|
MiMo 10 FCI
|
 |
« na: Prosinac 17, 2009, 10:21:24 » |
|
Ova utakmice ce da se odigra 20.12.2009 u goste nam dolazi neugodni Lazio Nema se sta drugo trazit osim 3 boda FORZA INTER
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Prosinac 17, 2009, 10:23:54 od MiMo 10 FCI »
|
Evidentirano
|
Nije hrabrost oti?i u Milan, popeti se na stadion San Siro i vikati: Ja sam milanista ! Hrabrost je si?i sa stadiona
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #1 na: Prosinac 17, 2009, 10:52:19 » |
|
Samo mali naputak: Kad otvaraš temu o slijede?oj utakmici probaj ubacit malo podataka o prošlim me?usobnim susretima, neke aktualnosti o protivniku i tako to.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
MiMo 10 FCI
|
 |
« Odgovor #2 na: Prosinac 17, 2009, 10:57:08 » |
|
Samo mali naputak: Kad otvaraš temu o slijede?oj utakmici probaj ubacit malo podataka o prošlim me?usobnim susretima, neke aktualnosti o protivniku i tako to.
ok hvala 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Nije hrabrost oti?i u Milan, popeti se na stadion San Siro i vikati: Ja sam milanista ! Hrabrost je si?i sa stadiona
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #3 na: Prosinac 17, 2009, 11:36:54 » |
|
No problemo! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #4 na: Prosinac 17, 2009, 13:27:01 » |
|
 malo rezultata prijasnjih susreta
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #5 na: Prosinac 17, 2009, 13:28:42 » |
|
dosta utakmica smo odigrali nerijseno s njima,jos sneijder odraduje kartone,mogao bi i ovaj susret proci nerijeseno i bilo bi dobro da uzmemo barem bod a ne da lazio uzme puni plijen
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #6 na: Prosinac 17, 2009, 13:33:53 » |
|
moguci sastavi obje momcadi 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #7 na: Prosinac 17, 2009, 16:44:34 » |
|
Evo MiMo, vidiš kako je kolega njunja to lijepo razradio. K'o pravi odlikaš! Bravo njunja, sjedi 5! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #8 na: Prosinac 17, 2009, 17:25:58 » |
|
jupiiiii....hvala  tu ocjenu sam dobio mozda 3-4 puta u 3 godine srednje skole 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
MiMo 10 FCI
|
 |
« Odgovor #9 na: Prosinac 17, 2009, 17:33:38 » |
|
 malo rezultata prijasnjih susreta Hvala 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
matrixpg
|
 |
« Odgovor #10 na: Prosinac 18, 2009, 00:27:23 » |
|
na ovoj veoma teskoj utakmici sa fasistickim posranim gamadima ne ocekijem pobjedu jer se uvjek mucimo sa njima samo kad se sjetim kad su nam uzeli scudetto sve im j...m jos smo bez snajdera tako i ako ne dobijemo necu zivce da slamam a sjutra da navijem sat u nekoliko minuta prije 12 da vidim ko ce nam doc u lp a koji smo maleri chelsi 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco lui diceva che la serie A e nel nostro dna io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato!
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #11 na: Prosinac 18, 2009, 11:34:38 » |
|
Inter - Lazio LIVE ON ESPN Stadio Meazza These old allies won’t be in the mood to do each other any favours in the last fixture before the winter break.
For Inter it’s a case of consolidating their League leadership going into the New Year, thereby giving them a little breathing space to focus on finally making inroads in the Champions League.
There really isn’t any room for complacency though, especially considering the Nerazzurri have won just two of their last five in Serie A. Despite only drawing 1-1 at Atalanta last weekend Jose Mourinho’s men extended their lead over Milan to five points.
As for Lazio they will want to make sure last week’s 1-0 win over Genoa was a significant turning point and not a false dawn. It was the Eagles’ first League win since way back in Week 2 and it bought under fire Coach Davide Ballardini some precious time.
It has been a disappointing season for Lazio fans – apart from anything else it’s been frightfully dull. The bizarre Biancocelesti have Serie A’s second worst attack and its second best defence, so goals have been at a premium at either end.
Both sides miss their biggest creative influences – Wesley Sneijder and Mauro Zarate. Sneijder is suspended due to his dismissal in Bergamo, whilst Zarate is also suspended after he accumulated one too many yellow cards.
Inter have comprehensively dominated this fixture in recent times, not losing a League match to the Romans since the 2003-04 season. Last season a Zlatan Ibrahimovic brace gave the Serpenti a 2-0 win, the scorer angrily silencing the home support, who had jeered him earlier, with his celebration.
Inter’s injury list contains Davide Santon, Walter Samuel, Ricardo Quaresma and Rene Khrin. Lazio miss Francelino Matuzalem, Cristian Brocchi, Ousmane Dabo and Simone Inzaghi.
