|
majstormk
|
 |
« Odgovor #75 na: Prosinac 21, 2010, 19:47:17 » |
|
cinjenica je da nijedan kvalitetan trener nece doci u klub koji je ocito nezainteresiran za dovodenje nasusno potrebnih pojacanja kao sto nijedan nece doci usred sezone preuzeti klub s takvim ambicijama i raditi s ekipom koji nije ni odabrao i pripremao... benitez do kraja sezone, a onda ko ziv ko mrtav...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nemanjakobi
|
 |
« Odgovor #76 na: Prosinac 21, 2010, 20:14:03 » |
|
kako mi je drago da ?e ova tema bar tri godine da "spava".
Na zalost nije proslo tri godine! Leonardo???
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #77 na: Prosinac 21, 2010, 21:42:35 » |
|
 Ja sam za opciju Baressi Figo nemoze biti gore nego jeste a proso bi Masimo jeftino inace postare dane poceo stedit kes 
Moratti: Benitez 'effectively' Inter boss âAt this moment the manager of Inter is effectively still Rafa Benitez and we wonât contact anyone until the situation is clarified,â said Massimo Moratti. The President held a summit with directors Marco Branca, Rinaldo Ghelfi and Piero Ausilio this evening in Milan. There are strong reports it was to decide on the future of Benitez, who has effectively set a âback me or sack meâ ultimatum. âAt this moment the manager of Inter is effectively still Benitez. That is factually correct, if I'm not wrong,â insisted Moratti when leaving his office. âI read about all these other names in the media, but the club wonât contact any other Coach until the situation is clarified.â Tuttosport and others have suggested that ex-Milan boss Leonardo is lined up to take over. âLetâs not joke around,â he replied. âThere was no summit meeting either, as I had other things to do while other people got together.â Itâs suggested in the Spanish and Italian media that Benitez is waiting to be fired rather than resign, something that would cost Inter around â¬8m football-italia.net
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Prosinac 21, 2010, 21:57:53 od Adnan »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #78 na: Prosinac 21, 2010, 23:20:35 » |
|
ako dovedemo leonarda meni ce ostat samo da placem
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
....potpuno trijezan umirem....
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #79 na: Prosinac 21, 2010, 23:22:54 » |
|
Cuj Leonardo  , bojim se da je Morattia uhvatila senilnost
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #80 na: Prosinac 21, 2010, 23:26:05 » |
|
on zeli vratit milanu za ibru pa pravi nesto sto ce imat smisla kao zamjena cocco - seedorf ako ne i gore ovaj put!!! i da je ovaj klasa neki trener a nije ni blizu opet moratti pravi glupost, ispada kao neki ljubomorni djedica koji je nemoze vise povezat ni jedne!!! benitez je za leonarda ko mourinho za vlaovica
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #81 na: Prosinac 22, 2010, 06:11:31 » |
|
To ?e biti zajeb Milanu otprilike keo što su i oni nas zajebali zimus kad su uzeli Mancinija. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #82 na: Prosinac 22, 2010, 10:55:36 » |
|
Vise sam razocaran i frustiran sa Morattijem i svime nek bude sta ce biti nemozemo niss promjenit osim davat razlicita misljenja cas spominje o Benitezu kao da je on otisao a cas spominje nekog cutuka Leonarda daj ba INter mogu vodit samo veliki treneri a Leonardo to nije Nije zasluzio posebno jer je Milanista .Bolja opcija i da Benitez ostane nego Leonardo da dodje iako sam za njegov odlazak bolje Benitez nego Leonardo al kako stvari stoje da ekipa ne dozivlljava neke promjene nek ostane do kraja sezone a sto se tIce pojacanja inter treba dovest igraca to i sljepac vidi Jos smo u igri na svim frontovima ako pobedimo dvije zaostale to je - 7 uglavnom u igri smo ....nek nam bog bude na pomoci I meni Benitez ide na zivce al bolje i on nego Milanista ..FORZA INTER
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
del_
|
 |
« Odgovor #83 na: Prosinac 22, 2010, 14:51:06 » |
|
trenutno je situcija takova da na trazistu nema kvalitetnih trenere, mislim ima ali su nedostupni. Po meni dovo?enje leonarda ne bi napravilo nikakvu razliku u odnosu na ovo što sad imamo. Od leonarda mi se ?ini bolje rješenje recimo Martin O'Neill radio je ?udo sa aston vilom a sada je slobodan, Zašto ne probati sa recimo otmarom hitzfildom, ima znanje, ima rezultat, a vjerujem da bi mu vo?enje intera bilo veci izazov i isplativije od vodenja švicarske. Bolje rješenje bi bio i sven goran ericsson, ima iskustva u Italiji, ima znanja. Tak da ni sam nisam pametan što bi 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Nella gioia e nel dolore, per l'inter eterno amore.
