|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #1 na: Sijeanj 07, 2010, 10:51:49 » |
|
gledajuci rezultate prijasnjih utakmica protiv siene poceo sam se smijati jer ono....ma evo pogledajte sami...  mislim nisu nas pobijedili vec neko vrijeme,tako da protiv njih moze prakticki druga postava istrcati.a ovo je moguci sastav po gazetti: 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #2 na: Sijeanj 07, 2010, 11:17:19 » |
|
pa koliko nam ih fali, ima da i istr?i druga postava, ali dominacija ?e se nastaviti Pitanje je u kakvom je stanju teren, jer povrede me u ovom trenutku najviše brinu...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #3 na: Sijeanj 07, 2010, 15:14:30 » |
|
Nadam se pobjedi znamo svi razlog a nadam se da ce polako ozljedjeni vracat se i da se niko nece vise ozledjivati FORZA INTER ,,,
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
matrixpg
|
 |
« Odgovor #4 na: Sijeanj 07, 2010, 17:01:43 » |
|
samo se ti zavaravaj sa razlikama siena je uvjek neugodna kad igra sa nama vazno je samo uzeti 3 boda pa i 1-o sam ja zadovoljan
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco lui diceva che la serie A e nel nostro dna io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato!
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #5 na: Sijeanj 07, 2010, 22:35:58 » |
|
Ma nevalja podcjeniti protivnika,ali nadam se da nece biti vecih problema i da su 3 boda nasa.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #6 na: Sijeanj 07, 2010, 22:42:39 » |
|
ekipa koju mrzim ..... neznam zasto al ih mrzim! uvijek ih pobjedimo al mucno ih pobjedimo, bio bi zadovoljan i ovaj put s takvim raspletom jer milan i juve ce se medjusobno poklat!!! sastav ko ce znat kakav ce bit, neznam ni ko je vise na raspologanju za utakmicu -------------cesar------------- --maicon---lucio---cordoba--zanetti-- -----stankovic---sneijder---motta---- ----quaresma-------------pandev---- --------------milito----------------- neznam do kad su odsutni muntari, cambiasso, samuel i santon !?! al ako niko od njih nije spreman volio bi da ovaj sastav istrci.... dosta napadacki sastav a to ce nam i trebat!!! nadam se da siena nece zabit neki zalutali metak 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
....potpuno trijezan umirem....
|
|
|
|
Krovopokrivac_SB
|
 |
« Odgovor #7 na: Sijeanj 07, 2010, 22:51:45 » |
|
Nadam se da se vra?a naš najbolji stoper Samuel i da ?e Cordoba lagano na klupu preseliti.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #8 na: Sijeanj 07, 2010, 22:54:49 » |
|
Mozda dobije koji minut posto je povrjedjen bio treba pustit Quaresmu cjelu tekmu kao i pandeva 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #9 na: Sijeanj 08, 2010, 19:03:30 » |
|
Mozda dobije koji minut posto je povrjedjen bio treba pustit Quaresmu cjelu tekmu kao i pandeva  djelimo isto mišljenje
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Poshast
|
 |
« Odgovor #10 na: Sijeanj 08, 2010, 19:19:12 » |
|
Evo da se i ja okušam u predvi?anju sastava
-----------Julio Cesar-----------
Maicon--Lucio--Samuel--Cordoba
------------Zanetti------------
----Stankovi?------- Quaresma
-----------Sneijder -----------
-------Milito -----Pandev------
Zanetti bi trebao igrat kao zadnji vezni da pokrpa rupu koja ostaje iza Maicona.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Pozdrav iz Karlovca
|
|
|
|
interista herceg
|
 |
« Odgovor #11 na: Sijeanj 08, 2010, 19:22:01 » |
|
Evo da se i ja okušam u predvi?anju sastava
-----------Julio Cesar-----------
Maicon--Lucio--Samuel--Cordoba
------------Zanetti------------
----Stankovi?------- Quaresma
-----------Sneijder -----------
-------Milito -----Pandev------
Zanetti bi trebao igrat kao zadnji vezni da pokrpa rupu koja ostaje iza Maicona.
dabogda ovako bilo odli?na postava
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Jose MOURINHO lalalala lala lalalalala JO-SE mourinho lalalalala lala ....
