|
interista7
|
 |
« Odgovor #100 na: Prosinac 11, 2009, 14:34:42 » |
|
Motta je sino? jako dobro odigrao to?no ono za što je pla?en i ni meni nije jasno kako je to on bio me?u najlošijima na terenu. On je ?ovjek za prljave poslove i to jako dobro radi. Protivnik s loptom blizu njega uvijek dobije porciju, a to obi?no bude izvedeno onako "be?ki" tako da sudac niti ne pomisli na žuti karton. A prljavi dio posla itekako treba znati odraditi sa što manje disciplinskih posljedica za izvoditelja. E tu je Motta me?u najboljima i ja sam itekako zadovoljan onim što je sino? u utakmici odradio.
slazem se za mottu sto si napisao, ali nekako se malo krece, valjda smo mislili da je gattuso 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #101 na: Prosinac 11, 2009, 14:51:30 » |
|
Istina, ne kre?e se previše, ali nije svatko Javier Zanetti. U stvari, kad bolje razmislim nitko se baš osim Il Capitana ne ubija od previše kretanja. S druge strane Motta ima jako dobar pregled igre. Možda to ponekad i izgleda kao dodavanje prvom do sebe, ali dovoljno je re?i da se kad ga na terenu nema to na ukupnom dojmu itekako osjeti, što samo po sebi dosta govori, zar ne?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #102 na: Prosinac 11, 2009, 20:11:14 » |
|
Nije da sudac ne vidi to sto Motta radi, vec igra u Interu. Da igra u nekom manjem klubu kojemu se gleda objektivno ne bi tako prolazio.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #103 na: Prosinac 12, 2009, 01:22:49 » |
|
Nije da sudac ne vidi to sto Motta radi, vec igra u Interu. Da igra u nekom manjem klubu kojemu se gleda objektivno ne bi tako prolazio.
ma sumnjam, bas zbog toga sto to dobro radi igra u interu. lako je vidjeti na tv-u, ali zamisli se da si sudac na terenu. usporedbe radi, zanimalo me koliko je motta zutih dobio prosle godine u genoi, 9 u skoro 30 nastupa. ove sezone 3, tako da mislim da ce isto toliko biti do kraja godine.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Krovopokrivac_SB
|
 |
« Odgovor #104 na: Prosinac 12, 2009, 14:16:17 » |
|
Ajde neka mi netko od vas objasni koja je to Mottina uloga na terenu i što to on to?no radi korisno jer meni to promi?e.
Defanzivno je polusmiješan, ispada ?esto, spor je, stalno na granici žutog ili crvenog kartona, samo mesari, loptu uzeti bez faula nekom malo spretnijem igra?u ne može.
Što se ti?e igre prema naprijed, posebno je u LP gotovo pa jadan. Meni je recimo protiv Barce najviše žao bilo upravo njega koliko je nemo?no izgledao. Jer doslovno ne može niti predriblati suparnika niti uputiti neku to?nu loptu u punom trku, stvarati višak, igrati nešto sli?no kao recimo Pirlo u Milanu što bi on objektivno trebao u Interu jer ja nikako ne mislim da je on doveden da bude ?ovjek za prljave poslove i nekakva mesarska radilica.
Igra? taman za utakmice Serie A protiv Catanie, Bologne, Livorna i takvih, laganini tr?karanje, pokoja dobra asistencija, šut na gol kad se doda iz drugog plana i to je to.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #105 na: Prosinac 12, 2009, 15:02:58 » |
|
Ajde neka mi netko od vas objasni koja je to Mottina uloga na terenu i što to on to?no radi korisno jer meni to promi?e.
Defanzivno je polusmiješan, ispada ?esto, spor je, stalno na granici žutog ili crvenog kartona, samo mesari, loptu uzeti bez faula nekom malo spretnijem igra?u ne može.
