|
ante
|
 |
« Odgovor #25 na: Prosinac 17, 2009, 21:11:36 » |
|
svaka ?ast dobitnicima, zasigurno su zaslužili. nego el cuchu, ovo plavo srce mi nije baš leglo  de?ki onda ste fulali klub, trebali ste za bilo- crne navijat 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #26 na: Prosinac 17, 2009, 22:31:24 » |
|
de?ki onda ste fulali klub, trebali ste za bilo- crne navijat  haha lijep odgovor 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #27 na: Prosinac 17, 2009, 23:11:57 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
matrixpg
|
 |
« Odgovor #28 na: Prosinac 18, 2009, 00:33:15 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco lui diceva che la serie A e nel nostro dna io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato!
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #29 na: Prosinac 18, 2009, 13:07:01 » |
|
svaka ?ast dobitnicima, zasigurno su zaslužili. nego el cuchu, ovo plavo srce mi nije baš leglo  Yep, "plavo" mrvicu jest ?udnjikavo 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #30 na: Prosinac 18, 2009, 23:11:34 » |
|
Mene isto zacudilo kada me Antonio nazvao, ali nisam komentirao. Zasto plavo?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
Antonio
|
 |
« Odgovor #31 na: Prosinac 18, 2009, 23:42:07 » |
|
Ja sam napisao, moglo bi biti npr. Plavo Srce, i nakon toga mi je negdje 5-6 ?lanova napisalo, pa neka bude baš Plavo Srce. Meni je osnovna misao bila da se tim ljudima nešto uru?i za veliki doprinos, a ja sam imao jako malo vremena za realizaciju, a po reakcijama vidim da su dobitinici zadovoljni, a komentari ostalih na forumu su OK. Vrlo lako od idu?e godine promijenimo naziv u npr Crno Plavo Srce ili kako god vi želite. Najbitnije je da se probio led, jer kao i ovo sa majicama, ako neki ne?e povu?i od toga ništa, a uvjek su ti "neki" isti ljudi. Lako je imati ideju i pisati o tome, i ostati samo na rije?ima ali najbitnija je realizacija, a do toga kod nas uvjek malo teže do?e. Ja osobno radim 10-12 sati dnevno, imam dvoje male dijece tako da zbog ovakvih stvari ?esto ostanem budan i do 3-4 u no?i, a kao i svi vi od ovoga nemam nikakve financijske koristi, da ne bi netko pomislio da nas nekoliko u "glavi kluba" bere pla?u ili nešto sli?no, naš rad je veliko volontiranje za zajedni?ku korist.
Ponovo ?u napomenuti, Fanatico je 5-6 puta pisao tko želi pomo?i u radu stranice i kluba, ali stvarno pomo?i- i uvjek se javljaju ista 2-3 ?ovjeka a ostali u mišijoj rupi
A moja ideja o Plavo Srce je bila inspirirana isklju?ivo našim logom na net stranici, ja sam ?ak na plaketu želio napisati: Za iznimam doprinos u radu kluba i internet stranice InterUsrcu, ali je tu pobjedila ve?ina koja je rekla da je ovo sa stranicom suvišno, i ja sam poštivao vašu odluku. Meni je žao, jer neki od Vas nisu dobili moju privatnu poruku na forumu, što sam kasnije saznao, jer navodno na forumu prolazi samo 20 poruka unutar jednoga sata, pa tako oni koji imaju nick sa slovom od sredine pa do kraja abecede, poruku nisu dobili, još jednom, jako mi je žao zbog toga, nisam Vas želio povrijediti
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #32 na: Prosinac 18, 2009, 23:57:27 » |
|
