovor #17 na: Srpanj 18, 2010, 13:45:01 » |
|
bit če sve uredu,osim ako rafa nebuude svaku tekmu mjenjao prvu jedanaestoricu.kao što je to radio u liverpoolu.nevolim ga zato što puno luta u sastavu,nikako da odredi početnu ekipu i uigraj ju.dosad se pokazo kao dobar turnirski trener,ne u za prvenstvo
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #18 na: Srpanj 18, 2010, 22:31:43 » |
|
bit če sve uredu,osim ako rafa nebuude svaku tekmu mjenjao prvu jedanaestoricu.kao što je to radio u liverpoolu.nevolim ga zato što puno luta u sastavu,nikako da odredi početnu ekipu i uigraj ju.dosad se pokazo kao dobar turnirski trener,ne u za prvenstvo
E vidiš, ovo je odlično rečeno!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
majstormk
|
 |
« Odgovor #19 na: Srpanj 22, 2010, 23:19:05 » |
|
pa je s valencijom dvaput bil prvak spanjolske nakon xy godina... liverpool je ekipa koje ima prokletstvo kao sto smo ga mi imali i jako je to tesko probiti, prosle godine su morali biti prvaci, al jednostavno su imali peh da im broj bodova koje su osvojili i s kojima bi bilo koje druge godine bili prvaci, nije bio dovoljan zbog uniteda... prosla sezona je bila takva kakva je, al dobro... mene vise zabrinjava prijelazni rok, al to je neka druga tema...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #20 na: Srpanj 23, 2010, 13:36:00 » |
|
ljudi zaboravljaju da liverpool i prije beniteza nije 15-ak godina osvojio ligu. plus benitezu je osim standardnih manchestera i arsenala chelsea stvarao dodatne probleme. inter je naprimjer zadnjih 4 sezone imao jednog ozbiljnog konkurenta(roma) a i ona je slabašna naspram engleskih klubova.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
majstormk
|
 |
« Odgovor #21 na: Srpanj 28, 2010, 21:57:34 » |
|
zdrijeb lige je u tijeku, prvo kolo nam nosi gostovanje u bologni... rekao bih, dobar zdrijeb...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
petar8
|
 |
« Odgovor #22 na: Srpanj 28, 2010, 22:11:49 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
MiMo 10 FCI
|
 |
« Odgovor #23 na: Srpanj 30, 2010, 09:38:19 » |
|
zdrijeb lige je u tijeku, prvo kolo nam nosi gostovanje u bologni... rekao bih, dobar zdrijeb...
A drugo kolo Udinese 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Lo sai per un gol io darei la vita.la mia vita Che in fondo lo so sarà una partita….infinita E’ un sogno che ho è un coro che sale….a sognare Su e giù dalla Nord novanta minuti…per segnare Nerazzurri noi saremo qui Nerazzurri pazzi come te Nerazzurri
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #24 na: Srpanj 30, 2010, 18:50:54 » |
|
Ne bi me dugo na forumu  ,i ode na inter.it ,i ono slike sa priprema i odmah mi se smuči,panjevi  se vratili Rivas,Burdisso,&co....  ,nadam se da će expresno i otići 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|