|
Marko_Sibenik
|
 |
« na: Studeni 21, 2009, 10:41:21 » |
|
..dakle,nakon uspjesno aprostrofiranog ultra neugodnog gostovanja u Ukrajini idemo na megdan aktualnom europskom prvaku Barceloni.... gledajuci rezultate kroz povijest ne mozemo se bas pohvaliti,zadnji put su nas "nakantali" 5:0 na Gamper Trophyu...prije toga , u sezoni 2002/3 (skupina CL),u Milanu je bilo 0:0,da bi nas dobrano naprasili u Spanjolskoj 3:0..samo se nadam da se povijest nece ponoviti.... sve u svemu,prolaz u daljnji krug ovisi iskljucivo o nama,ovo nam je prva mec-lopta,a u slucaju poraza ostaje nam Rubin doma,i pobjedom idemo dalje..u slucaju eventualne pobjede otvara se vise aspekata: 1..osiguran prolaz dalje,i moguce prvi mjesto u skupini
2..Barca bi bila skoro pa eliminirana i ostala bi joj minorne sanse za prolaz dalje
3..poslali bi jasnu poruku Europi da ove godine "idemo do kraja"...
eventualno dobrodosli remi priblizio bi nas prolasku,a Barca bi onda isla na "tekmu istine" u Kiev na megdan goropadnom Dynamu,pa da vidimo kako ce se snaci na hladnoj ukrajinskoj zimi... podsjecam,da Barcu nakon super-vazne tekme sa Interom ceka najveci derbi na svijetu "el classico"...a to svakako ide nama u prilog...opet ,Inter ne bi bio Inter koji sve napravi po principu "zasto bi bilo jednostavno kad moze biti komplicirano"...nadam se da u ovom slucaju nece biti tako... Nama sigurno fali Santon,a nije izgledan ni nastup Snejdeira,a za druge mislim da su svi na "lageru" (jasnije ce biti nakon Bologne)...Barca je puno vise oslabljena ozljedama Ibre,Abidala,Toure-a(svinjska gripa)...
...predvidjam ovaj sastav:
--------------Cesar-----------------
Maicon - Lucio - Samuel - Chivu
Zanetti - Cambiasso - Motta
-------------Stankovic---------------
-----------Eto`o - Milito-----------
...ocekuje nas velika tekma,a sve to upotpunjuje uzivo prijenos na Novoj tv,pa se ne moramo zamarati sa linkovima...Forza Inter
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #1 na: Studeni 21, 2009, 10:43:06 » |
|
..uf,neka moderatori isprave Bracelonu  u nazivu teme... : 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #3 na: Studeni 21, 2009, 14:18:05 » |
|
ovo ce biti izuzetno teska utakmica jer barca si ne smije dozvoliti pogresku jer ako izgube PA PA.... bio bih izuzetno zadovoljan kad bi im uzeli bod i onda ruse sprasili,makar pobijeda nad barcom i njihov odlazak iz LP zlata vrijedi 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #4 na: Studeni 21, 2009, 15:00:21 » |
|
ovo ce biti izuzetno teska utakmica jer barca si ne smije dozvoliti pogresku jer ako izgube PA PA.... bio bih izuzetno zadovoljan kad bi im uzeli bod i onda ruse sprasili,makar pobijeda nad barcom i njihov odlazak iz LP zlata vrijedi  Potpisujem psoebice vjest da Braca gubi ispada iz CL a Ibra razmislja onda sto je ode iz intera  Salu na stranu rasut cemo ih jedno 3 razlike za nas
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #5 na: Studeni 21, 2009, 16:13:33 » |
|
 prijasnji susreti s barcom... ajde da upisemo prvu pobijedu protiv barcelone,ili 3. nerijesenu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #6 na: Studeni 21, 2009, 16:34:02 » |
|
ne znam gdje bih ovo stavio pa ?u stavi ovdje. http://www.goal.com/en/news/553/russia/2009/11/21/1638503/rubin-kazan-0-0-zenit-st-petersburg-rubin-retain-russianrubin novi/stari prvak rusije. totalno razbili zenit iako je završilo 0-0. rezultat iz druge utakmice im je išao na ruku i postali su ponovno prvaci rusije. s druge strane dinamo kijev razbio šahtar 3-0(milevski dva gola) i pobjegao na +10 prvom pratitelju šahtaru nakon samo 14 kola. prakti?ki su ve? prvaci. ovo samo govori u kakvu smo skupinu smrti upali. ja se osobno ne sje?am gore skipine.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Antonio
|
 |
« Odgovor #7 na: Studeni 21, 2009, 17:34:00 » |
|
O tome sam i ja pisao prije nekoliko mjeseci, opaki su ti "rusi" jer jako se puno ulaže u nogomet ( pogledajte na internetu samo stadion Šahtjora ) Pa i CSKA je M. Utd namu?io u CL, ja se ne bi iznenadio da u našoj skupini jedni i pro?u dalje. Imat ?emo gadnu utakmicu u zadnjem kolu CL
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #8 na: Studeni 21, 2009, 18:07:41 » |
|
zna?i mourinho ?uva eto'oa za barcu. zanimljiv bi bio scenarij u kojem pobje?ujemo barcu eto'ovim golom. barca ispada u skupini s istom ekipom s kojom je osvojila prošlogodišnju ligu prvaka. zna?i ista mom?ad osim izmjene ibra/eto'o. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #9 na: Studeni 21, 2009, 19:18:29 » |
|
