|
adriano10
|
 |
« Odgovor #100 na: Sijeanj 16, 2010, 23:50:00 » |
|
Muntari i Quaresma ,pokloniti nekome za pomo? Haitiju, Pandev, izgleda kada u?e u punu formu bit ?e poja?anje Milito i Balotelli, prolazna ocjena stoperi, šta ste radili sa Mourinhom ovih 7 dana pupi standardan, nije više za 10 ali i 6 je dobra ocjena Snajder , ?ovjek ostavlja srce na terenu Maicon, jbg ja tog ?ovjeka volim, zato ocjena 6 Santon, zašto nije igrao od po?etka, vidi se da je motiviran El Cuchu ,osje?am za derbi njegovu najbolju utakmicu u ovoj sezoni... Julione, danas , nije kriv za ništa, i najbolji pojedinac u 1.poluvremenu...
BILI svaka cast za ovaj komentar suvisno je sta vise reci. hhahahahahaha 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #101 na: Sijeanj 17, 2010, 00:44:32 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #102 na: Sijeanj 17, 2010, 01:32:07 » |
|
Julio Cesar 7.1435 Maicon 4.5839  Lucio 4.2139  Cordoba 5.3805  Samuel 5.0315 Zanetti 6.2356  Muntari 4.5713  Balotelli 4.7417  Sneijder 7.5513  Pandev 7.5344 Santon 6.3882 Cambiasso 5.8705 Quaresma 3.8577 average rating 5.7082 Evo poviše i mojih smajli? ocjena za današnju tekmu...  Interesantno je da je moj ljubimac Ivan Ramiro Cordoba koji je odigrao lošu tekmu danas(da se najblaže izrazim) :  ,...i uz takvu igru bolji je bio od današnjih panjina u obrani Lucia , Maicona,Samuela, a i Muntarija i Balotellija,...a zlatna kanta danas ide Ricardu Quaresmi,...zar je to nešto ?udno
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Sijeanj 17, 2010, 01:53:01 od EL CUCHU 19 »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #103 na: Sijeanj 17, 2010, 01:32:21 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Interf@n
|
 |
« Odgovor #104 na: Sijeanj 17, 2010, 10:15:18 » |
|
Sve u svemu, ne možemo biti baš zadovoljni, prvo gubimo protiv Siene, pobjedimo u 93., sada gubimo protiv Barija 2-0, sretno izjedna?imo iako igrom možda i nismo zaslužili. Ne znam što im se doga?a, ne djeluju mi baš kao kompaktna mom?ad, a obrana mi djeluje ko da su se ju?er našli na igralištu prvi put i odlu?ili bacit partiju nogometa 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #105 na: Sijeanj 17, 2010, 11:12:34 » |
|
pa to otkad je eto'o otisao samo nizemo pobjede i igramo puno puno bolje : 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #106 na: Sijeanj 17, 2010, 12:20:33 » |
|
pa to otkad je eto'o otisao samo nizemo pobjede i igramo puno puno bolje :  da da  smjesno je protiv klubova kao sto je siena i bari dobit u dvije tekme 5 golova a sta cemo onda trazit kad dodje ko jaci Nadam se da ce nasi izac iz ove krize posebice mislim na zadnju liniju djeluju mi isto kao da nemaju snage ni za 40 min ..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #107 na: Sijeanj 17, 2010, 13:18:25 » |
|
Julio Cesar 7.1435 Maicon 4.5839  Lucio 4.2139  Cordoba 5.3805  Samuel 5.0315 Zanetti 6.2356  Muntari 4.5713  Balotelli 4.7417  Sneijder 7.5513  Pandev 7.5344 Santon 6.3882 Cambiasso 5.8705 Quaresma 3.8577 average rating 5.7082 Evo poviše i mojih smajli? ocjena za današnju tekmu...  Interesantno je da je moj ljubimac Ivan Ramiro Cordoba koji je odigrao lošu tekmu danas(da se najblaže izrazim) :  ,...i uz takvu igru bolji je bio od današnjih panjina u obrani Lucia , Maicona,Samuela, a i Muntarija i Balotellija,...a zlatna kanta danas ide Ricardu Quaresmi,...zar je to nešto ?udno ovo je toliko nerealno da nije mjerilo, vise ide na to ko je koliko kome drag!!! recimo obrana nije zasluzila ni ocjenu 2 jer svaka gurnuta lopta barija prema naprijed nasa bi obrana ispala!!! balotelli je bio jedan od najzagrijaniji igraca na terenu bez obzira sto mu nije puno toga polazilo za rukom kao i sneijderu!! maicon je zadnjih 15 minuta igrao fenomenalno al prije toga je bio prelos.... nemoze recimo quaresma bit losiji od muntaria, cordobe, lucia, kad je quaresma usao na rezlutatu 2:0 i onda se okrenulo na 2:2.... moro je napravit penal i dat auto gol da bi bio losiji od ovih panjeva u obrani!!! lucio malo po malo se pretvara u promasaj mourinha iako je jos daleko od toga.... kiks igraci nisu za intera! lucio = burdisso
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
....potpuno trijezan umirem....