Keep an eye on: Alexsandar Kolarov (Lazio) –‘The new Mihajlovic’, Kolarov has been quite simply immense for Lazio this term. He caused havoc in a new midfield role against Genoa, scoring the winner with a wonderful individual goal.
Last five in Serie A: Inter (D W W L D) Lazio (L D D L W)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
matrixpg
|
 |
« Odgovor #12 na: Prosinac 18, 2009, 12:36:25 » |
|
na ovoj veoma teskoj utakmici sa fasistickim posranim gamadima ne ocekijem pobjedu jer se uvjek mucimo sa njima samo kad se sjetim kad su nam uzeli scudetto sve im j...m jos smo bez snajdera tako i ako ne dobijemo necu zivce da slamam a sjutra da navijem sat u nekoliko minuta prije 12 da vidim ko ce nam doc u lp a koji smo maleri chelsi  kao sto sam rekao chelsi i dodje
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco lui diceva che la serie A e nel nostro dna io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato!
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #13 na: Prosinac 18, 2009, 19:00:58 » |
|
ja mislim da ovjde nece bit problema 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #14 na: Prosinac 18, 2009, 20:42:05 » |
|
Nista osim tri boda me ne zanima! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #15 na: Prosinac 18, 2009, 20:49:45 » |
|
Nista osim tri boda me ne zanima!  potpisujem
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
p3r0_inter
|
 |
« Odgovor #16 na: Prosinac 18, 2009, 21:02:58 » |
|
Pozdrav svima, evo nije me bilo jedno 3 mjeseca na forumu zbog nekih zdravstvenih problema, al evo sad sam ponovo tu s vama  Mali osvrt na tekmu. O?ekujem težak me?, naru?ito iz razloga što nam ne igra Sneijder zbog glupog crvenog kartona protiv Atalante. A i sami znate kako igramo bez playmakera  A taman su ga krenuli slobodnjaci  Ugl, nadam se osvajanju 3 važna boda jer možemo to i bez Sneijdera iako malo teže... Lazio nam je uvijek bio rak rana i vole nam zagor?at život (sjetite se superkupa u pti?jem gnjezdu, onog izgubljenog scudetta se ni ne želim sje?ati). Nadam se da ih ne?e sre?a maziti kao i u superkupu! Forza Inter!!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Io sono Interista
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #17 na: Prosinac 18, 2009, 21:18:56 » |
|
Nek si se ti nama vratio i nadam se da je sve dobro prošlo.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #18 na: Prosinac 18, 2009, 21:45:46 » |
|
ina?e sudija na utakmici nam je RUSSO di Nola ?ovjek s kojim ne znamo za pobjedu, vrijeme je da i tu tradiciju prekinemo ,sa jednom golijadom...
11.04.2009 Inter-Palermo 2-2 Serie A 2008-09 23.08.2009 Inter-Bari 1-1 Serie A 2009-10
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #19 na: Prosinac 19, 2009, 00:12:32 » |
|
e s tim sucem imamo samo nerijesene susrete,s laziom imamo vecinu nerijesenih tako da je i tu lako moguce da ce biti nerijeseno buduci da nam je playmaker odsutan zbog crvenog,ali ipak nadam se prekidanju te tradicije
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #20 na: Prosinac 19, 2009, 21:11:25 » |
|
Laziu su "van stroja" Matuzalem, Manfredini, Inzaghi, Brocchi, Dabo, Bizzarri, a Zarate odradjuju zute kartone .
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
levis
|
 |
« Odgovor #21 na: Prosinac 19, 2009, 21:31:57 » |
|
Ma dobit cemo mi to suta. Par puta sto sam gledao Lazio ove sezone nisu nesto dojmljivi. I vjerovatno ce Mou krenut sutra sa tri spice kao protiv Rubina.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
matrixpg
|
 |
« Odgovor #22 na: Prosinac 19, 2009, 21:53:49 » |
|
dobro ce bit ako se utakmica ne odlozi danas je bilo odlozenih masA
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Interf@n
|
 |
« Odgovor #23 na: Prosinac 19, 2009, 22:11:26 » |
|
Ma dobit cemo mi to suta. Par puta sto sam gledao Lazio ove sezone nisu nesto dojmljivi. I vjerovatno ce Mou krenut sutra sa tri spice kao protiv Rubina.
Nadam se da ne?e, jer nije to dobro izgledalo u zadnjoj utakmici sa 3 špice. Treba imati strašan vezni red za tu formaciju. A i što kaže matrixpg, postoji mogu?nost da se utakmica odgodi, jer danas nisu igrali niti u Bologni, niti u Firenzi...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI