Svibanj 25, 2012, 17:04:06 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1] 2   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Revizija polusezone  (Posjeta: 789 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
il Principe
Super clan

« na: Sijeanj 10, 2010, 01:38:47 »

evo ovu temu san zamislija kao da se svak izjasni kako je zadovoljan ovom polusezonom. je i inter ispunia o?ekivanja,jeste li zadovoljni igrom,pojedincima,trenerom,poja?anjima..........?
ja ne?u na dugo i široko pisat.ukratko ?u napisat neke ?injenice i svoje vi?enje stvari.

inter je odradio prvi dio sezone. može se slobodno re?i i više nego odli?no.
sakupljeno fenomenalnih 45 bodova
kao doma?in: 8 - 2 - 0
kao gost: 6 - 1 - 2

strijelci:                                   asistenti:

milito 11                                   maicon 5
eto'o 8                                     sneijder 4
balotelli 5                                 milito 3
sneijder 4                                 stankovi? 3
stankovi? 3                              balotelli 3
maicon 3                                 eto'o 3

igra?i koji su nastupili svih 19 kola su j.cesar i zanetti.

od petorice ovoljetnih poja?anja ?etvorica su zadovoljila, a jedino je motta podbacio ( iako osobno nisam puno o?ekivao od njega).
dva poja?anja su bila fenomenalna i klju?na za cijelu igru. to su milito koji trpa nemilice i sneijder koji kreira igru i bez kojeg je inter 50% slabija mom?ad.
dva poja?anja koja su se pokazala slabija od navedenog dvojca, ali su isto zaslužila pohvale su lucio i eto'o.
svi drugi igra?i su više manje zadovoljili osim quaresme i mancinija,a možemo spomenuti i muntaria.
santona san ostavia sa strane jer ga nebih stavljao u one koji nisu zadovoljili. de?ko premlad i odigrao je prošle sezone možda i previše. mourinho ga je ove sezone stavio na led i davao mu šanse na kapaljku.poslije je uslijedila ozljeda i kada se oporavio ponovno se ozlijedio, tako da bi ga ostavio kao neocijenjenog.

što se ti?e drugog dijela sezone moja procjena je da ?e za naslov bit sasvim dovoljno 85 bodova. gledano kroz povijest otkad se seria a igra s 20 klubova svake godine je prvako bilo dovoljno 85 bodova.
zna?i u drugom dijelu sezone se treba prikupit 40 bodova.
19 utakmica= 12 pobjeda 4 nerješene 3 poraza
po meni je sasvim realno da inter to ostvari u 19 utakmica.
po meni klju?na stvra prvenstva bi se ve? trbala dobodit za 14 dana kad igraju inter i milan. u slu?aju eventualne pobjede intera, po meni je prvenstvo završeno. svaki drugi ishod ostavlja kakvu takvu nadu za prvenstvo.
Evidentirano
billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #1 na: Sijeanj 10, 2010, 13:50:14 »

evo kolega je sve napisao, i ja se slažem sa ovim u vezi poja?anja, jedino Å¡to mene brine su ponaÅ¡anja naÅ¡ih pjetli?a, koja su maniru velikih zvijezda, ali  joÅ¡ se moraju debelo dokazati....

evo na brzinu sam sklepao golove ove uspješne polusezone... Pobjednik

<a href="http://www.youtube.com/v/RUErB5wJaDM&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/RUErB5wJaDM&rel=1</a>
« Zadnja izmjena: Sijeanj 10, 2010, 14:52:39 od billyRI » Evidentirano

il Principe
Super clan

« Odgovor #2 na: Sijeanj 10, 2010, 15:05:32 »

bravo billy. svaka ?ast na uratku bow down bow down bow down

odigrali smo briljantnu polusezonu. prakti?i bez mrlje u prvenstvu, možda je jedino poraz od juvea jedini rezultat koji je nepoželjan.
sad kad se sve zboji vidi se koliko smo ovo ljeto napravili dobar posa na tržištu.
osvrnuo bih se i na brojne kritike na ovom forumu oko igre. stvrano ne znam što bi pojedinici htjeli. nakon svakog poraza se pišu kilometraski postovi i omalovažava se trenera i igra?e. kad pobjedu, onda su naj i prvaci su svemira. malo konzistentnosti bi dobro došlo :Smiley

da se dotaknem i ovosezonske lige prvaka. po meni smo i tu napravili odli?an posa. upali smo sigurno u najtežu skupinu. naša skupina je bila jednia skupina u kojoj su bili svi prvaci svojih država(italija,španjolska,ukrajina i rusija). ove sve lige su u 10 najja?ih liga u europi i stvarno je put bia paklen.
o?ekivano smo završili ispod mo?ne barcelone, iako ostaje žal što nismo pružili dostojanstveniji otpor na nou camp. štoviše meni je osobno utakmica protiv barcelone jedina mrlja u ovoj fenomenalnoj polusezoni.
Evidentirano
Antonio
Super clan

