|
fanatico
|
 |
« na: Oujak 29, 2008, 17:45:40 » |
|
cast mi je da prvi otvorim naš novi FORUM. Iz Vinkovaca sam i , zajedno sa adminom,alfa i omega naše i vaše stranice - Inter u srcu. Mene pitajte sve ono što nije tehnicki vezano za stranicu, tu je admin " kod kuce ". Kao što sam i odabrao ime za komunikaciju, fanaticni sam navijac " nerazzurra " i pravo mi je zadovoljstvo, družiti se sa interistima na našoj stranici. Ova stranica je namjenjena navijacima INTERA, i to ce uvijek biti, jer to radimo iz ljubavi prema klubu za koji živimo.Nadam se, da cemo se vremenom i osobno svi upoznati, kroz putovanja na utakmice ili nekim drugim prigodama. FORZA INTER ! 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Oujak 07, 2011, 19:36:34 od fanatico »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #2 na: Oujak 29, 2008, 19:08:12 » |
|
njunja, pozdravljam te na novom forumu. Moram te na pocetku pohvaliti da si jedan od najaktivnijih clanova, cim si se registrirao. FORZA INTER !
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Oujak 29, 2008, 19:11:21 od fanatico »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #3 na: Oujak 29, 2008, 19:08:59 » |
|
hvala,hvala nastojim biti u toku 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dr Iggy
Gost
|
 |
« Odgovor #4 na: Oujak 29, 2008, 20:06:24 » |
|
Pozzzzzzzzzzzzz svima.Ja sam Igor iz Niksica,CG.Registrovao sam se prije nekoliko dana na stari forum,tako da me neki od vas vec znaju.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Dr Iggy
Gost
|
 |
« Odgovor #6 na: Oujak 29, 2008, 20:15:03 » |
|
ahoj...dobro nam dosao  nemoj samo ove migove shvatiti ko neki smek (sala mala) Hvala na brzoj dobrodoslici.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #7 na: Oujak 29, 2008, 20:22:07 » |
|
a cuj sad kad je napravljen ovaj forum novi,onda bas niti se ne skidam s njega...jer je bas lijepo napravljeno,a i dosadno mi je 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #8 na: Oujak 29, 2008, 20:25:37 » |
|
Dr Iggy dobro došao na novi forum i nastavljamo sa radom u, nadam se ljepšem ambijentu. Žurim gledati utakmicu, Roma je remizirala i pobjedom pojacavamo razliku. FORZA INTER !
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Oujak 30, 2008, 10:31:20 od fanatico »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Buky
|
 |
« Odgovor #9 na: Oujak 29, 2008, 23:56:40 » |
|
hey pozdrav ekipa !! nemorate se svi predstavljati u ovom postu, imamo mi "papira" za sve hehe al ak vam je gust ...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #10 na: Oujak 30, 2008, 11:00:12 » |
|
Ma ja ?u se ovdje ugurat  Ja sam Ante svi me znate sa starog foruma pa ne?u puno.... Pohvale za forum, odli?an je!!!!!!!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dr Iggy
Gost
|
 |
« Odgovor #11 na: Oujak 30, 2008, 11:20:35 » |
|
Ma ja ?u se ovdje ugurat  Ja sam Ante svi me znate sa starog foruma pa ne?u puno.... Pohvale za forum, odli?an je!!!!!!!!  Dobrodosao stari poznani?e!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #12 na: Oujak 30, 2008, 11:35:20 » |
|
anteadriano dobro došao na novi forum. U starom si bio najaktivniji i nadam se da cemo i dalje odlicno suradjivati. Moram ti samo napomenuti da admin, za sada, nije uspio riješiti slova c koja imaju gore kvacicu, pa ih piši samo kao c, da nemaju poslije ? a slovo dj piši kao dj.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Oujak 30, 2008, 11:36:43 od fanatico »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
chivu026
Gost
|
 |
« Odgovor #13 na: Oujak 30, 2008, 13:16:16 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #14 na: Oujak 30, 2008, 13:23:45 » |
|
chivu026, dobro nam došao i na novi forum. Drago mi je da vam se svima svidja i da nije uzaludan trud koji smo uložili a trudit cemo se i dalje. Za utakmice treba požuriti jer ce nam izgraditi novi stadion. ( šala , naravno ) 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Oujak 30, 2008, 13:25:06 od fanatico »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #15 na: Oujak 30, 2008, 13:29:41 » |
|
dobro dosao.... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
Gost
|
 |
« Odgovor #16 na: Oujak 30, 2008, 13:34:25 » |
|
