|
hate
Gost
|
 |
« Odgovor #25 na: Svibanj 07, 2008, 22:48:09 » |
|
istina mogli bih ga prodati stvarno je lik opca opasnost za nas katastrofa
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #26 na: Svibanj 07, 2008, 23:05:51 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
DRAKULA
|
 |
« Odgovor #27 na: Svibanj 08, 2008, 06:44:16 » |
|
konacno su odigrali dobru utakmicu a sa rezervnim sastavom, osim u pocetku prvog i drugog poluvremena. bilo je pritiska lazia i nesto opasnosti ali njima je stvarno bila utakmica sezone! najbolji pele, pravi igrac! dobri jimenez, suazo, zanetti. ostali solidno. slabo bolzoni, mucio se burdisso, matrix glupan! sve u svemu odlicno, finale je tu!
sto se tice lazia, mislim da imaju nekoliko odlicnih igraca za nas, prije svega pandev, pa behrami, ledesma i rocchi!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #28 na: Svibanj 08, 2008, 10:22:54 » |
|
odigrali smo jako dobru utakmicu...PANDEV je mogu reci stvarno dobar igrac;svugdje ga ima,stvara prilike a i on sam ima dosta prilika matrix je san svakog kladionicara za kladenje na crveni karton...on svaku vaznu utkmicu koju igra dobije crveni karton i bas cu se u buducnosti kladiti na to da ce on dobiti crveni. manciniju po meni nije nikako trebao onaj crveni i da bude udaljen s klupe jer po meni trener treba biti uzor igracim...kakav je je on uzor ako su ga zbog prevelikog jezika udaljili s klupe.a cim se on maknuo i mihjalovic prezeo vodstvo mogu reci da smo cak i dobro igrali,jer sam gledao utakmicu!! matrixa se treba rijesiti kao i mancinija!!! odlicna igra suaza,jimeneza cak i mladog pelea.lazio je vise manje stlno napadao ali te akcije nisu mogli realizirati tako da smo mi prosli
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #29 na: Svibanj 08, 2008, 10:35:25 » |
|
Mancinijevo isklju?enje možeš shvatiti i kao drugu krajnost. Recimo da je, ve? je ovdje netko spomenuo, dobivši crveni poginuo za igra?e i završio na tribini. Prošlo se je u finale i to je najvažnije, a što ?e biti u dvobojima s Romom... tu sam malo skepti?an. Mislim da su u vrhunskoj formi, a mi se, ukoliko dobijemo što dobit moramo i osvojimo naslov, nekako mi se ?ini ne?emo baš puno uzrujat ako kup i ne osvojimo.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #30 na: Svibanj 08, 2008, 10:40:46 » |
|
danas roma igra uzvratnu...tko zna mozd catania iznenadi  mozemo se barem tome nadati
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #31 na: Svibanj 08, 2008, 12:50:56 » |
|
ako catania prode imamo velike sanse za kup..al roma je sad u velikoj formi i mislim da ovaka ekipa, plus jos uplaseni mancini nemoze pobijediti.al ko zna, mozda nas sve iznenade 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
Gost
|
 |
« Odgovor #32 na: Svibanj 08, 2008, 13:01:08 » |
|
vidjet cemo danas bilo bi ljepo kad bi roma ispala ali bas i nevjerujem u to decki su u formi i igraju vrlo dobro a mozda i catania napravi neku se senzaciju pa se progura u finale
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #33 na: Svibanj 08, 2008, 13:05:59 » |
|
kolko je bilo iz prve? catania dobila?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
Gost
|
 |
« Odgovor #34 na: Svibanj 08, 2008, 13:09:17 » |
|
roma dobila 1-0
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #35 na: Svibanj 08, 2008, 14:30:01 » |
|
Ne znam, meni se ?ini da od Catanijinog iznena?enja teško da išta može bit. Roma je jednostavno preajaka.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #36 na: Svibanj 08, 2008, 20:42:00 » |
|
1-1 trenutno 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
hate
Gost
|
 |
« Odgovor #37 na: Svibanj 08, 2008, 22:00:26 » |
|
zavrsilo 1-1. znaci igramo s romom u biti ce to zanimljivo imamo veliku sansu za dvostruku krunu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #38 na: Svibanj 08, 2008, 22:19:44 » |
|
bice jebeno oni su u velikoj formi al nadam se duploj kruni
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #39 na: Svibanj 08, 2008, 22:22:31 » |
|
igraju stvarno super i treba paziti da u prvoj ne stradamo kao prošle godine. Svi vjerujemo da u nedjelju postajemo prvaci tako da rastere?eni tog bremena možemo odigrati finalne utakmice pa se nadam i tu uspjehu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
Gost
|
 |
« Odgovor #40 na: Svibanj 09, 2008, 10:27:44 » |
|
sad u nedelju kad potvrdimo naslovm mocemo se 100% koncentrirat na kup da vise spustimo tu romu na zemlju jer decki igraju predobro vjerujem da je i kup nas
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
DRAKULA
|
 |
« Odgovor #41 na: Svibanj 09, 2008, 19:54:12 » |
|
ako uspijemo zadrzati koncentraciju i volju mozemo ih dobiti, pa nisu oni man.utd!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #42 na: Svibanj 10, 2008, 08:15:19 » |
|
oni su klub ko svaki drugi,nista posebno da ih mi ne mozemo dobiti...samo se trebamo potruditi
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #43 na: Svibanj 10, 2008, 14:54:14 » |
|
bitno je sutra osigurati scudetto, pa ?emo se onda posvetiti Romi jer imamo mnogo motiva kontra njih.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #44 na: Svibanj 10, 2008, 15:23:40 » |
|
svakako ima puno motiva za pobijedu protiv rome, sjetimo se samo totijevih izjava a i proslosezonskog finala kupa
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #45 na: Svibanj 10, 2008, 15:52:24 » |
|
u svakom slu?aju veli?anstvena pobjeda u Rimu i de?ki zaslužuju sve ?estitke. Sad bih prebacio razgovor o finalu na tu temu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|