Svibanj 25, 2012, 15:33:16 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1] 2 3 ... 9   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: juventus vs Inter  (Posjeta: 4084 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Adnan
Super clan

Profil WWW

« na: Prosinac 02, 2009, 04:23:46 »

Derby d'Italia kako zovu ovaj okršaj izme?u voljenog nam Intera i omraženog juventusa, igra se u subotu 05 Decembra 20:45.
Sta reci osim sretno ....
Evidentirano

Pazza-Inter
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #1 na: Prosinac 02, 2009, 11:17:33 »

Idu nam teske utakmnice..prvo juve pa rubin...nadam se najboljem iz obje...sretno decki Inter zastava
Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #2 na: Prosinac 02, 2009, 13:22:31 »

Evo top 5 susreta Intera i Juventusa bar po inozemnim medijima:

Juventus 9-1 Inter (June 10, 1961)
Sivori 11, 12, 17, 54, 67, 90 (pen), Riefolo 52 (o.g.), Nicole 64, Mora 79; Mazzola 78 (pen)

Juventus: Mattrel; Emoli, Sarti; Boniperti, Cervato, Colombo; Mora, Charles, Nicole, Sivori, Stacchini.

Inter: Annibale; Riefolo, Tacchini; Morosi, Masotto, Dalmaso; Manini, Mazzola, Fusari, Guglielmoni, Ghelli

Juventus 1-0 Inter (April 26, 1998)
Del Piero 21

Juventus: Peruzzi; Torricelli, Iuliano, Montero; Di Livio, Deschamps, Davids, Pessotto; Zidane; Inzaghi, Del Piero.

Inter: Pagliuca; Fresi; West, Colonnese, Zanetti; Moriero, Winter, Simeone, Cauet; Djorkaeff, Ronaldo.

Juventus 3-0 Inter (March 2, 2003)
Guglielminpietro 4 (o.g.), Nedved 34, Camoranesi 83

Juventus: Buffon; Thuram, Ferrara, Montero, Zambrotta; Tacchinardi, Davids; Camoranesi, Nedved, Di Vaio; Trezeguet.

Inter: Toldo; J. Zanetti, Cannavaro, Materazzi, Cordoba; Guglielminpietro, C. Zanetti, Emre, Recoba; Vieri, Batistuta.

Juventus 1-3 Inter (November 29, 2003)
Montero 90; Cruz 12, 70, Martins 76

Juventus: Buffon; Thuram, Legrottaglie, Montero, Birindelli; Camoranesi, Tacchinardi, Appiah; Nedved; Trezeguet, Del Piero.

Inter: Toldo; Cordoba, Adani, Gamarra; J. Zanetti, Almeyda, C. Zanetti, Pasquale; Van der Meyde, Cruz, Martins.

Juventus 2-3 Inter (January 30, 2008)
Del Piero 14, Iaquinta 31; Balotelli 10, 54, Cruz 39 (pen)

Juventus: Belardi; Birindelli, Legrottaglie, Stendardo, Molinaro; Salihamidzic, Nocerino, Zanetti, Nedved; Del Piero, Iaquinta.

Inter: Toldo; Maicon, Cordoba, Rivas, Maxwell; Maniche, Pele, Stankovic; Jimenez; Cruz, Balotelli.

Evidentirano

?udoredna velesila
Super clan

« Odgovor #3 na: Prosinac 02, 2009, 15:52:51 »

Nema ništa ljepše nego puknut ih usred Torina. Još da im Balotelli da gol...ufff jedva ?ekam.
Evidentirano

Bolje crna nego crveno-crna(ili još gore bijelo crna).
Forza
Super clan

« Odgovor #4 na: Prosinac 02, 2009, 18:48:44 »

da im ga Balotelli zavali, to bi bilo ljepse od osvajanja lige prvaka
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #5 na: Prosinac 02, 2009, 18:53:20 »

Cheesy Cheesy ej bolje da da bilo tko gol a CL sto dalje a za osvojit to bi bilo nesto posebno ....
Nadam se pobjedi a bio bi zadovoljan i remijem ...
Evidentirano

billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #6 na: Prosinac 02, 2009, 19:44:58 »

ne želim zvati vraga ,ali jube nikad nije bio zreliji da ih razvalimo usred torina sa dva - tri gola razlike, zato samo hrabro i bit ?e im kao i Genoi 0:5
Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #7 na: Prosinac 02, 2009, 20:04:15 »

Po pisanju talijanskih medija za tekmu su jako upitni Grosso i Melo...
Evidentirano

