Svibanj 25, 2012, 16:00:58 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
Anketa
Pitanje: Kojeg protivnka zelite u 1/8 Lige prvaka
Manchester United - 3 (9.4%)
Chelsea - 2 (6.3%)
Arsenal - 9 (28.1%)
Real Madrid - 4 (12.5%)
Sevilla - 2 (6.3%)
Bordeaux - 12 (37.5%)
Ukupno glasaèa: 31

Str: 1 2 3 [4] 5   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Kojeg protivnika zelite u 1/8 Lige prvaka  (Posjeta: 2174 puta)
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #75 na: Prosinac 18, 2009, 16:07:05 »

a kad je inter imao sre?e?
šanse su 25-75
jednostavno su bolji
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #76 na: Prosinac 18, 2009, 16:11:33 »

za sve postoji prvi puta  Grin Grin Grin
tako je bilo i prosle godine kad ste dizali chelsea protiv barce pa izgubise  Grin Grin Grin
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #77 na: Prosinac 18, 2009, 17:04:27 »

za sve postoji prvi puta  Grin Grin Grin
tako je bilo i prosle godine kad ste dizali chelsea protiv barce pa izgubise  Grin Grin Grin
wow ovo je najgora mogu?a usporedba, svi znamo kako su ispali...
Evidentirano

Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #78 na: Prosinac 18, 2009, 17:05:17 »

Nisu ispali, nego su ih izbacili.
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #79 na: Prosinac 18, 2009, 17:20:57 »

Nisu ispali, nego su ih izbacili.
da da u pravu si
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #80 na: Prosinac 18, 2009, 17:24:02 »

wow ovo je najgora mogu?a usporedba, svi znamo kako su ispali...
eto o tome ja   pricam Nije bitno barca na kraju osvoji nece se pricat nikad kako je barca osvojila Dakle trebas imat tim jak inter sto jest  imat dobrog trenera inter ga ima i naravno povrh svega najvise srece ...
Evidentirano

Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #81 na: Prosinac 18, 2009, 17:49:20 »

eto o tome ja   pricam Nije bitno barca na kraju osvoji nece se pricat nikad kako je barca osvojila Dakle trebas imat tim jak inter sto jest  imat dobrog trenera inter ga ima i naravno povrh svega najvise srece ...

Upravo tako, statistika Boga ne moli. Malo se ljudi ve? sad sje?a što je bilo prošlog prolje?a, a za još malo vremena ostat ?e samo rezultat i još ?e samo nekolicina jedni drugima pripomenut da je to ona utakmica gdje je sudac vrlo vjerojatno po naputku UEFA - e unakazio Engleze.
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #82 na: Prosinac 18, 2009, 18:17:10 »

ja sumnjam da ?e se sli?no nama dogodit kao barci, prije ?e se gurat chelsea da im se "nadoknadi" oduzeto, vjerujem kako chelsea osvaja ove godine baš iz tog razloga
Evidentirano

Forza
Super clan

« Odgovor #83 na: Prosinac 18, 2009, 19:03:34 »

ako kojim slu?ajem pobijedimo Chelsea na Stamford Bridgeu liga prvaka je naša ove godine 99%
Evidentirano
interista herceg
Super clan

« Odgovor #84 na: Prosinac 18, 2009, 19:54:42 »

ma nebrinite red je da i mi napravimo ?udo neznam da smo ga ikad napravili sad je vrijeme,bi?e teÅ¡ko al  sneijder je svemogu?  Grin
ko što re?e ibracadabra makar ?emo 100% imat prijenos intera na TV-u
p.s goca flash sretno 
Evidentirano

Jose MOURINHO lalalala lala lalalalala JO-SE mourinho lalalalala lala ....
Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #85 na: Prosinac 18, 2009, 20:41:07 »

U sportskom žargonu pred izvlacenje,obicno ima teza "mogli smo bolje,a mogli smo i gore proci"...Definitivno,Inter nije mogao gore pro?i... Chelsea je medju tri najbolje europske momcadi, i njihova nam igra u nijednom slucaju ne odgovara..Iako ne valja biti pesimista,nisam baš uvjeren u dobru igru Intera...Nadam se dobroj partiji,ali ako bude drukcije,nije iskljucen ni totalni debakl...
Evidentirano

Il Trattore
Super clan

« Odgovor #86 na: Prosinac 18, 2009, 21:04:04 »

hoce li inter ponovo igrati sedmicu dana kasnije ili sta zato se je i milan bio drugoplasirani ne bi valjalo imati navijace chelsea man utd intera i milana u istom gradu a i teren ce biti u losem stanju
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #87 na: Prosinac 18, 2009, 21:17:53 »

Ne znam ho?e li opet Inter igrati kasnije ali u svakom slu?aju mora biti tjedan razlike.
Evidentirano

il Principe
Super clan

« Odgovor #88 na: Prosinac 18, 2009, 21:18:40 »

protiv liverpoola sam vjerovao da ispadamo. protiv manchestera san bia uvjeren da ispadamo.

ali chelsea prolazimo!!!!!!!!!!
Evidentirano
il Principe
Super clan

« Odgovor #89 na: Prosinac 18, 2009, 21:19:48 »

Ne znam ho?e li opet Inter igrati kasnije ali u svakom slu?aju mora biti tjedan razlike.

igra se po novom sistemu

http://www.uefa.com/competitions/ucl/news/kind=1/newsid=936052.html

FC Internazionale Milano (ITA) v Chelsea FC (ENG): 24 February/16 March
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #90 na: Prosinac 18, 2009, 21:32:30 »

protiv liverpoola sam vjerovao da ispadamo. protiv manchestera san bia uvjeren da ispadamo.

Thumb up Thumb up Thumb up Thumb up
Evidentirano

billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #91 na: Prosinac 18, 2009, 21:34:13 »

il Principe, na ?emu si ti, uop?e ne vidim neku Å¡ansu u ovom dvoboju, ali opet nadam se barem da naÅ¡i viÅ¡e zabiju nekome  iako mi se i to ?ini kao SF...
Evidentirano

il Principe
Super clan

« Odgovor #92 na: Prosinac 18, 2009, 21:38:40 »

il Principe, na ?emu si ti, uop?e ne vidim neku Å¡ansu u ovom dvoboju, ali opet nadam se barem da naÅ¡i viÅ¡e zabiju nekome  iako mi se i to ?ini kao SF...

trenutno sam na stolici Grin

intuicija Wink
Evidentirano
billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #93 na: Prosinac 18, 2009, 21:42:08 »

trenutno sam na stolici Grin

intuicija Wink

heheheh, ok, zbilja, ja ne vjerujem ni da ?emo gola dati, a kamoli prolaz, ali opet ima dosta do tada i možda se i moje crne prognoze promjene...
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #94 na: Prosinac 18, 2009, 21:58:05 »

Englezima ni gola nismo dali u zadnjih 5: Liverpool 0-2,0-1, MU 0-0,0-2 i Chelsea (prijateljska ljetos) 0-2. Nevjerojatno porazna i sramotna statistika!
Evidentirano

majstormk
Super clan

« Odgovor #95 na: Prosinac 18, 2009, 23:01:43 »

protiv tih engleza nismo dosad imali srece... nismo se nijednom osramotili (ko recimo od barce)... niti liverpool (s igracem vise) ni united nas nisu nesto nadigrali... a ove prijateljske ja ni ne brojim u nesto bitno... da se sad igra, chelsea bi sigurno prosao dalje, medutim stvari do 2. mjeseca se mogu promjeniti drasticno... recimo, ozljedom essiena (samo jedan igrac!), chelsea je strahovito pao u igri, od defenzivnog dijela pa do organizacije igre... pitanje je u kakvom ce se stanju vratiti afrikanci s kupa nacija, pitanje je da li drogba moze zadrzati ovakvu formu (ponajprije egzekutorsku) do onda, a svaka cast anelki, ali o didieru ovisi chelsea prema naprijed... i na kraju, ako ih koji trener poznaje, onda ih poznaje mourinho (makar i ancelotti) poznaje nas i vjerujem da se mozemo uspjesno suprotstaviti toj ekipi... uostalom, chelsea kao nijedna ekipa nema takav presing ko barcelona pa samim time i protivnik ima vise prostora za igru... trazim od intera samo da odigra HRABRU utakmicu, vjerujem da ih pravim pristupom mozemo pobjediti...
Evidentirano
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #96 na: Prosinac 18, 2009, 23:08:26 »

Dobili smo teskog protivnika, nema sumnje, ali ja kao Il Principe takoder vjerujem da prolazimo. Protiv Man U nisam, ali sada vjerujem.
Evidentirano

Milano siamo noi!
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #97 na: Prosinac 18, 2009, 23:55:45 »

protivnik je ultra tezak,ali ovo je LP i cuda se desavaju pa tako mozemo i mi proci mocniji chelsea...mourinho je doveo nekolicinu igraca u taj klub,trenirao ih je 3 godine i vjerujem kako zna mane igraca i da bi to mogli iskoristiti.
smatram da nemamo sta za izgubiti,godinama nismo napravili nista u europi dobili smo mocnog protivnika tako da mozemo samo dobiti i to je prolaz,vjerujem u mourinha i u nase igrace
FORZA INTER Flag Flag
Evidentirano

Bonzo
Super clan

« Odgovor #98 na: Prosinac 19, 2009, 00:00:40 »

To je tako, ako želiš biti prvak Europe, moraš pobijediti najbolje. Kakve veze ima da li je Chelsea tu u 1/8 ili 1/2 finala ili u finalu? Ne može se biti prvak Europe a stalno imati za protivnika Olympiacos, Stuttgart ili CSKA. Za to služi Europska liga u kojoj "žari i pali" gubentus. Billy piše o našim šansama koje su po njemu ravne nuli. Vjerojatno je u pravu, ali treba se nadati i boriti, uvijek su mogu?a iznena?enja. Ako pro?emo, onda stvarno možemo sanjati i vrh, a ako ne, eto nam povratka u stvarnost Serie A, uzeti 18. kantu i uživati u spoznaji da još malo fali do druge zvijezdice na omiljenom crno-plavom dresu.
Evidentirano
Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #99 na: Prosinac 19, 2009, 05:58:24 »

protivnik je ultra tezak,ali ovo je LP i cuda se desavaju pa tako mozemo i mi proci mocniji chelsea...mourinho je doveo nekolicinu igraca u taj klub,trenirao ih je 3 godine i vjerujem kako zna mane igraca i da bi to mogli iskoristiti.
smatram da nemamo sta za izgubiti,godinama nismo napravili nista u europi dobili smo mocnog protivnika tako da mozemo samo dobiti i to je prolaz,vjerujem u mourinha i u nase igrace
FORZA INTER Flag Flag

Slazem se,ali jako rijetko!    Wink
Evidentirano

Str: 1 2 3 [4] 5   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!