Svibanj 25, 2012, 15:20:39 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 ... 13 14 [15]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Bracelona-Inter  (Posjeta: 7644 puta)
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #350 na: Studeni 27, 2009, 15:18:25 »

Zaboravio si napomenuti da nam je uzasno falio Nosonja jer bi on sigurno iskreira sam sebi 5-6 sansi za gol... :Smiley  Jer,ipak igra Intera protiv Barce bi upravo njemu odgovarala,uostalom njemu je bila i prilagodjena...
Evidentirano

Krovopokrivac_SB
Super clan

« Odgovor #351 na: Studeni 27, 2009, 15:19:41 »

Zaboravio si napomenuti da nam je uzasno falio Nosonja jer bi on sigurno iskreira sam sebi 5-6 sansi za gol... :Smiley  Jer,ipak igra Intera protiv Barce bi upravo njemu odgovarala,uostalom njemu je bila i prilagodjena...

Lako je uvijek pribje?i trollanju kad su u ama baš svakoj raspravi rastavljen na proste faktore. :Smiley
Evidentirano
?udoredna velesila
Super clan

« Odgovor #352 na: Studeni 27, 2009, 15:20:51 »

dobro kaže pokriva?. žalosno je da su teme utakmica u kojima j einter izgubio one s najviše komentara.
tako da imamo situaciju gdje na temama dinama,barce,sampdorie( loÅ¡i rezultati9 ima po 14 starniac,a primjera radi na temi protiv milana gdej smo ih razguzili ima 10 stranica  :Smiley
mislim da smo svi skupa previše razmaženim pobjedama inter u prvenstvu.

što se ti?e lige prvaka, ja sam optimisti?an. idemo dalje 100%. u osmini izvu? sevillu ili bordeauxa,a u ?etrvtfinalu milana ili fiorentinu i eto nas u polufinalu. Grin

ovu utakmicu protiv barce treba zaboravit pošto je bilo evidentno da nismo ušli 100% u utakmicu. dodao bih da je barca i s onakvom dominacijom imala samo 10 udaraca i 5 u ukvir.
tako?er nisam baš uvjeren u pri?u da je barca namjerno stala u drugom dijelu. 2-0 rezultat je varljiv.samo 1 gol primiš i ve? si nemiran. mislim da je razlog zašto je barca usporila ubita?an tempo u prvom pouvremnu. barca se jednostavno ubila u prvom dijelu. bili su na svakoj lopti. kad bi netko od interovih igra?a imao loptu oko njega su se odmah dvojica stvorila. pritiskali su odma zadnji red.
 jednostavno odigrali su fenomenalno i mislim da bi SVAKA, ALI BAÅ  SVAKA mom?ad na svijetu, od onakve barce, primila minimalno jedna gol u prvom poluvremenu.
Stoji ovaj prvi dio. Ja mislim da je to zato što se nakupe neke lošije stvari od prije, tipa remi s Romom ili neuvjerljiva igra u Livornu kad smo možda nekim stvarima nezadovoljni, ali ih prešutimo zbog povoljnog rezulata.
Evidentirano

Bolje crna nego crveno-crna(ili još gore bijelo crna).
Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #353 na: Studeni 27, 2009, 15:26:46 »

Lako je uvijek pribje?i trollanju kad su u ama baš svakoj raspravi rastavljen na proste faktore. :Smiley

od tebe?! Je,po tebi..da je stvarno tako,onda nikad ne bi usa na forum...
Evidentirano

Krovopokrivac_SB
Super clan

« Odgovor #354 na: Studeni 27, 2009, 15:28:12 »

od tebe?! Je,po tebi..da je stvarno tako,onda nikad ne bi usa na forum...

