|
nraguz
|
 |
« na: Prosinac 10, 2009, 08:05:20 » |
|
Evo, da se zabavljamo do 18. prosinca kada je izvlacenje...
U postove mozemo pisati klub i zasto ga zelimo...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #1 na: Prosinac 10, 2009, 08:07:01 » |
|
Ja bih volio Real Madrid, jer nije "lagan", ali po meni je najmanje momcad od svih i mislim da bismo njih prosli. Motivacije ne bi manjkalo sigurno. Uz to, bila bi velika utakmica za posjet Inter Cluba Fedeli Giuseppe Meazzi.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #2 na: Prosinac 10, 2009, 11:15:52 » |
|
neznam zasto glasovi bordeauxu prije seville....meni je bordeaux strasno jak!!! ja bi volio manchester il real.... nebi volio chelseu i arsenal
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
....potpuno trijezan umirem....
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #3 na: Prosinac 10, 2009, 12:03:09 » |
|
Glasao sam za Bordeaux a osobno nek dobijemo bilo koga nema interu slabog svi su jaki sa nakim pristupom igre ... Sjecam se od Vilareala pa do ne znam ni ja koga dakle maksimalno zalaganje igraca na terenu i mozemo oderat svaku ekipu a nije bitno koga cemo dobit glaso sam za Bordeaux jer izgleda mi nekako najlosiji a i protiv njih treba zapet ....  kada je izvlacenje jel sad u petak HVALA
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
marda_pu
|
 |
« Odgovor #4 na: Prosinac 10, 2009, 12:19:57 » |
|
nene nije sad u petak pise ti 18.12 ... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
ZA INTER JA DA BIH SVE NANANANANA
|
|
|
|
matrixpg
|
 |
« Odgovor #5 na: Prosinac 10, 2009, 12:44:52 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco lui diceva che la serie A e nel nostro dna io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato!
|
|
|
|
Krovopokrivac_SB
|
 |
« Odgovor #6 na: Prosinac 10, 2009, 14:04:38 » |
|
Najbolje bi bilo kad na bi izvukli nikog od ovih.  Ja sam glasao za United, reda rada više jer ionako ispadamo koga god da izvu?emo. Ali jednostavno, manja ?e sramota biti kad nas izbaci Manchester ili netko takav nego Sevilla ili Bordo.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #7 na: Prosinac 10, 2009, 14:10:57 » |
|
Najbolje bi bilo kad na bi izvukli nikog od ovih.  Ja sam glasao za United, reda rada više jer ionako ispadamo koga god da izvu?emo. Ali jednostavno, manja ?e sramota biti kad nas izbaci Manchester ili netko takav nego Sevilla ili Bordo. ajmo se ja i ti okladiti u nesta(ti predlozi sta), da ako izvucemo arsenal,bordo ili sevillu da prolazimo dalje
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Krovopokrivac_SB
|
 |
« Odgovor #8 na: Prosinac 10, 2009, 14:28:10 » |
|
ajmo se ja i ti okladiti u nesta(ti predlozi sta), da ako izvucemo arsenal,bordo ili sevillu da prolazimo dalje
Vrlo rado, ali pošto se ipak znamo samo ovako virutalno u obzir dolaze isklju?ivo oklade tipa avatari i sli?no. Pa eto neka bude avatar, odrediš mi što god želiš da moram nositi na odre?eni period, ajmo re?i dva tjedna, a tako i ja tebi.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #9 na: Prosinac 10, 2009, 14:51:11 » |
|
ja bi volio da dobijemo bordo,nekako mi se cini da bi lakse mogli njih proci nego sevillu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Pazza-Inter
|
 |
« Odgovor #10 na: Prosinac 10, 2009, 14:57:21 » |
|
Sevila je prejak tim...samo kako rade taj navas ...navarro...zokora...capel u sredini napad fabiano i frederic...ma prejaki su ...a bordo je sada mozda u dobroj formi allii francuzi pak znaju da zakazu kada je najpotrebnije...ali ipak ja mislim da mi necemo dobiti niti jedan od ova dva tima...doci ce nama neko od velikana:)..sta god da je  ce ih sada morati preci...jer su zreli i ja mislim spremni za ovo
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #11 na: Prosinac 10, 2009, 14:58:29 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #12 na: Prosinac 10, 2009, 16:12:19 » |
|
