Svibanj 25, 2012, 15:20:18 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 [2] 3 4 ... 15   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Bracelona-Inter  (Posjeta: 7644 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #25 na: Studeni 22, 2009, 18:45:52 »

Mourinho names squad for Barcelona v Inter
Sunday, 22 November 2009 17:28:05

APPIANO GENTILE - José Mourinho has named a squad of 23 players for Tuesday night's UEFA Champions League Group F tie at the Camp Nou in Barcelona:

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni.

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu.

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Ricardo Quaresma, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 14 Patrick Vieira, 15 Rene Krhin, 19 Esteban Cambiasso, 30 Mancini.

Strikers: 9 Samuel Eto'o, 18 David Suazo, 22 Diego Milito, 45 Mario Balotelli.

Evo i kandidata za sastav u utorak,....Q na mjestu zlo?ina Wink
« Zadnja izmjena: Studeni 22, 2009, 18:47:44 od EL CUCHU 19 » Evidentirano
billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #26 na: Studeni 22, 2009, 19:34:46 »

Mourinho names squad for Barcelona v Inter
Sunday, 22 November 2009 17:28:05

APPIANO GENTILE - José Mourinho has named a squad of 23 players for Tuesday night's UEFA Champions League Group F tie at the Camp Nou in Barcelona:

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni.

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu.

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Ricardo Quaresma, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 14 Patrick Vieira, 15 Rene Krhin, 19 Esteban Cambiasso, 30 Mancini.

Strikers: 9 Samuel Eto'o, 18 David Suazo, 22 Diego Milito, 45 Mario Balotelli.

Evo i kandidata za sastav u utorak,....Q na mjestu zlo?ina Wink

meni je ovo drago za vidjeti
Evidentirano

nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #27 na: Studeni 22, 2009, 20:23:23 »

jedva ?ekam utakmicu,ovo je prilika da pokažemo europi da mislimo ozbiljno.u vrlo dobroj smo formi sa nekoliko pobjeda u nizu za razliku barce koja je u maloj rez.krizi.
Forca INTER Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #28 na: Studeni 22, 2009, 23:08:59 »

quaresma stigao do klupe, bit ?e slavlja i belaje
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #29 na: Studeni 22, 2009, 23:09:05 »

Meni osobno je zao sto Braca izgleda nece biti u naj jacem sastavu nadam se da ce biti da ih otresemo kako treba raznjet cemo ih imam dobar osjecaj ....
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #30 na: Studeni 22, 2009, 23:47:13 »

ma vraga mi je drago...samo da mi njih posaljemo doma i ja sam sretan.
drago mi je vidjeti sneijdera jer u ovakvim utakmica nam je potreban,ali me isto zacudilo sto je quaresma pozvan,dali je moguce da je pokazao nesto na treningu ili Huh?
« Zadnja izmjena: Studeni 22, 2009, 23:48:17 od njunja » Evidentirano

Il Trattore
Super clan

« Odgovor #31 na: Studeni 23, 2009, 00:01:21 »

drago mi je vidjeti sneijdera jer u ovakvim utakmica nam je potreban,ali me isto zacudilo sto je quaresma pozvan,dali je moguce da je pokazao nesto na treningu ili Huh?
pitat cemo kolegu zoku on ima uvid u treninge intera i quaresme  Grin
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #32 na: Studeni 23, 2009, 00:08:21 »

Q ce biti samo njemi posmatrac kako njegov bivsi klub tone ... Grin Grin Grin
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #33 na: Studeni 23, 2009, 00:14:41 »

Q ce biti samo njemi posmatrac kako njegov bivsi klub tone ... Grin Grin Grin
ma on je protjeran od tamo nakon samo jedne sezone...odigrao je 26 utakmica u dresu barcelone tako da ono...
ali neko vrijeme nije niti bio medu pozvanima,zato me zanima kako to da je sad pozvan
Evidentirano

Krovopokrivac_SB
Super clan

« Odgovor #34 na: Studeni 23, 2009, 03:46:45 »

...eventualnim neigranjem Messia  otvara nam se velika sansa za pozitivan rezultat..svi znamo koliko je Argentinac neugodan ,a uostalom pokazao je to i u prvoj tekmi na Meazzi...njegov izostanak bitno olaksava posao u defenzivnom dijelu...  ne znam koliko je informacija o njegovoj ozljedi vjerodostojna,vidjeti cemo u utorak...barca u utorak:

-------------------Valdes------------------
Alves------Pique-------Cigrinski---Puyol
------------------Busquets---------------
----------Xavi--------------Keita--------
Iniesta--Ibra(Bojan/Pedro)--Henry

?igrinski nema pravo nastupa u LP, vjerujem da ?e Maxwell na lijevi bok.
Evidentirano
interista7
Super clan

« Odgovor #35 na: Studeni 23, 2009, 11:54:18 »

kazu danas da ce i messi vrlo vjerojatno igrati
Evidentirano
kdinter
Stalni clan

« Odgovor #36 na: Studeni 23, 2009, 13:24:29 »

Kvota na Barcelonu u kladionici je 1.55... SRAMOTNO,kao da igraju sa nekim ligasem,i to iz donjeg dela tabele... Ali zato je X2 na nas 2.17.... Ala ce da se lepi singl..
Evidentirano
il Principe
Super clan

« Odgovor #37 na: Studeni 23, 2009, 14:14:12 »

Kvota na Barcelonu u kladionici je 1.55... SRAMOTNO,kao da igraju sa nekim ligasem,i to iz donjeg dela tabele... Ali zato je X2 na nas 2.17.... Ala ce da se lepi singl..

u PSK-a je kvota na barcu 1.80
Evidentirano
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #38 na: Studeni 23, 2009, 14:31:09 »

evo kvote iz supersporta...malo i je glupo sto su na inter dali 4.60
Evidentirano

Krovopokrivac_SB
Super clan

« Odgovor #39 na: Studeni 23, 2009, 14:49:59 »

Ne gubi Inter sigurno, prili?no sam uvjeren da ?e biti nerješeno i da ?e oba kluba u zadnjem kolu riješiti pitanje prolaska dalje.

Bilo bi super i da Rubin i Kijev odigraju nerješeno, bod bi onda Intera vodio dalje u zadnjem kolu iako i tu utakmicu treba pobijediti. Vidjeli smo protiv Dynama da se može kad je motiviranost na razini.
Evidentirano
il Principe
Super clan

« Odgovor #40 na: Studeni 23, 2009, 15:10:57 »

barca sutra može i ispast ako inter pobjedi, a rubin dobije ku?i dinama
Evidentirano
nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #41 na: Studeni 23, 2009, 15:48:17 »

barca sutra može i ispast ako inter pobjedi, a rubin dobije ku?i dinama
tako ?e i bit Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano
kdinter
Stalni clan

« Odgovor #42 na: Studeni 23, 2009, 15:54:45 »

u PSK-a je kvota na barcu 1.80
Jebi ga,ovde kod mene je 1.55,ismejao sam se dobro kad sam video.
Evidentirano
interista herceg
Super clan

« Odgovor #43 na: Studeni 23, 2009, 17:26:56 »

Ovo neigranje messia moramo jednostavno moramo iskoristit bez njega barca je 50% slabija a naÅ¡a obrana 80% rastere?enija i pobjedit barcu na nou campu jer vrijeme je da pokažemo da smo veliki klub i da možemo svakog pobijedit..pa znate Å¡ta pobijeda donosi mourinho donosi mu alibi za ?itavu sezone kad ga novinari upitaju "pa kako ste danas ovako loÅ¡e igrali" a on ?e njima "pa mi smo izbacili barcelonu osvaja?a LP iz najelitnijeg natjecanja Å¡a želite viÅ¡e od nas da i real izbacimo"  Grin
kvota 1.55 je donekle realna ako igra ovaj trojac- --- stankovi?---
                                                      ---------eto--------milito------ ali ako igra sneijder iza dva vrhunska napada?a  kvota ska?e na 2.20.... ma  ima da za?epimo ibri balava usta i izbacimo osvaja?e LP
ova se prilika nesmije propustit a vjerujem i da je ne?emo propustit laganini 2-0 za Grande Inter
Ragazzi ci rendono orgogliosi  Cool
 Flag Inter Inter Inter Flag

Evidentirano

Jose MOURINHO lalalala lala lalalalala JO-SE mourinho lalalalala lala ....
kdinter
Stalni clan

« Odgovor #44 na: Studeni 23, 2009, 17:40:43 »

