Svibanj 25, 2012, 15:56:54 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
Anketa
Pitanje: Kojeg protivnka zelite u 1/8 Lige prvaka
Manchester United - 3 (9.4%)
Chelsea - 2 (6.3%)
Arsenal - 9 (28.1%)
Real Madrid - 4 (12.5%)
Sevilla - 2 (6.3%)
Bordeaux - 12 (37.5%)
Ukupno glasaèa: 31

Str: [1] 2 3 ... 5   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Kojeg protivnika zelite u 1/8 Lige prvaka  (Posjeta: 2174 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« na: Prosinac 10, 2009, 08:05:20 »

Evo, da se zabavljamo do 18. prosinca kada je izvlacenje...

U postove mozemo pisati klub i zasto ga zelimo...
Evidentirano

Milano siamo noi!
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #1 na: Prosinac 10, 2009, 08:07:01 »

Ja bih volio Real Madrid, jer nije "lagan", ali po meni je najmanje momcad od svih i mislim da bismo njih prosli. Motivacije ne bi manjkalo sigurno. Uz to, bila bi velika utakmica za posjet Inter Cluba Fedeli Giuseppe Meazzi.
Evidentirano

Milano siamo noi!
goca_flash
Super clan

« Odgovor #2 na: Prosinac 10, 2009, 11:15:52 »

neznam zasto glasovi bordeauxu prije seville....meni je bordeaux strasno jak!!! ja bi volio manchester il real.... nebi volio chelseu i arsenal
Evidentirano

....potpuno trijezan umirem....
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #3 na: Prosinac 10, 2009, 12:03:09 »

Glasao sam za Bordeaux a osobno nek dobijemo bilo koga nema interu slabog svi su jaki sa nakim pristupom igre ...
Sjecam se od Vilareala pa do ne znam ni ja koga dakle maksimalno zalaganje igraca na terenu i mozemo oderat svaku ekipu a nije bitno koga cemo dobit glaso sam za Bordeaux jer izgleda mi nekako najlosiji a i protiv njih treba zapet .... Inter zastava Inter zastava
kada je izvlacenje jel sad u petak HVALA
Evidentirano

marda_pu
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #4 na: Prosinac 10, 2009, 12:19:57 »

nene nije sad u petak pise ti 18.12 ... Wink
Evidentirano

ZA INTER JA DA BIH SVE NANANANANA
matrixpg
Super clan

« Odgovor #5 na: Prosinac 10, 2009, 12:44:52 »

e ovako ja sam glasao bordo al cisto nako bzv mislim ako bi smo htjeli nesto napravit u lp sve nam je jedno ko ce nam doc u osmini finala od svih timova koji su moguci protivnici mislim da je najaci chelsi tako da moze i on sve mi je jedno ocu li ih gledat sad ili u polufinalu ako zelimo krov evrope nek dodje bilo ko samo opusteno ,sigurno je da od ovih prvih niko nece zeljeti nas za protivnika  Grin Grin Grin Grin Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano

E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco
lui diceva che la serie A e nel nostro dna
io non rubo il campionato
ed in serie B non son mai stato!
Krovopokrivac_SB
Super clan

« Odgovor #6 na: Prosinac 10, 2009, 14:04:38 »

Najbolje bi bilo kad na bi izvukli nikog od ovih. Lips Sealed

Ja sam glasao za United, reda rada više jer ionako ispadamo koga god da izvu?emo. Ali jednostavno, manja ?e sramota biti kad nas izbaci Manchester ili netko takav nego Sevilla ili Bordo.
Evidentirano
interista7
Super clan

« Odgovor #7 na: Prosinac 10, 2009, 14:10:57 »

Najbolje bi bilo kad na bi izvukli nikog od ovih. Lips Sealed

Ja sam glasao za United, reda rada više jer ionako ispadamo koga god da izvu?emo. Ali jednostavno, manja ?e sramota biti kad nas izbaci Manchester ili netko takav nego Sevilla ili Bordo.
ajmo se ja i ti okladiti u nesta(ti predlozi sta), da ako izvucemo arsenal,bordo ili sevillu da prolazimo dalje
Evidentirano
Krovopokrivac_SB
Super clan

« Odgovor #8 na: Prosinac 10, 2009, 14:28:10 »

ajmo se ja i ti okladiti u nesta(ti predlozi sta), da ako izvucemo arsenal,bordo ili sevillu da prolazimo dalje

Vrlo rado, ali pošto se ipak znamo samo ovako virutalno u obzir dolaze isklju?ivo oklade tipa avatari i sli?no.

Pa eto neka bude avatar, odrediš mi što god želiš da moram nositi na odre?eni period, ajmo re?i dva tjedna, a tako i ja tebi.
Evidentirano
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #9 na: Prosinac 10, 2009, 14:51:11 »

ja bi volio da dobijemo bordo,nekako mi se cini da bi lakse mogli njih proci nego sevillu
Evidentirano

Pazza-Inter
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #10 na: Prosinac 10, 2009, 14:57:21 »

Sevila je prejak tim...samo kako rade taj navas ...navarro...zokora...capel u sredini napad fabiano i frederic...ma prejaki su ...a bordo je sada mozda u dobroj formi allii francuzi pak znaju da zakazu kada je najpotrebnije...ali ipak ja mislim da mi necemo dobiti niti jedan od ova dva tima...doci ce nama neko od velikana:)..sta god da je  Inter zastava ce ih sada morati preci...jer su zreli i ja mislim spremni za ovo
Evidentirano

nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #11 na: Prosinac 10, 2009, 14:58:29 »

meni svi pašu samo ne chelsea jer su mi oni glavni favoriti za naslov.kad bi barem prošli dalje onda je sve mogu?e samo u zimskoj stanci dovest neko poja?anje Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #12 na: Prosinac 10, 2009, 16:12:19 »

