|
Bac
|
 |
« na: Svibanj 04, 2008, 17:53:32 » |
|
Ajmo, de?ki, skucati komentare na derby, naspavati se i sutra po?eti misliti na Inter-Siena. O?ekuju se u ovoj temi predvi?anja rezultata i prijedlozi sastava. Po meni, 3-1, a trebaju igrati: Cesar, Maicon, Rivas (ako može, mislim da mu je ovo danas bio žuti zbog kojeg ?e biti skvalificiran; ako ne igra on, onda Burdisso), Chivu, Maxwell, Zanetti, Maniche, Cuchu, Jimenez, Balotelli, Cruz
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #1 na: Svibanj 04, 2008, 18:02:21 » |
|
nema nam drugenego protiv istog protivnika, kao prošle godine, osigurati scudetto ,samo što smo onda bili gosti a sad ?emo to proslaviti na svojoj "Meazzi". Sad nam je potreban potpuni mir i puna kocentracija na tu utakmicu koju MORAMO dobiti. Ne smije nas uhvatiti panika i moramo biti sigurni u sebe.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #2 na: Svibanj 04, 2008, 18:25:21 » |
|
ma kakvi opet ?e mancio nešto skuhat.......ja ?u biti zadovoljan remijem
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
DRAKULA
|
 |
« Odgovor #3 na: Svibanj 04, 2008, 18:28:17 » |
|
bac, da se mene pita je bi krenuo od trenera! protiv siene na klupi "pinna" marini a mancini noga u dupe.... a tek poslije sastav!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #4 na: Svibanj 04, 2008, 18:28:41 » |
|
kakav remi anteadrijano, i onda oti?i u Parmu gdje moramo pobjediti, onda smo gotovi. Pa ako Sienu nismo u stanju pobjediti onda sve nek propadne. Znam da Mancio nije sposoban dobiti utakmicu kad treba i sa valikim protivnikom ali da ne dobijemo Sienu....onda....katastrofa.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #5 na: Svibanj 04, 2008, 18:31:50 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #6 na: Svibanj 04, 2008, 19:31:54 » |
|
ma mislim da cemo pobijediti sienu, razlika medu klubovima u italiji je velika.cak da inter i igra lose, nevjerujemo da mozemo izgubiti.necu jos predvidati sastav,moram cuti malo komentare
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bac
|
 |
« Odgovor #7 na: Svibanj 05, 2008, 11:25:06 » |
|
DRAKULA i anteadriano možda imaju pravo. Možda bi uistinu bilo dobro potjerati Mancinija ve? prije ove utakmice. ?ini mi se kao da ga igra?i više ne slušaju, ili ne vjeruju u njega. On sam nije u stanju pohvatati konce. Niti zna kako, niti zna s kime. A na toj utakmici, nema alternative pobjedi. U Serie A sve su utakmice potencijalno opasne a Siena je ve? Romu skinula 3-0. Ipak, u ovom trenutku trebamo se koncentrirati, igrati odlu?no i pobijediti jer je razlika u kvaliteti ipak osjetna. A o nekoj tremi ne želim niti slušati, sve su to iskusni igra?i (osim SuperMarija) i ako ?e imati tremu stvarno su slu?ajevi za psihijatriju
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
Gost
|
 |
« Odgovor #8 na: Svibanj 05, 2008, 11:58:03 » |
|
ma mancinija treba protjerat sto prije to je izgubljen slucaj to je svima ocito osim morattiju a neznam zasto.....!strah me jedino da nam igraci nisu pod psiholoskim pritiskom poslje milana jer smo djelovali totalno igubljeni....ja vjerujem u nase igrace ali nevjerujem manciniju nikako ocito je da nije nikakav autoritet i takticar.....MANCINI ODSTUPI
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #9 na: Svibanj 05, 2008, 12:13:47 » |
|
sastavi mom?ad od 4 def. vezna i dva centra od kojih sam ja brži
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #10 na: Svibanj 05, 2008, 13:48:37 » |
|
ja sam nekako uvjeren u pobijedu protiv siene, jedino, jedino ako se mancini ne usere. al to je tolka razlika u kvaliteti, mislim da bi trebali dobiti.naravo jos i domaci teren.samo da odigramo utakmicu sa vise od 2 ofenzivna igrac u fazi napada i sve ce biti dobro.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #11 na: Svibanj 05, 2008, 14:03:24 » |
|
ako smo toliko kavalitetniji od Siene(a jesmo) onda to igra?i moraju sami riješiti. Kao prvo moraju svi ginuti na terenu, što me u derbiju baš nisu uvjerili, i svojom kvalitetom bez obzira na taktiku koju bude odredio, sad ve? sam siguran, bivši trener. Oni moraju pokazati i dokazati da su ta kvaliteta, kako sebe doživljavaju, a onda i pokazati želju i snagu na terenu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #12 na: Svibanj 05, 2008, 14:06:08 » |
|
to bi profesionalnim nogometasima trebalo biti normalno giniti na terenu,samo kad mislimo na njihove place
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #13 na: Svibanj 05, 2008, 19:15:27 » |
|
