|
interista herceg
|
 |
« Odgovor #25 na: Studeni 28, 2009, 16:36:08 » |
|
jel objavljeno ko su pozvani imam osje?aj da bi možda Q mogo zaigrat ajde Q majketi proradi više
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Jose MOURINHO lalalala lala lalalalala JO-SE mourinho lalalalala lala ....
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #26 na: Studeni 28, 2009, 20:10:54 » |
|
Piše ti na naslovnici da su pozvani sviosim povre?enih.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista herceg
|
 |
« Odgovor #27 na: Studeni 28, 2009, 20:28:40 » |
|
ma internet mi ukurcu pa mogu samo po forumima ae ako nije problem stavi o?e 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #28 na: Studeni 28, 2009, 20:55:51 » |
|
Pa nema se što svi pozvani.
Za Fiorentinu svi konkuriraju, sudi Damato Serie A — By fanatico on November 28, 2009 at 15:56 | 48 views | Edit
U 14.kolu Serie A, u nedjelju (15.00h) 29.11. na “G.Meazzi” sastaju se Inter i Fiorentina. Glavni sudac me?a ?e biti Antonio Damato (Barletta) koji nam je prošle sezone sudio me? protiv Catanie u Milanu (13.09.2008) koji smo dobili sa 2-1. Pomo?nici uz aut-liniju ?e biti Grilli i Rosi a 4-i sudac Russo. Trener Jose Mourinho je objavio da ra?una na sve igra?e za ovu utakmicu osim ozlje?eni Joela Obija, Davidea Santona i Wesleyja Sneijdera te 4-og golmana Vida Beleca.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista herceg
|
 |
« Odgovor #29 na: Studeni 28, 2009, 21:02:23 » |
|
Pa nema se što svi pozvani.
Za Fiorentinu svi konkuriraju, sudi Damato Serie A — By fanatico on November 28, 2009 at 15:56 | 48 views | Edit
U 14.kolu Serie A, u nedjelju (15.00h) 29.11. na “G.Meazzi” sastaju se Inter i Fiorentina. Glavni sudac me?a ?e biti Antonio Damato (Barletta) koji nam je prošle sezone sudio me? protiv Catanie u Milanu (13.09.2008) koji smo dobili sa 2-1. Pomo?nici uz aut-liniju ?e biti Grilli i Rosi a 4-i sudac Russo. Trener Jose Mourinho je objavio da ra?una na sve igra?e za ovu utakmicu osim ozlje?eni Joela Obija, Davidea Santona i Wesleyja Sneijdera te 4-og golmana Vida Beleca.
Hvala.jao ?im vidim da neigra snijeder slabo mi zna li se kakva je ozljeda
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #30 na: Studeni 28, 2009, 22:28:08 » |
|
mislim da je miši? i da ?e za Torino biti spreman
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
matrixpg
|
 |
« Odgovor #31 na: Studeni 28, 2009, 22:58:00 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco lui diceva che la serie A e nel nostro dna io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato!
|
|
|
|
interista herceg
|
 |
« Odgovor #32 na: Studeni 28, 2009, 23:05:15 » |
|
bola znaš kako kažu bi?e bolje  ja sam uvjeren da ga je makar po 20 mn. ubacivat svaku utakmicu proradio bi,jadan ?oek nije u seri A igro ima 2 mjeseca i onda kažu nevalja ma nevalja govana budimo klub pa ga napravimo da valja
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #33 na: Studeni 29, 2009, 03:45:25 » |
|
no comment
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Antonio
|
 |
« Odgovor #34 na: Studeni 29, 2009, 12:36:35 » |
|
Mislim da je ovo danas utakmica: ili jesmo ili nismo. Ako danas posrnemo onda smo u problemu jer nam predstoji utakmica sa smrdljivcima koji bi nas mogli i prete?i na tablici. Fiorentina može biti jako ozbiljan protivnik, što pokazuje Liga Prvaka, ali nadu uljevaju nepredvidive predstave u Seria A, pa se zato nadam jednoj lošoj predstavi kao onoj protiv Parme doma, a naravno, od nas o?ekujem predstavu na nivou one protiv Milana
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #35 na: Studeni 29, 2009, 13:02:35 » |
|
Slazem se da ce ova tekma biti teska,ali tko zna ,mozda nas "nasi" u startu razuvjere pa zabijemo do poluvremena 3 komada...Uglavnom ,statisticki gledano,Viole su zadnji put izvukle pobjedu na Giuessepe Meazi davne 2000 godine... Otada sami porazi i dva nerjesena, pa ako cemo gledati zakon velikih brojeva moglo bi biti "cupavo" danas..Pogotovo,ako momci budu u "mislima" na derbiju sa djubretom...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Antonio
|
 |
« Odgovor #36 na: Studeni 29, 2009, 14:32:03 » |
|
Ljudi moji, šok i nevjerica, Quaresma u prvih 11, evo ga zagrijava se na kišnom San Siru, ljeva kao iz kabla !!!!!!!!!