Što se ti?e igre prema naprijed, posebno je u LP gotovo pa jadan. Meni je recimo protiv Barce najviše žao bilo upravo njega koliko je nemo?no izgledao. Jer doslovno ne može niti predriblati suparnika niti uputiti neku to?nu loptu u punom trku, stvarati višak, igrati nešto sli?no kao recimo Pirlo u Milanu što bi on objektivno trebao u Interu jer ja nikako ne mislim da je on doveden da bude ?ovjek za prljave poslove i nekakva mesarska radilica.
Igra? taman za utakmice Serie A protiv Catanie, Bologne, Livorna i takvih, laganini tr?karanje, pokoja dobra asistencija, šut na gol kad se doda iz drugog plana i to je to.
ne znam zbilja što da ti kažem, ali evo sada uživo protiv Rubina , djelovao mi je odli?no, kažem uživo a ne ono što kamera da...jer mene je baš u pojam ubijao Balotelli, a na kraju titula igra?a tekme, svi na stadionu su pizdili po Mariu, a poslije skandiranja njegovog imena do kasno u no?, jbg i to je kruh sa xyz kora... p.s. govorim za utakmicu protiv Rubina iako je Motta bio odli?an i protiv Milana (0-4), za ostalo više manje slažem se da zbilja neznam koja je njegova uloga osim razbijanja protivnika i dobivanje kartona...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #106 na: Prosinac 12, 2009, 16:57:32 » |
|
ne znam zbilja što da ti kažem, ali evo sada uživo protiv Rubina , djelovao mi je odli?no, kažem uživo a ne ono što kamera da...jer mene je baš u pojam ubijao Balotelli, a na kraju titula igra?a tekme, svi na stadionu su pizdili po Mariu, a poslije skandiranja njegovog imena do kasno u no?, jbg i to je kruh sa xyz kora...
p.s. govorim za utakmicu protiv Rubina iako je Motta bio odli?an i protiv Milana (0-4), za ostalo više manje slažem se da zbilja neznam koja je njegova uloga osim razbijanja protivnika i dobivanje kartona...
Svaka (pogotovo talijanska) ekipa mora imat bar jednog takvog igra?a. Mislim da Motta jako dobro radi to što radi, tim više što se ne prekrcava kartonima. Pametan pas i asistencija tako?er mu nisu strani. Ako je to nekome malo, Bože moj... neka ide navijat za Juventus. Tamo su ionako svi veznjaci fizi?ki pripremljeniji, kreativno izra?eniji, ljepši, šarmantniji i duljeg piša nego ijedan naš srednjak. Kad bolje razmislim pojedinci koji ovuda Mottu najviše pljuju u stvari u dnu srca i navijaju za šti?enike torinskog kazneno - popravnog zavoda, STATISTI?KI najuspješniju talijansku nogometnu squadru! 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Prosinac 12, 2009, 17:02:47 od Dexter »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #107 na: Prosinac 12, 2009, 17:08:54 » |
|
Svaka (pogotovo talijanska) ekipa mora imat bar jednog takvog igra?a. Mislim da Motta jako dobro radi to što radi, tim više što se ne prekrcava kartonima. Pametan pas i asistencija tako?er mu nisu strani. Ako je to nekome malo, Bože moj... neka ide navijat za Juventus. Tamo su ionako svi veznjaci fizi?ki pripremljeniji, kreativno izra?eniji, ljepši, šarmantniji i duljeg piša nego ijedan naš srednjak. Kad bolje razmislim pojedinci koji ovuda Mottu najviše pljuju u stvari u dnu srca i navijaju za šti?enike torinskog kazneno - popravnog zavoda, STATISTI?KI najuspješniju talijansku nogometnu squadru!  O tome se radi,Dex! Tko prizna,pola mu se prasta!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Krovopokrivac_SB
|
 |
« Odgovor #108 na: Prosinac 12, 2009, 22:37:35 » |
|