ZOVEM SE DARIJO DOLAZIM IZ ZAGREBA IMAM 22 god.NAVIJAM ZA INTER NEKIH DESETAK GODINA I SAN MI JE VISE OTICI NA UTAKMICU!SVAKA CAST KREATORIMA OVE STRNICE POZDRAV!!!!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #17 na: Oujak 30, 2008, 15:04:53 » |
|
evo hate dobro došao, fanatico ti je tu "glavni" za utakmice
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #18 na: Oujak 30, 2008, 17:24:04 » |
|
hate, dobro došao u našu crno - plavu obitelj Inter u srcu. Tvoja se želja može odmah ispuniti ako hoceš i to na najveci derbi. Normalno nemoj žuriti ako nisi u mogucnosti, bit ce prilika drugi put.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #19 na: Oujak 30, 2008, 19:41:47 » |
|
HATE dobro dosao
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
Gost
|
 |
« Odgovor #20 na: Oujak 30, 2008, 20:45:26 » |
|
Hvala na dobro doslici..! sto se tice derbija milan-inter kolika je cijena i od kuda se polazi?citao sam da se nesto organizira za utakmicu inter-siena mislim da bi na tu utakmicu stvarno mogao otici.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #21 na: Oujak 30, 2008, 21:00:00 » |
|
Ovo ti je odgovor na pitanje ( prijepis iz starog foruma ) za prvo slijedece putovanje. Tjedan dana iza toga Inter club Rijeka vodi na utakmicu Inter - Siena i polazak je iz Rijeke. Za tu utakmicu imaš još malo vremena za prijavu, a Milan - Inter bi sutra trebao biti zadnji dan za prijavu. Cut cu se sutra sa voditeljom agencije pa ce te biti svi obavješteni ,može li se za par dana produžiti. " Putujemo na super - derbi Milan vs. Inter, koja se igra 04. 05. u 15h (za sada je taj termin, ali se svi nadamo da ce biti u vecernjem terminu, jer je bolji ugodjaj a ostaje nam više vremena za "djir" po gradu. Cijena aranžmana, je kao i za Liverpool, 1050kn (put + ulaznica). Polazak je iz Vinkovaca u 19h (subota 03.05.), s tim da je za ostali dio hrvatske, skup i nastavak putovanja, na parkingu Motela "Plitvice" u Zagrebu. U Milano, na parking ispred stadiona, dolazimo u nedjelju oko 10h. Vrijeme do utakmice je slobodno, i po dogovoru, se otvori bus oko dva sata prije pocetka, da se mogu ostaviti kupljene stvari ili uzeti ono što se unaša u stadion, tako da se ne mora sve vrijeme nosati po rukama. Povratak je bar sat vremena iza utakmice, ili kako se vec dogovorimo, tako da ostane dovoljno vremena za šoping po brojnim štandovima oko stadiona, jer mnoge stvari budu po nižoj cijeni. PRIJAVE SU, NAJKASNIJE, DO 31.03. Ostavite komentar ispod sa imenom i mjesto boravka, na forumu ili se javite na mail (ako ne želite ostaviti podatke ovdje): rajic@interusrcu.com. Nakon prijave cu vas obavjestiti kako ce te platiti. Racunajte da je tek uplata rezervacija i da gore navedeni datum prijave znaci da sve treba biti definirano. Zbog mjera sigurnost i Italiji, koje su na snazi vec godinu dana, potrebno je mjesec dana prije, za nas iz vana, poslati sve podatke u Milano na obradu i rezervciju karata. Vidjet cete, tko ide prvi put, da na ulaznicama bude odštampano i vaše ime i kod tako velikih utakmica je potrebno na ulazu u stadion, uz ulaznicu pokazati i indentifikacijsku iskaznicu (za nas putovnicu ili osobnu). U Italiju se može putovati i sa osobnom, tako da nije nužno nositi putovnicu. Nadam se da sam bio jasan, a ako imate bilo kakvo dodatno pitanje ostavite dolje komentar. Molim vas, u vašem interesu, da se što prije prijavite, jer je veliko zanimanje za taj mec. "[/color]
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Oujak 30, 2008, 21:03:19 od fanatico »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
Gost
|
 |
« Odgovor #22 na: Oujak 30, 2008, 21:24:01 » |
|
Fanatico hvala puna na objasnjenju.Sad sam se cuo sa frendom koji je isto veliki navijac intera on radi subotu bas kad je inter- milan tako da nista od toga.a sto se tice inter-siena mislim da cemo ici jos ti se javim kroz par dana uvezi prijave i placanja.jos jednom hvala puno
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #23 na: Oujak 30, 2008, 21:45:41 » |
|
Prego non ce di che. Zato sam tu, a htio bih što više proširiti našu navijacku družinu te se tako kroz putovanja i upoznati. 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Oujak 30, 2008, 21:47:00 od fanatico »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|