|
Puppi
|
 |
« na: Sijeanj 04, 2010, 13:54:19 » |
|
 Nakon stanke,krecemo dalje i odlazimo Chievu u goste...Nase novo pojacanje,Pandev bi mogao dobiti svoju prvu priliku vec ovu utakmicu.Ocekujem dobru utakmicu i nova 3 boda... Moguc sastav za ovu utakmicu:  Rezultati prijasnjih utakmica: 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #1 na: Sijeanj 04, 2010, 14:39:56 » |
|
LJepo Njunja si to sredio cestitke idemo po nova 3 boda sa novim igracem Pandevom...FORZA INTER 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #2 na: Sijeanj 04, 2010, 14:53:04 » |
|
do kad nam nema quaresme???
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #3 na: Sijeanj 04, 2010, 16:54:05 » |
|
do kad nam nema quaresme???
Vec u Riyadu je bio na treningu prve momcadi,dakle full je spreman... Mislim da ce ga Mou uvrstiti protiv "letecih magaraca"....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #4 na: Sijeanj 04, 2010, 17:06:50 » |
|
nadamo se da nece
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
Krovopokrivac_SB
|
 |
« Odgovor #5 na: Sijeanj 04, 2010, 22:41:41 » |
|
Bit ?e jako teško Mourinhu sastaviti prvih 11 za ovu utakmicu jer nam je više od pola veznog reda ili ozlje?eno ili ima kartone.
Motta i Deki kartoni, Cambiasso, Muntari, Krhin ozljede....
Plus što su Samuel i Quaresma tek nedavno nakon ozljeda po?eli sa punim treningom.
Tako da o?ekujem ovakav sastav:
Cesar Maicon-Lucio-Cordoba-Chivu
Zanetti-Viera-Sneijder
Balotelli Pandev/Quaresma
Milito
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Sijeanj 04, 2010, 22:56:23 od Krovopokrivac_SB »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Krovopokrivac_SB
|
 |
« Odgovor #6 na: Sijeanj 05, 2010, 18:47:11 » |
|
Izgleda da ?e Pandev startati, a da ?e Quaresma u?i u tijeku utakmice što je i logi?nije nego da Pandeva ubacuje Mou. Ina?e, Arnautovi? pozvan, kaže Jose da je tip izuzetno djetinjast(kao i najbolji mu prijatelj Balloteli), ali da je došao danas tri sata prije predvi?enog vremena za trening i to se svidjelo Portugalcu i stoga ga je pozvao. Nema Mancinija, nadajmo se da je to znak da i on odlazi negdje, za Vieru je Mou potvrdio da mu je ovo vjerojatno zadnja utakmica. Kakav mercato, kao iz snova. Jedan veliki 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #7 na: Sijeanj 05, 2010, 21:53:39 » |
|
mozete vi rec sta hocete al onaj vieira zna uc s klupe odigrat perfektno nekoliko minuta koje dobije, smiri loptu, poveze sve linije, jest star i bolje da ode al i sad moze dat ruke u nekim utakmicama sigurno!!! iako mu nikad necu oprostit gol primljen protiv manchestera, kad je budala totalna ispao!!!
ovo ce bit tezak mec, chievo kuci ne igra lose, cudna satnica, necu moc gledat sutra jer radim u ta doba al vjerujem u pobjedu!!!
--------------cesar---------------
--maicon----lucio---samuel---chivu--
-----zanetti-----vieira----sneijder----
----quaresma/pandev----------balotelli------
-------------milito------------------
odlicna prilika za neke igrace da se nametnu al u izuzetno teskoj utakmici!!! prosle godine se sjecam prvi mec poslje nove godine je bio za nas takodjer tezak i djelovali smo umorno
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
....potpuno trijezan umirem....
|
|
|
|
interista herceg
|
 |
« Odgovor #8 na: Sijeanj 05, 2010, 21:59:48 » |
|
Izgleda da ?e Pandev startati, a da ?e Quaresma u?i u tijeku utakmice što je i logi?nije nego da Pandeva ubacuje Mou. Ina?e, Arnautovi? pozvan, kaže Jose da je tip izuzetno djetinjast(kao i najbolji mu prijatelj Balloteli), ali da je došao danas tri sata prije predvi?enog vremena za trening i to se svidjelo Portugalcu i stoga ga je pozvao.
Nema Mancinija, nadajmo se da je to znak da i on odlazi negdje, za Vieru je Mou potvrdio da mu je ovo vjerojatno zadnja utakmica. Kakav mercato, kao iz snova. Jedan veliki  ajde valjda ?e se uozbiljit derište pa možda vidimo nešto od njega, stvarno nekontam te ljude svi znaju da mourinho cijeni disciplinu i on se tek sada sjetio da se po?me ponašat bolje na treningu.. pa samo je trebo svaki put do? satak ranije i bio bi u prvih 18 koji tenkre
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Jose MOURINHO lalalala lala lalalalala JO-SE mourinho lalalalala lala ....