Svaka (pogotovo talijanska) ekipa mora imat bar jednog takvog igra?a. Mislim da Motta jako dobro radi to što radi, tim više što se ne prekrcava kartonima. Pametan pas i asistencija tako?er mu nisu strani. Ako je to nekome malo, Bože moj... neka ide navijat za Juventus. Tamo su ionako svi veznjaci fizi?ki pripremljeniji, kreativno izra?eniji, ljepši, šarmantniji i duljeg piša nego ijedan naš srednjak. Kad bolje razmislim pojedinci koji ovuda Mottu najviše pljuju u stvari u dnu srca i navijaju za šti?enike torinskog kazneno - popravnog zavoda, STATISTI?KI najuspješniju talijansku nogometnu squadru!  Poanta je da Motta nije doveden da bi to radio, nego da bi unaprijedio našu kreaciju u vezi. Za prljavi posao imamo Cambiassa, Stankovi?a pa i Zanettija, a i Muntarija jer svaki od doti?nih to radi puno bolje od Motte osim ako mesarenje nije bolje od dobre igre u defanzivi, pravovremenog pokrivanja i uklizavanja i ?isto oduzetih lopti. : 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #109 na: Prosinac 12, 2009, 22:43:12 » |
|
Poanta je da Motta nije doveden da bi to radio, nego da bi unaprijedio našu kreaciju u vezi. Za prljavi posao imamo Cambiassa, Stankovi?a pa i Zanettija, a i Muntarija jer svaki od doti?nih to radi puno bolje od Motte osim ako mesarenje nije bolje od dobre igre u defanzivi, pravovremenog pokrivanja i uklizavanja i ?isto oduzetih lopti. :  kako ti znaš zbog ?ega je on doveden? jel mourinho reko mottu smo doveli iz tog i tog razloga? ja nisam ?uo to. ako je reko isprike
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
getz15
|
 |
« Odgovor #110 na: Prosinac 13, 2009, 13:03:42 » |
|
koliko sam skužio Motta odli?no funkcionira u duetu sa Sneijderom,super je igro protiv Rubina...a to što se protiv Barce pokazo lošim,nije ništa neobi?no jer svi su bili loši,pojedince se ne može izdvajat...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
?perche siamo i fratelli del mondo?
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #111 na: Prosinac 13, 2009, 13:17:17 » |
|
Poanta je da Motta nije doveden da bi to radio, nego da bi unaprijedio našu kreaciju u vezi. Za prljavi posao imamo Cambiassa, Stankovi?a pa i Zanettija, a i Muntarija jer svaki od doti?nih to radi puno bolje od Motte osim ako mesarenje nije bolje od dobre igre u defanzivi, pravovremenog pokrivanja i uklizavanja i ?isto oduzetih lopti. :  nije realno da je on doveden zbog kreacije. probajmo biti realni
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Krovopokrivac_SB
|
 |
« Odgovor #112 na: Prosinac 13, 2009, 14:50:26 » |
|
kako ti znaš zbog ?ega je on doveden? jel mourinho reko mottu smo doveli iz tog i tog razloga? ja nisam ?uo to. ako je reko isprike
Poznam Mourinha osobno .... ajmo bez ovakvih dodataka...
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Prosinac 13, 2009, 14:56:34 od billyRI »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Krovopokrivac_SB
|
 |
« Odgovor #113 na: Prosinac 13, 2009, 14:51:32 » |
|
nije realno da je on doveden zbog kreacije. probajmo biti realni
Onda pišimo jedan veliki minus onima koji su ga doveli jer smo mesara radilica koji svoj posao rade i bolje od Motte imali nekoliko i prije njegova dolaska.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #114 na: Prosinac 13, 2009, 14:56:34 » |
|
Kao sto su .....  Nije Mottta neka klasa slazem se sa tobom al moze pomoci ovu sezonu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Krovopokrivac_SB
|
 |
« Odgovor #115 na: Prosinac 13, 2009, 14:57:51 » |
|
Kao sto su .....  Nije Mottta neka klasa slazem se sa tobom al moze pomoci ovu sezonu Stankovi?, Viera, Cambiasso, Zanetti, pa ?ak i Muntari.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #116 na: Prosinac 13, 2009, 19:57:58 » |
|
Poznam Mourinha osobno ....
ajmo bez ovakvih dodataka...
baš me zanima što je kolega izbrisao iz tvog posta
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #117 na: Prosinac 13, 2009, 23:38:05 » |
|
Stankovi?, Viera, Cambiasso, Zanetti, pa ?ak i Muntari.
