|
Dexter
|
 |
« na: Svibanj 05, 2008, 08:27:24 » |
|
Pisali smo o najboljih 11 u povijesti, o tome tko treba oti?i, a tko do?i itd. Zanima me kako bi vi postavili najboljih 11 od onoga s ?im Inter trenutno raspolaže. Evo, moja "prva" postava izgledala bi ovako:
Ibrahimovi? - Cruz
Stankovi? - Cambiasso - Jimenes - Maicon
Chivu - Samuel - Cordoba - Zanetti
Julio Cesar
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dr Iggy
Gost
|
 |
« Odgovor #1 na: Svibanj 05, 2008, 11:28:31 » |
|
Ibrahimovi? -Adriano(ako ga jos racunamo kao naseg igraca,ako ne onda Krespo)
Stankovi? - Himenez - Majkon Kambijaso Maksvel - Samjuel - Kordoba - Zaneti
Zulio Cezar
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #2 na: Svibanj 05, 2008, 14:03:24 » |
|
julio cesar,chivu,cordoba,samuel,maicon,deki(kad je u formi),cambiasso,viera,zanetti i cruz i ibra u napadu.mozda umjesto viere jimenez, al ponavljam da bi ovaj sastav igro samo kad su igraci u formi.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #3 na: Svibanj 05, 2008, 19:19:09 » |
|
meni ovako : cesar maicon cordoba samuel chivu zanetti cambiasso jimenez stankovi?(kada je u formi ali ja bi doveo nekog da tu igra) zlatan adriano
no svi znamo da su sve ovo bajke te da zlajo i adri nikada ne?e igrati zajedno pa sada ja da se mene pitalo ko ?e protiv milana iza? na teren to bi bilo ovako(bez ozlije?enih) Cesar maicon rivas chivu maxwell zanetti vieira cambiasso jimenez suazo balotelli
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #4 na: Svibanj 05, 2008, 21:34:42 » |
|
recimo, neka idealna postava bi bila: Julio Cesar, Maicon, Cordoba, Samuel, Chivu, Zanetti, Cambiasso, Vieira, Figo, Ibra, Balotelli. u zavisnosti od taktike (i godina Figa), svakako koristiti Dekija i Jimeneza, kao i Maxwella i Rivasa u defanzivnim kombinacijama. za napad svi konkuriraju u pojedinim opcijama.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
DRAKULA
|
 |
« Odgovor #5 na: Svibanj 08, 2008, 20:00:59 » |
|
pod pretpostavkom da su svi zdravi:
j .cesar maicon samuel chivu maxwell cambiasso zanetti stankovic ibra ballotelli crespo
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #6 na: Svibanj 08, 2008, 20:07:59 » |
|
jako dobro, samo malo pre ofanzivno, ali bi se moglo puno puta koristiti. Baš dobra ideja.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
DRAKULA
|
 |
« Odgovor #7 na: Svibanj 09, 2008, 20:06:55 » |
|
slazem se da je malo pre ofanzivno, ali da sam poluspiceve stavio vise prema sredini dobio bi taktiku kao BBilanovo "bozicno drvo" i tada bi vjerovatno izgledalo "bolje". zelim reci da je to samo stvar nacina koliko su igraci angazirani. naravno, za neke utakmice to moze stvarno biti pre ofanzivno ali tada igras sa povucenijim forom, ili sa defanzivnijim igracem/ima na bokovima, na primjer mancini i hleb! ovisno o protivniku. u zadnje mi se vrijeme taj koncept 4-3-3 najvise svidja, ali za tu igru su potrebni vrlo brzi i dinamicni igraci, kakve mi danas bas nemamo.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #8 na: Svibanj 10, 2008, 14:28:21 » |
|
U defanzivi bi ginuli k'o muhe...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #9 na: Svibanj 10, 2008, 15:00:12 » |
|
super izgleda, al tu je jedino samuel pravi obrambeni..ovi ostali su svi ofenzivno orijentirani
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #10 na: Kolovoz 07, 2008, 15:42:24 » |
|
eto, ne uzimaju?i povrije?ene igra?e baš trenutna savršena bi po meni bila: Toldo-Maicon, Burdisso, Cambiasso, Maxwell-Zanetti,Stankovi?,Muntari-Balotelli, Adriano, Mancini
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #11 na: Rujan 01, 2008, 17:03:05 » |
|
koliko sam shvatio mou forsira 4-3-3 kada bude imao sve igra?e zdrave vjerujem da ?e sastav izgledati od prilike ovako ----------------------Cesar----------------------------------
--Maicon---Cordoba-----------Samuel-------Chivu------------
-------------------Cambiasso--------------------------------
-------Zanetti-----------------------------------------------
--------------------Muntari(Mancini, Stankovi?)--------------
---Quaresma-----Adriano(Balotelli)----Ibrahimovi?(Mancini)----
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #12 na: Rujan 01, 2008, 17:48:23 » |
|
za obranu se slažem a za ostalo mislim da ?e biti: Zanetti Cambiasso Muntari(Vieira) Quaresma Ibra Mancini (Adriano Ibra)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #13 na: Rujan 01, 2008, 19:33:38 » |
|
Ja bi ovako igrao da sam na joseovom mjestu:
PRVENSTVENA FORMACIJA: 4-2-2-2 LIGA PRVAKA: 4-3-3 J.CEZAR J.CEZAR
MAICON CORDOBA CHIVU(samuel) MAXWELL MAICON CORDOBA CHIVU(sam) MAXWELL ZANETTI(vieira) CAMBIASSO(muntari) ZANETTI CAMBIASSO
QUARESMA MANCINI MUNTARI(vieira)
ADRIANO(mario) IBRA(cruz) QUARESMA IBRA(mancini) ADRIANO(ibra)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #14 na: Rujan 01, 2008, 19:43:49 » |
|
Slazem se sa tobom "far-pes"...to je naidealnija postava.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #15 na: Rujan 01, 2008, 22:10:50 » |
|
MILAN - F.C. Internazionale has submitted to UEFA its A list of 25 players and a B list of five youngsters for the group stages of the 2008/09 Champions League group stage.
