Svibanj 25, 2012, 16:02:30 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 2 3 [4] 5 6   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Sve je to povijest  (Posjeta: 5270 puta)
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #75 na: Sijeanj 05, 2009, 14:52:22 »

a Å¡to možeÅ¡ re?i. E evidente.
Evidentirano

nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #76 na: Sijeanj 23, 2009, 15:44:25 »

Danas Gazzetta najavljuje derbi Juventus - Fiorentina i kako je medjusobna mrznja pocela. A pocela je naravno lopovlukom Juventusa 1982.
U posljednje kolo prvenstva 16.5. Fiore i Juve ulaze s istim brojem bodova. Juve je u Catanzaru, Fiore u Cagliariju. Brady je igrac Juvea kojemu je prije utakmice objavljeno da ga prodaju, jer stizu Boniek i Platini.
I Juve i Fiore napadaju svoje protivnike od pocetka. I tu prestaje ravnopravnost, jer u Cagliariju sudac Mattei ponistava cisti gol Cicciu Grazianiju, a 15 minuta prije kraja u Catanzaru sudac Pieri poklanja penal Juventusu. Brady s bijel tocke za oprostaj od Juvea donosi Scudetto. Uzaludne su bile prituzbe Fiorentine sportskom sudu, Juventus je bas taj dan dobio drugu zvjezdicu na grb, dakle osvojio 20. scudetto.
Eto kakvi su njihovi naslovi.

Poslije je 1985. nakon smrti 39 Juveovih navijaca na Heyselu na stadionu u Firenzi izvjesen transparent koji je vrijedjao mrtve.
1990. protiv svoje volje idol navijaca ljubicastih Baggio odlazi u Juventus i mrznji vise nije bilo kraja... Kako je sam Baggio u svojoj autobiografiji rekao: "Nikad nisam htio otici, bio sam prodan bez svog znanja. Namjerno sam potpisao novi ugovor do 91. kako bih ostao. Fiorentinu je kupovao Cecchi Gori i njemu sam rekao da me ne daje. No stari vlasnik je onda rekao da ne prodaje Fiorentinu ako ne otidje Baggio, jer sve je vec bilo obecano Agnelliju i morao sam otici u interesu Fiorentine. Bio sam prodan vec u ljeto prije sezone a da o tom nisam imao pojma." Ostaje za pamcenje da Baggio nije htio uzeti sal Juvea na svom predstavljanju u Torinu, vec ga je bacio na klupu. A kad je s Juventusom bio u Firenci po prvi put, uzeo je sal Fiorentine i stavio ga oko vrata na kraju utakmice. Izborio je jedanaesterac, ali ga je odbio pucati. Maifredi je promasio i Viole su dobile utakmicu 1:0.

Eto, kako kaze ova tema, sve je to povijest. Ali uz Juventus uvijek lopovska.
Evidentirano

Milano siamo noi!
interista7
Super clan

« Odgovor #77 na: Sijeanj 23, 2009, 16:05:51 »

Danas Gazzetta najavljuje derbi Juventus - Fiorentina i kako je medjusobna mrznja pocela. A pocela je naravno lopovlukom Juventusa 1982.
U posljednje kolo prvenstva 16.5. Fiore i Juve ulaze s istim brojem bodova. Juve je u Catanzaru, Fiore u Cagliariju. Brady je igrac Juvea kojemu je prije utakmice objavljeno da ga prodaju, jer stizu Boniek i Platini.
I Juve i Fiore napadaju svoje protivnike od pocetka. I tu prestaje ravnopravnost, jer u Cagliariju sudac Mattei ponistava cisti gol Cicciu Grazianiju, a 15 minuta prije kraja u Catanzaru sudac Pieri poklanja penal Juventusu. Brady s bijel tocke za oprostaj od Juvea donosi Scudetto. Uzaludne su bile prituzbe Fiorentine sportskom sudu, Juventus je bas taj dan dobio drugu zvjezdicu na grb, dakle osvojio 20. scudetto.
Eto kakvi su njihovi naslovi.