ma da ja isto mislim da ?e mancio re? svoje u svla?ionici(ako išta i kaže  ) a da ?e capitano re? svoje te da ?e se to odmah riješiti
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
DRAKULA
|
 |
« Odgovor #14 na: Svibanj 05, 2008, 19:57:51 » |
|
da igraci uzmu stvar u svoje ruke nije tako jednostavno jer trener odlucuje kako igrati i prije svega tko ce igrati a ima ih 11+7, tesko je tu improvizirati! osim toga snagom volje se moze dobiti lakog protivnika kao siena ali ne ozbiljnu momcad, iako u italiji nema lakih protivnika prije svega zbog taktickog znanja i discipline ekipa, u cemu su talijani svjetski ucitelji. mislim ipak, i nadam se, da ce za slijedecu utakmicu svi zajedno (igraci i treneri) zaboraviti na sve probleme i koncentrirati se te dati sve od sebe da se osvoji scudetto, jer je sve drugo protuprirodno! sienu moramo dobiti ne mogu razgovarati o drugacijim situacijama!!!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bac
|
 |
« Odgovor #15 na: Svibanj 06, 2008, 10:14:30 » |
|
Šteta što nismo posložili bus za tu tekmu, pa da našim srcem i glasovima poti?emo naše igra?e. Pokušat ?emo nekom telekinezom preko tv ekrana. Sastav mora biti dovoljno ofanzivan, ali je klju?no da i pressing bude dobar. O?ito nemamo alternativu tome da igra Viera, nadam se da ?e igrati kao protiv Palerma i Fiorentine, a ne kao protiv Liverpoola i BBilan. Kada gledamo kako je igrao ove godine, valjda ispada da je još uvijek mo?an, barem protiv slabijih protivnika. Ja bih stavio Jimeneza. Dovoljno mu je malo prostora, pa da bude opasan za gol. Cruz je, u ovom trenutku, bolji od Crespa. Ne?e biti koristi od njega u stvaranju igre, ali, eto, na svakoj tekmi zabija. I, naravno, SuperMario. On jedini opasno centrira kornere i slobodnjake, a to može biti jedan od klju?eva pobjede. On može biti dragocjen i u onom prvom valu pritiska na njihovim igra?ima, kada oni osvajaju loptu, de?ko tr?i i sr?an je. Važan je taj pressing, da im ne dopustimo da iza?u iz svoje sredine. Samo tako je mogu?e pobjediti organizirane ekipe poput talijanskih. Nadam se da su Pupi i Cuchu u dobroj formi, jer ?e oni biti klju?ni za taj pressing. Naravno, nema razloga da ne vjerujemo u pobjedu, pa puno smo ja?i od njih.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #16 na: Svibanj 06, 2008, 14:26:10 » |
|
nije sporan kvalitet samo je bitno da radimo kontinuirani presing i da im ne damo disati. Moraju svi iskazati maksimalnu želju i istr?ati do kraja.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #17 na: Svibanj 06, 2008, 14:49:20 » |
|
cak i ako nebudemo dobro igrali, bar super mario dobro izvodi kornere i slobodnjake, a i cruza je krenilo.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
DRAKULA
|
 |
« Odgovor #18 na: Svibanj 06, 2008, 19:49:51 » |
|
ora, tutta quanta la curva, cantera per te inter, devi vincere!! inter, devi vincere!!!
nakon svih ovih .ranja mogu reci samo ovo!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bac
|
 |
« Odgovor #19 na: Svibanj 09, 2008, 10:21:28 » |
|
Ima fanatico pravo u potpunosti. Klju? utakmice je kontinuirani pressing. Bude li tako, gol ?e pasti, pa makar iz slobodnjaka ili kornera
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
Gost
|
 |
« Odgovor #20 na: Svibanj 09, 2008, 10:37:54 » |
|
definitivno treba igrat kontinuirani pressing i vjerujem da ce decki dati 120% od sebe da potvrdimo scudeto.jedino me strah da manicio neizvede neku cudnu formaciju.FORZA INTER
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
DRAKULA
|
 |
« Odgovor #21 na: Svibanj 09, 2008, 19:52:34 » |
|
jaki presing od samog pocetka je sigurno jedino ispravno, samo da mancini opet ne izmisli neku glupost... ma svejedno, mislim da cemo ih razbiti!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
Gost
|
 |
« Odgovor #22 na: Svibanj 10, 2008, 00:08:49 » |
|
vjerujem da cemo ih razbit u jedva cekam nedelju .FORZA INTER
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #23 na: Svibanj 10, 2008, 15:28:29 » |
|
u svakom slucaju sam uvjeren da ce mancini nes izmisliti a trebali bi pobijediti....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #24 na: Svibanj 10, 2008, 15:50:48 » |
|
u svakom slucaju sam uvjeren da ce mancini nes izmisliti a trebali bi pobijediti....
to je sasvim sigurno, uvijek nas iznenadi sa nekim "pametnim" potezom. Ne želim vjerovati u nikakvu opciju osim pobjede i novom slavlju titule nakon Siene. ?im iza?e raspored za novu sezonu moram gledati kad igramo sa Sienom, jer bi tad trebali postati prvaci. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|