A list
Goalkeepers 1 Francesco Toldo 12 Julio Cesar 22 Paolo Orlandoni
Defenders 2 Ivan Ramiro Cordoba 4 Javier Zanetti 6 Maxwell 13 Maicon 16 Nicolas Burdisso 23 Marco Materazzi 26 Cristian Chivu 37 Andrea Mei 39 Davide Santon
Midfielders 5 Dejan Stankovic 7 Luis Figo 11 Luis Jimenez 14 Patrick Vieira 19 Esteban Cambiasso 20 Sulley Muntari 33 Alessandro Amantino Mancini 36 Francesco Bolzoni 77 Ricardo Quaresma
Strikers 8 Zlatan Ibrahimovic 9 Julio Ricardo Cruz 10 Adriano 45 Mario Barwuah Balotelli
B list 38 Luca Caldirola (defender) 41 Mattia Destro (striker) 42 Joel Chukwuma Obi (midfielder) 43 Luca Stocchi (goalkeeper) 44 Luca Tremolada (midfielder)
de?ki di je tu Crespo i Rivas
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Rujan 01, 2008, 22:13:44 od billyRI »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #16 na: Rujan 01, 2008, 22:15:27 » |
|
nema ni Samuela
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #17 na: Rujan 01, 2008, 22:16:37 » |
|
to je izgleda za prvu fazu po skupinama ,ali ?udan izbor
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #18 na: Rujan 01, 2008, 22:22:39 » |
|
mislim da samuel ima tu neku tesku ozljedu i da mourinho misli da ga nemoze upotrijebiti kako treba..ali mislim da ce se s vremenom vratiti
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #19 na: Rujan 01, 2008, 22:22:44 » |
|
nema ni dacourta
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #20 na: Rujan 01, 2008, 23:04:20 » |
|
to je izgleda za prvu fazu po skupinama ,ali ?udan izbor
ako misliš na one manje poznatije to je zbog pravila UEFE da mora biti odre?eni broj doma?ih igra?a kao i onih koji su ponikli u omladinskim pogonima.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #21 na: Rujan 02, 2008, 15:57:42 » |
|
dacourt se baš ne?e naigrat, crespo tako?er, samuel je ozlije?en a pošto imamo ovakvu skupinu vjerojatno mou ne želi s njim žuriti. dok za rivasa nemam neko rješenje osim toga da se vjerojatno burdisso na pripremama više iskazao normala tu se treba znat ovo šta fanatico kaže trebaš imat mislim 5 igra?a koji su iz tvog pogona i italije
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #22 na: Rujan 18, 2008, 14:13:30 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #23 na: Rujan 21, 2008, 17:20:03 » |
|
J.Cesar I.Cordoba Materazzi Chivu Maicon Zaneti Muntari Viera Adriano Ibrahimovic Mancini 4-3-3
ostali neka se rotiraju nek mjenjaju ovih prvih 11 bar ja tako mislim. A sto se tice Dacourta neka ide nadje sebi klub a Samuel je zid u odbrani kad igra u formi slabo ga ko moze preci i mislim da ima razlog sto on nij uvrsten u tim za ligu prvaka ozlijeda je ucinila svoje ,,,,,,
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #24 na: Listopad 25, 2008, 11:16:25 » |
|
11: Julio Cesar; Maicon, Cordoba, Samuel, Chivu; Zanetti, Vieira, Cambiasso, Figo; Ibrahimovi?, Crespo.
Klupa: Toldo, Maxwell, Burdisso, Stankovi?, Muntari, Mancini, Balotelli.
Tribina: Orlandini, Rivas, Materazzi, Dacourt, Jimenez, Quaresma, Adriano, Cruz.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|