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #108 na: Sijeanj 17, 2010, 13:41:49 » |
|
covjece bozi da prestani svrsavati na balotellia i quaresmu,svaki tvoj post je hvaljenje balotellia i quaresme,tebi je sve nerealno ali ti je realno kako je balotelli bolji igrac od etoo-a i kako quaresma nije jos otkrio svoj talent i treba mu jos dati sansu,u kojoj knjizi ti zivis  popeo si mi se na qrac vise s tim glupostima
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #109 na: Sijeanj 17, 2010, 14:35:59 » |
|
evo kolegi Goci, mali video, koji pokazuje sve odlike velikog nogometaša, koji ruku na srce ipak nije za GRANDE Inter... p.s. htio sam ubaciti i Muntaria, ali gle ?uda on je imao i koji dobar potez
http://www.youtube.com/v/SVLHOcqippE&rel=1
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #110 na: Sijeanj 17, 2010, 16:11:39 » |
|
evo kolegi Goci, mali video, koji pokazuje sve odlike velikog nogometaša, koji ruku na srce ipak nije za GRANDE Inter... p.s. htio sam ubaciti i Muntaria, ali gle ?uda on je imao i koji dobar potez
http://www.youtube.com/v/SVLHOcqippE&rel=1i sta vidimo ? izvadi od svakog igraca ovako i dobit ces vise manje isto sto se tice ove utakmice..... sneijder nekoliko udaraca 7-8 metara od gola, maiconov svaki dodir s loptom je izgubljena, muntari da ne komentiram, stoperi smijesni u svakom duelu!!! ovako s quaresmom smo bar i pokusavali nekog boga pa makar on i petom pokusavao proc bar pokusva, dok on nije usao ja neznam da smo imali i jedan pokusaj priblizavanja golu!!! naravno da je quaresma lose igrao jucer i to jako lose al da je bio opet najlosiji nije i to su bila trojica minimalno duplo losija.... ako je po ovome sudit ko je za inter ko nije onda mozemo komotno ostavit 13-14 igraca....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
....potpuno trijezan umirem....
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #111 na: Sijeanj 17, 2010, 16:50:23 » |
|
reko sam vam ja da ga ne dižete u nebesa nakon jedne dobre utakmice....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #112 na: Sijeanj 17, 2010, 17:28:18 » |
|
i sta vidimo ? izvadi od svakog igraca ovako i dobit ces vise manje isto sto se tice ove utakmice..... sneijder nekoliko udaraca 7-8 metara od gola, maiconov svaki dodir s loptom je izgubljena, muntari da ne komentiram, stoperi smijesni u svakom duelu!!! ovako s quaresmom smo bar i pokusavali nekog boga pa makar on i petom pokusavao proc bar pokusva, dok on nije usao ja neznam da smo imali i jedan pokusaj priblizavanja golu!!! naravno da je quaresma lose igrao jucer i to jako lose al da je bio opet najlosiji nije i to su bila trojica minimalno duplo losija.... ako je po ovome sudit ko je za inter ko nije onda mozemo komotno ostavit 13-14 igraca....
