|
MiMo 10 FCI
|
 |
« na: Prosinac 16, 2009, 09:32:48 » |
|
E da vidimo ko voli Ballotelia 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Nije hrabrost oti?i u Milan, popeti se na stadion San Siro i vikati: Ja sam milanista ! Hrabrost je si?i sa stadiona
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #1 na: Prosinac 16, 2009, 09:35:06 » |
|
moze on i bolje...po mom misljenju koce ga njegova povremena sebicnost na terenu i ponasanje
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #2 na: Prosinac 16, 2009, 19:36:13 » |
|
od kada sam ga vidio u primaveri sam navijao da postane nositelj igre intera, danas 2 godine poslije još uvijek mislim da je ogroman talent ali njegovo ponašanje je nenormalno, ako ga ne promjeni do kraja sezone definitivno ga se riješit
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #3 na: Prosinac 16, 2009, 19:58:27 » |
|
mlad je i jos treba da nauci neke stvari u zivotu zato moj glas ide za opciju moze bolje
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #4 na: Prosinac 17, 2009, 03:08:21 » |
|
velika buducnost intera velik talenat sve ostalo je na treneru
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
?udoredna velesila
|
 |
« Odgovor #5 na: Prosinac 17, 2009, 13:12:50 » |
|
Odli?an potencijal-primitivac u ponašanju. Kad se uozbilji bit ?e mi puno draži.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Bolje crna nego crveno-crna(ili još gore bijelo crna).
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #6 na: Prosinac 17, 2009, 15:22:09 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #7 na: Prosinac 22, 2009, 01:59:19 » |
|
najdrazi igrac intera trenutno.....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
....potpuno trijezan umirem....
|
|
|
|
matrixpg
|
 |
« Odgovor #8 na: Prosinac 22, 2009, 23:06:18 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco lui diceva che la serie A e nel nostro dna io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato!
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #9 na: Prosinac 26, 2009, 01:58:59 » |
|
Odli?an potencijal-primitivac u ponašanju. Kad se uozbilji bit ?e mi puno draži.
neozbiljnost je njegov zaštitni znak, ja ga radi toga volim, Santon je an?eo za njega, al eno ga sad grije klupu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #10 na: Prosinac 26, 2009, 18:01:39 » |
|
Santon je prosle sezone bio standardniji nego Baloteli dva razlicita tipa jedan zna kako se nosit sa slavom a jedan previse leti visoko a svi znamo ko visoko leti obicno nisko pada zato jer da Baloteli sredi to Jedan je od najmladji najbolji napadaca na svjetu ima sve uslove da bude jos bolji Igra u najboljem klubu na svjetu ima najboljeg trenera e za ostalo mora se on potrudit neka mu je srecno kao i Santonu Imamo tim za naredni 10 godina sa baloteliom Santonom Destrom Khrinom Coutinhom pa i Snjderom kao iskusnim za neki 5 godina uglavnom mocan inter ... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #11 na: Prosinac 26, 2009, 19:57:08 » |
|
Ne igra timski i to je najveci njegov problem,jos je mlad i vrlo prgav,ali on ce se popraviti i buducnost je pred njim,može bolje.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|