Svibanj 25, 2012, 15:25:45 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1] 2 3   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Najveci derbiji na svjetu  (Posjeta: 1834 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Adnan
Super clan

Profil WWW

« na: Studeni 27, 2009, 00:55:54 »

Posto se blize veliki derbiji da otvorimo i ovu temu pa sta mislite vi koji su to po vama  ZBOG njih se raskidaju odnosi, priziva povijest i zaboravlja na vrijeme. Najve?i derbiji svijeta oduvijek su bili puno viÅ¡e od nogometnih utakmica, a nasao sam listu najve?ih rivalstava u modernom sportu. Posloženi su prema mome izboru , i nadam se da  ne?ete zamjeriti Å¡to me?u prvih deset nije bilo mjesta za neke druge izvinjavam se i zato stavte vi gdje sam ja fulao . Tako?er uzmite u obzir da derbi ne zna?i nužno i dva najve?a nogometna rivalstva, ve? se njegov zna?aj projicira kroz politi?ke i druÅ¡tvene situacije i sukobe.....

Inter - Milan
ovaj derbi poznat je kao "Derby della Madonnina"
Derby
http://hr.wikipedia.org/wiki/Internazionale_Milano_F.C.
Najpoznatije je rivalstvo s gradskim suparnikom Milanom s kojim Inter dijeli stadion Giuseppe Meazza, znan i kao San Siro. Rivalstvo je tim ve?e što je Inter klub bogatijih, a Milan onih siromašnijih iz radni?ke klase. Do danas su odigrali 266 susreta u kojima je uspješniji bio Milan sa 104 pobjede prema 90 Interovih, uz 72 neriješena rezultata. Ako se pogledaju samo utakmice u Serie A onda je bolji Inter sa 60 pobjeda u odnosu na 56 Milanovih uz 52 neodlu?ena rezultata. Od 64 prvenstva koja su se odigrala u sustavu jedne skupine 32 puta je Inter završio bolje plasiran (nisu ura?unate sezone '80/81. i '82/83. koje je Milan proveo u Serie B).

Real Madrid - Barcelona

Bivši trener i legenda Barcelone Bobby Robson nazvao je katalonski ponos najve?im klubom u svjetskom nogometu, dok se ve?ina slaže da su susreti Barcelone i "kraljevskog kluba" ipak puno više od igre. Nijedan derbi ne izaziva toliko sukoba i ne stvara više politi?kih tenzija od susreta ova dva kluba. Srž "problema" je u katalonsko-španjolskom sukobu koji je eskalirao još za Francova režima. Real je oduvijek bio klub režima, a njihov predsjednik Santiago Bernabeu desni?ar koji se borio za Franca.

Boca Juniors - River Plate

Jedan od najve?ih derbija poznatiji pod imenom "Superclasico". Mjesto boravišta ova kluba udaljeno je samo sedam kilometara, a ludilo derbija zahva?a cijelu Argentinu danima prije susreta. Rivalstvo, mržnja i nasilje izraz su klasnih razlika .Oba kluba su osnovana u siromašnoj ?etvrti Buenos Airesa La boca. Boca Juniorsi još uvijek tamo imaju svoj stadion dok se River plate 30-ih godina prošlog stolje?a preselio u bolju ?etvrt Nunez, izgradivši ultra moderni stadion. Ve?ina današnjih navija?a Boce su siromašni radnici, sli?ni onima koji su na dokovima gledali prvi derbi 1908. godine.

Celtic - Rangers

Poznati "Old firm" derbi oduvijek je bio usko povezan sa politikom. Celtic je klub koji su osnovali katoli?ki imigranti dok je Rangers tradicionalno protestantski klub. Za ova dva kluba se veže i zanimljivi paradoks: najuspješniji trener celtica Jock Stein je bio protestant dok je svojevremeni kapetan rangersa Lorenzo Amoruso katolik.