« Odgovor #3 na: Sijeanj 10, 2010, 15:59:59 »

Izvrsna tema jer se imamo sa ?ime pohvaliti i pisati samo o pozitivnim stvarima.
Za mene je sezona odli?na, i ne treba se optere?ivati Barcelonom, ljudi su ipak osvaja?i LP. Pogodak sezone po mom osobnom mišljenju: Sneijider i Milito, Nizozemac briljira igrom, a Milito sa 11 golova pokazuje da je u pitanju odli?an strijelac i da kupnja nije bila pogrešna. Eto'o solidan, od njega sam više o?ekivao. Drago mi je da smo se riješili 4-5 skupih igra?a i nadam se kupnji još dvojice boljih igra?a u sije?nju i možda prolasku protiv Chelsea, to bi bio vrhunac sezone.
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #4 na: Sijeanj 10, 2010, 16:24:11 »

Za sad sam zadovoljan ipak rezultati na tabeli to pokazuju dominiramo opet i jos bi dodao hvala bogu na Snjderu covjek je kljucni igrac intera bar se namece mnogo je bitni i kljucni golova dosad dao Bit cemo samo jos jaci u  nastavku sezone sustini ja sam HAPY !!!!!
i da bily cestitke i od mene na ovom klipu snimio sam sebi na komp  Grin
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #5 na: Sijeanj 10, 2010, 16:32:40 »

gledam sazetke i bas si mislim kako j.cesar nekako nije u formi ko prosle sezone..
sto se tice cijele polusezone, sve ste vec dobro i napisali, ali jedan veliki plus je to sto je mourinho sve vise poceo uvoditi mlade igrace u prvi sastav. nesjecam se kad smo imali toliko nasih primaveraca u seniorskoj konkurenciji
Evidentirano
Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #6 na: Sijeanj 10, 2010, 16:59:33 »

Odlicna tema,za svaku pohvalu  Chuska ... U Seria A,eventualna mrlja bi bila poraz od Juveta,kao i igra sa kojom su razocarali...Opet,navijaci Intera su postali ovih zadnji par godina toliko "razmazeni" , da svaki rezultat koji nije izrazen sa 2-3 zgoditka u nasu korist,gledaju sa nekom skepsom.. Doduse,bilo je par rezultata gdje je igra bila ocajna,a rezultat pozitivan ..U Champions League bilo je "gusto" do samog kraja i u susretu sa Barcom smo stvarno razocarali,i tu je pokazan realan doseg i vjerovatno limit Interove squadre....Mozda se i varam,tekma sa Chelseom ce pokazati "koliko" i "sto" mogu Muovi puleni...Od pojacanja istaknuo bih Sneidera, "leteceg Nizozemca" koji je po meni najvece pojacanje koje je ateriralo zadnjih par godina na Giueseppe Meazzi... Tip je fantastican, vu?e gore-dolje,asistira,zabija,jednostavno famozan...Za mene bolje pojacanje od Ibrahimovica..Iza njega istaknuo bih "gol - maÅ¡inu" Milita,tip je opravdao za ono sto je najbolji-trpanje golova...Dosao je uz malo pompe u klub,pobrao je simpatije sviju..Nadodao bih Eto'o-a koji je bio vise nego solidan dosada,smatram da ce jos vise pokazati i da ce nam biti krucijalan u osmini finala CL.. On ce svoje napraviti-20-ak golova je sigurno u njegovu korist.. Ostala pojacanja ne bih komentirao,dat cu im jos malo "fore",premda sam skeptican u vezi istih... V
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #7 na: Sijeanj 10, 2010, 18:41:39 »

jako dobra polusezona, jako sam zadovoljan. možda žalim za time što nismo bolje odigrali u LP, jer mogli smo bolje. u prvenstvu klasika... možda mali žal što nismo dobili juve, ali nadokadit ?emo to. od poja?anja zadovoljan sa svima, eto'o može i bolje, a motta me iznenadio(najviše tekmom protiv bilana) jer nisam o?ekivao ništa od njega. defititivno me o?arao milito, podcijenio sam ga
Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #8 na: Sijeanj 10, 2010, 18:51:14 »