Ovo neigranje messia moramo jednostavno moramo iskoristit bez njega barca je 50% slabija a naÅ¡a obrana 80% rastere?enija i pobjedit barcu na nou campu jer vrijeme je da pokažemo da smo veliki klub i da možemo svakog pobijedit..pa znate Å¡ta pobijeda donosi mourinho donosi mu alibi za ?itavu sezone kad ga novinari upitaju "pa kako ste danas ovako loÅ¡e igrali" a on ?e njima "pa mi smo izbacili barcelonu osvaja?a LP iz najelitnijeg natjecanja Å¡a želite viÅ¡e od nas da i real izbacimo"  Grin
kvota 1.55 je donekle realna ako igra ovaj trojac- --- stankovi?---
                                                      ---------eto--------milito------ ali ako igra sneijder iza dva vrhunska napada?a  kvota ska?e na 2.20.... ma  ima da za?epimo ibri balava usta i izbacimo osvaja?e LP
ova se prilika nesmije propustit a vjerujem i da je ne?emo propustit laganini 2-0 za Grande Inter

http://www.blic.rs/sport.php?id=121945

Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #45 na: Studeni 23, 2009, 17:41:27 »

danas u kladuši sretnem nikolu jur?evi?a(mislim da svi znate tko je on) i pitam ga kao ko ?e dobit sutra(jer on i komentira za novu tv tekmu) kaže mi neke parove, ja ugl to i mislio stavit al mi reko barca inter 1, eh tu sam ja reko zajebi i stavio x2
Evidentirano

Krovopokrivac_SB
Super clan

« Odgovor #46 na: Studeni 23, 2009, 17:41:35 »

Ovo neigranje messia moramo jednostavno moramo iskoristit bez njega barca je 50% slabija a naÅ¡a obrana 80% rastere?enija i pobjedit barcu na nou campu jer vrijeme je da pokažemo da smo veliki klub i da možemo svakog pobijedit..pa znate Å¡ta pobijeda donosi mourinho donosi mu alibi za ?itavu sezone kad ga novinari upitaju "pa kako ste danas ovako loÅ¡e igrali" a on ?e njima "pa mi smo izbacili barcelonu osvaja?a LP iz najelitnijeg natjecanja Å¡a želite viÅ¡e od nas da i real izbacimo"  Grinkvota 1.55 je donekle realna ako igra ovaj trojac- --- stankovi?---

Pitam se bi li onda uop?e bilo dobro da se pobjedi. Grin
Evidentirano
il Principe
Super clan

« Odgovor #47 na: Studeni 23, 2009, 18:08:47 »

danas u kladuši sretnem nikolu jur?evi?a(mislim da svi znate tko je on) i pitam ga kao ko ?e dobit sutra(jer on i komentira za novu tv tekmu) kaže mi neke parove, ja ugl to i mislio stavit al mi reko barca inter 1, eh tu sam ja reko zajebi i stavio x2

pa koliki je taj zagreb Grin
ti svaki dan sretneš neku facu Grin
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #48 na: Studeni 23, 2009, 18:34:36 »

živim u maksimiru pa mi nije neki problem naletit na nekog dinamovca ili tako nekog, dosta njih ti živi na bukova?koj jer tamo ima maminjo neke stanove(i sin mu živi tamo) pa to renta ili šta ve? svojim argentincima i njubovima, sretnem acu petrovi?a u zadnje vrijeme kako še?e ?uku , cvitanovi?a....a jur?evi?a znam vidit jer isto tamo negdje živi, a frajer ima i vikendicu na krku blizu mene, kao i žuti. ugl mali je zagreb i mala je hrvatska.
evo meni interesantnije od tog je da vidim nekog frajera(dobro pamtim lica) dok sam išao na inter-l'pool i onda ga vidim na europskom u be?u, pa ga vidim na tv-u dok je bilo europsko pa ga vidim u novinama i još sam ga negdje vidio mislim dok su sad ovo zadnje igrali hajduk-dinamo, ugl lik je ?ini mi se iz splita. eto to je meni fascinantno
Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #49 na: Studeni 23, 2009, 18:50:58 »

..da nije Mate Biljarista?!  Think  visok covjek,mrsav,kostunjav....
Evidentirano

Str: 1 [2] 3 4 ... 15   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!