Bilo bi dobro da je samo od mene. Grin
Evidentirano
Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #355 na: Studeni 27, 2009, 15:32:28 »

..na tvoju razinu komuniciranja ne bi se spusta..dovoljno je spomenut da si sa 60% foruma na "ratnoj nozi" ..to sve govori...a o aferi "neplacanja clanskih iskaznica,afera Bonzo" dovoljno govori o tebi g.Nagy...
Evidentirano

Krovopokrivac_SB
Super clan

« Odgovor #356 na: Studeni 27, 2009, 15:39:19 »

..na tvoju razinu komuniciranja ne bi se spusta..dovoljno je spomenut da si sa 60% foruma na "ratnoj nozi" ..to sve govori...a o aferi "neplacanja clanskih iskaznica,afera Bonzo" dovoljno govori o tebi g.Nagy...

Ma jebo te gospodin Nagy u prkno i svakog tko me ubudu?e tako oslovi, kakvi jebeni Nagy, Bonzo i ?lanske iskaznice, skini se s droge jebote...

Rekoh ve?, neka slobodno admin provali u moj profil i pogleda mail(a znam da to može), mislim da sam se registrirao s mailom koji sadrži moje prezime pravo, a i ime.

Tako da prestanite s tim sranjima, zamolio bih, to je kleveta. :Smiley
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #357 na: Studeni 27, 2009, 15:42:13 »

Dajte de?ki... spustite tenzije. ?lanstvo u IC Fedeli nije i nema nikakve veze sa pisanjem i ?lanstvom na ovoj stranici. Jedno drugo ne uvjetuje i nemojte oko toga voditi rasprave i vaditi kontraargumente za nešto sasvim drugo.

Uz to ste i van teme!
Evidentirano

Krovopokrivac_SB
Super clan

« Odgovor #358 na: Studeni 27, 2009, 15:46:12 »

Dajte de?ki... spustite tenzije. ?lanstvo u IC Fedeli nije i nema nikakve veze sa pisanjem i ?lanstvom na ovoj stranici. Jedno drugo ne uvjetuje i nemojte oko toga voditi rasprave i vaditi kontraargumente za nešto sasvim drugo.

Uz to ste i van teme!

Huh? Huh? Huh?

Eno, zato sam ja otvorio temu pa nek se izjasne, krajnje se neugodno osje?am da me netko proziva za neke gluposti za koje nisam kriv i da me netko proziva nekim imenima na koja se ne odazivam. I to nekažnjeno. :Smiley
« Zadnja izmjena: Studeni 27, 2009, 15:50:40 od Krovopokrivac_SB » Evidentirano
nikolagazo
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #359 na: Studeni 27, 2009, 20:58:11 »

Ma ajde na drobi, ?ak mi se i ne da nešto poduže odgovarati kad vidim da ti je jedini cilj da ocrnjuješ Mourinho i to jednostavno glupostima i neistinama.

Kakav United ?ovje?e? Uzmi si snimku te utakmice i pogledaj zadnjih 75 minuta, dakle od Barcinog gola. Samljeli su ih, samljeli. Moglo je komotno biti 4,5 0, šansi koliko ti duša ho?e, a Manchester doslovno bez prave prilike, možda jedna ili dvije...

I to jedan Manchester koji je za ovaj Inter svemirski brod po igra?ima.

E sad, najlakÅ¡e je sve svaliti na le?a Mourinho, kad nam Jose ode pa do?e neki papak s kojim ?emo u Italiji gledati u le?a Milana i Juventusa neki ?e sjetiti ovih dana. Rekoh,  najlakÅ¡e je sad svaliti sve na trenera, a nije o?ito lako biti realan pa pogledati istini u o?i  da s limitiranim igra?ima u vezi kao Å¡to su Stankovi? i Motta, sa 36godiÅ¡njim bekom u vezi i Camiassom nije mogu?e pružiti bilji otpor Barceloni na Camp Nou, taman da nas vodio konzorcij trenera Hiddink, Ferguson i Wenger...

