|
chivu26
|
 |
« Odgovor #2075 na: Svibanj 12, 2011, 11:27:28 » |
|
Seljačina....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Starmo4
|
 |
« Odgovor #2076 na: Svibanj 12, 2011, 15:16:51 » |
|
Neznam sta vise pisete o njemu,ja bi izbrisao ovu temu smece jedno neodgojeno.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Amala!Pazza INTER amala!E’ una gioia infinita che dura una vita!!Pazza INTER amala!
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #2077 na: Svibanj 13, 2011, 09:08:34 » |
|
Mancini pozvao Ibrahimovića u Manchester City "Želi li Zlatan Ibrahimović u Manchester City odmah ću mu pronaći mjesto u timu", nedvosmisleno je švedskom napadaču Milana poručio menadžer "građana" Roberto Mancini. Manchester City igrat će sljedeće sezone u Ligi prvaka, a klub će, u to nema nikakve sumnje, ponovno biti izuzetno aktivan u ljetnom prelaznom roku nogometaša kojima sada igranje u Cityju ne mora biti isključivo zbog finansijske, već i sportske prirode. Ibrahimović je pod Mancinijevim vodstvom igrao za milanski Inter, pa je talijanski stručnjak vrlo dobro upoznat s onim što 29-godišnji švedski nogometni reprezentativac može ponuditi. Treba znati da je Ibrahimović Barcelonin igrač na posudbi u Milanu, a "rossoneri" ga imaju prilike kupiti za 24 miliona eura što je ideja na koju nisu imuni. Posebice ne nakon što je i sam Ibrahimović izjavio da ne namjerava "još dosta godina odlaziti iz lijepe pobjedničke ekipe kao što je ova". 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Augment
|
 |
« Odgovor #2078 na: Svibanj 13, 2011, 10:39:43 » |
|
koji je retard taj mancini to je strasno..pa brate pojacaj vezni red jer je gori od interovog sve sami defanzivci a jos se boji igrati sa 2 napadaca protiv strasnih ekipa poput boltona i wba.. -.-
centrasut u 16 bude svake prestupne godine.. dzeko mora dolaziti na centar po loptu..izgleda zato hoce zlatana da isto to radi i onda prolazi sviju i zabija golove.. pored manchesterovog sistema nemate sanse sa takvim pristupom..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #2079 na: Lipanj 03, 2011, 08:11:14 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #2080 na: Kolovoz 04, 2011, 17:49:25 » |
|
Sta je sa njim jel on i dalje Barcin ili 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #2081 na: Studeni 04, 2011, 00:54:13 » |
|
Opet Ibra dobio napad pederluka   Ibra, napao je verbalno trenera Josepa Guardiolu i optužio ga za nedostatak hrabrosti zbog poraza i ispadanja od milanskog Intera u polufinalu Lige prvaka (ukupni rezultat 3-2) koji se zbio samo nekoliko dana ranije.
"Vikao sam na njega: "Nemaš m***!", a rekao sam mu i gore stvari od toga. Rekao sam: "Usrao si se zbog Mourinha! Odi kvragu". Bio sam potpuno lud. Da sam bio na Guardiolinom mjestu, bio bih prestravljen", stoji između ostalog u prvom poglavlju Ibrine knjige.
"Atmosfera u svlačionici bila je pretiha za mene. Messi, Iniesta i Xavi uvijek su sve slušali bez protesta, bili su poput školaraca. Ja nisam takav i nisam mogao biti svoj".
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Augment
|
 |
« Odgovor #2082 na: Studeni 04, 2011, 01:34:07 » |
|
ajd sto smo ih rasturili nego im unijeli i nemir u svlacionicu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #2083 na: Studeni 04, 2011, 18:55:18 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #2084 na: Studeni 09, 2011, 23:24:21 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #2085 na: Prosinac 02, 2011, 15:16:23 » |
|
Ibrina autobiografija: Josep, ti nikad nećeš biti kao Mourinho!
Zlatan Ibrahimović u autobiografiji je nahvalio Josea Mourinha, Realova trenera, a prozvao je Guardiolu, napisao je da Pep nema muda. Ima još jako puno pikanterija.
Prije 20-ak dana genijalni je napadač Milana izdao autobiografiju naslovljenu “Ja sam Zlatan Ibrahimović”.
U njoj je otkrio mnoge zanimljive pikanterije iz svlačionica Intera, Milana, Juventusa i Barcelone.
Kritizirao je Pepa Guardiolu i nahvalio portugalskog “čarobnjaka” Josea Mourinha, koji ga je trenirao u Interu.
- Pep, nikad nećeš biti kao Jose - piše Zlatan i nastavlja:
- Mourinho je najveća faca, on je zvijezda. Guardiola se s njim uspoređuje, a daleko je od njega. Kad Mourinho uđe u prostoriju, osvijetli je, a kad ušeta Pep, kao da je netko spustio zavjese. Jose me znao staviti na pravo mjesto, a Guardiola nije. Gurao me na bok, na poziciju na kojoj nikad nisam igrao. Rekao sam mu da me koristi na loš način rekavši mu: ‘Kupio si Ferrari, a voziš kao da sjediš u Fiatu’.