Galatasaray - Fenerbasche

Radi se sigurno o jednom od najvatrenijih derbija na svijetu. Galatasaray su osnovali studenti te se nalazi s europske strane Istanbula, dok je Fenerbah?e s azijske strane i navija?i mu ve?inom dolaze iz radni?ke klase. Oduvijek je Fenerbah?e klub radnika, dok je Galatasaray klub visokog društva i bogatih. Premda se danas mijenjaju, još uvijek se govori o susretu ova dva kluba kao o susretu bogatih i siromašnih.

Ajax - Feyenoord

Iako nije gradski derbi, spada u jedne od najozloglašenijih u Europi. Huliganizam koji je krenuo 70-ih godina doveo je do ogromnih sukoba izme?u navija?a ovih dvaju klubova u osamdesetima. Oba kluba imaju navija?e u cijeloj zemlji pa dan derbija poznat kao "Klassiekers" ?esto digne na noge cijelu Nizozemsku

Lazio - Roma

Navija?i talijanskih mom?adi mrze aroganciju Milana i Juventusa , no me?usobno se mrze još više. Politi?ke razlike su oduvijek bile izvor sukoba. Laziali su ve?inom desni?arski nastrojeni dok su navija?i Rome oduvijek bili poznati ljevi?ari. Ozra?je je neopisivo na dan derbija, a fizi?ki sukobi i neredi nisu rijetkost.

Schalke - Borussia Dortmund

Oba kluba nalaze se u industrijskom središtu Njema?ke te imaju ogromne navija?ke skupine. Dortmund ima preko 80 tisu?a registriranih navija?a. Derbiji datiraju još iz 20-ih godina prošlog stolje?a.

Betis - Sevilla

Najve?i gradski derbi u Španjolskoj, ali i derbi kojeg se Španjolci najviše pribojavaju. Neprijateljstvo izme?u ova dva kluba osjeti se na svakoj utakmici. Sukobi navija?a su ?esti, a nije rijetkost ni da se igra?i i treneri fizi?ki obra?unaju na utakmici.

Partizan - Crvena zvezda

Oba kluba su osnovana 1945 godine kao nogometni klubovi tadašnje Titove armije. Dva su najpopularnija kluba u Srbiji. Prema nekim podacima za Zvezdu navija 50,5 posto populacije dok Partizan podržava 32,2 posto stanovnika. "Vje?iti derbi" oduvijek je bio poseban doga?aj, a rekord posje?enosti je 108 tisu?a gledatelja. Fizi?ki sukobi i incidenti uobi?ajeni su prije, za vrijeme i nakon utakmice. Rivalstvo Grobara i Delija jedno je od najve?ih u Europi.

Hajduk - Dinamo

ne zelim tu nista pisati da se niko ne naljuti zato prepustam vama blagi fan sam Hajduka ...zbog dominacije Dinama
nadam se da ce te i vi biti aktivni i staviti sta zanimljivog ....FORZA INTER ..

« Zadnja izmjena: Studeni 27, 2009, 01:01:02 od Adnan » Evidentirano

il Principe
Super clan

« Odgovor #1 na: Studeni 27, 2009, 01:10:11 »

real-barca je najve?i derbi na svijetu i dodao bih da je roma-lazio ve?i derbi nego inter-milan
Evidentirano
billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #2 na: Studeni 27, 2009, 08:01:46 »

real-barca je najve?i derbi na svijetu i dodao bih da je roma-lazio ve?i derbi nego inter-milan

slažem se, i jedine utakmice koje s guštom pogledam, ostalo za mene nema zna?enja nikakvog...

p.s.naravno uz sve utakmice Intera
« Zadnja izmjena: Studeni 27, 2009, 08:03:09 od billyRI » Evidentirano

Bonzo
Super clan

« Odgovor #3 na: Studeni 27, 2009, 14:01:19 »