mislim da ti moram ponovo objasniti, izvukao sam ama baš sve dodire s loptom od Quaresme i to sam ti stavio, reci što je dobroga napravio kada nam je trebalo, ništa, evo htio sam i Muntaria staviti,ali ?ovjek je i imao neke oduzete lopte, ?ak je i gol spasio u prvom poluvremenu, o stoperima sam se izjasnio ali nemamo njima što zamjeriti gledaju?i cijelu dosadašnju sezonu, a Quaresma ,od njega imamo i bolje solucije za prvih 16...pomiri se s tim, bit ?e ti lakše...ne pljujem ja po nikome ali ipak ovo je više nego dovoljno da ga damo bilo gdje da nam ne pije krv na slamku...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #113 na: Sijeanj 17, 2010, 18:35:32 » |
|
Glavu gore ,za one koje ju?erašnji rezultat vide kao katastrofu, BOD je BOD,eto djubrentini danas izgubiše od Chieva ,koji je igrao bez Pelissiera,njihovog najboljeg igra?a,i izgubili u samo njihovom teško ukalupljenom djubrentinskom crno-belom mozgu ,jel ih zavarao rezultat s Napolijem u kupu ,kad su prvi gol dali neregularnom ,nastavivši igru ,kad je igra? Napolija ležao povrije?en,....igrali smo protiv Barija ,koji je dobra ekipa ,koji je bio oslabljen bez Ranocchie i Almirona,zna?i moglo je i lošije završit,dobili su oni i djubrejuBe 3:1 ,... ah te djubrentine samo mi nismo dobili : ,...igralo se pred 34.000 temperamentnih južnja?kih gledatelja na vru?em San Nicoli,oni se pale naravno na velike ekipe,što je i normalno,dobra tekma odigrana s takvim ekipama otvara vrata transfera u ve?e klubove ,dok bodove puše sa sebi ravnim ekipama ,al zar je negdje druga?ije,,s obzirom da je ju?er kompletna naša obrana odigrala za quratz,....ama baš svi,doslovce nema nijednog igra?a koji je zaslužio prolaznu ocjenu ,a još i uz Muntarija, :  Balotellija ,kojem je defanziva nepoznat pojam,pa se Il Capitano morao rastrgat sa svojih ipak 36 godina na onom njihovom širokom pašnjaku ,koji nama baš i ne paše,sjetimo se Barce i njihovog aerodroma,  Quaresmu za kojeg mi se ne da više udarat tipke po tipkovnici,dobijamo sasvim solidni remi,s obzirom da smo u 63 minuti gubili 2:0 ,...pokazali smo karakter i vratili se iz knockdowna,mogli i dobit na kraju ,al i izgubit....ali ne zaboravimo da su protiv nas igrali Chievo i Bari,...a da nas za 7 dana ?eka bilan ,napaljen do ibera,al ne zaboravimo s druge strane, da je danas Curci golman Siene dobio u 10-oj minuti  znamo šta zna?i kad ti golman u 10-oj minuti popuši crvenda?a,morali uvest drugog golmana ,izvadio Jajala ,oslabio sredinu,i to je jednosmjerna tekma,i tako to ispalo danas uvjerljivo,ho?u re? to da ih ne treba uzdizat ,ali naravno ni podcjenjivat ....al s druge strane,mi smo 4-struki prvaci uzastopno,za motivaciju u derbiju ne moramo se brinuti,ako nas dobe ,što je malo vjerovatnije svaka im ?ast,i dat ?e im to vjetar u ledja ,i bitka za scudetto bit ?e neizvjesna do samog kraja,ako mi dobijemo ,oni psihi?ki padaju ,i bit ?e lakše,iako ih ne bi prekrižio  ...jel derby je derby ,mogu oni bit bolji cijelu tekmu ,i na kraju mi pobjedimo frkefuljom Muntarija  (iako se nadam da ne?e igrat  ) ,i tko ?e to znat osim nas 38 koji smo tamo bili i Vas doma ,rezultat se PIŠE, vjerujem da ?e se Deki oporavit do onda, jel DEJAN STANKOVI? DEKI je penicilin za bilaniste  ,nadam se da ?e Cuchu odigrat kao što je BillyRI rekao tekmu sezone, svaka ?ast zubi na 5 golova u 2 kola,....al dokazat ?emo tko je PADRONE Meazze 24.1.  ....bilane, smradu crveno-crni , ?eka te pakao 78.000 napaljenih INTERISTA,i 38 kamikaza 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #114 na: Sijeanj 17, 2010, 18:46:19 » |
