Svibanj 25, 2012, 15:49:15 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 2 3 [4] 5   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Inter - Rubin  (Posjeta: 2383 puta)
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
getz15
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #75 na: Prosinac 10, 2009, 00:44:46 »

dobra igra naÅ¡e mom?adi....malo me u po?etku nerviro Mario sa onim svojim nepotrebnim držanjem lopte i dugim ?ekanjem da nekome doda,ali se sjajno iskupio asistencijom i golom,nadam se i uÅ¡utko sve svoje mrzitelje...julio imo nekoliko sjajnih obrana,a treba pohvalit i Cuchuovu požrtvovnost od samog trenutka od kad je uÅ¡o u igru,pogotovo u akciji gdje je izborio slobodnjak,svaka mu ?ast....jedino mi je Milito ostavio najloÅ¡iji dojam ve?eras,premalo se otvaro i previÅ¡e oklijevo kod udarca,ali opet nema veze pobjeda je tu,ajmo dalje.....p.s. samo se nadam da ove ozljede nisu ozbiljnije naravi,bar mi se tako ?ini....forza ragazzi!!!  Inter zastava
Evidentirano

?perche siamo i fratelli del mondo?
Krovopokrivac_SB
Super clan

« Odgovor #76 na: Prosinac 10, 2009, 00:52:23 »

Ako ostanemo u ovom sastavu protiv svakoga od potencijalnih protivnika smo outsideri.
Evidentirano
getz15
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #77 na: Prosinac 10, 2009, 00:57:58 »

outsideri??? nikako se ne bi složio,ovo nam je najja?i sastav,solidna obrana i defenziva uz pokoji bljesak u napadu....samo treba izbje?i Chelsea i Manchester zasad,a ako tako bude onda smo za sve potencijalni prolaznici
Evidentirano

?perche siamo i fratelli del mondo?
interista7
Super clan

« Odgovor #78 na: Prosinac 10, 2009, 00:59:45 »

Nisam gledao prvih 15min drugog poluvremena. Sto se ostaloga tice,nekakvu posebnu igru nismo pokazali, do prvog gola je rubin bio bolji..svaka im cast,namucili su i nas i barcu i zasluzili su igrati dalje u europi.malo me zivcira to sto komentator prica kako je rubin uspio oterati inter nA svoju polovicu, a pni ni blizu lopte.da to barca radi bio bi cijel mokar u gacama..nego,podatak koji mezacudio je to sto smo odigrali 15utakmica sa sneijderom i nismo niti jednu izgubili!!nije mi on bas tpliko dobar,ali izgleda da se i ekipa osjeca bolje uz njega.

Offtopic: sto se tice ibre i egocentrika, prijateljica mi je bila na oprostaju sinise mihajlovica u novom sadu jer joj tata branio kad je on tamo bio..kaze da su svi vecerali u istoj sali(i ona s njima,kao i drugi gosti)i obra jecijelo vrijeme vodio glavnu rijec.non stop je sve nasmijavao i zabavljao.necudi me sto je ostao u super odnosu sa svima..a to sto on na terenu slavi gol sa licem JA JA JA..to je odraz njegovog samopouzdanja ili pak ega
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #79 na: Prosinac 10, 2009, 01:38:12 »

Imali smo vecras propusta li bitno je da smo odigral i dobru utakicu Balotelli najbolji i naravno jos Etoo oi Zanetti stvarno svaka cast bar za mene presretan sam ....FORZA INTER znal ko kakao je juve sinoc igrao 1-4 al se ne varam  Grin Grin Grin
Evidentirano

nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #80 na: Prosinac 10, 2009, 07:53:35 »

Lose, jako lose igramo, ali bitno je da smo prosli.

Brine me sto smo sve losiji u igri, ali valjda je i forma tako tempirana.

Od pojedinaca jucer su, po meni naravno, podbacili Milito, Balotelli, Thiago Motta i Stankovic. A bez dvojice od trojice u vezi ne mozes igrat kako bi zelio. Stankovic je bio nevidljiv, Motta prenervozan, Militu jednostavno nije bila vecer, a Balotelli je bio Balotelli.

