|
Interf@n
|
 |
« na: Prosinac 07, 2009, 18:49:57 » |
|
U srijedu, 9. prosinca u 20,45h igramo odlu?uju?u utakmicu za ulazak u osminu finala protiv Rubina iz Kazana. Moramo ostvariti pobjedu ne ?ekaju?i rezultat iz Kieva. Sneijder ?e biti u mom?adi što je dakako veliki plus za nas. Mourinho je ve? pozvao navija?e na stadion, želi vidjeti pun stadion i kako je rekao, sada ?e se vidjet tko je pravi navija? Intera! Prijenos utkamice i na HRT2!
FORZA RAGAZZI!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #1 na: Prosinac 07, 2009, 18:55:43 » |
|
i moramo napomenuti da dvoboj ne?e pro?i bez navija?a iz Hrvatske, to?nije Fedeli ponovo jašu prema Meazzi...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #2 na: Prosinac 07, 2009, 19:24:07 » |
|
Tako je, jedna mala ali odabrana i fedeli ekipa putuje. Nadam se da ?ete uživati u odli?noj atmosferi i ispratiti naše de?ke u osminu finala. Sutradan slijedi obilazak stadiona i prekrasne fotke. Sretno i uživajte,a mi ?emo u vašim fotkama kasnije. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
petar8
|
 |
« Odgovor #3 na: Prosinac 07, 2009, 19:44:54 » |
|
pohvale de?kima koji putuju na utakmicu.i da se vratite s pobjedom
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #5 na: Prosinac 07, 2009, 21:30:33 » |
|
ajmo da vidimo tko bi mogao istr?ati, po meni jedino prava formacija...
j.cesar
maicon samuel lucio zanetti
stankovic cambiasso motta
snejider
eto'o milito
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #6 na: Prosinac 07, 2009, 21:40:30 » |
|
ovo ne da moramo dobit, nego moramo!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #7 na: Prosinac 07, 2009, 21:53:03 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #8 na: Prosinac 07, 2009, 21:53:55 » |
|
I da sretno svima koji putuju sretan put ljep provod FORZA INTER
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ToniV.G
|
 |
« Odgovor #9 na: Prosinac 07, 2009, 22:13:13 » |
|
trebalo bi poslati pismo hrtu da nas malo promoviraju da onako usput bar kazu da je navijacka skupina iz hrvatske na utakmici...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #10 na: Prosinac 07, 2009, 22:49:18 » |
|
kao sto je rekao ante ovo je MUST WIN i nista vise....nadam se da ce se ekipa vratiti s 3 boda i to kljucna 3 boda za prolaz dalje. sretan put i dobar provod svima koji idu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
majstormk
|
 |
« Odgovor #11 na: Prosinac 07, 2009, 22:58:54 » |
|
uz malo srece ni prvo mjesto nije daleko... teski teren u kijevu bi mogao zakuhati stvari barceloni, uz naravno nasu pobjedu... ajmo decko pokazati ponos i srce i dobiti te ruse...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #12 na: Prosinac 07, 2009, 23:00:47 » |
|
uz malo srece ni prvo mjesto nije daleko... teski teren u kijevu bi mogao zakuhati stvari barceloni, uz naravno nasu pobjedu... ajmo decko pokazati ponos i srce i dobiti te ruse...
gotovo sam uvjeren u x u kijevu, no mi moramo samo misliti na sebe i nije bitno prvi ili drugi, glavno da pro?emo
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
majstormk
|
 |
« Odgovor #13 na: Prosinac 07, 2009, 23:03:36 » |
|
mene je samo strah nekog ranog gola kakve smo skloni primati... ak to izbjegnemo, vjerujem da rusi padaju...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #14 na: Prosinac 07, 2009, 23:03:52 » |
|
ma jok, bit ?e 1-0
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
?udoredna velesila
|
 |
« Odgovor #15 na: Prosinac 08, 2009, 13:03:21 » |
|
trebalo bi poslati pismo hrtu da nas malo promoviraju da onako usput bar kazu da je navijacka skupina iz hrvatske na utakmici...
Da ziher tamo svi navijaju za Milan i Barcu. Kad igra Milan uvijek spomenu kako su došli navija?i iz Hrvatske, a za Barcu "navija dobar dio Hrvata".
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Bolje crna nego crveno-crna(ili još gore bijelo crna).
|
|
|
|
?udoredna velesila
|
 |
« Odgovor #16 na: Prosinac 08, 2009, 13:05:44 » |
|
Samo pobjeda nam igra pa o?ekujem takav pristup od prve minute. Moramo ih pregaziti, baš me briga što su dobili Barcu, ne smije se dopustiti da se piše da smo ispali od Tatara. To bi bila sramota, bez obzira što nisu loši.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Bolje crna nego crveno-crna(ili još gore bijelo crna).
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #17 na: Prosinac 08, 2009, 14:14:07 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #18 na: Prosinac 08, 2009, 15:50:15 » |
|
ocekujem nasu dominaciju cilu utakmicu i jedan brzi gol bi nas stavio u puno laksi polozaj. Forca Inter!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #19 na: Prosinac 08, 2009, 22:50:50 » |
|
Mourinho names squad for Inter v Rubin KazanTuesday, 08 December 2009 18:12:11 APPIANO GENTILE - José Mourinho has named a squad of 20 players for Wednesday night's UEFA Champions League Group F, Matchday 6 tie at the Stadio Giuseppe Meazza (kick-off 20:45): Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni. Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel. Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder  , 11 Sulley Muntari, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 30 Mancini. Strikers: 9 Samuel Eto'o, 18 David Suazo, 22 Diego Milito, 45 Mario Balotelli.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista herceg
|
 |
« Odgovor #20 na: Prosinac 08, 2009, 22:57:33 » |
|
jeeeeeeeeee sneijder  .. eh kad bi ovako zapo?eli ------------------j.cesar-------------------- maicon-----samuel------lucio----zanetti-- sneijder-------cambi------stankovi? --------eto---------suazo------- ------------milito--------------- ma pojeli bi ih al svakako ?emo ih pojest samo je bitno da igra Wesley Sneijder FORZA RAGGAZI FORZA INTER 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Jose MOURINHO lalalala lala lalalalala JO-SE mourinho lalalalala lala ....
|
|
|
|
interista herceg
|
 |
« Odgovor #21 na: Prosinac 08, 2009, 22:59:59 » |
|
Pametno.... jednom kad je milan igro komentator s hrt-a je govorio kako je i skupina iz rijeke tako?er pruža podršku
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Jose MOURINHO lalalala lala lalalalala JO-SE mourinho lalalalala lala ....
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #22 na: Prosinac 09, 2009, 00:02:41 » |
|
idemo im jebat mater
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #23 na: Prosinac 09, 2009, 02:31:50 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #24 na: Prosinac 09, 2009, 09:59:37 » |
|
ja mislim da ?emo ovako po?et
cesar
maicon samuel lucio chivu cabiaso zanetti stankovi? snijder eto milito mislim da nam je to najbolja formacija
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|