|
puledro_pazzo
|
 |
« na: Travanj 26, 2008, 20:34:24 » |
|
moja prva anketa
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Oujak 07, 2011, 19:26:25 od fanatico »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
puledro_pazzo
|
 |
« Odgovor #1 na: Travanj 26, 2008, 20:35:21 » |
|
pa moji bi odgovor bio benitez jer je takti?ki i tehni?ki blizak oovom interu i reazlike ne bi bile prevelike
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #2 na: Travanj 26, 2008, 20:41:09 » |
|
ja sam za Mourinha, mada znam da to nosi velike turbulencije. Ako to ne uspije onda Rafo, koji bi bio manje zahtjevniji.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #3 na: Travanj 26, 2008, 20:57:59 » |
|
a znas da ce svi glasati za mourinha...i u ostalim postovima je ekipa bila za njega
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #4 na: Travanj 26, 2008, 21:16:06 » |
|
moj odgovor je Roberto Mancini. Nekada u životu treba gledati stvari realno i te stvari možda ne?e biti uvijek lijepe(kao sada) i mislim da mi možemo samo sanjati o novom treneru....Roberto Mancini ima ugovor kojeg ?e isposlovati do kraja. Nadam se da ga ne?e produživati
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #5 na: Travanj 26, 2008, 23:26:16 » |
|
ali svi bi mi nekako oterali najdraze mancinija..jelda?e pa sta ak je njemu bas puno kapa intera i ako on zeli otici..jer nije ni njemu svejedno sto ga igraci neslusaju i sto ga svi zivi ismijavaju.tesko da ce on ponovno neki autoritet postati.bit ce dobar kad budemo pobijedivali, a kad budemo gubili opet ce igraci po njemu pljuvati.nadam se da je to i njemu jasno i da nece ostati slijedece sezone
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #6 na: Travanj 27, 2008, 08:00:39 » |
|
najbolje bi za klub bilo da sam odstupi, jer bi u slu?aju otkaza morao biti ispla?en za još tri godine ugovora. Možda mu se otvori u MS jer prijatelju Ericksonu baš ne ide i pred otkazom je , a i sin mu je tamo na posudbi.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #7 na: Travanj 27, 2008, 12:30:02 » |
|
definitvno bi bilo najbolje kada bi sam odstupio. no svi smo vidjeli kako to završi kada sam odstupi. mislim da se njemu nikuda nejde. ?ovjek zna da nije neki trener, u interu ima dobru pla?u, istina drže ga i neki rezultati, massimo ga ne?e otpustit. šta nejmu fali? bilo gdje da do?e uvrh glave bi bio pol sezone, ovako mu puna šaka brade
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #8 na: Travanj 27, 2008, 13:27:57 » |
|
zapravo ga drže rezultati jer je ruku na srce osim Rome konkurencija slaba. Na godinu ?e i ?ubrentus i Debilan biti mnogo ja?i i sa njim i ovom igrom namamo šansu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #9 na: Travanj 27, 2008, 14:54:03 » |
|
istina..drze ga rezultati.. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #10 na: Svibanj 03, 2008, 15:44:37 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #11 na: Svibanj 03, 2008, 15:52:57 » |
|
Nakon toga više nije bilo povratka. Pregovori su propali, a Mourinho se okrenuo nekim plodnijim pašnjacima. Navodno je bacio oko na Serie A, to?nije Milano, ili još to?nije Inter, ?iji šefovi redovito poru?uju kako je Roberto Mancini najbolji trener na svijetu, ali kuloari i dalje šuškaju kako ga se planiraju riješiti.
najdrazi clanak, cak ima i ironije..da je r.mancini najbolji trener na svijetu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #12 na: Svibanj 03, 2008, 16:05:59 » |
|
Odmah sam živnio i nisam dugo obradovan nekom vijesti. Znam da je to samo tra?ak, ali opet ponavljam imam stalno nadu da ?e to biti rješeno povoljno. Mourinho pakuj kofere i u?i talijanski, za mjesec dana preuzimaš kormilo. Zapamti?e nas Europa a i ti si gladan europskihm trofeja, nije Chelsea dorastao klub tebi. Za tebe je veliki klub i s tobom skupa ?emo osvojiti sve što se nudi. Idemo "napasti" velikog Herreru - vrijeme je.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #13 na: Svibanj 03, 2008, 20:20:10 » |
|
vrijeme je za novu ligu prvaka, a na kormilu velikog intera- jose mourinho.ja ne gubim nadu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #14 na: Svibanj 04, 2008, 17:15:19 » |
|
nikad ju nisam niti izgubio...pitajno sam je drzao za sebe vjerujem da ce on doci u inter i kako je sve ovo negiranje ubiti zatajivanje kako bi se izbjegla medijska hajka
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #15 na: Svibanj 06, 2008, 15:36:48 » |
|
navodno ako inter ne osvoji kup moratti baca mancia i dovodi beniteza pošto je mourinho skup
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #16 na: Svibanj 06, 2008, 15:44:05 » |
|
ja sam apsolutno za Mourinha, jer sam ubje?en da bi bio naš novi Herrera. Ako ta opcija ne uspije druga adresa mi je Rafo a tre?a Spaletti.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #17 na: Svibanj 06, 2008, 15:44:46 » |
|
navodno ako inter ne osvoji kup moratti baca mancia i dovodi beniteza pošto je mourinho skup
navodno inter želi kupiti antu rukavinu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #18 na: Svibanj 06, 2008, 15:46:37 » |
|
navodno inter želi kupiti antu rukavinu  ? to bi trebao biti kao nekakav sarkazam ili?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #19 na: Svibanj 06, 2008, 17:23:19 » |
|
to bi trebala biti neka losa sala...koji ce nam on qrac
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
Gost
|
 |
« Odgovor #20 na: Svibanj 06, 2008, 17:58:23 » |
|
sta ce nam rukavina......!ja sam i dalje za mourinha a nebi bilo lose i da benitez dodje definitivno je bolji od ono kako se zove nas terner.................?MANCINI ODSTUPI
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #21 na: Svibanj 06, 2008, 20:45:17 » |
|
naravno da je bio sarkazam.jer mi je glupo pri?ati o neprovjerenim informacijama i naga?anjima,a pogotovo ovo navodno.......... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #23 na: Svibanj 07, 2008, 14:45:52 » |
|
naravno da je bio sarkazam.jer mi je glupo pri?ati o neprovjerenim informacijama i naga?anjima,a pogotovo ovo navodno..........  a žao mi je jer ako nisi skužio bar nekih 60 % postova je "navodno" ili "mogu?e" ili ono što bi mi htjeli 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #24 na: Svibanj 07, 2008, 17:39:34 » |
|
prema pisanjima na naslovnoj stranici izgleda da se necemo rjesiti manicnija :'( :'(
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|