Igrac utakmice, po meni, Il Capitano, iako je imao poteskoca s Dominguezom, a odlican Sneijder. Jedini je trcao, dolazio po loptu, pokusavao igrati.
« Zadnja izmjena: Prosinac 10, 2009, 07:57:40 od nraguz » Evidentirano

Milano siamo noi!
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #81 na: Prosinac 10, 2009, 09:26:03 »

pitanje je kako ce se to sto smo sve losiji u igri dalje odnositi na LP pa cak i prvenstvo
Evidentirano

goca_flash
Super clan

« Odgovor #82 na: Prosinac 10, 2009, 11:25:24 »

dajte nam real da se igramo Grin

btw. eto'o se malo po malo diže i upravo kad je najpotrebnije. zašto me to ne ?udi Think
jebig pojedinci o?ekuju da ?ovjek trpa u trenutku kad milito trpa, ja sam ipak malo skromniji pa o?ekujem da trpa kad milito stane Thumb Up

a zasto se to od quaresme ocekivalo koji uopce i nije napadac..... quaresma nije igrao nista slabije prosle godine od eto'oa sada.... a quaresma je vrlo rano potjeran na klupu.... naravno da je meni drago da eto'o dobiva sansu ako ce je iskoristit samo sto on za mene nije igrac velikih mogucnosti i ako je ovo najbolje od njega onda nam i netreba!!! dok sam recimo zelio da i quaresma dobiva stalno sansu jer je igrac velikih mogucnosti i igrac skim se moze riskirat i probavat nekoliko meceva za redom ako nista protiv ovih losijih klubova u seriji a!!! eto'o mi je jucer odigrao manje vise ok utakmicu, nista specijalno, jedino sam uvijek zadovoljan njegovim zalaganjem na terenu!!! jucer mi se svidio jer nije uopce drzao loptu kod sebe.... jedino mi zasmetalo sto je uzeo onaj slobodnjak sneijderu pri kraju utakmice, nije ga lose izveo al jednostavno sneijder i balotelli su bolji izvodjaci pa i quaresma i chivu takodjer bolje izvode slobdnjake od eto'oa!
Evidentirano

....potpuno trijezan umirem....
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #83 na: Prosinac 10, 2009, 11:59:24 »

Goca flash i ja volim Quaresmu i drag mi je ali nemozes poredit recimo njega i Etooa o igri mislim gledaj realno Quaresma je dao gol u pripremnoj nekom ne znam ni ja kome i u prvom debiju centriro protiv Catanie i lopta usla od igraca u gol to je sve od njega Dok Etoo polako se vraca pronalazi put vec je na koncu ako se ne varam sve ukupno seria a i cl 8 golova .moglo je i bolje al dobro je S tobom se slazem u potpunosti da je Quaresma trebo dobit vise tekmi u nizu zaredom isto tako da je Snjder bolji izvodjac slobodnjaka od Etoo-a to je sve Jer da se vrati kao protiv Firenze u nizu Mnogo ce pomoci interu a i obradovat trenera navijace jer nije upitn za njegove kvalitete covjek je masina....Idemo se sad bacit protiv Atalante  Grin Grin
Evidentirano

Pazza-Inter
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #84 na: Prosinac 10, 2009, 14:50:34 »

Sinoc sam gledao tekmu nisam zelio nista da budem online ono u miru...imoram reci da su momci radili taktiku pravo od samog pocetka...svi su bili na visini zadatka...mozda malo samo u odbrani imali problema..maicon je dva puta ostavio rupu..ali sreca Cesar na visni zadatka...mario asistencija i gol..dobra partija...eto je stalno se vracao kao i svi u odbranu i na sredinu ...snajder vrsio pristisak na dobranu kazana...milito je isto radio svoj zadatak mada nije mogao nista sam ...mislim da ne pametujem...dobro odradzeno samo moraju vise da igraju igru kratki paseva jer im to dobro ide i kada su god to radili bili smo u prilici da pogodimo... Inter zastava Inter zastava
Evidentirano

nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #85 na: Prosinac 10, 2009, 15:05:31 »

odigrali smo to?no koliko nam je tribalo i zadovoljan sam,forma nam malo pada ali joÅ¡ 2-3 utakmice i onda stanka, mini pripreme da se osvježi mom?ad i samo naprid,zanetti  Kralj baloteli najprije  :wallsmack:a onda  Thumb Up eto dobar ma svi jer protiv onakve ekipe koja se brani i izlazi u brzu kontru tako je barca primila gol sri?om mi  nismo, da su igrali otvoreno bila bi to puno druga?ija utakmica,sve u svemu zadovoljan sam i prolaz se tražio bez obzira na igru! Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano
?udoredna velesila
Super clan

« Odgovor #86 na: Prosinac 10, 2009, 15:18:59 »

Do prvog gola nije bila neka igra. Onda maestralan potez Javiera i asist Balotellija za mir u ku?i. Drugi gol je stvarno Mariovo remek-djelo, iako mu moram zamjeriti sebi?nost u pojedinim situacijama. Sve u svemu super, u ždrijebu priželjkujem Real.
Evidentirano

