|
Adnan
|
 |
« Odgovor #75 na: Svibanj 02, 2010, 22:18:19 » |
|
 Evo slika od naseg prijatelja Amela 86 kojeg nazalost nema vise na forumu....... sam mi je javio da ju postavim svaka cast druze respect  preljepo ....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #76 na: Svibanj 02, 2010, 22:39:50 » |
|
Prekrasno! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Antonio
|
 |
« Odgovor #77 na: Svibanj 02, 2010, 22:43:53 » |
|
Ho?e li ga netko više privatno kontaktirati. Totalno je glupavo da mladi? sada nije sa nama !!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #78 na: Svibanj 02, 2010, 22:48:43 » |
|
pa gdje je nestao 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
matrixpg
|
 |
« Odgovor #79 na: Svibanj 02, 2010, 23:02:12 » |
|
CUJEM SE JA SA NJIM ALI ON VISE NECE DA CUJE ZA FORUM JER SU NEKI LJUDI SA FORUMA STVARNO ISPALI NE KOREKTNI PREMA NJEMU I ZA NEKE STVARI JE STVARNO U PRAVU IPAK JE DOSTA POMOGAO ZA STRANICU AMELE HVALA !!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco lui diceva che la serie A e nel nostro dna io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato!
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #80 na: Svibanj 02, 2010, 23:05:34 » |
|
a tko je to ispao nekorektan prema njemu i kako 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
matrixpg
|
 |
« Odgovor #81 na: Svibanj 02, 2010, 23:09:48 » |
|
E TO CES MORATI PITAT NJEGA PA NEK ON OBJASNI SVE FINO I DJE SU POGRIJESILI NEKI A JA VJERUJEM IMA DOKAZE ...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco lui diceva che la serie A e nel nostro dna io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato!
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #82 na: Svibanj 02, 2010, 23:12:31 » |
|
Nadam se da ?e se vratiti, samo treba pro?i vrijeme. Å to se ti?e rada na stranici, napravio je je jako mnogo i neprocjenjivo.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #83 na: Svibanj 02, 2010, 23:13:03 » |
|
pa volio bi da objasni gdje se to bilo nekoretkno prema njemu i sve to...na ovom forumu je bilo svada i svada i svi smo idalje tu,ne vidim zasto bi neka glupa svada koja neme veze s interom utjecala na druzenje na ovom forumu i pracenje naseg intera
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
matrixpg
|
 |
« Odgovor #84 na: Svibanj 02, 2010, 23:25:39 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #85 na: Svibanj 03, 2010, 15:59:13 » |
|
aj ne?emo pretjerivat nije uop?e zbog toga bilo(JA VOLIM MUNTARIJA I?), tj ja ne razumijem šta je uop?e bilo ali koliko sam shvatio on se naljutio na mene i denisa jer smo reagirali na njegovo komandovanje po forumu. svaka ?ast na onom šta je napravio za stranicu ali ne razumijem šta bi mu ja sad trebao jest iz ruke ili? ili netko drugi ne bi smio pljuvat po materazziu? ako on ima kakvih problema samnom ili sa denisom nek nam se obrati na P.M. ili drugdje. stvarno je ?udan de?ko 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #86 na: Svibanj 04, 2010, 05:49:17 » |
|
neznam zašto ga nema na forumu?mene niko nemore toliko naljutit da neidem na forum,meni je inter prvi i ništa više!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #87 na: Svibanj 07, 2010, 09:02:04 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #88 na: Svibanj 07, 2010, 09:42:59 » |
|
odlicne su,ova druga je predobra
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
levis
|
 |
« Odgovor #89 na: Svibanj 07, 2010, 16:58:49 » |
|
Amel svaka cast!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #90 na: Svibanj 07, 2010, 17:01:34 » |
|
dobro daj nek mu neko kaže da se vrati više, ne razumijem zašto je i dalje uvrije?en. pale su na ovom forumu i teže rije?i nego onih izme?u nas, tj izme?u njega i cuchua. a vidim da nas je stavio na sliku, tj naše nickove i stvarno ne razumijem zašto bojkotira dolazak ovdje. ljudi smo, nismo juventini riješit ?emo to 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #91 na: Svibanj 07, 2010, 18:54:56 » |