Interf@n
Super clan

« Odgovor #8 na: Prosinac 02, 2009, 20:40:17 »

Bojim se da ako Balotelli da gol da ?e napravit neku glupost, npr. pokazati srednji prst cijelom stadionu ili tako nešto, za što bi onda mogao biti sankcioniran debelo. Znamo kako je lako zapaljiv, a ovdje je još specifi?na situacija koja se ve? kuha neko vrijeme.
U svakom slu?aju nadam se da ?emo ih posramiti usred njihovog šugavog grada i stadiona i kaparirati petu titulu zaredom.
Evidentirano

interista herceg
Super clan

« Odgovor #9 na: Prosinac 02, 2009, 22:26:19 »

Bojim se da ako Balotelli da gol da ?e napravit neku glupost, npr. pokazati srednji prst cijelom stadionu ili tako nešto, za što bi onda mogao biti sankcioniran debelo. Znamo kako je lako zapaljiv, a ovdje je još specifi?na situacija koja se ve? kuha neko vrijeme.
U svakom slu?aju nadam se da ?emo ih posramiti usred njihovog šugavog grada i stadiona i kaparirati petu titulu zaredom.
to baÅ¡ bilo dobro zabije gol pa ga diskvalificirajiu pa suazo dobije ve?u minutažu  Grin
Evidentirano

Jose MOURINHO lalalala lala lalalalala JO-SE mourinho lalalalala lala ....
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #10 na: Prosinac 02, 2009, 23:51:06 »

iskreno strah me ishoda ako nam sneijder nece biti na raspolaganju
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #11 na: Prosinac 02, 2009, 23:55:45 »

Evidentirano

?udoredna velesila
Super clan

« Odgovor #12 na: Prosinac 03, 2009, 16:18:13 »

iskreno strah me ishoda ako nam sneijder nece biti na raspolaganju

A pobije?ivali smo ih i bez njega, tako da nema brige. Forza Inter
Evidentirano

Bolje crna nego crveno-crna(ili još gore bijelo crna).
nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #13 na: Prosinac 04, 2009, 09:55:22 »

idemo zgazit šugavi juBentus u sri torina i tako pokazat da su u usporedbi sa nama manji od makova zrna,
iman zajebanu okladu sa jednim prijateljem nadam se da ?emo dobit ina?e ?e mi bit Cry Wall smack Puke Red Face Puke
Evidentirano
Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #14 na: Prosinac 04, 2009, 10:19:49 »

Inace za tekmu je odredjen Massimiliano Saccani,meni relativno nepoznat sudac...Mozda se i varam,ali obicno kod sudenja istih,sudenje bude u najmanju ruku "domacinsko"... Ne mora biti,ali opet vrag nikad ne spava..
Evidentirano

Ultras
Super clan

« Odgovor #15 na: Prosinac 04, 2009, 12:49:59 »

Ajde sad ovo dobit i onda ih zamrznuti na  -11 i rjesiti dvojbe o prvaku... Wink
Evidentirano

Krovopokrivac_SB
Super clan

« Odgovor #16 na: Prosinac 04, 2009, 18:37:15 »

Bez Maicona i Sneijdera ja sam prezadovoljan i s bodom. S pobjedom bi se definitivno otarasili Juventusa ve? sad, dok bi u slu?aju poraza njih vrlo vjerojatno psihološki digli što nikako ne bi bilo dobro.
Evidentirano
Pazza-Inter
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #17 na: Prosinac 04, 2009, 18:39:07 »

pozvani za derbi
APPIANO GENTILE - José Mourinho has named a squad of 21 players for Saturday night's Serie A Week 15 match against Juventus at the Stadio Olimpico in Turin (kick-off 20:45):

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni.

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu.

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 8 Thiago Motta, 11 Sulley Muntari, 14 Patrick Vieira, 15 Rene Krhin, 19 Esteban Cambiasso, 30 Mancini.

