|
MiMo 10 FCI
|
 |
« na: Ožujak 09, 2010, 21:30:28 » |
|
Dakle, putujemo na Siciliju, igramo u petak da se fino odmorimo za Chelsea... Petak, 12.03.2010. u 20:45h: Još jednom neće biti Mourinha, a tekmu će odradjivati i Samuel. Vraća se Cambiasso, što je svakako odlična vijest... Napad malo kašljuca tako da ne znam ko bi mogao startati - brijem da će ovisiti isključivo o formi pokazanoj preko tjedna na treningu... Kod Catanije neće sigurno igrati: Llama, Marchese, Spolli i Bellusci... Ovako otprilike: J.Cesar Maicon - Lucio - Cordoba - Zanetti Stanković - Cambiasso Eto'o - Sneijder - Balotelli Milito Ovako je završilo u Milanu prije pol godine:
http://www.youtube.com/v/62rtAzcXaJA&rel=1Ovako smo igrali s Cataniom od njihovog povratka u Serie A: 24/10-09 1. liga Inter Milano vs. Catania 2:1 28/01-09 1. liga Catania vs. Inter Milano 0:2 13/09-08 1. liga Inter Milano vs. Catania 2:1 10/02-08 1. liga Catania vs. Inter Milano 0:2 16/09-07 1. liga Inter Milano vs. Catania 2:0 25/02-07 1. liga Catania vs. Inter Milano 2:5 15/10-06 1. liga Inter Milano vs. Catania 2:1 7 utakmica-7 pobjeda. Oni ove sezone kuci imaju 4-5-4 15:11, a mi u gostima 7-4-2 25:11. Oni u zadnji 6 utakmica 2-3-1, a mi 2-4-0. Evo Dexter jel sad ok  znam da si mi pisao da kada sam otvarao temu Inter - Lazio da treba statistike valjda je sada ok 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Ožujak 09, 2010, 21:40:17 od MiMo 10 FCI »
|
Evidentirano
|
Lo sai per un gol io darei la vita.la mia vita Che in fondo lo so sarà una partita….infinita E’ un sogno che ho è un coro che sale….a sognare Su e giù dalla Nord novanta minuti…per segnare Nerazzurri noi saremo qui Nerazzurri pazzi come te Nerazzurri
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #1 na: Ožujak 09, 2010, 22:38:59 » |
|
dobra najava,sad je dobro i vjerujem da ce se dexter sloziti... ovo stvarno moramo dobiti,nema vise smisla prosipat bodove tamo gdje trebamo uzimati puni plijen
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
MiMo 10 FCI
|
 |
« Odgovor #2 na: Ožujak 09, 2010, 22:44:02 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Lo sai per un gol io darei la vita.la mia vita Che in fondo lo so sarà una partita….infinita E’ un sogno che ho è un coro che sale….a sognare Su e giù dalla Nord novanta minuti…per segnare Nerazzurri noi saremo qui Nerazzurri pazzi come te Nerazzurri
|
|
|
|
interista herceg
|
 |
« Odgovor #3 na: Ožujak 09, 2010, 23:02:29 » |
|
Sad se treba ispuhat na katanjezima FORZA GRANDE INTER 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Jose MOURINHO lalalala lala lalalalala JO-SE mourinho lalalalala lala ....
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #4 na: Ožujak 10, 2010, 00:29:50 » |
|
samo 3 boda me zanimaju i samo su ona vazna, ma kako se doslo do njih
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
....potpuno trijezan umirem....
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #5 na: Ožujak 10, 2010, 00:33:17 » |
|
samo 3 boda me zanimaju i samo su ona vazna, ma kako se doslo do njih
ne znam jesi li svjestan da si u kladionici stavio 3-1 za cataniu?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #6 na: Ožujak 10, 2010, 00:35:24 » |
|
ne znam jesi li svjestan da si u kladionici stavio 3-1 za cataniu?
to je zato sto nikad u kladionici nisam stavio na inter u stvari kad sam stavio 3-4 puta inter nije pobjedio tako da od tad ako stavim samo stavim protiv intera, tako pobjedjuju 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #7 na: Ožujak 10, 2010, 00:36:44 » |
|
bravo mimo, odlična najava  na siciliji bi moglo bit čupavo. tri boda su prioritet
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #8 na: Ožujak 10, 2010, 00:38:35 » |
|
pa buduci da onda nije izgubio nemoj se vise nikad kladit na inter  odkad je moja cura pocela navijat za inter i gledat utakmice sa mnom,inter jos nije izgubio
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
salee3
|
 |
« Odgovor #9 na: Ožujak 10, 2010, 00:44:58 » |
|
ma rutinski ih dobijamo................