|
Glavu gore ,za one koje ju?erašnji rezultat vide kao katastrofu, BOD je BOD,eto djubrentini danas izgubiše od Chieva ,koji je igrao bez Pelissiera,njihovog najboljeg igra?a,i izgubili u samo njihovom teško ukalupljenom djubrentinskom crno-belom mozgu ,jel ih zavarao rezultat s Napolijem u kupu ,kad su prvi gol dali neregularnom ,nastavivši igru ,kad je igra? Napolija ležao povrije?en,....igrali smo protiv Barija ,koji je dobra ekipa ,koji je bio oslabljen bez Ranocchie i Almirona,zna?i moglo je i lošije završit,dobili su oni i djubrejuBe 3:1 ,... ah te djubrentine samo mi nismo dobili : ,...igralo se pred 34.000 temperamentnih južnja?kih gledatelja na vru?em San Nicoli,oni se pale naravno na velike ekipe,što je i normalno,dobra tekma odigrana s takvim ekipama otvara vrata transfera u ve?e klubove ,dok bodove puše sa sebi ravnim ekipama ,al zar je negdje druga?ije,,s obzirom da je ju?er kompletna naša obrana odigrala za quratz,....ama baš svi,doslovce nema nijednog igra?a koji je zaslužio prolaznu ocjenu ,a još i uz Muntarija, :  Balotellija ,kojem je defanziva nepoznat pojam,pa se Il Capitano morao rastrgat sa svojih ipak 36 godina na onom njihovom širokom pašnjaku ,koji nama baš i ne paše,sjetimo se Barce i njihovog aerodroma,  Quaresmu za kojeg mi se ne da više udarat tipke po tipkovnici,dobijamo sasvim solidni remi,s obzirom da smo u 63 minuti gubili 2:0 ,...pokazali smo karakter i vratili se iz knockdowna,mogli i dobit na kraju ,al i izgubit....ali ne zaboravimo da su protiv nas igrali Chievo i Bari,...a da nas za 7 dana ?eka bilan ,napaljen do ibera,al ne zaboravimo s druge strane, da je danas Curci golman Siene dobio u 10-oj minuti  znamo šta zna?i kad ti golman u 10-oj minuti popuši crvenda?a,morali uvest drugog golmana ,izvadio Jajala ,oslabio sredinu,i to je jednosmjerna tekma,i tako to ispalo danas uvjerljivo,ho?u re? to da ih ne treba uzdizat ,ali naravno ni podcjenjivat ....al s druge strane,mi smo 4-struki prvaci uzastopno,za motivaciju u derbiju ne moramo se brinuti,ako nas dobe ,što je malo vjerovatnije svaka im ?ast,i dat ?e im to vjetar u ledja ,i bitka za scudetto bit ?e neizvjesna do samog kraja,ako mi dobijemo ,oni psihi?ki padaju ,i bit ?e lakše,iako ih ne bi prekrižio  ...jel derby je derby ,mogu oni bit bolji cijelu tekmu ,i na kraju mi pobjedimo frkefuljom Muntarija  (iako se nadam da ne?e igrat  ) ,i tko ?e to znat osim nas 38 koji smo tamo bili i Vas doma ,rezultat se PIŠE, vjerujem da ?e se Deki oporavit do onda, jel DEJAN STANKOVI? DEKI je penicilin za bilaniste  ,nadam se da ?e Cuchu odigrat kao što je BillyRI rekao tekmu sezone, svaka ?ast zubi na 5 golova u 2 kola,....al dokazat ?emo tko je PADRONE Meazze 24.1.  ....bilane, smradu crveno-crni , ?eka te pakao 78.000 napaljenih INTERISTA,i 38 kamikaza  frende, odmah napravi najavu derbija i ovo copiraj tamo, ovo se zove motivacija i pozitivno razmišljanje  , Forza Inter KREPAT MA NE MOLAT, ajmo....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bonzo
|
 |
« Odgovor #115 na: Sijeanj 17, 2010, 21:25:21 » |
|