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #9 na: Sijeanj 05, 2010, 22:01:55 » |
|
Danas je odrzana pressica,a Mou je kao uvijek hedonisticki raspolozen:  - Još bolje da igramo u 12:30h. Probudiš se, ru?aš u 9 i odmah na stadion, bar ne treba ?ekat cijeli dan tekmu... - Viera najvjerovatnije odlazi, ali dok je ovdje imam potpuno povjerenje u njega i njegovu profesionalnost. - Quaresma trenira odli?no i uvjeren sam da je on igra? za Inter. - Pandev je igra? koji nam je trebao. Jako mi se svi?a. Sutra ?e sigurno igrati, ali ne znam koliko... - Arnautovi? je fantasti?an de?ko, ali se ponaša ko dijete pa nije lako... Danas je došao 3 sata prije treninga i zaslužio je da bude pozvan.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #10 na: Sijeanj 05, 2010, 22:55:55 » |
|
super sto se igra tako rano u slucaju da ne budem doma snimit cu si tekmu...zanima me kako ce odigrati pandev,isto tako i quaresma... ali najvaznije je uzeti 3 boda odmah na pocetku drugog dijela sezone
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #11 na: Sijeanj 05, 2010, 23:42:31 » |
|
imam pitanje na naslovnoj stranici u tekstu o pressici se spominje igra? Crisetig? tko je taj?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #12 na: Sijeanj 05, 2010, 23:45:05 » |
|
Junior: Lorenzo Crisetig 1993g.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #13 na: Sijeanj 05, 2010, 23:45:35 » |
|
e to sam i mislio da je neki junior, hvala fanatico
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Interf@n
|
 |
« Odgovor #14 na: Sijeanj 06, 2010, 11:49:50 » |
|
Ve? je objavljena službena formacija Intera: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 2 Cordoba, 26 Chivu; 14 Vieira, 4 Zanetti; 45 Balotelli, 10 Sneijder, 27 Pandev; 22 Milito 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #15 na: Sijeanj 06, 2010, 11:57:05 » |
|
sretno decki ..... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
p3r0_inter
|
 |
« Odgovor #16 na: Sijeanj 06, 2010, 11:58:21 » |
|
Svi?a mi se sastav moram priznat  Forza Inter!  Idemo po nova 3 boda!! Me likes 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Io sono Interista
|
|
|
|
Antonio
|
 |
« Odgovor #17 na: Sijeanj 06, 2010, 12:21:20 » |
|
Jedino što je loše danas je teren, izgleda mi ko livada. Što se ti?e sastava, meni izgleda odli?no, na SKY pretpostavljaju: 4:3:2:1
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #18 na: Sijeanj 06, 2010, 12:25:12 » |
|
ja sam to zamislio kao 4-3-3, ali nije bitno u ovoj postavi može u toku igre dolaziti do promjena formacije. Kad iza?e Pandev oko 60' onda ?emo vjerojatno igrati 4-3-1-2.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
p3r0_inter
|
 |
« Odgovor #19 na: Sijeanj 06, 2010, 12:30:30 » |
|
Jedino što je loše danas je teren, izgleda mi ko livada. Što se ti?e sastava, meni izgleda odli?no, na SKY pretpostavljaju: 4:3:2:1
4-2-3-1 se igra... A evo i jos malo zanimljivosti. Vieiri ce ovo biti jubilarni 100-ti nastup za naš voljeni klub (pretpostavljam i zadnji  ). Chievo je u zadnjih 10 susreta doma zabio barem gol. Inter nije ve? 10 sezona izgubio prvu utakmicu u novoj godini. Zadnji poraz je bio 1999. godine kod parme 0:1. Od tada pa do danas smo zabilježili 6 pobjeda i 4 nerješena rezultata.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Sijeanj 06, 2010, 12:35:11 od p3r0_inter »
|
Evidentirano
|
 Io sono Interista
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #20 na: Sijeanj 06, 2010, 12:33:05 » |
|
Evo nasi izlaze u plavim dresovima ima Pandev medju prvih 11 sretno igramo s Pandevom Milito i Baloteliem iza Snjder 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #21 na: Sijeanj 06, 2010, 12:38:31 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #22 na: Sijeanj 06, 2010, 12:39:29 » |
|
kako me živciraju ove gluposti cordobe :  radi nepotreban prekršaj na 20 metara lucio ovakvo što ni u snu ne radi,osim kad je stvarno potrebno
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #23 na: Sijeanj 06, 2010, 12:41:31 » |
|
Ko je registriran na Betfair neka tmao gleda prijenos,odlicna slike,sve 10.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19