|
|
|
|
Krovopokrivac_SB
|
 |
« Odgovor #12 na: Sijeanj 08, 2010, 19:27:45 » |
|
Vjerujte meni, ovakav ?e sastav istr?ati protiv Siene.  Cesar Maicon-Lucio-Samuel-Zanetti Stankovi?-Motta Quaresma Sneijder Pandev Milito
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Sijeanj 08, 2010, 19:46:14 od Krovopokrivac_SB »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #13 na: Sijeanj 08, 2010, 19:44:59 » |
|
vrlo vjerojatna je ova formacija od pokriva?a
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #14 na: Sijeanj 08, 2010, 19:49:30 » |
|
Osim tri boda,nista drugo me ne zanima.... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #15 na: Sijeanj 08, 2010, 21:00:28 » |
|
Gledajuci statisticki pobjeda ne bi trebala doci u obzir , uzmemo li podatak da su nam protivnici kriminalni u gostima sa scoreom 1-0-7,a Inter najdominantniji domacin sa 7-2-0..Siena pak,ima ocajnu obranu u Seria A sa 33 primljena zgoditka,i ti podatci su dovoljni sami za sebe i Siena bi sutra (ako stagod ne podje po zlu) trebala biti "topovska hrana"...S obzirom na Interove poteskoce u obrani,upozorio bih na podatak da Sienin napadacki tandem Maccarone-Calaio je dosad ukupno zabio deset golova,pa eto malo upozorenje na ovaj dvojac...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #16 na: Sijeanj 08, 2010, 21:49:41 » |
|
vrlo vjerojatna je ova formacija od pokriva?a
i vrlo vjerojatan rezultat koji si stavio na kladionici 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #17 na: Sijeanj 08, 2010, 22:26:52 » |
|
bilo bi zanimljivo pogledati ovakav sastav kakav je pokrivac napisao
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #18 na: Sijeanj 08, 2010, 22:29:46 » |
|
i vrlo vjerojatan rezultat koji si stavio na kladionici  3 princ, 3 cigo i prvijenac pandeva. eto ti 7 komada 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
marda_pu
|
 |
« Odgovor #19 na: Sijeanj 09, 2010, 01:41:43 » |
|
Nadam se da se vra?a naš najbolji stoper Samuel i da ?e Cordoba lagano na klupu preseliti.
ja se isto takodjer nadam ali da cordobu ja nebih premjestio na klupu bar dok se ovaj lucio ne pomiri sa svojom glavom.....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
ZA INTER JA DA BIH SVE NANANANANA
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #20 na: Sijeanj 09, 2010, 02:10:22 » |
|
ja se isto takodjer nadam ali da cordobu ja nebih premjestio na klupu bar dok se ovaj lucio ne pomiri sa svojom glavom.....
teško da o?e ikad, posva?o se s njom u 1. razredu i još se mrze 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
marda_pu
|
 |
« Odgovor #21 na: Sijeanj 09, 2010, 11:18:52 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
ZA INTER JA DA BIH SVE NANANANANA
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #22 na: Sijeanj 09, 2010, 12:53:31 » |
|
Quaresma je jedini uz Snjdera koji zna nesto sta ce sa loptom tehnicki jaki posto je protivnik ajmo reci laghan treba mu dati cjeli 90 minutaa da vidimo sta moze Isto tako i Pandeva pustit da odigra cjelu tekmu Mislim da ce biti golijade u mrezi Siene ....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Pazza-Inter
|
 |
« Odgovor #23 na: Sijeanj 09, 2010, 13:23:03 » |
|
STA JE SA BALOM
Mourinho names squad for Inter-Siena Friday, 08 January 2010 17:47:33 [FOTO Friday, 08 January 2010 17:47:33]
APPIANO GENTILE - José Mourinho has named a squad of 19 players for Saturday night's Serie A Week 19 match against Siena (Stadio Giuseppe Meazza at 20:45):
Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni.
Defenders: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 25 Walter Samuel, 29 Giulio Donati.
Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Ricardo Quaresma, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 28 Alen Stevanovic, 48 Lorenzo Crisetig.
Strikers: 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 31 Denis Alibec, 89 Marko Arnautovic.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #24 na: Sijeanj 09, 2010, 13:25:45 » |
|
STA JE SA BALOM
Mario ima kartone...sam sebe je izbacio sa ove utakmice...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|