Bolje crna nego crveno-crna(ili još gore bijelo crna).
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #87 na: Prosinac 10, 2009, 16:00:34 »

Mario ako istesa one svoje bubice mze biti najbolji ....
Evidentirano

Il Trattore
Super clan

« Odgovor #88 na: Prosinac 10, 2009, 16:05:53 »

Od pojedinaca jucer su, po meni naravno, podbacili Milito, Balotelli, Thiago Motta i Stankovic. A bez dvojice od trojice u vezi ne mozes igrat kako bi zelio. Stankovic je bio nevidljiv, Motta prenervozan, Militu jednostavno nije bila vecer, a Balotelli je bio Balotelli.

Igrac utakmice, po meni, Il Capitano, iako je imao poteskoca s Dominguezom, a odlican Sneijder. Jedini je trcao, dolazio po loptu, pokusavao igrati.
ma najvaznije da smo prosli a pad forme se mora desiti pa bolje da se sad desi nego u februaru kao sto se cesto desavalo
iznenadila me izjava mourinha da je motta jedan od najbolji a svi ga ovdje pljuju  Huh? ne znam bas, nisam ga nesto posebno ni pratio ali po meni je solidno odigrao
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
interista herceg
Super clan

« Odgovor #89 na: Prosinac 10, 2009, 16:07:28 »

GRAZIE RAGAZZI GRAZIEEE !!!!!
ja nemogu da vjerujem kolko nam sneijder zna?i ta ?ovjek je dar od boga interu kao Å¡to je krovopokriva? reko ovo je debelo ispod njegovog standarda al opet je bio jedan od najboljih na terenu i info. da je pretr?ao najviÅ¡e  bow down ma svaka ?ast
najdraže mi je bilo kad je cambiasso ušo odli?na partija možda mu je i godila malo klupa u drugom pol. jedan od najboljih
zanetti ?udo svjetsko treba ga ?eš?e koristit na lijevom beku dobio je najve?u ocjenu od navija?a na inter.it 8.9
taktika 4-3-3 mi se viÅ¡e svi?a nego 4-4-2 jer u formaciji s 3 napada?a moramo koristit manje veznih i tako bi se mogao nadmojestit loÅ¡a igra veznih ovo je prvi put ove sezone da igramo 4-3-3 i to protiv ekipe koju sam bio podcijenio i koja me ugodno iznenadila obranu igraju bolje nego mi stvarno su odli?na ekipa i 4-3-3 formacija je imala vatreno krÅ¡tenje protiv jedne super ekipe i ta formacija nam je donjela pobjedu,mislim da bi ova formacija igledala duplo bolje da je mario igrao malo inteligentnije mislim da nije uradio ono Å¡to smo i mourinho i svi mi o?ekivali od njega,iako jedan od najloÅ¡ijih na terenu po meni je igra? utakmice asist i gol  Thumb Up ... nadam se da mourinho ne?e mjenjat ovu formaciju 4-3-3 jedino bi valjalo mjenjat igra?e u veznoj liniji najbolje bi bilo da igraju chucu,stanka i Q kad se oporavi, a muntaria i mottu zaboravit dok se neko od ovih ne premori... treba  dat malo vremena igri s 3 napada?a pogotovo protiv ekipa kao Å¡to je atalanta imam osje?aj da bi moglo uetit 5 komada u mrežu atalantina
Ko Å¡to se kaže ne mijenjaj ekipu koja pobje?uje  Grin
FORZA INTER
Evidentirano

Jose MOURINHO lalalala lala lalalalala JO-SE mourinho lalalalala lala ....
interista herceg
Super clan

« Odgovor #90 na: Prosinac 10, 2009, 16:13:20 »

ma najvaznije da smo prosli a pad forme se mora desiti pa bolje da se sad desi nego u februaru kao sto se cesto desavalo
iznenadila me izjava mourinha da je motta jedan od najbolji a svi ga ovdje pljuju  Huh? ne znam bas, nisam ga nesto posebno ni pratio ali po meni je solidno odigrao
mourinho je puko, motta koji je zadnji vezni(radilica,trka?, igra? koji prekida akcije i sl.) je manje pretr?ao od polušpice il ti ga fantaziste kojem je zadatak prije svega dijelit kvalitetne lopte a tek onda tr?at,motta je bio kao što kažeš solidan nit smrdi nit miriše nije nikakvu prednost donio interu na terenu i kao takav nemože nikako biti jedan od najbolji može bit samo dobar,Esteban Cambiasso je bio 2x bolji
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #91 na: Prosinac 10, 2009, 16:19:33 »