Strikers: 9 Samuel Eto'o, 18 David Suazo, 22 Diego Milito, 45 Mario Balotelli.
Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #18 na: Prosinac 04, 2009, 19:06:41 »

J.Cesar

Zanetti(Cordoba)       Lucio        Samuel         Chivu 

Zanetti(Viera)      Cambiasso    Motta

Stankovic

Eto'o                                        Milito

Otprilike ovako ocekujem sastav....S tim da mozda  Zanetti zauzme poziciju kartoniranog Maicona,a ako ne onda na standardnu poziciju,a upada Cordoba..u vezi ocekujem Muntaria ili Vieru,a mozda Mou iznenadi sa Mancinijem (malo vjerovatno)..(na lijevu stranu)..Mislim da ce Mou unijeti stanovite rosade,mozda napadnemo i sa tri napadaca..Ionako nemamo sta izgubiti!   Grin Grin
Evidentirano

nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #19 na: Prosinac 04, 2009, 19:31:07 »

Ja jos ne otpisujem ni njih ni Milan. Dobro je rekao Mourinho, tek na polovici prvenstva. Lani sam nakon pobjede nad Milanom u veljaci tek bio siguran da cemo bit prvaci! Uf, kad se sjetim da sam bio tamo!!!!
« Zadnja izmjena: Prosinac 04, 2009, 19:32:51 od nraguz » Evidentirano

Milano siamo noi!
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #20 na: Prosinac 04, 2009, 19:47:16 »

Ja jos ne otpisujem ni njih ni Milan. Dobro je rekao Mourinho, tek na polovici prvenstva. Lani sam nakon pobjede nad Milanom u veljaci tek bio siguran da cemo bit prvaci! Uf, kad se sjetim da sam bio tamo!!!!

I to zahvaljuju?i Tvom intimusu Massimu M. Cheesy Cheesy Cheesy
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #21 na: Prosinac 04, 2009, 21:34:38 »

I to zahvaljuju?i Tvom intimusu Massimu M. Cheesy Cheesy Cheesy
ne bi me iznenadilo kad bi na nekoj naslovnici vidjeo Nraguza sa Masimom na nekoj veceri  Cheesy Cheesy Cheesy naravno uz pokoji bambus Cheesy
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #22 na: Prosinac 04, 2009, 21:59:33 »

djubrejuBe i Inter. Kakva utakmica! Na Apeninima je zovu 'talijanskim derbijem’ (Derby d’Italia). Klasik svih talijanskih nogometnih klasika. I ove sezone, a tko zna koji put u povijesti Serie A, potvr?en ?injenicom da su Inter i djubre glavni pretendenti na scudetto. Kad igraju veliki Inter i juBe, doma?instvo nije nikakva prednost. Nikad bila nit’ ?e biti. Ukupno gledaju?i, JuBe je uspjeÅ¡niji u me?usobnim odmjeravanjima, ali generalna se tradicija povla?i pred posljednjih pet godina u kojima je Inter u velikome stilu totalno dominirao (i joÅ¡ uvijek dominira) talijanskom ligom. A kada se na to nakalemi i situacija u djubregrad-8 torinu  Cheesy gdje vlada nepovjerenje prema mogu?nostima Cire Ferrare,  Sick (samo nek Å¡to duže ostane) Cheesy Cheesy Cheesy onda bi Jose Mourinho mogao, pobjedom na velikim rivalom djubretom, prona?i zrnce utjehe nakon kritika koje su ga snaÅ¡le poslije Barcelone. Derbi!

Evo osvrt s jednog od portala ,uz moju "malu" intervenciju  Inter zastava

Evidentirano
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #23 na: Prosinac 05, 2009, 07:06:30 »

ne bi me iznenadilo kad bi na nekoj naslovnici vidjeo Nraguza sa Masimom na nekoj veceri  Cheesy Cheesy Cheesy naravno uz pokoji bambus Cheesy

Pijani Inter
Evidentirano

Milano siamo noi!
goca_flash
Super clan

« Odgovor #24 na: Prosinac 05, 2009, 11:31:57 »

pozvani za derbi
APPIANO GENTILE - José Mourinho has named a squad of 21 players for Saturday night's Serie A Week 15 match against Juventus at the Stadio Olimpico in Turin (kick-off 20:45):

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni.

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu.

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 8 Thiago Motta, 11 Sulley Muntari, 14 Patrick Vieira, 15 Rene Krhin, 19 Esteban Cambiasso, 30 Mancini.

Strikers: 9 Samuel Eto'o, 18 David Suazo, 22 Diego Milito, 45 Mario Balotelli.

zasto je maicon medju pozvanim igracima ? Huh?

inace tesko stvarno bez sneijdera i maicona, jos sad i nema quaresme koji bi mogao donjet zivost u toj utakmici

ocekujem sastav:
-----------------j.cesar--------------------

--zanetti----lucio-------samuel-----chivu---

---------cambiasso---stankovic---motta----

------balotelli------------------------------

-----------milito------eto'o------------------

il mozda muntari umjesto balotellia al ipak vise vjerujem u ovaj sastav
Evidentirano

....potpuno trijezan umirem....
 Str: [1] 2 3 ... 9   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!