I da, Sneijder je zlata vrijedan, tko to ne vidi, tko ne vidi koliko je razlika izm?u njega i SVIH ostalih naših veznih igra?a veze s vezom nema.

gle krovopokrivac,kao prvo ako ti se diže na barcelonu onda trazi njihove forume,dizes u nebesa,sere mi se od toga,bolji jesu ali kao da pricas o svemircima,dobia ih jebeni kazan,znam da nije isto ali smišno je skinit ga?e prije utakmice kao sto ti recimo govoris u slucaju barcelone

nadalje ove rijeci tipa ne drobi,gluposti itd ne piši jer me nerviraš,dakle ako ti se ne odgovara onda ni nemoj

pricat i tipkat mozemo dok je normalno,ja tebe ne vrije?am,to šta ja pljucam po mourinhu pljucam jer ga ne volim i nije mi ništa pokaza,ništa više od mancinija npr,ponavljam ona taktika protiv man utd je kriminalna i njegovo je dijelo,tako i ova tekma...nisan nigdi rekao da ga triba potirat jer je glupo minjat trenere svako malo,to mi iz splita najbolje znamo Smiley ali za mene je zasad podbacio ali totalno podbacio sta se ti?e lige prvaka,prvenstvo je osvojio i upravo zato ga nebi ni potira,nek covik radi ali ono sto radi meni se ne svidja

dobro to za barcu i man utd se slazem,slazem se i da barca vecinu utakmica doma ubije protivnika ali sta se mene ti?e Inter to sebi ne smi dozvolit,jebe mi se i za reala i za man utd,zatim kako ja pljucam po mourinhu ti pljucas po nasim igracima,po meni oni nisu puno losiji od barcinih naprotiv vrlo su dobri,osim muntarija, i ti igraci nemogu i nesmiu dozvolit da ih se onako razbije, tu opet dolazim do mourinha,postoji mogucnost da ga nisu slusali...

sneijder...nemogu virovat,covik je tu dva petka i sad nemozemo nista bez njega,ponavljam odlican igrac ali da bas toliko fali jednostavno se ne slazem,to ti je ono nemam igru nemam taktiku nemam nista ali da imam sneijdera onda imam sve,bzv,ne slazem se

i jos jedno,diesel stankovic ok,motta tek je dosa ali molim te zanettija ne diraj,10 sneijdera nebi da za jednog zanettija...znam da mislis na drugo kad pricas o jednom i drugom ali zanettija niti u losem kontekstu ne spominji,ja te molim

citam tvoje postove,dobri su al ako mislis pisat ka sto jesi u proslom onda ni nemoj pisat
« Zadnja izmjena: Studeni 27, 2009, 21:01:29 od nikolagazo » Evidentirano
interista7
Super clan

« Odgovor #360 na: Studeni 27, 2009, 23:59:39 »

Igrali smo bez Sneijdera. Barca lakše nadomjesti njih dvojicu nego mi Sneijdera. Pedro je ove sezone standardan igra?, zna se tko je Henry, zna se tko su Xavi i Iniesta.
ako se mourinho nakon dvije godine ovdje oslanja na igraca koji je dosao u zadnji tren, onda imam pravo kad ga pljujem. ako mourinho nakon dvije godine u interu nema ama bas nikakve zamjene za "najboljeg" igraca, jos jedan razlog. sam kazes, barca nadomjesti dva ponajbolja igraca na svijetu, a mi nemozemo sneijdera. nemoj sada pisati o upravi i lovi, kad je lova osla na quaresme i muntarije.

