Svibanj 25, 2012, 17:01:29 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 ... 10 11 [12]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Inter - Siena  (Posjeta: 5251 puta)
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Pazza-Inter
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #275 na: Sijeanj 11, 2010, 18:07:41 »

E ja ostao bez neta ...poplava ovdje bila pa odnjela net kablove neke glavne pa sve otislo u pm...ali sam bio toliko nervozan nisam ni gledao teletext kada sam vidio rezon pokusao sam to zaboraviti i nakon sto je tekma zavrsila odlucio sam opet pogledat teletext i kada sam vidio too ohhh...kakav mi je kamen pao sa srca huh..a kakva radost nakon toga... Inter zastava Inter zastava Inter zastava samo napred bracooo...ajmo sada neka siena poradi protiv milana sada
Evidentirano

?udoredna velesila
Super clan

« Odgovor #276 na: Sijeanj 11, 2010, 19:21:40 »

E ja ostao bez neta ...poplava ovdje bila pa odnjela net kablove neke glavne pa sve otislo u pm...ali sam bio toliko nervozan nisam ni gledao teletext kada sam vidio rezon pokusao sam to zaboraviti i nakon sto je tekma zavrsila odlucio sam opet pogledat teletext i kada sam vidio too ohhh...kakav mi je kamen pao sa srca huh..a kakva radost nakon toga... Inter zastava Inter zastava Inter zastava samo napred bracooo...ajmo sada neka siena poradi protiv milana sada
E baš sam tako i ja. Nakon 3-2 nisam više htio pratiti. I upalim da pogledam kako je završilo kad ono zeleni se 4-3 90+. Euforija skoro ko u Scarpinija.
Evidentirano

Bolje crna nego crveno-crna(ili još gore bijelo crna).
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #277 na: Sijeanj 11, 2010, 21:28:16 »

E baš sam tako i ja. Nakon 3-2 nisam više htio pratiti. I upalim da pogledam kako je završilo kad ono zeleni se 4-3 90+. Euforija skoro ko u Scarpinija.

Meni to nije jasno kak bi  zgasio televizor i ne odgledao do kraja  :Smiley ,....pa nismo gubili 1:4, il 0:3,il 0:4 (ko mi bilana  dok smo natovarili  jesenas,pa da oni  ne gledaju dalje blamažu),.......to mogu skužit ,al   ovo baÅ¡ i  nono
Evidentirano
?udoredna velesila
Super clan

« Odgovor #278 na: Sijeanj 12, 2010, 15:35:47 »

Meni to nije jasno kak bi  zgasio televizor i ne odgledao do kraja  :Smiley ,....pa nismo gubili 1:4, il 0:3,il 0:4 (ko mi bilana  dok smo natovarili  jesenas,pa da oni  ne gledaju dalje blamažu),.......to mogu skužit ,al   ovo baÅ¡ i  nono
Nemam živaca pratiti preko TXT-a, da je bio prijenos ne bi gasio, a ovako sam svaki 20 sek. tipkao TXT i gledao. Zabolil me prsti. Grin
Evidentirano

Bolje crna nego crveno-crna(ili još gore bijelo crna).
 Str: 1 ... 10 11 [12]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!