|
ante
|
 |
« Odgovor #75 na: Prosinac 18, 2009, 16:07:05 » |
|
a kad je inter imao sre?e? šanse su 25-75 jednostavno su bolji
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #76 na: Prosinac 18, 2009, 16:11:33 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #77 na: Prosinac 18, 2009, 17:04:27 » |
|
wow ovo je najgora mogu?a usporedba, svi znamo kako su ispali...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #78 na: Prosinac 18, 2009, 17:05:17 » |
|
Nisu ispali, nego su ih izbacili.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #79 na: Prosinac 18, 2009, 17:20:57 » |
|
Nisu ispali, nego su ih izbacili.
da da u pravu si
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #80 na: Prosinac 18, 2009, 17:24:02 » |
|
wow ovo je najgora mogu?a usporedba, svi znamo kako su ispali...
eto o tome ja pricam Nije bitno barca na kraju osvoji nece se pricat nikad kako je barca osvojila Dakle trebas imat tim jak inter sto jest imat dobrog trenera inter ga ima i naravno povrh svega najvise srece ...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #81 na: Prosinac 18, 2009, 17:49:20 » |
|
eto o tome ja pricam Nije bitno barca na kraju osvoji nece se pricat nikad kako je barca osvojila Dakle trebas imat tim jak inter sto jest imat dobrog trenera inter ga ima i naravno povrh svega najvise srece ...
Upravo tako, statistika Boga ne moli. Malo se ljudi ve? sad sje?a što je bilo prošlog prolje?a, a za još malo vremena ostat ?e samo rezultat i još ?e samo nekolicina jedni drugima pripomenut da je to ona utakmica gdje je sudac vrlo vjerojatno po naputku UEFA - e unakazio Engleze.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #82 na: Prosinac 18, 2009, 18:17:10 » |
|
ja sumnjam da ?e se sli?no nama dogodit kao barci, prije ?e se gurat chelsea da im se "nadoknadi" oduzeto, vjerujem kako chelsea osvaja ove godine baš iz tog razloga
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #83 na: Prosinac 18, 2009, 19:03:34 » |
|
ako kojim slu?ajem pobijedimo Chelsea na Stamford Bridgeu liga prvaka je naša ove godine 99%
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista herceg
|
 |
« Odgovor #84 na: Prosinac 18, 2009, 19:54:42 » |
|
ma nebrinite red je da i mi napravimo ?udo neznam da smo ga ikad napravili sad je vrijeme,bi?e teško al sneijder je svemogu?  ko što re?e ibracadabra makar ?emo 100% imat prijenos intera na TV-u p.s goca flash sretno
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Jose MOURINHO lalalala lala lalalalala JO-SE mourinho lalalalala lala ....
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #85 na: Prosinac 18, 2009, 20:41:07 » |
|
U sportskom žargonu pred izvlacenje,obicno ima teza "mogli smo bolje,a mogli smo i gore proci"...Definitivno,Inter nije mogao gore pro?i... Chelsea je medju tri najbolje europske momcadi, i njihova nam igra u nijednom slucaju ne odgovara..Iako ne valja biti pesimista,nisam baš uvjeren u dobru igru Intera...Nadam se dobroj partiji,ali ako bude drukcije,nije iskljucen ni totalni debakl...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #86 na: Prosinac 18, 2009, 21:04:04 » |
|
hoce li inter ponovo igrati sedmicu dana kasnije ili sta zato se je i milan bio drugoplasirani ne bi valjalo imati navijace chelsea man utd intera i milana u istom gradu a i teren ce biti u losem stanju
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #87 na: Prosinac 18, 2009, 21:17:53 » |
|
Ne znam ho?e li opet Inter igrati kasnije ali u svakom slu?aju mora biti tjedan razlike.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #88 na: Prosinac 18, 2009, 21:18:40 » |
|
protiv liverpoola sam vjerovao da ispadamo. protiv manchestera san bia uvjeren da ispadamo.
ali chelsea prolazimo!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #90 na: Prosinac 18, 2009, 21:32:30 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #91 na: Prosinac 18, 2009, 21:34:13 » |
|
protiv liverpoola sam vjerovao da ispadamo. protiv manchestera san bia uvjeren da ispadamo.
ali chelsea prolazimo!!!!!!!!!!
il Principe, na ?emu si ti, uop?e ne vidim neku šansu u ovom dvoboju, ali opet nadam se barem da naši više zabiju nekome iako mi se i to ?ini kao SF...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #92 na: Prosinac 18, 2009, 21:38:40 » |
|
il Principe, na ?emu si ti, uop?e ne vidim neku šansu u ovom dvoboju, ali opet nadam se barem da naši više zabiju nekome iako mi se i to ?ini kao SF...