Meni je isto malo ?udno zašto se pljuje po Motti, pogotovo sino?. Wes je u prvom poluvremenu pretr?ao 5.6Km! Z adrugo nije rekao (gledao sam na BHT jer su mi HRT-ovci baksuzni za našu mom?ad i nisam niti slu?ajno htio tu gledati). Nismo mi u padu forme ve? se valjda i protivnike nešto pita. Kazan igra ?isti bunker i onda lovi kontre. Teško je to bilo probiti i kad smo dali gol odmah je bilo lakše i mogli smo igrati. Protiv ?ubradi je falilo motivacije što mi je malo ?udno jer je to ipak derbi, bez obzira što nas je ?ekala utakmica sezone protiv Rubina. Sad kad smo prošli mi je lakše jer što bi vredilo +11 a da smo ispali iz LP? Teško mi je i dalje jer smo izubili od lošeg ?uBrentusa to ve?e ali...
Evidentirano

interista herceg
Super clan

« Odgovor #92 na: Prosinac 10, 2009, 16:29:44 »

Meni je isto malo ?udno zašto se pljuje po Motti, pogotovo sino?. Wes je u prvom poluvremenu pretr?ao 5.6Km! Z adrugo nije rekao (gledao sam na BHT jer su mi HRT-ovci baksuzni za našu mom?ad i nisam niti slu?ajno htio tu gledati). Nismo mi u padu forme ve? se valjda i protivnike nešto pita. Kazan igra ?isti bunker i onda lovi kontre. Teško je to bilo probiti i kad smo dali gol odmah je bilo lakše i mogli smo igrati. Protiv ?ubradi je falilo motivacije što mi je malo ?udno jer je to ipak derbi, bez obzira što nas je ?ekala utakmica sezone protiv Rubina. Sad kad smo prošli mi je lakše jer što bi vredilo +11 a da smo ispali iz LP? Teško mi je i dalje jer smo izubili od lošeg ?uBrentusa to ve?e ali...
Apsolutno se slažem,al se nebi složio u vezi toga da nam je falilo motavacije protiv ?ubradi samo pogledaj vezu Smotta muntari i stankovi? pa ko od tih iÅ¡ta zna kvalitetno s loptom i joÅ¡ kad pogledaÅ¡ da je stanka igro poluÅ¡picu je apsolutno smijeÅ¡no jer u dosta utakmica se pokazalo da je najbolji na mjestu zadnjeg veznog ?ovejk jer je odli?na radailica i kad takav igra? nastupi protiv ?ubrentusa na mjestu fantaziste Å¡ta o?ekivat nego poraz iako mora se priznat da nismo daleko bilo od remija jube je  imo brdo sre?e Å¡to dokazuje da smo i bez sneijdera i ako bog da preporo?enog Quaresme jednaki ako ne i bolji..zna?i u seriji A smo ubita?no najbolji
« Zadnja izmjena: Prosinac 10, 2009, 16:31:16 od interista herceg » Evidentirano

il Principe
Super clan

« Odgovor #93 na: Prosinac 10, 2009, 16:32:53 »

meni je s druge strane jako drago šta smo sada loši i slabije igramo. važno je bilo pro?i skupinu. nevažno je bilo ho?emo li je pro?i s 18 bodova ili 8. nevažna je bila i igra. važno je samo da smo prošli.
prije dvije godine smo prošli skupinu dva kola prije kraja da bi ispali u osmini
s druge strane milan prije par godina prakti?ki se izvu?e u posljednjim minutama kroz skupinu, igraju katastrofalno i na kraju podignu pehar.
vrhunac sezone mora do?i u 3 mjesecu,a ne u 12-om
Evidentirano
Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #94 na: Prosinac 10, 2009, 16:53:05 »