Kad smo vec kod rezimea polusezone statisticki podatak kako sura?uju naši napada?i:

Best scoring tridents in Serie A 2009-10:

Inter: Balotelli 4, Eto'o 7, Milito 9 (20)
Cagliari *: Jeda 4, Nene 6, Matri 8 (18)
Udinese: Pepe 1, Floro Flores 5, Di Natale 11 (17)
Napoli *: Lavezzi 3, Quagliarella 5, Hamsik 7 (15)
Milan: Ronaldinho 3, Borriello 4, Pato 7 (14)
Juventus *: Iaquinta 3, Amauri 4, Trezequet 7 (14)
Roma: Menez 1, Vucinic 3, Totti 9 (13)

*: 16 matches played

Dakle,pobrali smo sve lovorike na koncu polusezone...
Evidentirano

Adri
Stalni clan

« Odgovor #9 na: Sijeanj 10, 2010, 18:57:51 »

Kad smo vec kod rezimea polusezone statisticki podatak kako sura?uju naši napada?i:

Best scoring tridents in Serie A 2009-10:

Inter: Balotelli 4, Eto'o 7, Milito 9 (20)
Cagliari *: Jeda 4, Nene 6, Matri 8 (18)
Udinese: Pepe 1, Floro Flores 5, Di Natale 11 (17)
Napoli *: Lavezzi 3, Quagliarella 5, Hamsik 7 (15)
Milan: Ronaldinho 3, Borriello 4, Pato 7 (14)
Juventus *: Iaquinta 3, Amauri 4, Trezequet 7 (14)
Roma: Menez 1, Vucinic 3, Totti 9 (13)

*: 16 matches played

Dakle,pobrali smo sve lovorike na koncu polusezone...
Ta je statistika od 15 odigranih utakmica...
Evidentirano
Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #10 na: Sijeanj 10, 2010, 19:05:09 »

Jasno piÅ¡e "dolje"  o ukupno odigranim tekmama -16...
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #11 na: Sijeanj 10, 2010, 19:17:08 »

Ta je statistika od 15 odigranih utakmica...
pa o tome tu i pri?amo :Smiley
Evidentirano

Bergomi
Pocetnik
*

« Odgovor #12 na: Sijeanj 10, 2010, 19:38:49 »

Sezona prezadovoljan:

1. Rasturili crvenocrne jadove 0-4
2. Prvi na tabeli, kod kuce bez poraza
3. Prosli najjacu grupu Lige Sampiona

Jedini - ove polusezone je gubitak od torinskih smradova.
Evidentirano
Adri
Stalni clan

« Odgovor #13 na: Sijeanj 10, 2010, 22:09:13 »

pa o tome tu i pri?amo :Smiley
Mislio sma da pri?amo do utakmice sa Sieonm od sino?..isprika... Wink
Evidentirano
matrixpg
Super clan

« Odgovor #14 na: Sijeanj 10, 2010, 23:59:52 »

ovo je sjajna tema -mogu reci da sam i vise nego zadovoljan ucinkom nasih igrom koliko toliko a pojacanja neki si podbacili kao npr motta ,eto o,lucio, dok bez snajdera nemogu zamislit igru militto samo nek nastavi da trpa .drugo utakmicu sa dinamo u lp nikad necu zaboravit ne samo ja nego i svi vi i pobjedu nad babama o-4 jedino poraz od govnentusa ali nema veze mi smo i dalje prvi potpisao bi da i drugi dio bude isto kao prvi  Pobjednik Pobjednik Pobjednik Pobjednik
Evidentirano

E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco
lui diceva che la serie A e nel nostro dna
io non rubo il campionato
ed in serie B non son mai stato!
il Principe
Super clan