Dodao bi još i derbije Rapid-Austrija Be?, Man.U-Liverpool, Arsenal-Tottenham, Millwall-West Ham, Liverpool-Everton, ManU-Leeds Utd, Benfica-Sporting, Marseille-PSG, Marseille-Bordeaux, Pao-Olympiakos-AEK(bilo koji dvoboj iz ovog trokuta je ultra žestok), CSKA-Levski, Steaua-Dinamo, Legia-Wisla, Sarajevo-Željo, Zrinski-Velež. Svi su oni žestoki i posebni iz raznih razloga. Kod nas bi naveo još i utakmice Rijeke kontra Istre, te Hajduka, kao i slavonski derbi Osijeka i Cibalije. Možda nisu žestoki kao neki od nabrojenih ali su navija?i tih klubova poprili?no "nabrijani" jedni na druge te predstavljaju mete posebnog interesa kada igraju me?usobno.
Evidentirano
Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #4 na: Studeni 27, 2009, 14:04:45 »

Ja bih nadodao i Sibenik-Hajduk,te Sibenik-Zadar.... upravo zbog  "donjeg" razloga sta ga je kolega Bonzo naveo.... te toliko u nogometnom svijetu,vec po zestini nabrijanosti fanova...
Evidentirano

Il Trattore
Super clan

« Odgovor #5 na: Studeni 27, 2009, 14:34:41 »

milwol - west ham to je najjebeniji derbi u engleskoj sva sreca da nisu u istom rangu jer bi bilo dosta mrtvih glava,Igrali su u kupu prije nekoliko mjeseci i tad su izbili veliki neredi
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
Krovopokrivac_SB
Super clan

« Odgovor #6 na: Studeni 27, 2009, 14:55:11 »

Da se nadovežem još malo na velike derbije iz HNL-a...

Šteta što je Marsonija prije par godine ispala iz prve lige i sad više klub ne postoji, to su bili pravi derbiji kad je dolazio Hajduk, skoro kao recimo Šibenik-Hajduk.
Evidentirano
il Principe
Super clan

« Odgovor #7 na: Studeni 27, 2009, 15:11:14 »

Da se nadovežem još malo na velike derbije iz HNL-a...

Šteta što je Marsonija prije par godine ispala iz prve lige i sad više klub ne postoji, to su bili pravi derbiji kad je dolazio Hajduk, skoro kao recimo Šibenik-Hajduk.

bravo kolega
ja bih još naveo derbi nk zagora-trogir. spektakl za gledatelje. užici za nepce. fešta do nogometa. jednostavno derbi nad derbijima.
no kako je kolega primjetio, šteta što je i ovaj derbi u sjeni dvoboja šibenik-hajduk Undecided
Evidentirano
Krovopokrivac_SB
Super clan

« Odgovor #8 na: Studeni 27, 2009, 15:15:49 »

bravo kolega
ja bih još naveo derbi nk zagora-trogir. spektakl za gledatelje. užici za nepce. fešta do nogometa. jednostavno derbi nad derbijima.
no kako je kolega primjetio, šteta što je i ovaj derbi u sjeni dvoboja šibenik-hajduk Undecided

Ja sam bez ikakve zajebancije mislio da je fešta od baluna utakmica NK Solina i Trogira, s vedetama kakva je recimo Miki Rapaji? s desetkom na le?ima...

No jasno je da je sve to u sjeni ''derbija di Dalmacia'', utakmice stoljetne tradicije izme?u divova kao što su Šibenik i Hajduk.
Evidentirano
?udoredna velesila
Super clan

« Odgovor #9 na: Studeni 27, 2009, 15:38:45 »

Wisla-Cracowia. Tzv. derbi noževa. Navija?i Cracovie se ?ak zovu Anti-Wisla.
Evidentirano

Bolje crna nego crveno-crna(ili još gore bijelo crna).
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #10 na: Studeni 27, 2009, 19:57:03 »