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #10 na: Ožujak 10, 2010, 00:46:14 » |
|
to smo isto mislili i rekli za genou,pa smo kasnije svi plakali koliko smo jadno odigrali
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #11 na: Ožujak 10, 2010, 01:45:22 » |
|
ma nezelim vise ni pomisljati da nekoga rutinski dobivamo. tako nema smisla razmisljati.
jedino sto me zanima je da li ce mourinho odmarati neke glavne igrace ili ce biti kao i do sada(uvijek udarna momcad).
pobijeda u gostima ce nam super doci pred utakmicu sa engleskom gamadi, a i zbog stanja na tablici
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #12 na: Ožujak 10, 2010, 07:05:47 » |
|
tako je a nebi bilo loše 3-4 gola da se napadači malo probude jer ovih par utakmica koje nismo dobili morat će se negdi otvorit a onda trpaj 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #13 na: Ožujak 10, 2010, 12:10:25 » |
|
ma nezelim vise ni pomisljati da nekoga rutinski dobivamo. tako nema smisla razmisljati.
jedino sto me zanima je da li ce mourinho odmarati neke glavne igrace ili ce biti kao i do sada(uvijek udarna momcad).
pobijeda u gostima ce nam super doci pred utakmicu sa engleskom gamadi, a i zbog stanja na tablici
smatram da bi bilo dobro da odmori neke igrace,zbog engleza.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
kdinter
|
 |
« Odgovor #14 na: Ožujak 10, 2010, 12:26:58 » |
|
smatram da bi bilo dobro da odmori neke igrace,zbog engleza.
Ma kakvo odmaranje,ima da igraju i to da zapnu kao volovi inace ce i titulu dovesti u pitanje. Dobili smo utakmicu u petak i imaju vremena za odmor a i za naporan rad svakako. Dosta bre odmaranja,prenemaganja itd... Ima da se radi. Pa nisu pichkice.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
MiMo 10 FCI
|
 |
« Odgovor #15 na: Ožujak 10, 2010, 12:38:38 » |
|
Ma kakvo odmaranje,ima da igraju i to da zapnu kao volovi inace ce i titulu dovesti u pitanje. Dobili smo utakmicu u petak i imaju vremena za odmor a i za naporan rad svakako. Dosta bre odmaranja,prenemaganja itd... Ima da se radi. Pa nisu pichkice.
Potpisujem 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Hrca
|
 |
« Odgovor #16 na: Ožujak 10, 2010, 14:23:01 » |
|
teško gostovanje, sicilijanci uvijek opasni, idemo na 3 boda, bez kalkuliranja, probati što prije rješiti tekmu, pa eventualno onda napraviti neke promjene 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista4ever
|
 |
« Odgovor #17 na: Ožujak 10, 2010, 15:21:30 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #18 na: Ožujak 10, 2010, 16:54:35 » |
|
Nikakav odmor nikakav izgovor vise kakav umor pa svako ide na poso svaki dan itd opet se zivi nema zapet pobjedit i to je to onada razmisljat o ciganima chelsea nadam FORZA INTER
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #19 na: Ožujak 10, 2010, 19:59:16 » |
|
Mimo,dobra najava samo malo manje copy pastea sa susjednog foruma... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #20 na: Ožujak 10, 2010, 21:01:47 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #21 na: Ožujak 11, 2010, 00:59:45 » |
|
sjecam se jednom kad smo igrali protiv Catanie u gostima pred praznim stadionom i naibli smo ih 1-5, nek se nasi igraci i ovog puta ponasaju kao da su tribine prazne
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ne vesele mene bez vas utakmice nedjeljom !
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #22 na: Ožujak 11, 2010, 15:10:24 » |
|
APPIANO GENTILE - José Mourinho has named a squad of 20 players for Friday evening's Serie A Week 28 match against Catania at the Stadio Angelo Massimino (kick-off 20:45).
Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni.
Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 39 Davide Santon.
Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Ricardo Quaresma, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 15 Rene Krhin, 17 MacDonald Mariga, 19 Esteban Cambiasso.
Strikers: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #23 na: Ožujak 11, 2010, 18:34:35 » |
|
nema balotellia... znaci tesko il nikako do bodova.... nadam se da ce sneijder i pandev bit onakvi kakvi su i bili u vecini utakmica
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #24 na: Ožujak 11, 2010, 18:39:52 » |
|
nema balotellia... znaci tesko il nikako do bodova.... nadam se da ce sneijder i pandev bit onakvi kakvi su i bili u vecini utakmica
Joj goca ,i šta ćemo sad, nema Bale , pa igrao je protiv Genoe ,pa smo uzeli koliko ono  bodova? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|