Teško ide sa suradnicima koji bi bilo svakodnevno angažirani. Evo amel86 je sasvim novi ?lan ali je punom parom prionio poslu i brzo ?e u?i u naš uski krug "rudara". Ve? je napravio logo za stranicu, male ikonice koje trebaju ugledati svjetlo dana, sad prelazi na dizajniranje iskaznice za po?asne ?lanove, onda...da sve ne otkrivamo. Od "novinara" i dalje ništa.Jedino je Marko poslao do sada dva kolumnisti?ka uratka i ako nastavi biti redovit ubacit ?emo ga u kolumniste. Nažalost postoji mjesto samo za 4 ali nije problem da budu po dva u jednoj i po dogovoru ?e se smjenjivati.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Antonio
|
 |
« Odgovor #33 na: Prosinac 19, 2009, 00:11:51 » |
|
Ja na forumu nemam 5000 postova, ali kada treba obilaziti privatnike i tražiti zastavice za retrovizor, velike vezene zastavice, povoljne majice i tisak, šalice sa logom Intera i našeg kluba, krigle sa logom, privjeske, zahvalnice sa okvirom, polo majice za naš k?lub sa vezenim grbom, onda potrošim puno više vremena nego neki misle. Osobno, dobro da me žena nije izbacila ve? iz ku?e, jer uz probleme kakve sam imao zadnjih mjesec dana dobro da sam i preživio. Usput, trenutno vodim pregovore oko registriranja kluba u Hrvatskoj i otvaranja ra?una ( klubski ra?un u banci )
A kada sam ve? raspoložen, pitajte Billya, Ogija i Elvisa koliko smo tražili po Milanu mjesto gdje se podižu kalendari, koliko pamtim negdje 1,5 sata i to uz pomo? navigacije, a bez toga ne želim niti misliti, i sada jedno 15-ak ljudi naru?ilo kalendare i odjednom propali u zemlju, kao kada Frodo Bagins stavi prsten, jednostavno nestali !!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #34 na: Prosinac 19, 2009, 00:20:43 » |
|
Naravno Antonio... mnogi poslovi se ne vide a iziskuju enormno vremena a i troškova. Ve? sam duže ?ekam priliku da napišem kako tvoja žena zaslužuje jedan veliki naklon od svih ?lanova jer bi to malo koja pristala. Da niti ne spominjem druge probleme koje si imao. Kad nas nekoliko spominje neke stvari to nije kuknjava ve? samo malo ukazivanje na to koliko se trudimo u svemu ovome i da ništa ne do?e samo po sebi te da imate razumjevanja ako nekada nešto ne ispadne kako se o?ekuje. Mnogo znoja ostane iza zavjese da bi se finalni "proizvod" pojavio pred vama. Nikakvu zahvalu niti materijalnu naknadu nemamo niti želimo samo malo razumjevanja. Ponavljam opet da je svaka pomo? dobro došla.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
petar8
|
 |
« Odgovor #35 na: Prosinac 20, 2009, 21:00:16 » |
|
de?ki sve ?estitke
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ogi
|
 |
« Odgovor #36 na: Veljaa 11, 2010, 11:14:22 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bonzo
|
 |
« Odgovor #37 na: Veljaa 11, 2010, 13:11:01 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #38 na: Veljaa 11, 2010, 14:27:34 » |
|
da bas niti meni nije jasno cemu takav post... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #39 na: Veljaa 11, 2010, 14:42:23 » |
|
Mozda covjek nije vidjeo prst pa se shebao  ili ne znam jos jednomm svima cestitke na ovoj stranici i jos mnogo uspjeha FORZA INTER
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Antonio
|
 |
« Odgovor #40 na: Veljaa 11, 2010, 15:02:07 » |
|
Dugo, dugo, dugo se nisam ovako nasmijo, krepo sam od smjeha. ?ovjek je sigurno mislio da je u pitanju obi?ni smješko a ne ovaj sa kitom
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #41 na: Veljaa 11, 2010, 15:06:04 » |
|
Vrhunski!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #42 na: Veljaa 11, 2010, 15:07:09 » |
|
da nije ovo gospodin vidotto malo ljubomoran šta nagrada nije u njegovim rukama 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
tognjen