Glavu gore ,za one koje ju?erašnji rezultat vide kao katastrofu, BOD je BOD,eto djubrentini danas izgubiše od Chieva ,koji je igrao bez Pelissiera,njihovog najboljeg igra?a,i izgubili u samo njihovom teško ukalupljenom djubrentinskom crno-belom mozgu ,jel ih zavarao rezultat s Napolijem u kupu ,kad su prvi gol dali neregularnom ,nastavivši igru ,kad je igra? Napolija ležao povrije?en,....igrali smo protiv Barija ,koji je dobra ekipa ,koji je bio oslabljen bez Ranocchie i Almirona,zna?i moglo je i lošije završit,dobili su oni i djubrejuBe 3:1 ,... ah te djubrentine samo mi nismo dobili : ,...igralo se pred 34.000 temperamentnih južnja?kih gledatelja na vru?em San Nicoli,oni se pale naravno na velike ekipe,što je i normalno,dobra tekma odigrana s takvim ekipama otvara vrata transfera u ve?e klubove ,dok bodove puše sa sebi ravnim ekipama ,al zar je negdje druga?ije,,s obzirom da je ju?er kompletna naša obrana odigrala za quratz,....ama baš svi,doslovce nema nijednog igra?a koji je zaslužio prolaznu ocjenu ,a još i uz Muntarija, :  Balotellija ,kojem je defanziva nepoznat pojam,pa se Il Capitano morao rastrgat sa svojih ipak 36 godina na onom njihovom širokom pašnjaku ,koji nama baš i ne paše,sjetimo se Barce i njihovog aerodroma,  Quaresmu za kojeg mi se ne da više udarat tipke po tipkovnici,dobijamo sasvim solidni remi,s obzirom da smo u 63 minuti gubili 2:0 ,...pokazali smo karakter i vratili se iz knockdowna,mogli i dobit na kraju ,al i izgubit....ali ne zaboravimo da su protiv nas igrali Chievo i Bari,...a da nas za 7 dana ?eka bilan ,napaljen do ibera,al ne zaboravimo s druge strane, da je danas Curci golman Siene dobio u 10-oj minuti  znamo šta zna?i kad ti golman u 10-oj minuti popuši crvenda?a,morali uvest drugog golmana ,izvadio Jajala ,oslabio sredinu,i to je jednosmjerna tekma,i tako to ispalo danas uvjerljivo,ho?u re? to da ih ne treba uzdizat ,ali naravno ni podcjenjivat ....al s druge strane,mi smo 4-struki prvaci uzastopno,za motivaciju u derbiju ne moramo se brinuti,ako nas dobe ,što je malo vjerovatnije svaka im ?ast,i dat ?e im to vjetar u ledja ,i bitka za scudetto bit ?e neizvjesna do samog kraja,ako mi dobijemo ,oni psihi?ki padaju ,i bit ?e lakše,iako ih ne bi prekrižio  ...jel derby je derby ,mogu oni bit bolji cijelu tekmu ,i na kraju mi pobjedimo frkefuljom Muntarija  (iako se nadam da ne?e igrat  ) ,i tko ?e to znat osim nas 38 koji smo tamo bili i Vas doma ,rezultat se PIŠE, vjerujem da ?e se Deki oporavit do onda, jel DEJAN STANKOVI? DEKI je penicilin za bilaniste  ,nadam se da ?e Cuchu odigrat kao što je BillyRI rekao tekmu sezone, svaka ?ast zubi na 5 golova u 2 kola,....al dokazat ?emo tko je PADRONE Meazze 24.1.  ....bilane, smradu crveno-crni , ?eka te pakao 78.000 napaljenih INTERISTA,i 38 kamikaza  Uf koje ?e to ludilo biti...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bergomi
|
 |
« Odgovor #116 na: Sijeanj 19, 2010, 20:39:01 » |
|
Kada vodis 2-0 i zavrsis 2-2 ne mozes biti zadovoljan, kada gubis 0-2 i zavrsis 2-2 moras biti zadovoljan. Pandev odlican. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #117 na: Sijeanj 19, 2010, 23:10:42 » |
|
a kada protiv baria ne uzmes 3 boda tesko da mozes biti zadovoljan  i u malim utakmica se mora pobjedivati a ne samo u velikim
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #118 na: Sijeanj 21, 2010, 17:12:37 » |
|
a kada protiv baria ne uzmes 3 boda tesko da mozes biti zadovoljan  i u malim utakmica se mora pobjedivati a ne samo u velikim ali kad uzmeš da bilan i jube nisu uzeli bodove u bariju, a mi jesmo onda si zadovoljan 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #119 na: Sijeanj 21, 2010, 18:12:26 » |
|
a mi smo ipak jaci i od mialana i juveta ako cemo gledat realno a Meni je bitno samo da inter nije izgubio a da je sramota sramota je ..Nadam se da cemo oderati Milan,,
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik