Svibanj 25, 2012, 16:00:31 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
Anketa
Pitanje: Kojeg protivnka zelite u 1/8 Lige prvaka
Manchester United - 3 (9.4%)
Chelsea - 2 (6.3%)
Arsenal - 9 (28.1%)
Real Madrid - 4 (12.5%)
Sevilla - 2 (6.3%)
Bordeaux - 12 (37.5%)
Ukupno glasaèa: 31

Str: 1 ... 3 4 [5]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Kojeg protivnika zelite u 1/8 Lige prvaka  (Posjeta: 2174 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #100 na: Prosinac 19, 2009, 09:58:55 »

To je tako, ako želiš biti prvak Europe, moraš pobijediti najbolje. Kakve veze ima da li je Chelsea tu u 1/8 ili 1/2 finala ili u finalu? Ne može se biti prvak Europe a stalno imati za protivnika Olympiacos, Stuttgart ili CSKA. Za to služi Europska liga u kojoj "žari i pali" gubentus. Billy piše o našim šansama koje su po njemu ravne nuli. Vjerojatno je u pravu, ali treba se nadati i boriti, uvijek su mogu?a iznena?enja. Ako pro?emo, onda stvarno možemo sanjati i vrh, a ako ne, eto nam povratka u stvarnost Serie A, uzeti 18. kantu i uživati u spoznaji da još malo fali do druge zvijezdice na omiljenom crno-plavom dresu.
a ima jer malo je frustriraju?e više ispadat u 8ini finala
Evidentirano

Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #101 na: Prosinac 19, 2009, 11:48:26 »

trenutno sam na stolici Grin

intuicija Wink

Intuiciju ti, dragi kolega, imaju samo žene. Da je imamo mi muškarci nikad se nebi ženili Wink
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #102 na: Prosinac 19, 2009, 11:53:42 »

Intuiciju ti, dragi kolega, imaju samo žene. Da je imamo mi muškarci nikad se nebi ženili Wink
haha evo ga tjedan dana u braku ve? je po?eo kukat  Grin
Evidentirano

Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #103 na: Prosinac 19, 2009, 12:05:44 »

To je tako, ako želiš biti prvak Europe, moraš pobijediti najbolje. Kakve veze ima da li je Chelsea tu u 1/8 ili 1/2 finala ili u finalu? Ne može se biti prvak Europe a stalno imati za protivnika Olympiacos, Stuttgart ili CSKA. Za to služi Europska liga u kojoj "žari i pali" gubentus. Billy piše o našim šansama koje su po njemu ravne nuli. Vjerojatno je u pravu, ali treba se nadati i boriti, uvijek su mogu?a iznena?enja. Ako pro?emo, onda stvarno možemo sanjati i vrh, a ako ne, eto nam povratka u stvarnost Serie A, uzeti 18. kantu i uživati u spoznaji da još malo fali do druge zvijezdice na omiljenom crno-plavom dresu.

Sa svime se slažem osim s ovim boldanim. Ipak je naša realnost takva da i ako nekim slu?ajem pro?emo Chelsea ne možemo bit baš tako sigurni da ?emo se mo?i nositi s ostatkom "prve lige".
Evidentirano

il Principe
Super clan

« Odgovor #104 na: Prosinac 19, 2009, 13:33:08 »

ma to što žene imaju to je nešto drugo Grin to je gotovo ste?eno znanje, a ne intuicija Grin
Evidentirano
Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #105 na: Prosinac 19, 2009, 20:06:44 »

Å to imaju da imaju mi na kraju uvijek ispadnemo jebene stranke Wink
Evidentirano

petar8
Super clan

« Odgovor #106 na: Prosinac 20, 2009, 21:44:36 »

najgori mogu?i protivnik.da budem iskren(ma koliko volio inter i siguran u našu snagu),mislim da ispadamo bez ispaljenog metka.gledam chelsea i oni name?u ritam,melju protivnika.imaš osje?aj da mogu zabiti kad god požele.neznam šta re?i za našu igru.igra bez igre,osim protiv milana
Evidentirano
?udoredna velesila
Super clan

« Odgovor #107 na: Prosinac 21, 2009, 14:07:37 »

Puno je do utakmice. Smatram da ?e ve?ina na dan tekme imati optimisti?ne postove(pa tako i ja), al bojim se da ?emo na kraju raspravljati "što Eto'o nije dodao u onoj situaciji" ili "da se nije ozlijedio Samuel imali bi šanse" ili "da nam je bar Adriano" ili "zašto nije igrao Quaresma" ili "ona dva debila Muntari i Lucio" ili "Mourinho se opet izvla?i na suce" itd. itd.
Evidentirano

Bolje crna nego crveno-crna(ili još gore bijelo crna).
Il Trattore
Super clan

« Odgovor #108 na: Prosinac 21, 2009, 15:28:16 »

puno chelseavih igraca ide na prvenstvo afrike mozda se koji ozljedi ono slucajno mu muntari slomi nogu
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #109 na: Prosinac 21, 2009, 15:56:25 »

Adriano hmmmmmmm kamo srece da je sredio bubice zacepio gdje puse u glavi bio bi vec no 1 al eto idemo malo off Mislim bez zafrkancije najozbilnije mislim nikad nisam uvjereniji u interov prolaz imam dobar osjeca da ce to biti bas protiv Chelsea A Muntari mozda uradi sta dobro za  nas inter  Grin Grin Inter zastava Inter zastava
Evidentirano

Str: 1 ... 3 4 [5]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!