« Odgovor #15 na: Sijeanj 11, 2010, 00:46:10 »

ovo je sjajna tema -mogu reci da sam i vise nego zadovoljan ucinkom nasih igrom koliko toliko a pojacanja neki si podbacili kao npr motta ,eto o,lucio, dok bez snajdera nemogu zamislit igru militto samo nek nastavi da trpa .drugo utakmicu sa dinamo u lp nikad necu zaboravit ne samo ja nego i svi vi i pobjedu nad babama o-4 jedino poraz od govnentusa ali nema veze mi smo i dalje prvi potpisao bi da i drugi dio bude isto kao prvi  Pobjednik Pobjednik Pobjednik Pobjednik

možeš li mi objasnit u par crta zašto su po tebi eto'o i lucio podbacili
Evidentirano
il Principe
Super clan

« Odgovor #16 na: Sijeanj 11, 2010, 20:31:56 »

evo ocjene svih igra?a na polusezoni.

igra? koji je najviše puta bia igra? utakmice je milito (6 puta)
eto'o i sneijder 5 puta
balotelli,stankovi? i cambiasso 2 puta

i više je nego o?igledno koja su nam 3 igra?a najbolja do sada( milito,sneijder i eto'o), doduše napada?imn je lakše dobit bolju ocjenu nego obrambenim igra?ima pa možda nije najrealnije stanje

po ocjenama ne zadovoljavaju motta i chivu

LIGA PRVAKA:

ligu prvaka je rasturio lucio. da, taj lucio koji je toliko osporavan na ovom forumu. ?ak je 3 puta u 6 utakmica proglašem igra?em utakmice(interova mom?ad) bow down bow down bow down
nadalje imamo odli?nog sneijdera koji je dva puta bia igra? utakmice
stankovi? i balotelli su tako?er dva puta bili najbolji na terenu.
po ocjenama ponovno najgori chivu, zanetti tako?er nije briljira
« Zadnja izmjena: Sijeanj 11, 2010, 20:48:58 od il Principe » Evidentirano
Pazza-Inter
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #17 na: Sijeanj 12, 2010, 12:07:46 »

Vise nego odlicna polusezona..vidjeli smo gdje nam manjka igraca a to je jedan dobar defanzivac jos koji ce da pokrije nedostatke kada netko od odbrambeni igraca ode u napad...sada imamo vrlo dobar tim..izjednacen savrlo dobrim pojedincima mislim na vise njih...a kako sam dobro vidio ili nezz sto ali Pandev me nekako puno puno podjseca na Milita...i nadam se da ce uskoro krenti i on da zabija Inter zastava ajmo jos pola odraditi
Evidentirano

?udoredna velesila
Super clan

« Odgovor #18 na: Sijeanj 12, 2010, 15:52:17 »

Polusezona je bila odli?na. Po meni poraz od Juvea nije kiks jer to je derbi i sve je mogu?e.Kiks je bio 1. kolo protiv Barija kad smo remizirali, iako je i Bari imao solidnu polusezonu i nisu jazavci. U LP je bilo solidno, eventualno se može zamjeriti loša partija u uzvratu protiv Barce. Što se ti?e poja?anja numero uno dijele Sneijder i Milito. Lucio solidan, ali smo uglavnom njegovim kiksevima gubili bodove. Motta nije ništa posebno pokazao i ne vjerujem da u budu?nosti bude jer realno on nije igra? velikih kapaciteta, ali je odigrao korektno(bolje nego Muntari).

E a sad Eto'o. ?ovjek o kojemu bi se na forumu moglo raspravljati unedogled i da zabije 30 golova u sezoni ili 5. U?inak nije loš, ali po mom mišljenju za pla?u koju prima MORA bolje odigrati i o?ekujem od njega u daljenjem dijelu barem još 10-12 golova. Zasad nije još na razini Ibre, ali ni on nije baš odigrao fenomenalnu prvu polusezonu tako da se nadam da ?e Eto'o kad se vrati s Kupa nacija u?i u ritam kakav je imao u Barci.

Na kraju rije? dvije o starosjediocima. Il Capitano je za svaku pohvalu i zaista ne znam šta više re?i lijepo o njemu jer se bojim da to ne bude dovoljno. Uz Javiera odli?an je bio i Stankovi? te Samuel koji je manje-više bio konstanta. Nažalost ?ini mi se da je forma Cesara u padu, ali zasad to nije previše utjecalo na rezultate.