Poslije je 1985. nakon smrti 39 Juveovih navijaca na Heyselu na stadionu u Firenzi izvjesen transparent koji je vrijedjao mrtve.
1990. protiv svoje volje idol navijaca ljubicastih Baggio odlazi u Juventus i mrznji vise nije bilo kraja... Kako je sam Baggio u svojoj autobiografiji rekao: "Nikad nisam htio otici, bio sam prodan bez svog znanja. Namjerno sam potpisao novi ugovor do 91. kako bih ostao. Fiorentinu je kupovao Cecchi Gori i njemu sam rekao da me ne daje. No stari vlasnik je onda rekao da ne prodaje Fiorentinu ako ne otidje Baggio, jer sve je vec bilo obecano Agnelliju i morao sam otici u interesu Fiorentine. Bio sam prodan vec u ljeto prije sezone a da o tom nisam imao pojma." Ostaje za pamcenje da Baggio nije htio uzeti sal Juvea na svom predstavljanju u Torinu, vec ga je bacio na klupu. A kad je s Juventusom bio u Firenci po prvi put, uzeo je sal Fiorentine i stavio ga oko vrata na kraju utakmice. Izborio je jedanaesterac, ali ga je odbio pucati. Maifredi je promasio i Viole su dobile utakmicu 1:0.

Eto, kako kaze ova tema, sve je to povijest. Ali uz Juventus uvijek lopovska.
ma lopovi su oduvijek.
sad da i ja ispricam jednu pricu.
Kada sam ja poceo navijati za inter, bio sam jos balav pa ni nisam previse pratio rezultate.ali jedno ce mi zauvijek ostati u pamcenju.kasno navecer nedjeljom ili ponedjeljkom je na DSF-u bila emisija slicna nasoj petici, laola. i tako ja i brat gledamo sazetke i prije talijanske lige, komentator je nesto pricao o serie a, onda u jednom trenutku stao i kaze: da juventus u italiji krade je opcepoznato.to je javna tajna.
onda sam vec znao. Grin Grin
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #78 na: Sijeanj 24, 2009, 15:49:06 »

ma lopovi su oduvijek.
sad da i ja ispricam jednu pricu.
Kada sam ja poceo navijati za inter, bio sam jos balav pa ni nisam previse pratio rezultate.ali jedno ce mi zauvijek ostati u pamcenju.kasno navecer nedjeljom ili ponedjeljkom je na DSF-u bila emisija slicna nasoj petici, laola. i tako ja i brat gledamo sazetke i prije talijanske lige, komentator je nesto pricao o serie a, onda u jednom trenutku stao i kaze: da juventus u italiji krade je opcepoznato.to je javna tajna.
onda sam vec znao. Grin Grin
Dobra je to bila emisija Laola  ja sam je redovno pratio samo sto nista nisam znao jezika a djubrejuve sve sto vise znam o njihovim aferama postaju mi mrzi dabogda jos vise potonuli....
Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #79 na: Sijeanj 24, 2009, 15:54:45 »

jednom lopov-uvijek lopov....
Evidentirano

hate
Super clan

« Odgovor #80 na: Sijeanj 25, 2009, 14:23:00 »

slazem se
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #81 na: Sijeanj 26, 2009, 17:02:36 »

naš nekadašni veznjak Pele(za kojim još žalim) potpisao za Nikin Portsmouth!
Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #82 na: Sijeanj 26, 2009, 19:49:19 »

naš nekadašni veznjak Pele(za kojim još žalim) potpisao za Nikin Portsmouth!

stvarno Huh?Huh?
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #83 na: Sijeanj 26, 2009, 20:28:27 »

da, "mali" je talentiran i za razliku od quaresme nije se morao "prilago?avati" dok je došao iz portugala
Evidentirano

nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #84 na: Sijeanj 27, 2009, 09:27:32 »

Slazem se da je odlican igrac i da ga nije trebalo pustit. On je alternativa Cambiassu. Trebalo je njega ostavit, a prodat Vieiru i Dacourta.
Evidentirano

Milano siamo noi!
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #85 na: Sijeanj 27, 2009, 11:30:24 »

Slazem se da je odlican igrac i da ga nije trebalo pustit. On je alternativa Cambiassu. Trebalo je njega ostavit, a prodat Vieiru i Dacourta.
De to dokazi nasoj upravi ne bi me iznenadilo kad bi i santona kome dali jednostavno nasa uprava voli igrace pri zalasku karijere Sretno Peleu///
Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #86 na: Sijeanj 27, 2009, 17:03:12 »

zar nije bila rijec o posudbi pelea ? 
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #87 na: Sijeanj 28, 2009, 15:35:14 »

zar nije bila rijec o posudbi pelea ? 
posudbi iz porta, dakle on je realno još portov igra? ali sumnjam da ga ne?e ovi otkupit
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #88 na: Veljaa 02, 2009, 17:33:43 »