trenutno sam na stolici  intuicija 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #93 na: Prosinac 18, 2009, 21:42:08 » |
|
trenutno sam na stolici  intuicija  heheheh, ok, zbilja, ja ne vjerujem ni da ?emo gola dati, a kamoli prolaz, ali opet ima dosta do tada i možda se i moje crne prognoze promjene...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #94 na: Prosinac 18, 2009, 21:58:05 » |
|
Englezima ni gola nismo dali u zadnjih 5: Liverpool 0-2,0-1, MU 0-0,0-2 i Chelsea (prijateljska ljetos) 0-2. Nevjerojatno porazna i sramotna statistika!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
majstormk
|
 |
« Odgovor #95 na: Prosinac 18, 2009, 23:01:43 » |
|
protiv tih engleza nismo dosad imali srece... nismo se nijednom osramotili (ko recimo od barce)... niti liverpool (s igracem vise) ni united nas nisu nesto nadigrali... a ove prijateljske ja ni ne brojim u nesto bitno... da se sad igra, chelsea bi sigurno prosao dalje, medutim stvari do 2. mjeseca se mogu promjeniti drasticno... recimo, ozljedom essiena (samo jedan igrac!), chelsea je strahovito pao u igri, od defenzivnog dijela pa do organizacije igre... pitanje je u kakvom ce se stanju vratiti afrikanci s kupa nacija, pitanje je da li drogba moze zadrzati ovakvu formu (ponajprije egzekutorsku) do onda, a svaka cast anelki, ali o didieru ovisi chelsea prema naprijed... i na kraju, ako ih koji trener poznaje, onda ih poznaje mourinho (makar i ancelotti) poznaje nas i vjerujem da se mozemo uspjesno suprotstaviti toj ekipi... uostalom, chelsea kao nijedna ekipa nema takav presing ko barcelona pa samim time i protivnik ima vise prostora za igru... trazim od intera samo da odigra HRABRU utakmicu, vjerujem da ih pravim pristupom mozemo pobjediti...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #96 na: Prosinac 18, 2009, 23:08:26 » |
|
Dobili smo teskog protivnika, nema sumnje, ali ja kao Il Principe takoder vjerujem da prolazimo. Protiv Man U nisam, ali sada vjerujem.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #97 na: Prosinac 18, 2009, 23:55:45 » |
|
protivnik je ultra tezak,ali ovo je LP i cuda se desavaju pa tako mozemo i mi proci mocniji chelsea...mourinho je doveo nekolicinu igraca u taj klub,trenirao ih je 3 godine i vjerujem kako zna mane igraca i da bi to mogli iskoristiti. smatram da nemamo sta za izgubiti,godinama nismo napravili nista u europi dobili smo mocnog protivnika tako da mozemo samo dobiti i to je prolaz,vjerujem u mourinha i u nase igrace FORZA INTER 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bonzo
|
 |
« Odgovor #98 na: Prosinac 19, 2009, 00:00:40 » |
|
To je tako, ako želiš biti prvak Europe, moraš pobijediti najbolje. Kakve veze ima da li je Chelsea tu u 1/8 ili 1/2 finala ili u finalu? Ne može se biti prvak Europe a stalno imati za protivnika Olympiacos, Stuttgart ili CSKA. Za to služi Europska liga u kojoj "žari i pali" gubentus. Billy piše o našim šansama koje su po njemu ravne nuli. Vjerojatno je u pravu, ali treba se nadati i boriti, uvijek su mogu?a iznena?enja. Ako pro?emo, onda stvarno možemo sanjati i vrh, a ako ne, eto nam povratka u stvarnost Serie A, uzeti 18. kantu i uživati u spoznaji da još malo fali do druge zvijezdice na omiljenom crno-plavom dresu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #99 na: Prosinac 19, 2009, 05:58:24 » |
|
protivnik je ultra tezak,ali ovo je LP i cuda se desavaju pa tako mozemo i mi proci mocniji chelsea...mourinho je doveo nekolicinu igraca u taj klub,trenirao ih je 3 godine i vjerujem kako zna mane igraca i da bi to mogli iskoristiti. smatram da nemamo sta za izgubiti,godinama nismo napravili nista u europi dobili smo mocnog protivnika tako da mozemo samo dobiti i to je prolaz,vjerujem u mourinha i u nase igrace FORZA INTER  Slazem se,ali jako rijetko! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|