Ma svi su jaki... teško ?emo bilo koga izbaciti ali isto tako i možemo. Nikako Chelsea a niti Real, bez obzira na sve veliki je i mo?a klub i uz to mnogo uložio ljetos i na sve na?ine ?e pro?i osminu... na sve na?ine. Ostali su svaki na svoj na?in jaki ali bi mogli. Možda MU, ipak su slabiji nego lani a teško da bi Mou dva puta ispao od Fergusona. Arsenal i Boredaux se može pro?i dok je Sevilla jako gadna. Eto... ipak glasam za Manchester United! Želim osvetu... možemo mi to!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #13 na: Prosinac 10, 2009, 17:14:21 » |
|
boredaux, ?isto onako. nije ni sumnja u njihovu kvalitetu ni ništa. mislim da su sada u formi koja ne?e izdržati do tada i morali bi ih dobiti. ostali su sve redom odli?ne mom?adi. chelsea- ve? sam rekao nikako jer satrali bi nas i gore nego barca. real- iako nisu pravi, ali kaka i ronaldo utjeraju strah u kosti. MU- mislim da bi nas opet dobili, a iskreno bilo bi me sram da ispadnemo od ovakvog MU, owen mi je jedan od najmržih igra?a ikada tako da :  da nas on izbaci ja bi si pucao u glavu. sevilla- strašni su, kvalitetni, ra?e s njima u 4-finalu. arsenal- eh mislim da nisu kvalitetniji od nas, namu?ili bi se i mi i oni ali nekako mislim da je njihova prednost, ali i mana mlada mom?ad. prednost to što recimo trka?ki bi nas izmorili, a i njihova kruženja lopte okolo bi nas psihi?ki pokopali, s druge strane neiskustvo im je problem. kako god samo chelsea ne, a kakav sam ja prognozer baš ?emo njih i dobit
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #14 na: Prosinac 10, 2009, 17:53:47 » |
|
Hm..Navijacki gledano a i sudeci po snazi suparnika definitivno bih izabrao Francuze..Ne cine mi se bas neki "bauk" mislim da bi imali realne sanse sa njima..Ipak mi smo Inter i ne trebamo se nijednog suparnika plasiti..Ali ,poznavajuci Inter nista nije realno.. u Boredaux ima dosta zanimljivih igraca , Yoan Gourcuff "nase" potencijalno pojacanje koje se dovodilo u kontekst sa Interom ovo ljeto..Zanima me kako bi se snasa u izravnom "sudaru" sa Cambiassom,Zanettiom..PA da ga vidimo na djelu.. Tu je jos ultra opsani Chamakh napadac,izrazito neugodan.. U vezi ordiniraju Alou Diarra i Plasil , jako zanimljiv prvospomenuti...Uglavnom,moj prvi pick za potencijalnog suparnika su Francuzi..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #15 na: Prosinac 10, 2009, 18:56:47 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #16 na: Prosinac 10, 2009, 18:59:00 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #17 na: Prosinac 10, 2009, 23:24:35 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #18 na: Prosinac 10, 2009, 23:24:42 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #19 na: Prosinac 10, 2009, 23:24:50 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
levis
|
 |
« Odgovor #20 na: Prosinac 10, 2009, 23:26:22 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
felapton
|
 |
« Odgovor #21 na: Prosinac 10, 2009, 23:46:26 » |
|
Bordeaux je imao puno sre?e da je završio tako uvjerljivo prvi u skupini, nisu odigrali ništa posebno, spašavali su ih prekidi, 80% golova su dali nakon prekida i tako pobijedili bayern i juventus, a maccabi su jedva 1:0 u obje utakmice pobijedili, bilo bi najbolje da dobijemo njih jer im igra i nije nešto, samo treba biti koncentriran u prekidima
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #22 na: Prosinac 11, 2009, 00:21:09 » |
|
Vrlo rado, ali pošto se ipak znamo samo ovako virutalno u obzir dolaze isklju?ivo oklade tipa avatari i sli?no.
Pa eto neka bude avatar, odrediš mi što god želiš da moram nositi na odre?eni period, ajmo re?i dva tjedna, a tako i ja tebi.
ma moze, cisto radi natjecateljskog duha
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista herceg
|
 |
« Odgovor #23 na: Prosinac 11, 2009, 01:08:45 » |
|
ako bude igro sneijder u obe utakmice može mo pro?e sve osim chelsea i barce a ako ne bude igro ni u jednoj utakmici nemožemo nikoga pro?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Jose MOURINHO lalalala lala lalalalala JO-SE mourinho lalalalala lala ....
|
|
|
|
del_
|
 |
« Odgovor #24 na: Prosinac 11, 2009, 09:21:22 » |
|
ako je mogu?e ja bi fiorentinu  , izbjec definitivno chelsea a ni protiv sevilje se nebi fino proveli
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Nella gioia e nel dolore, per l'inter eterno amore.
|
|
|
|