|
Amele svaka cast za ovo  Odlicne su ! Imas fantasticne ideje...Vrati se na forum 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #92 na: Svibanj 08, 2010, 00:27:11 » |
|
dobro daj nek mu neko kaže da se vrati više, ne razumijem zašto je i dalje uvrije?en. pale su na ovom forumu i teže rije?i nego onih izme?u nas, tj izme?u njega i cuchua. a vidim da nas je stavio na sliku, tj naše nickove i stvarno ne razumijem zašto bojkotira dolazak ovdje. ljudi smo, nismo juventini riješit ?emo to  Je, fakat je istina  da je bilo i težih rije?i  ,ja sam mu poslao poruku na PM, poslije naših , bar ja tako kažem malih prepirki,?ak mi je fanatico svjedok ,jer sam greškom kak' s njim (fanaticom) uglavnom komuniciram, P.M.-om poslao poruku koja je trebala biti adresirana Amelu 86,  i objasnio svoje vidjenje stvari , (nije mi odgovorio, al dobro  ),al pošto sam mu na IGNORE opciji ,pa možda taj IGNORE vrijedi i za P.M.  pa nije ni dobio moju poruku  ...i bez obzira na to, šta se mene osobno ti?e , taj de?ko treba ovom forumu ,jer ima talenat i volju da pridonese forumu i stranici , što je ajmo pošteno re?i R I J E T K O S T ,tako da ako to nešto zna?i: Druže , vra?aj se pod hitno , trebamo te !!!
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Svibanj 08, 2010, 00:44:07 od EL CUCHU 19 »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
amel86
|
 |
« Odgovor #93 na: Svibanj 17, 2010, 22:23:59 » |
|
cao svima i lijep pozdrav, da chestitam titulu 18-u kao i 6i kup .. u zdravlju i veselju ga slavili  evo nesto sam na brzaka napravio nekih pola sata ili 45 minuta ... http://img269.imageshack.us/img269/6131/fedelisimo.jpgbice jedan za kup i 18i skudeto... ali cekam inspiraciju. ove komentare gore sam sve procitao kao i poruku od doticnih...na kraju cu samo reci sledece: ja sam ovdje zbog INTERA a ne da unosim ne/red i ne/mir ... ostalo i vishe od ovoga necu rec P.S. veliki pozrav za fanatica, adnana i matrixpg-a 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #94 na: Svibanj 17, 2010, 22:43:21 » |
|
drago mi je da si opet s nama i svi smo ovdje zbog intera kao i ti... slika ti je odlicna,svaka ti cast
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
levis
|
 |
« Odgovor #95 na: Svibanj 17, 2010, 22:45:43 » |
|
Dobrodosao natrag. Odlicna slika kao i svaka 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #96 na: Svibanj 17, 2010, 23:38:54 » |
|
cao svima i lijep pozdrav, da chestitam titulu 18-u kao i 6i kup .. u zdravlju i veselju ga slavili  evo nesto sam na brzaka napravio nekih pola sata ili 45 minuta ... http://img269.imageshack.us/img269/6131/fedelisimo.jpgbice jedan za kup i 18i skudeto... ali cekam inspiraciju. ove komentare gore sam sve procitao kao i poruku od doticnih...na kraju cu samo reci sledece: ja sam ovdje zbog INTERA a ne da unosim ne/red i ne/mir ... ostalo i vishe od ovoga necu rec P.S. veliki pozrav za fanatica, adnana i matrixpg-a  Legendo neka si se ti nama vrato hvala ti .... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
amel86
|
 |
« Odgovor #97 na: Svibanj 18, 2010, 03:43:22 » |
|
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Svibanj 18, 2010, 04:15:22 od amel86 »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #98 na: Svibanj 18, 2010, 10:12:50 » |
|
iz tvojih usta u bozije usi ili iz tvoje tipkovnoce hehe nadam se da ce biti 22 maya da te ispravim Sam mislim kad Zanetti bude dizao bit ce suza radosnica ... sta reci nego sa srecom ...22 maya ..GRANDE INTER ..i da ljepe slike 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
juric91
|
 |
« Odgovor #99 na: Svibanj 31, 2010, 15:02:35 » |
|
Evo je jedan wall i od mene , znam da nije bas nesto ,al et prvi je  bit ce bolje   Uploaded with ImageShack.us
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|