Iako je Snajdeir bio za nijansu slabiji nego sto smo ga navikli gledati,opet je u sredini bio kolosalan..Brza predaja lopte,brzo rjesavanje, "trazenje" suigraca na terenu,bilo ga je svud po terenu..Jednostavno,Inter nema adekvatnu zamjenu za njega (makar priblizno),i na upravi je da dekektiraju gdje lezi problem..Zamjenu za njega moraju pronaci u zimskom prijelaznom roku,i to kvalitetnu zamjenu,ipak Wes cesto izbiva sa terena... Zanetti jako dobar,iako je malo "puvalo" na njegovoj strani..Ipak,opet ,po tko zna koji put vidi se da je Maicon jucer posebno bio los u defenzivnom dijelu,najmanje dvije super sanse jurisnika iz Tatarstana bile su njegova krivica...Jucer nisu zabili,ne sumnjam da ce sljedeci protivnik biti manje darezljiv kao jucer Rusi.. Tu na njegovoj poziciji mora Mou napraviti neke rosade ,jer zaista je bilo kriminalno za gledati... Osobno misljenje je da je Rubin zasluzio makar jedan gol... Istakao bih Etto'a,ne smo za gol vec za veliku volju,zar u igri.. Polako se zagrijava,nazalost dolazi Africki kup,itetako cemo osjetit njegov izostanak...
Evidentirano

il Principe
Super clan

« Odgovor #95 na: Prosinac 10, 2009, 16:59:04 »

prema UEFA-i eto'o je igra? utakmice
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #96 na: Prosinac 10, 2009, 17:01:40 »

Eto'o-nadam se da ?e pojedinci sad biti dosljedni sami sebi, isti oni koji su nedavno pisalo kako je Ibra zabio gol Realu nakon savršenog centaršuta Alvesa i da su njegove zasluge male. Svaka ?ast Eto'ou na golu, ali ne vidim poantu da ga se proslavlja nakon vjerojatno najlakše pozicije u kakvoj se uop?e možeš na?i za zabijanje gola. Pa ?ovjek od 11 milijuna eura ovo mora spremati i zatvorenih o?iju, najbolje još sad da ga se diže u nebesa jer je ovo zabio. Ali ponavljam, svaku mu ?ast, važna utakmica, zabio gol koji ih je na?eo. Osim toga nije napravio ništa, izgubio brdo lopti kao i Balotelli iako je ipak radio za mom?ad kao i uvijek, mnogo tr?ao i otvarao se.
stavimo sad na stranu što se ne podnosimo i ostalo, no razumiješ li što si napisao? napisao si zabio je gol, osim toga ništa. a onda u nastavku tr?ao je, igrao za mom?ad i otvarao se. pa što bi trebao raditi? letjeti po terenu? eto'o nije tip koji izvodi magiju, eto je tip koji treba zabiti kada je najpotrebnije, evo zabio je sada u vrlo važnoj utakmici. isto tako nije on ni izvodio ?aroliju u finalu sa MU, ali je zabio. to je bitno, golovi se broje. i molim te više ove usporedbe ibrahimovi?a i eto'oa zbilja više dokle? eto'o je u interu zabio 9 golova do sada a ibra u svojoj prvoj sezoni u interu 15, zna?i eto'o ima još cijelu polusezonu za zabit 6 golova. jel to dosta? o?eš više pustit te usporedbe?
Evidentirano

Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #97 na: Prosinac 10, 2009, 20:17:26 »

Motta je sino? jako dobro odigrao to?no ono za što je pla?en i ni meni nije jasno kako je to on bio me?u najlošijima na terenu.
On je ?ovjek za prljave poslove i to jako dobro radi. Protivnik s loptom blizu njega uvijek dobije porciju, a to obi?no bude izvedeno onako "be?ki" tako da sudac niti ne pomisli na žuti karton. A prljavi dio posla itekako treba znati odraditi sa što manje disciplinskih posljedica za izvoditelja. E tu je Motta me?u najboljima i ja sam itekako zadovoljan onim što je sino? u utakmici odradio.
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #98 na: Prosinac 10, 2009, 23:04:04 »

Motta je bio dobar to je rekao i Mourinho !!
Kako vise kolega Krovopokrivac ne dotuzi ti pisati kako igra iibra a kako Etoo mislim kako ti ne dosadi  Grin Grin izvinjavam se otsili smo sa teme ...
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #99 na: Prosinac 11, 2009, 13:50:38 »

http://www.goal.com/en-us/news/174/uefa-champions-league/2009/12/08/1675660/galliani-i-will-be-cheering-for-inter-on-wednesday-night
Galliani: I Will Be Cheering For Inter On Wednesday Night
Tomorrow, I will support Inter, as we need to conserve the Italian teams' spots in the Champions League," concluded Galliani.

nismo mi dzaba u istom gradu kladim se da mu je Berlusconi rekao kazi koju dobru rec za inter Sjecam se protiv Liverpola kad smo igrali kaze onaj navijam za inter
Daleki rodjaci  Grin Grin
malo kasnim al et nek se nadje ..
Evidentirano

Str: 1 2 3 [4] 5   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!