Lijepo si ti to, vidim, sro?io. Ništa manje nego cijeli vezni red, ha? Meni se ?ini da Motta tebi nebi bio po volji ni kad bi bio nobelovac, pa ?emu onda uop?e raspravljati? Mislim, mi ?emo govoriti jedno, a ti ?eš tvrditi drugo pozivaju?i se na neke samo tebi vidljive argumente i stvar ?e se u krug vrtjeti do iznemoglosti. Složimo se zato da se složiti ne?emo i, što bi mi u Dubrovniku rekli, "finila Mare zavjet".
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #118 na: Prosinac 14, 2009, 00:04:51 » |
|
Poanta je da Motta nije doveden da bi to radio, nego da bi unaprijedio našu kreaciju u vezi. Za prljavi posao imamo Cambiassa, Stankovi?a pa i Zanettija, a i Muntarija jer svaki od doti?nih to radi puno bolje od Motte osim ako mesarenje nije bolje od dobre igre u defanzivi, pravovremenog pokrivanja i uklizavanja i ?isto oduzetih lopti. :  zanetti je igra? na kojem se napravi duplo više faulova nego što ih on sam napravi, pa ne vidi kako je to zanetti za prljave poslove
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Krovopokrivac_SB
|
 |
« Odgovor #119 na: Prosinac 14, 2009, 16:21:36 » |
|
zanetti je igra? na kojem se napravi duplo više faulova nego što ih on sam napravi, pa ne vidi kako je to zanetti za prljave poslove
Pa definirajte mi svi skupa onda ovu kontrukciju ''prljavi poslovi''...Što to?no ulazi u opis toga? Jer ako pri?amo o urednom vra?anju u obranu, ispravljanju grešaka svojih siugra?a i pokrivanja rupa koje ostave, pravovremenom i legalnom oduzimanju lopti protivnicima, igranju u oba smjera onda definitivno Motta nije bolji od svih koje sam naveo.. Ako se radi o faulima koje napravi jer je nesposoban normalno uzeti lopti ili zato što kasni te je izvisio na svojoj poziciji onda je stvarno Motta kralj ''prljavih poslova''.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Prosinac 14, 2009, 16:24:02 od Krovopokrivac_SB »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #120 na: Prosinac 14, 2009, 17:24:42 » |
|
Pa definirajte mi svi skupa onda ovu kontrukciju ''prljavi poslovi''...Å to to?no ulazi u opis toga?
Jer ako pri?amo o urednom vra?anju u obranu, ispravljanju grešaka svojih siugra?a i pokrivanja rupa koje ostave, pravovremenom i legalnom oduzimanju lopti protivnicima, igranju u oba smjera onda definitivno Motta nije bolji od svih koje sam naveo..
Ako se radi o faulima koje napravi jer je nesposoban normalno uzeti lopti ili zato što kasni te je izvisio na svojoj poziciji onda je stvarno Motta kralj ''prljavih poslova''.
po meni prljavi poslovi su profesionalni prekršaji, igra?i koji nemaju nekih kvaliteta u napadu pa kada je neki korner ili nešto oni ostaju pozadi da sprije?e kontru nekim "pametnim" faulom. ali opet svatko ima svoju definiciju pojma
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Krovopokrivac_SB
|
 |
« Odgovor #121 na: Prosinac 14, 2009, 17:25:38 » |
|
po meni prljavi poslovi su profesionalni prekršaji, igra?i koji nemaju nekih kvaliteta u napadu pa kada je neki korner ili nešto oni ostaju pozadi da sprije?e kontru nekim "pametnim" faulom. ali opet svatko ima svoju definiciju pojma
Nisam vidio takvih previše od Motte, isklju?ivo kad ne može uzeti loptu bez faula ili kad ispadne pa radi faul.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|