Nakon što je Barcelona ispala od Intera u polufinalu Lige prvaka 2010. godine, potpuno je izgubio živce.
- Goni se u pakao, nemaš muda, strah te Mourinha - napao je tad Ibra Guardiolu i bacio je na pod kutiju punu opreme. Pep se nije usudio ništa reći, samo se sagnuo i pokupio opremu.
Ibrahimović ga je gadno prestrašio.
Kad je postalo jasno da za njega u Barceloni više nema mjesta, razgovarao je s predsjednikom Rosellom.
- Pitao me kamo želim otići. Namjerno sam ga za..... da želim u Real - napisao je Ibrahomović o odnosu s Rosellom.
Osim Mourinha, jako je cijenio Fabija Capella, koji ga je vodio u Juventusu, te predsjednika Intera Morattija.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #2086 na: Veljaa 26, 2012, 23:39:48 » |
|
Zlatan: Moj tata imao je 'cugu', rat i YU-glazbu
Jedan od trenutačno najboljih nogometaša Zlatan Ibrahimović, podrijetlom iz BiH, u autobiografiji je objavio i detalje iz svog života i djetinjstva. Opisao je i odnos s ocem Šefikom, rodom iz Bijeljine, koji je emigrirao u Švedsku.
Napadač Milana priznao je da u djetinjstvu i mladosti nije shvaćao neke očeve navike zbog kojih su često imali nesuglasice.
– Sam sam se brinuo o sebi, oko mene nije bilo nikoga, apsolutno nikoga. Tata nije bio kao ostali očevi. Nije gledao moje utakmice niti me ohrabrivao za školu. Imao je svoje "cuganje", svoj rat, i svoju jugoslavensku glazbu – napisao je Ibrahimović u knjizi, čije je dijelove prenio Dnevni avaz.
Opisao je kako je izgledalo kad je otac prvi put došao na njegovu utakmicu.
– Nisam mogao vjerovati! Ovaj ovdje tip bio je pravi otac. Došao je pratiti utakmicu, a ja sam bio totalno zabezeknut. O tome sam sanjao i počeo sam igrati s nekom potpuno bolesnom snagom: S..., tata je ovdje! To nije mudro. Gledaj 'vamo, želio sam vikati! Provjeri! Tvoj je sin najokrutniji svjetski igrač. Mislim da je to jedan od mojih najvećih trenutaka. Vratio mi se. Ne baš da ga i ranije nisam imao. Ali ovako... Bilo je to nešto sasvim novo. Nakon igre pritrčao bih mu da malo porazgovaramo, kao da je sasvim prirodna stvar da mi je otac tu.
Zlatan je iz MBI Malmöa prešao u FK Balkan gdje je trener bio iz BiH. Tada je shvatio razliku između balkanskog i švedskog mentaliteta.
– U MBI Malmöu švedski očevi gledaju utakmicu i viču: "'Ajmo momci. Dobro je!" U klubu Balkan očevi galame: "J.... ti majku u p...!" Mislio sam si: "Odlično, baš kao kod kuće. Ovdje mi je dobro."
Preuzeto sa vecernji.hr
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
danijel1993
|
 |
« Odgovor #2087 na: Oujak 11, 2012, 22:15:33 » |
|
Ibrahimović novinarki Skyja: Koji ku... gledaš? Napadač Milana i švedske nogometne reprezentacije Zlatan Ibrahimović bio je glavni protagonist incidentne situacije koja se dogodila nakon 27. kola Serie A... Milan je na San Siru s 2-0 savladao Lecce, a Ibrahimović je bio junak susreta s golom i asistencijom. Do incidentne situacije je došlo dok je Ibrahimović davao intervju uz rub travnjaka. Novinar ga je pitao pitanja vezano uz navodno nezadovoljstvo postavljanjem izvan njegove uobičajene pozicije od strane Massimiliana Allegrija u utakmici Lige prvaka protiv Arsenala, na što je ovaj burno reagirao. Talijanski mediji navode kako je Ibrahimović pogledao novinarku Skyja koja je stajala u blizini, te ju uz pitanje "koji ku...gledaš?" gađao gumenom trakicom za kosu. Iz redova talijanskog nogometnog prvaka brzo su pokušali sanirati štetu i na službenoj su web-stranici obavili kako je Ibrahimović telefonski nazvao novinarku Skya Veru Spaldini "kako bi raščistili nesporazum". Ibrahimović je oduvijek slovio kao igrač burnog temperamenta, a ranije ove sezone suspendiran je na tri utakmice zbog šamaranja Napolijevog Salvatorea Aronice. 4 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #2088 na: Oujak 12, 2012, 04:46:24 » |
|
Lik je nula, to znamo svi, ali je IGRAČINA!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
Augment
|
 |
« Odgovor #2089 na: Oujak 12, 2012, 11:37:32 » |
|
mene je poceo nervirati od ove sezone kad je uveo si novi styling sa repom i brkovima.. totalno frajer neda gledati u sebe.. cak mu je i papi silvio savjetovao da nesto uradi po tom pitanju 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|