Citat:
A kako druk?ije? Napasti ih? Kako, s kojim to igra?ima? Koji to naÅ¡ igra? osim Sneijdera može loptu zadržati mirno u posjedu viÅ¡e od par sekundi da ju ne preda protivniku? Samo se sjeti ovoga. Real je pokuÅ¡ao igrati s Barcom i sjeti s kako su proÅ¡li. A onda se sjeti Å¡to je Drogba radio cijelu utakmicu u prvoj utakmici polufinala i gdje je igrao. Stalno iza lopte, kao i ostatak ekipe i kad se do?e u posjed samo se nabije nazad Barci.  I izvukli su nulu, to je ujedno i jedini na?in da se tamo pro?e bez nekoliko komada u mreži, osim ako nemaÅ¡ sre?e kao Rubin Kazan pa ovi na zabiju gol iz 40 udaraca.
nemozes ni priblizno usporediti nasu igru, sa igrom chelsea, koji se branio na 40metara od svog gola i nas koji smo skinili gace na 25m. jednostavno nije bilo prostora da se iz tih 25m razvije neka kontra, kriv je ili mourinho, ili igraci. ili cak oboje.

A kako druk?ije? Napasti ih? Kako, s kojim to igra?ima? Koji to naÅ¡ igra? osim Sneijdera može loptu zadržati mirno u posjedu viÅ¡e od par sekundi da ju ne preda protivniku? Samo se sjeti ovoga. Real je pokuÅ¡ao igrati s Barcom i sjeti s kako su proÅ¡li. A onda se sjeti Å¡to je Drogba radio cijelu utakmicu u prvoj utakmici polufinala i gdje je igrao. Stalno iza lopte, kao i ostatak ekipe i kad se do?e u posjed samo se nabije nazad Barci.  I izvukli su nulu, to je ujedno i jedini na?in da se tamo pro?e bez nekoliko komada u mreži, osim ako nemaÅ¡ sre?e kao Rubin Kazan pa ovi na zabiju gol iz 40 udaraca.

Citat:
Tko je promašaj osim Quaresme? O Muntariju sam se ve? izjasnio, dok Arnautovi? nije Mourinhovo poja?anje jer se Jose sprdao s doti?nim po dolasku s obzirom da je došao polomljen. Osim toga, na tog momka nisu ni centa potrošili.
Ako ne vidiš napredak u našoj igri, ja ne znam što da ti kažem. Nekidan je onaj momak što ima Eto'oa u avataru i ?udan nick napisao odli?nu analizu gdje i kako se igra Inter popravila. Za iskorak u LP treba ili jedno ljeto što bi se reklo ''otvoriti špinu'' ili ?ekati jedno 5, 6 godina i forsirati isklju?ivo mladi?e iz naše omladinske škole i kupovati mlade nade, ali pod cijenu neosvajanje trofeja. Sad ti vidi što je pametnije i što bi bolje leglo navija?ima.

mislim da mourinho nema vremena za 5-6 godina kod nas, a sada ako nekome interova igra izgleda bolje, to je mislim stvar "ukusa". jer je sve ostalo isto, osim sto neplacemo za ibrom(kad ga nema), nego za sneijderom. ostali su spori napadi, losi rezultati protiv velikih momcadi i nekreativnost.

Citat:
Ne mogu vjerovati da ima i takvih koji priželjkuju katastrofu kluba kojeg navodno podržavaju. Ja sam se recimo, u potpunosti realan i neiznena?en nadao da primimo što manje golova jer ipak nije isto izgubiti i primiti šesticu(te u?i u povijest) ili dva gola.

Imali smo udarac o okvir ?ak osim toga u prvom poluvremenu ako ?emo biti baš precizni, a i onaj Stankovi?ev promašaj praznog gola.

ja kao prvo neprizeljkujem interovu katastrofu, vec mourinhovu. i to iz iskljucivog razloga sto lik non-stop koristi neke alibije. to je svima jasno, vjerojatno i tebi. zato si i izokrenio taj zadnji dio.

Citat:
Imali smo udarac o okvir ?ak osim toga u prvom poluvremenu ako ?emo biti baš precizni, a i onaj Stankovi?ev promašaj praznog gola.
sumnjam da je ovo podatak za pohvaliti se, ali dobro da si me ispravio.