Sve u svemu put ka tituli nam je otvoren, a ako pobiedimo milan na horizontu ?e ostati samo mali oblaci.
Evidentirano

Bolje crna nego crveno-crna(ili još gore bijelo crna).
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #19 na: Sijeanj 12, 2010, 18:00:28 »

Polusezona je bila odli?na. Po meni poraz od Juvea nije kiks jer to je derbi i sve je mogu?e.Kiks je bio 1. kolo protiv Barija kad smo remizirali, iako je i Bari imao solidnu polusezonu i nisu jazavci. U LP je bilo solidno, eventualno se može zamjeriti loša partija u uzvratu protiv Barce. Što se ti?e poja?anja numero uno dijele Sneijder i Milito. Lucio solidan, ali smo uglavnom njegovim kiksevima gubili bodove. Motta nije ništa posebno pokazao i ne vjerujem da u budu?nosti bude jer realno on nije igra? velikih kapaciteta, ali je odigrao korektno(bolje nego Muntari).

E a sad Eto'o. ?ovjek o kojemu bi se na forumu moglo raspravljati unedogled i da zabije 30 golova u sezoni ili 5. U?inak nije loš, ali po mom mišljenju za pla?u koju prima MORA bolje odigrati i o?ekujem od njega u daljenjem dijelu barem još 10-12 golova. Zasad nije još na razini Ibre, ali ni on nije baš odigrao fenomenalnu prvu polusezonu tako da se nadam da ?e Eto'o kad se vrati s Kupa nacija u?i u ritam kakav je imao u Barci.

Na kraju rije? dvije o starosjediocima. Il Capitano je za svaku pohvalu i zaista ne znam šta više re?i lijepo o njemu jer se bojim da to ne bude dovoljno. Uz Javiera odli?an je bio i Stankovi? te Samuel koji je manje-više bio konstanta. Nažalost ?ini mi se da je forma Cesara u padu, ali zasad to nije previše utjecalo na rezultate.

Sve u svemu put ka tituli nam je otvoren, a ako pobiedimo milan na horizontu ?e ostati samo mali oblaci.
dodao bi da je bilo osjetnih padova kod maicona i cambiassa
Evidentirano

Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #20 na: Sijeanj 12, 2010, 19:08:23 »

Da, vrlo osjetnih.
Evidentirano

majstormk
Super clan

« Odgovor #21 na: Sijeanj 12, 2010, 22:23:41 »

cambiassa je pokosila ona nesretna ozljeda na pocetku sezone i odonda nikako da ritam uhvati, a sto se tice ovog brazilskog dvojca imam osjecaj da su im ona govorkanja o transferima u real i united malo pomutila koncentraciju... julio je koliko-toliko solidan, ali maicon je neprepoznatljiv... bljesne tu i tamo i podsjeti na starog maicona, ali sve cesci su propusti u obrani (koja mu nikad nije bila jaca strana), neuspjesni driblinzi i proboji te sve netocniji centarsutevi... primjetan je i mali pad forme kod stankovica u odnosu na ono tokom jeseni, dok moram izdvojiti sneijdera i zanettija... sneijder je konstantno nas ponajbolji igrac, dok mi se cini da zanetti polako dize formu u odnosu na one ne bas spektakularne predstave pocetkom sezone...
Evidentirano
il Principe
Super clan

« Odgovor #22 na: Sijeanj 12, 2010, 22:33:27 »

ljudi moji piÅ¡ete o macionu koda se radi o favaliu  Huh?
maicon je malo pao,ali je i kao takav jedan od klju?nih igra?a u interu. ove sezone je prvi asistent kluba,a bogami i golove ja dava
Evidentirano
Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #23 na: Sijeanj 12, 2010, 22:44:32 »

Ma ne kaže nitko, barem ne ja, da je Maicon Favalli, ali tvrdnja da ?e teško ponoviti lanjsku sezonu itekako drži vodu.
On je klasni igra?, tu nema zbora, me?utim je puno tanji u obrani nego u napadu, ali o tome se ve? ovdje govorilo nebrojeno puta.
Ono što ja mislim je da bi ga, ako se Real, ili tko drugi isprsi s onim ciframa koje su se ve? spominjale, svakako i bez razmišljanja trebalo prodati.
Evidentirano

majstormk
Super clan

« Odgovor #24 na: Sijeanj 12, 2010, 22:46:55 »

maicon nije favalli, maicon ima reputaciju jednog od najboljih bekova svijeta i kao takvog normalno da od njega ocekujem vise... santon si moze dopustiti da igra promjenjivo, ali od maicona ocekujem da bude konstantna napast na desnom boku kao sto smo i navikli da bude zadnjih sezona... ove godine to nije to...
Evidentirano
 Str: [1] 2   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!