I nebo pla?e zbog Quaresme !!!!!
Možda nas danas sve razuvjeri, evo ?ak bi mu i ja dao još jednu šansu !!!!!
Cesar, Zaneti, Lucio, Samuel, Chivu, Stankovi?, Cambiasso, Muntari, Quaresma, Milito i Eto'o
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Studeni 29, 2009, 14:35:32 od Antonio »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #37 na: Studeni 29, 2009, 14:44:08 » |
|
Znaju neki za moje simpatije prema A.Manciniju i bio sam jako sretan da je kona?no došao ali sam se totalno razo?arao. Pravim ovaj uvod zbog Quaresme jer on bar tr?i i unese neku živost i pometnju u protivni?koj obrani a Mancinija ve? duže vremena zovem metiljavko. Nikakve živosti u njemu i žali bože i to malo što igra kad je apsolutno neprimjeta. Nek q proba još malo bar da ga netko vidi pa možda ga uspjemo negdje udomiti. Mnogo toga mu ne uspjeva ali bar tr?i i samo da se mane tih svojih trivela na silu i nek igra normalno. Mogao bi on možda i gol zabiti danas, zašto ne ne, samo da se oslobodi pritiska publike.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Antonio
|
 |
« Odgovor #38 na: Studeni 29, 2009, 14:46:13 » |
|
To onda ne?e biti problem jer publike ima jako malo, premalo za derbi.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #39 na: Studeni 29, 2009, 14:51:51 » |
|
Ma ?ini mi se da bi on mogao biti faktor iznena?enja za viole.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #40 na: Studeni 29, 2009, 15:00:46 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Antonio
|
 |
« Odgovor #41 na: Studeni 29, 2009, 15:09:35 » |
|
Quaresma dobro krenuo, imao je ve? jedan dobar centaršut. Tekma je jako živa i moglo bi biti puno golova, igra se otvoreno
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Interf@n
|
 |
« Odgovor #42 na: Studeni 29, 2009, 15:10:46 » |
|
E da smo ovako živo i otvoreno krenuli i protiv Barce...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Antonio
|
 |
« Odgovor #43 na: Studeni 29, 2009, 15:17:21 » |
|
Prije ramazan, sada Kurban Bajram, njemu svaki k.... smeta. Da promjeni vjeru  ?? Mislim da njemu 100 Bogova ne može pomo?i.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Antonio
|
 |
« Odgovor #44 na: Studeni 29, 2009, 15:19:42 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista herceg
|
 |
« Odgovor #45 na: Studeni 29, 2009, 15:21:47 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Antonio
|
 |
« Odgovor #46 na: Studeni 29, 2009, 15:22:24 » |
|
... i povla?im izjavu o popunjenosti stadiona, 1 i 2 prsten mi se ?ine 80% puni, ?isto OK
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #47 na: Studeni 29, 2009, 15:30:26 » |
|
igramo odli?no. dosta živo i vidi se htjenje. quaresmu ako ništa mogu pohvalit za trud. što je muntari falija 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista herceg
|
 |
« Odgovor #48 na: Studeni 29, 2009, 15:31:56 » |
|
gubi ?ubrentus ajmooooooo interrrrrrrrrrrrrr :valovi: :valovi:
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Antonio
|
 |
« Odgovor #49 na: Studeni 29, 2009, 15:32:28 » |
|
Quaresma po meni najbolji na terenu, ima ga svugdje, daje dobre lopte, jedna odli?na šansa i najvažnije, niti jednom nije probavao one svoje fore koje nikada ne prolaze, igra konkretno i jednostavno. Suljo, livada, preuzima palicu za najlošijeg od Quaresme
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|