Ma svi su jaki... teško ?emo bilo koga izbaciti ali isto tako i možemo. Nikako Chelsea a niti Real, bez obzira na sve veliki je i mo?a klub i uz to mnogo uložio ljetos i na sve na?ine ?e pro?i osminu... na sve na?ine. Ostali su svaki na svoj na?in jaki ali bi mogli. Možda MU, ipak su slabiji nego lani a teško da bi Mou dva puta ispao od Fergusona. Arsenal i Boredaux se može pro?i dok je Sevilla jako gadna.
Eto... ipak glasam za Manchester United! Želim osvetu... možemo mi to!
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #13 na: Prosinac 10, 2009, 17:14:21 »

boredaux, ?isto onako. nije ni sumnja u njihovu kvalitetu ni ništa. mislim da su sada u formi koja ne?e izdržati do tada i morali bi ih dobiti. ostali su sve redom odli?ne mom?adi. chelsea- ve? sam rekao nikako jer satrali bi nas i gore nego barca. real- iako nisu pravi, ali kaka i ronaldo utjeraju strah u kosti. MU- mislim da bi nas opet dobili, a iskreno bilo bi me sram da ispadnemo od ovakvog MU, owen mi je jedan od najmržih igra?a ikada tako da :Smiley da nas on izbaci ja bi si pucao u glavu. sevilla- strašni su, kvalitetni, ra?e s njima u 4-finalu. arsenal- eh mislim da nisu kvalitetniji od nas, namu?ili bi se i mi i oni ali nekako mislim da je njihova prednost, ali i mana mlada mom?ad. prednost to što recimo trka?ki bi nas izmorili, a i njihova kruženja lopte okolo bi nas psihi?ki pokopali, s druge strane neiskustvo im je problem. kako god samo chelsea ne, a kakav sam ja prognozer baš ?emo njih i dobit
Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #14 na: Prosinac 10, 2009, 17:53:47 »

Hm..Navijacki gledano a i sudeci  po snazi suparnika definitivno bih izabrao Francuze..Ne cine mi se bas neki "bauk" mislim da bi imali realne sanse sa njima..Ipak mi smo Inter i ne trebamo se nijednog suparnika plasiti..Ali ,poznavajuci Inter nista nije realno.. u Boredaux ima dosta zanimljivih igraca , Yoan Gourcuff  "nase" potencijalno pojacanje koje se dovodilo u kontekst sa Interom ovo ljeto..Zanima me kako bi se snasa u izravnom "sudaru" sa Cambiassom,Zanettiom..PA da ga vidimo na djelu.. Tu je jos ultra opsani Chamakh napadac,izrazito neugodan..  U vezi ordiniraju Alou Diarra i Plasil , jako zanimljiv prvospomenuti...Uglavnom,moj prvi pick za potencijalnog suparnika su Francuzi..
Evidentirano

nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #15 na: Prosinac 10, 2009, 18:56:47 »

moramo pro?i dalje kako god bilo Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano
nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #16 na: Prosinac 10, 2009, 18:59:00 »

Inter zastava
Evidentirano
il Principe
Super clan

« Odgovor #17 na: Prosinac 10, 2009, 23:24:35 »

Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano
il Principe
Super clan

« Odgovor #18 na: Prosinac 10, 2009, 23:24:42 »

Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano
il Principe
Super clan

« Odgovor #19 na: Prosinac 10, 2009, 23:24:50 »

Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano
levis
Super clan

« Odgovor #20 na: Prosinac 10, 2009, 23:26:22 »

Ja bio volio Jubentus  Grin Grin Grin Grin Grin
Ali jebiga jedini su talijani koji su ispali iz grupnog natjecanja. Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano

felapton
Mladi clan
**

« Odgovor #21 na: Prosinac 10, 2009, 23:46:26 »

Bordeaux je imao puno sre?e da je završio tako uvjerljivo prvi u skupini, nisu odigrali ništa posebno, spašavali su ih prekidi, 80% golova su dali nakon prekida i tako pobijedili bayern i juventus, a maccabi su jedva 1:0 u obje utakmice pobijedili, bilo bi najbolje da dobijemo njih jer im igra i nije nešto, samo treba biti koncentriran u prekidima
Evidentirano
interista7
Super clan

« Odgovor #22 na: Prosinac 11, 2009, 00:21:09 »

Vrlo rado, ali pošto se ipak znamo samo ovako virutalno u obzir dolaze isklju?ivo oklade tipa avatari i sli?no.

Pa eto neka bude avatar, odrediš mi što god želiš da moram nositi na odre?eni period, ajmo re?i dva tjedna, a tako i ja tebi.
ma moze, cisto radi natjecateljskog duha
Evidentirano
interista herceg
Super clan

« Odgovor #23 na: Prosinac 11, 2009, 01:08:45 »

ako bude igro sneijder u obe utakmice može mo pro?e sve osim chelsea i barce a ako ne bude igro ni u jednoj utakmici nemožemo nikoga pro?
Evidentirano

Jose MOURINHO lalalala lala lalalalala JO-SE mourinho lalalalala lala ....
del_
Stalni clan

« Odgovor #24 na: Prosinac 11, 2009, 09:21:22 »

ako je mogu?e ja bi  fiorentinu Smiley, izbjec definitivno chelsea a ni protiv sevilje se nebi fino proveli
Evidentirano

Nella gioia e nel dolore, per l'inter eterno amore.
 Str: [1] 2 3 ... 5   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!