Jeste mal nikad mu necu oprostiti onaj odlazak u Milan i kad nam dade gol ...... Grin Grin Grin Grin Grin Grin
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #89 na: Veljaa 02, 2009, 17:36:46 »

Jedan jedini velk igrac velik borac a pogotovo je bio manga sa onim svojim brojem   1+8........
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #90 na: Veljaa 02, 2009, 17:43:16 »

da...to mi je jedan od najdražih igra?a kiji su igrali u Interu.
Evidentirano

nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #91 na: Veljaa 02, 2009, 20:09:58 »

bow down
Evidentirano

Milano siamo noi!
Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #92 na: Veljaa 02, 2009, 21:22:33 »

da,bam-bam je stvarno bija veliki igrac,i dava je sve od sebe na terenu..pojedincima u danasnjem interu moga bi biti veliki uzor i primjer profesionalizma,a ne danasnje vucibatine...
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #93 na: Veljaa 02, 2009, 21:38:48 »

evo jedan skromni prilog sa golovima Zamorana:

<a href="http://www.youtube.com/v/NliPObuXG9U&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/NliPObuXG9U&rel=1</a>
« Zadnja izmjena: Veljaa 02, 2009, 21:43:55 od fanatico » Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #94 na: Veljaa 02, 2009, 21:39:49 »

da,bam-bam je stvarno bija veliki igrac,i dava je sve od sebe na terenu..pojedincima u danasnjem interu moga bi biti veliki uzor i primjer profesionalizma,a ne danasnje vucibatine...

Slažem se 100%,malo je takvih Kralj
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #95 na: Veljaa 08, 2009, 22:36:56 »

Nadimci igraca

L’ACCHIAPPASOGNI (Julio Cesar)

TOLDONE (Toldo)

IL COLOSSO / MACISTE (Maicon)

PADRONCITO (Burdisso)

WALLY / THE WALL (Samuel)

CAFFÉ COLOMBIA (Cordoba)

MATRIX (Materazzi)

TYSON (Rivas)

IL PRINCIPE (Chivu)

CONTE MAX (Maxwell)

TRACTOR / PUPPI (Zanetti)

TIGER (Dacourt)

PASO DOBLE (Figo)

DRAGO (Stankovic)

JIMMY / IL MAGHETTO (Jimenez)

EL CUCHU (Cambiasso)

LA TORRE (Viera)

THE BULL (Muntari)

MUSTANG (Quaresma)

TACCO DI DIO / CAPOEIRA (Mancini)

IL GENIO (Ibrahimovic)

PONCHARELLO / EL JARDINERO (Cruz)

ARMA LETALE / VALDANITO (Crespo)

L'IMPERATORE (Adriano)

SUPERMARIO (Balotelli)
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #96 na: Veljaa 08, 2009, 22:41:50 »

Jedan od najsimpati?nijih likova koji su nosili dres Intera. Dan danas obožavan od strane navija?a...

Nicola Bert

pogledajte gola manga je ......
<a href="http://www.youtube.com/v/BzBj_0eVpyM&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/BzBj_0eVpyM&rel=1</a>
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #97 na: Veljaa 09, 2009, 16:40:49 »

super adnane ovo sa nadimcima, vidiš nisam znao figov, i na tekmi sa lecceom ovaj stalno govori paso doble, ja gledam kkk? jel ja gledam tekmu ili ples sa zvjezdama?!?! Grin
Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #98 na: Veljaa 09, 2009, 17:17:52 »

da nije mancini ,diamantino ?!   :Smiley
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #99 na: Veljaa 09, 2009, 22:17:50 »

Pirlo i Seedorf u zamjenu za Coca i Brocchija??!! Boze sacuvaj...  Citajuci neki isjecak iz novina pa reko da napisem i ovo zna li tko zbog cega se je ovo desilo  bas ova zamjena ....
Evidentirano

Str: 1 2 3 [4] 5 6   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!