Dodao bi još i derbije Rapid-Austrija Be?, Man.U-Liverpool, Arsenal-Tottenham, Millwall-West Ham, Liverpool-Everton, ManU-Leeds Utd, Benfica-Sporting, Marseille-PSG, Marseille-Bordeaux, Pao-Olympiakos-AEK(bilo koji dvoboj iz ovog trokuta je ultra žestok), CSKA-Levski, Steaua-Dinamo, Legia-Wisla, Sarajevo-Željo, Zrinski-Velež. Svi su oni žestoki i posebni iz raznih razloga. Kod nas bi naveo još i utakmice Rijeke kontra Istre, te Hajduka, kao i slavonski derbi Osijeka i Cibalije. Možda nisu žestoki kao neki od nabrojenih ali su navija?i tih klubova poprili?no "nabrijani" jedni na druge te predstavljaju mete posebnog interesa kada igraju me?usobno.

Opet kasnim na temu  :Smiley ,.....sve dobre derbije  ste mi zeli,... u naslovu teme ne piÅ¡e kakvi derbiji ,pa eto,... Think al dobro,u autobusu FEDELA ,...ima tradicionalni derbi seczione bambusare vs seczione pivare ....a za 24.1. kad idemo na milan-bilan-debilan imat ?emo i troboj sa seczione ghemistare ,samo umjesto triangla 3x45 minuta ,ovo ?e trajati 9-10 sati ,koliko traje put do Milana,a vjerujem produžit ?e se i u povratku,poÅ¡to ne sumnjam u ishod Grin Grin Grin......ah ,odoh off,....sve ste dobre nabrojali ,meni ostaju derbiji  prve  zagorje ghemist league   .... bednja-puÅ¡?a bistra  ,   i .....Å¡pi?kovina - zagorec-veliko trgoviÅ¡?e,....to su sudari svjetova Grin Grin Grin
« Zadnja izmjena: Studeni 27, 2009, 20:00:46 od EL CUCHU 19 » Evidentirano
billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #11 na: Studeni 28, 2009, 00:05:47 »

bravo kolega

javi kada je sljede?i derbi da skoknem to pogledati...ili ako ima na max tv-u još bolje...

derbi di kvarner Rijeka-Pomorac, pa Rijeka -Orijent (ajme tu se traži karta više- za besplatno pi?e naravno), i da ne zaboravim, evo sad je bila puna kantrida na Rijeka -Istra...sve derbi do derbija...
Evidentirano

nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #12 na: Studeni 28, 2009, 05:48:32 »

Real - Barca je najveci derbi na svijetu, ali Inter - Milan je kudikamo veci od rimskog. Ne znam po cemu je to rimski veci derbi od milanskog, nije mi jasna ova izjava osim ako nije zajebancija. Mozda ako se racunaju klanja idiota prije i poslije utakmice, a to po meni ne cini derbi.
Evidentirano

Milano siamo noi!
Bonzo
Super clan

« Odgovor #13 na: Studeni 28, 2009, 07:56:54 »

Ja bih nadodao i Sibenik-Hajduk,te Sibenik-Zadar.... upravo zbog  "donjeg" razloga sta ga je kolega Bonzo naveo.... te toliko u nogometnom svijetu,vec po zestini nabrijanosti fanova...
Slažem se da su i te 2 tekme uz bok onih koje sam naveo.
Evidentirano
il Principe
Super clan

« Odgovor #14 na: Studeni 28, 2009, 15:13:47 »

Real - Barca je najveci derbi na svijetu, ali Inter - Milan je kudikamo veci od rimskog. Ne znam po cemu je to rimski veci derbi od milanskog, nije mi jasna ova izjava osim ako nije zajebancija. Mozda ako se racunaju klanja idiota prije i poslije utakmice, a to po meni ne cini derbi.