|
|
|
|
del_
|
 |
« Odgovor #84 na: Prosinac 22, 2010, 14:56:24 » |
|
naknadno sam se sjetio proslogodisnje tekme mufc-milan i kada su ovi uništavali Milan i leonardovog zamisljenog pogleda u prazno i nemoci da se ista napravi.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Nella gioia e nel dolore, per l'inter eterno amore.
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #85 na: Prosinac 22, 2010, 15:59:21 » |
|
dunga je tv u boji za leonarda..... od leonarda je 90% trenera koji mi padaju na pamet bolji.... benitez je pet klasa ispred leonarda!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ToniV.G
|
 |
« Odgovor #86 na: Prosinac 22, 2010, 17:40:52 » |
|
a mogli smo prosineckog dovest 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #87 na: Prosinac 22, 2010, 20:42:45 » |
|
ma koji leonardo,neka ovi benitez ostane do kraja sezone o onda da vidimo po meni po capela 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #88 na: Prosinac 22, 2010, 21:41:10 » |
|
bio sam protiv benitez,medjutim kad sam vidio da je leonardo moguci nasljednik ja sam najveci zagovornik ostanka beniteza
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
matrixpg
|
 |
« Odgovor #89 na: Prosinac 23, 2010, 01:16:30 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco lui diceva che la serie A e nel nostro dna io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato!
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #90 na: Prosinac 23, 2010, 01:57:31 » |
|
bolje i on nego leonardo slazem se a bolje i da benitez ostane neg onaj panj leonardo on meni izgleda kao ludjak heheh
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Emir Podgorica
|
 |
« Odgovor #91 na: Prosinac 23, 2010, 17:59:30 » |
|
Svidja mi se ideja da ekipu preuzme Leonardo iz sljedecih razloga:
1. Dobro poznaje italijanski fudbal 2. Odlicno poznaje gradskog rivala 3. Navijaci gradskog rivala ce da pizde 4. Mlad je, dakle zeljan dokazivanja i gradi odlican odnos sa igracima
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ni zenu, ni djecu ka' Inter voljet' necu!
|
|
|
|
diego.a.milito
|
 |
« Odgovor #92 na: Prosinac 23, 2010, 19:29:32 » |
|
ako dodje leonardo za sobom ce dovest i kaku( pise morati se sastao sa mourinhom radi kake) i luis fabiana( agent od luis fabiana rekao da ako inter ga zeli doves brzo ce to sredit) kako vijesti navode  , a ranocchia 99% dolazi tako da ce mo biti konkurentni za scudeto
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #93 na: Prosinac 23, 2010, 20:15:45 » |
|
Javier Zanetti Backs Leonardo For Inter Job
"I know Leonardo very well, he is very smart and intelligent," the 37-year-old was quoted as saying by interistaweb.it. "From the point of view as a coach he can offer so much, he has gathered plenty of experience during his playing career and beyond."
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #94 na: Prosinac 24, 2010, 11:20:57 » |
|
vise sam za legendu intera nego legendu milana necu da ulazim u kvalitete i jednog i drugog znam neki ce reci bolji je leonardo mozda jeste ja nemam pojma al prije bi stavio cojka koji je predan srcem koji je dao sebe legenda intera onda je to Zenga bar po meni nadam se da ce on sjest do kraja sezone a na ljeto obnovit ekipu i trazit trennera na duge staze A mozda to bude Zenga nikad se ne zna sretno ...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|