Evidentirano
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #361 na: Studeni 28, 2009, 05:42:56 »

Inter se osramotio kao nikada. Onako bezvoljno odigrati u crno-plavom dresu je sramota. Ja sam odmah rekao da Inter nije izasao na teren. Trebali smo im pokazat da imamo muda, pa ne bi mogli igrati onako. Ovako izgleda da su briljirali, a da ih se malo stisnulo mislim da ne bi bilo tako. Ma da smo izgubili i 3:0 uz pokazane zube bilo bi bolje. Ovo je sramota!
Evidentirano

Milano siamo noi!
Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #362 na: Studeni 28, 2009, 10:16:11 »

Ma jebo te gospodin Nagy u prkno i svakog tko me ubudu?e tako oslovi, kakvi jebeni Nagy, Bonzo i ?lanske iskaznice, skini se s droge jebote...

Rekoh ve?, neka slobodno admin provali u moj profil i pogleda mail(a znam da to može), mislim da sam se registrirao s mailom koji sadrži moje prezime pravo, a i ime.

Tako da prestanite s tim sranjima, zamolio bih, to je kleveta. :Smiley

A moj pokriva?, bio ti Nagy, Toth ili Hedervary ko?ijaški rije?nik ti nikako ne stoji. Obi?no ovuda "?onom" ideš na sve i svakoga, a kad ti ga netko malo ja?e "gurne" nalaziš se uvrije?en. Ne znam kako ti u životu gledaš na ljude koji vole zajebavat druge, a onda kao primadone dižu nosi? kad netko zajebava njih. Ja, recimo, o takvima baš i nemam neko visoko mišljenje. I kladim se da nisam jedini.
Evidentirano

nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #363 na: Studeni 29, 2009, 00:01:14 »

A moj pokriva?, bio ti Nagy, Toth ili Hedervary ko?ijaški rije?nik ti nikako ne stoji. Obi?no ovuda "?onom" ideš na sve i svakoga, a kad ti ga netko malo ja?e "gurne" nalaziš se uvrije?en. Ne znam kako ti u životu gledaš na ljude koji vole zajebavat druge, a onda kao primadone dižu nosi? kad netko zajebava njih. Ja, recimo, o takvima baš i nemam neko visoko mišljenje. I kladim se da nisam jedini.

Svakako nisi.
Evidentirano

Milano siamo noi!
Krovopokrivac_SB
Super clan

« Odgovor #364 na: Studeni 29, 2009, 04:55:44 »

Ajde da ga bar znaju gurati, ovi ni do ga?i?a ne znaju do?i. Wink

Ako zajebavati zna?i nekoga ubijati u forumskoj raspravi baš svaki puta, onda sam definitivno ''zajebant'', no ukoliko zajebavati zna?i izmišljati spla?ine o drugima tu definitivno nisam toliko jak. Naime nisam baba i pla?ipi?ka koja u nedostatku mašte i argumenata pribjegava ocrnjivanju drugih kroz laži.
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #365 na: Studeni 29, 2009, 13:12:38 »

kako je ocrnjivanje nekoga ako ga nazoveš g. Nagy?
Evidentirano

ivica
Pocetnik
*

« Odgovor #366 na: Prosinac 01, 2009, 11:49:01 »

što je sa onim malim couthinom je li ima pravo nastupa kad napuni 18 g. ja bi njemu da šansu kad snaijder ne igra ionako je nerealno da ?e se kupit pravi vezni igra? u zimskom prijelaznom roku
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #367 na: Prosinac 01, 2009, 13:49:58 »

što je sa onim malim couthinom je li ima pravo nastupa kad napuni 18 g. ja bi njemu da šansu kad snaijder ne igra ionako je nerealno da ?e se kupit pravi vezni igra? u zimskom prijelaznom roku
Mislim da ce tek iduce seozne imati pravo nastupa ....
Evidentirano

Str: 1 ... 13 14 [15]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!