zašto bi bila zajebancija Huh?
derbi se po meni ne gledaju po broju trofeja ili uspješnosti. kad bi se tako gledalo sigurno bi inter-milan bia ve?i derbi od roma-lazio ili genoa-sampdoria.
real-barcu sam stavio u najve?i derbi jer zadovoljava oba kriterija. mega uspješni klubovi,a povrh toga tenzije i netrpeljivost su visoke. poznato je kako se katalonci uop?e na smatraju španjolcima pa tako el clasico dobiva posebnu dimenziju. više od nogometa je taj dvoboj, puno više.

takva situacija kod dvoboja inter-milan definitvno nije. berlusconi i moratti skoro su ku?ni prijatelji. pa se dogodi da berlusconi u ligi prvaka navija za inter,a moratti za milan. inter-milan me?usobno razmjenjuju igra?e time naštimavaju?i bilance. tenzije me?u navija?ima nisu izražene. jednostavno derbi skoro pa do?e kao obi?no kolo.
s druge strane derbiji izme?u lazia i rome ili genoe i dorie su na jednoj ve?oj razini.
to su utakmice koje se ?ekaju cijelu godinu i zbog njih se živi. ne?u nikad zaboravit kad je ima par sezona lazio pobjedio romu, a predsjednik lazia se zbog sre?e bacio u fontanu. probaj takvo što zamislit na sjeveru italije :Smiley
o samom netrpeljivosti i tenzijama ne treba pri?ati. o atmosferi na stadionu pogotovo.
susjed iz zgrade mi je bia na lje?enju od droge u okolici rima. bia je na derbiju roma-lazio i kaže da je to nevjerojatno. upa je me?u nalu?e navija?e laziala i kaže da je to najlu?a atmosfera koju je on doživija. samo da ti spomenem da ?ovjek s hajdukom ima nekakvih 50-ak gostovanja. od beograda,zenice,mostara,ljubljane,amsterdama,bukurešta...........
osobno sam bia na derbiu inter-milan i nisam bio impresioniran navija?im niti malo. za nefalit dva tjedan poslije sam bio na derbiju hajduk-dinamo i to je bilo neusporedivo(derbi konfeta Grin). tako da meni derbi izme?u intera i milana nikad ne?e bit me?u boljima. po povijesnoj zna?aju svakako, ali nažalost ništa više od toga.
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #15 na: Studeni 28, 2009, 15:45:54 »

A meni je upravo to želja svagdje vidjetiu svijetu: tu prijateljsku atmosferu kao na Inter-Milan a ne voditi ratove.
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #16 na: Studeni 28, 2009, 15:55:20 »

Slazem se sa tobom ...Fanatico
Evidentirano

interista herceg
Super clan

« Odgovor #17 na: Studeni 28, 2009, 16:27:40 »

zna se Å¡tae veliki derbi to je sudar razli?itosti i to je ?ar derbia i to  ?ini neki derbi ve?im od nekog drugog kao npr. celtic-rangers to je sudar razli?itih kultura nacija itd i milanski derbi se nikako nemože mjerit s tim, derbi je poseban dan kad nevidiÅ¡ belaj al ga osje?aÅ¡ neÅ¡to Å¡to nema u drugim utakmicama to je dan kad ti ne treba nikakva alkohol nikakva dorga jer kad te spuca "derbijski adrenalin" ti si pijaniji i nadrogiraniji od bilo kojeg pijanca...
Derby to je viÅ¡e od nogometa  Cool

Flag
Evidentirano

Jose MOURINHO lalalala lala lalalalala JO-SE mourinho lalalalala lala ....
Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #18 na: Studeni 28, 2009, 16:36:29 »

zašto bi bila zajebancija Huh?
derbi se po meni ne gledaju po broju trofeja ili uspješnosti. kad bi se tako gledalo sigurno bi inter-milan bia ve?i derbi od roma-lazio ili genoa-sampdoria.
real-barcu sam stavio u najve?i derbi jer zadovoljava oba kriterija. mega uspješni klubovi,a povrh toga tenzije i netrpeljivost su visoke. poznato je kako se katalonci uop?e na smatraju španjolcima pa tako el clasico dobiva posebnu dimenziju. više od nogometa je taj dvoboj, puno više.

takva situacija kod dvoboja inter-milan definitvno nije. berlusconi i moratti skoro su ku?ni prijatelji. pa se dogodi da berlusconi u ligi prvaka navija za inter,a moratti za milan. inter-milan me?usobno razmjenjuju igra?e time naštimavaju?i bilance. tenzije me?u navija?ima nisu izražene. jednostavno derbi skoro pa do?e kao obi?no kolo.
s druge strane derbiji izme?u lazia i rome ili genoe i dorie su na jednoj ve?oj razini.
to su utakmice koje se ?ekaju cijelu godinu i zbog njih se živi. ne?u nikad zaboravit kad je ima par sezona lazio pobjedio romu, a predsjednik lazia se zbog sre?e bacio u fontanu. probaj takvo što zamislit na sjeveru italije :Smiley
o samom netrpeljivosti i tenzijama ne treba pri?ati. o atmosferi na stadionu pogotovo.
susjed iz zgrade mi je bia na lje?enju od droge u okolici rima. bia je na derbiju roma-lazio i kaže da je to nevjerojatno. upa je me?u nalu?e navija?e laziala i kaže da je to najlu?a atmosfera koju je on doživija. samo da ti spomenem da ?ovjek s hajdukom ima nekakvih 50-ak gostovanja. od beograda,zenice,mostara,ljubljane,amsterdama,bukurešta...........
osobno sam bia na derbiu inter-milan i nisam bio impresioniran navija?im niti malo. za nefalit dva tjedan poslije sam bio na derbiju hajduk-dinamo i to je bilo neusporedivo(derbi konfeta Grin). tako da meni derbi izme?u intera i milana nikad ne?e bit me?u boljima. po povijesnoj zna?aju svakako, ali nažalost ništa više od toga.

Znas i sam da smo skupa bili,pa da ti samo kazem da je meni jedan derbi u liku Inter-Milan 10 puta bolji od "vjecitog derbija" gledajuci u navijackom "kutku".. Osobno,(iako nisam fan od nijedna ova dva kluba) navijacki gledano u vidu koreografija,poruka,transparenata najbolji derbi izmedju Dinama i Ajduka ne moze se stavit sa "la madonninon"..a prisustovao sam vise puta na "najvecem HR derbiu".. ostavimo sa strane barbarsko ponasanje koje je uvod u nas derbi,neredi,tucnjava tu "talijani" nemaju sanse sa nama,jedino su nam konkurentni Grci,Srbi i dr...Ali,osjecaj kad ti stupis na Meazzu (a nije mi prvi put bio na Inter-Milan),je neopisiv,sav se najezis,a kad vidis razne koreografije koje su za HR tifosi "osmo svjetsko cudo",navijanje to se ne da opisat..A nije bas da nema netrepeljivosti kako si ti napisao,itetako je izrazena..dakako,bilo koja tal.navijacka skupina nema sanse u direktnom obracunu sa BBB i Torcom,jer su u tome Talijani sugavi jazavci,ali ono "sminkanje" prije derbije u cemu su Talijani bez premca,zaista je nebo i zemlja u odnosu na nas...To je moje videnje situacije...
Evidentirano

interista herceg
Super clan

« Odgovor #19 na: Studeni 28, 2009, 16:42:44 »

Znas i sam da smo skupa bili,pa da ti samo kazem da je meni jedan derbi u liku Inter-Milan 10 puta bolji od "vjecitog derbija" gledajuci u navijackom "kutku".. Osobno,(iako nisam fan od nijedna ova dva kluba) navijacki gledano u vidu koreografija,poruka,transparenata najbolji derbi izmedju Dinama i Ajduka ne moze se stavit sa "la madonninon"..a prisustovao sam vise puta na "najvecem HR derbiu".. ostavimo sa strane barbarsko ponasanje koje je uvod u nas derbi,neredi,tucnjava tu "talijani" nemaju sanse sa nama,jedino su nam konkurentni Grci,Srbi i dr...Ali,osjecaj kad ti stupis na Meazzu (a nije mi prvi put bio na Inter-Milan),je neopisiv,sav se najezis,a kad vidis razne koreografije koje su za HR tifosi "osmo svjetsko cudo",navijanje to se ne da opisat..A nije bas da nema netrepeljivosti kako si ti napisao,itetako je izrazena..dakako,bilo koja tal.navijacka skupina nema sanse u direktnom obracunu sa BBB i Torcom,jer su u tome Talijani sugavi jazavci,ali ono "sminkanje" prije derbije u cemu su Talijani bez premca,zaista je nebo i zemlja u odnosu na nas...To je moje videnje situacije...
po koregrafijama je milanova navija?ka skupina(fossa de leoni koja je se raspala) poznata u svijetu s najboljim koreografijama na daleko a tako?er ni naši ne zaostaju to je derbi s najboljim koreografijama na svijetu
« Zadnja izmjena: Studeni 28, 2009, 16:46:42 od interista herceg » Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #20 na: Studeni 28, 2009, 17:12:25 »

po koregrafijama je milanova navija?ka skupina(fossa de leoni koja je se raspala) poznata u svijetu s najboljim koreografijama na daleko a tako?er ni naši ne zaostaju to je derbi s najboljim koreografijama na svijetu

Ako aludiras na to da je "nas" derbi i da ima najbolje koreografije na svijetu,nije tocno...U nasem derbiju imas minoran broj koreografija sa obje strane,(eventualno po jednu sa svake strane),    jednu poruku do dvi,to je to..a na milanskom derbiju svakih 10 min se isticu koreografije,i pisu poruke,ka da ih na stadionu pisu.Nevjerovatno! Da ne spominjem ostale "umjetnike" Grke,Poljake,Srbe,Ruse....

http://www.forum.hr/forumdisplay.php?s=&daysprune=&f=193  -pogledaj pod temom "poruke"...
Evidentirano

interista herceg
Super clan

« Odgovor #21 na: Studeni 28, 2009, 17:20:12 »

Ako aludiras na to da je "nas" derbi i da ima najbolje koreografije na svijetu,nije tocno...U nasem derbiju imas minoran broj koreografija sa obje strane,(eventualno po jednu sa svake strane),    jednu poruku do dvi,to je to..a na milanskom derbiju svakih 10 min se isticu koreografije,i pisu poruke,ka da ih na stadionu pisu.Nevjerovatno! Da ne spominjem ostale "umjetnike" Grke,Poljake,Srbe,Ruse....

http://www.forum.hr/forumdisplay.php?s=&daysprune=&f=193  -pogledaj pod temom "poruke"...
na naši sam mislio na interove navija?e
i da još jednom ponovim Inter vs milan piu bello cereografie del mondo
Evidentirano

interista herceg
Super clan

« Odgovor #22 na: Studeni 28, 2009, 17:29:05 »

Å¡ta si mislio pod naÅ¡ derbi ako ne inter milan nekontam ja iz mostar ti iz Å¡ibenika da nije možda zrinjski Å¡ibenik  Grin
Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #23 na: Studeni 28, 2009, 19:24:24 »

ma ne... Grin Mislija sam na "nas" derbi Hajduk-Dinamo... Cheesy  Otuda nesporazum.... Wink
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #24 na: Studeni 28, 2009, 20:32:17 »

najve?i derbi? rk dubrava zagreb i rk zg dubrava  Grin
reko bi moj trener jebe mi se dal smo prvi u državi glavno da smo face u gradu Grin
Evidentirano

Str: [1] 2 3   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!