zna?i mourinho ?uva eto'oa za barcu. zanimljiv bi bio scenarij u kojem pobje?ujemo barcu eto'ovim golom. barca ispada u skupini s istom ekipom s kojom je osvojila prošlogodišnju ligu prvaka. zna?i ista mom?ad osim izmjene ibra/eto'o.  pa da, ibri ***** do grla iako nebi bio prvi kojem se to dogodilo
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #10 na: Studeni 21, 2009, 21:37:57 » |
|
baš me zanima ako barca ispadne njegov komentar
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
giuseppe
|
 |
« Odgovor #11 na: Studeni 21, 2009, 21:51:04 » |
|
prijasnji susreti s barcom... ajde da upisemo prvu pobijedu protiv barcelone,ili 3. nerijesenu
Barem da im gol damo :-)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
bolje biti mlad i bogat nego star i siromasan by robert rock
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #12 na: Studeni 22, 2009, 07:29:56 » |
|
Subota, 21.11.2009. Mourinho: Sa stilom idemo kod BarceloneNogometaši Intera nastavljaju dominazione u Seriji A, gdje marširaju prema petoj uzastopnoj kruni prvaka. U 13. kolu su kao gosti slavili kod Bologne 3-1... Time je Inter došao do 32 boda u sezoni, što u prevedenom smislu zna?i da imaju ?ak osam bodova više od juBea, što zvu?i puno makar juBe svoju utakmicu 13. kola protiv Udinesea igra u nedjelju. - Igrali smo dobro, ostvarili smo dobar rezultat i sve je bilo ?isto. Zadovoljan sam svime vi?enim i sada mogu slobodno re?i da sa stilom ?ekamo i odlazimo prema Barceloni - rekao je trener Intera Jose Mourinho. Tijekom narednog tjedna Intera ?eka gostovanje na Camp Nou u Ligi prvaka. Interu je dovoljan samo još jedan bod iz dvije utakmice ( :  ,i ovi iz N.M.-a idu putem indexa  )... da osigura plasman u osminu finala, dok se Barcelona nalazi u nešto težoj situaciji. - Imamo dobru formu iza sebe i dovoljno samopouzdanja. Osvrnuo se Mourinho i na možebitno neigranje onog kojem ne volimo spominjat ime zbog ozljede, koji je ovog ljeta prešao iz Intera u Kataloniju. - Ma, igrat ?e on. Nije sto posto, ali je 99.99.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Studeni 22, 2009, 07:42:21 od EL CUCHU 19 »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #13 na: Studeni 22, 2009, 12:00:30 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #14 na: Studeni 22, 2009, 12:12:12 » |
|
To je znak da ih nasi raznesu imaju prilikU da ih osramotimo nadam se prestavi savrsenoj s interove strane sretno momci .....FORZA INTER
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ToniV.G
|
 |
« Odgovor #15 na: Studeni 22, 2009, 12:19:18 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #16 na: Studeni 22, 2009, 12:39:18 » |
|
ovo predobro zvu?i samo sumnjam ja da ?e pep to riskirat
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #17 na: Studeni 22, 2009, 12:58:03 » |
|
...eventualnim neigranjem Messia otvara nam se velika sansa za pozitivan rezultat..svi znamo koliko je Argentinac neugodan ,a uostalom pokazao je to i u prvoj tekmi na Meazzi...njegov izostanak bitno olaksava posao u defenzivnom dijelu... ne znam koliko je informacija o njegovoj ozljedi vjerodostojna,vidjeti cemo u utorak...barca u utorak:
-------------------Valdes------------------ Alves------Pique-------Cigrinski---Puyol ------------------Busquets--------------- ----------Xavi--------------Keita-------- Iniesta--Ibra(Bojan/Pedro)--Henry
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
petar8
|
 |
« Odgovor #18 na: Studeni 22, 2009, 13:02:33 » |
|
moramo ovo iskoristiti i izbacit ih iz europe.to bi bilo za naš nešto predivno,da napokon pobjedimo neku važnu ekmu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #19 na: Studeni 22, 2009, 13:04:08 » |
|
ne znam nisam dugo gledao barcu ali šta im puyol igra lijevog beka? mene ina?e dosta brine taj pedro mogao bi on bit neugodan skroz
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Interf@n
|
 |
« Odgovor #20 na: Studeni 22, 2009, 13:53:15 » |
|
Guardiola je izjavio da sigurno ne?e riskirati Messija nego ?e ga sa?uvati za nedjeljnji derbi Barca - Real. Ovo nam je šansa iako Barca iamo još koš i još dobrih igra?a
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #21 na: Studeni 22, 2009, 13:56:54 » |
|
Guardiola je izjavio da sigurno ne?e riskirati Messija nego ?e ga sa?uvati za nedjeljnji derbi Barca - Real. Ovo nam je šansa iako Barca iamo još koš i još dobrih igra?a
ta mi izjava cudna pa vaznija im je LP nego prvenstvo ipak ovdje odlucuju o svoj sudbini u LP a prvenstvo je tek pocelo
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #22 na: Studeni 22, 2009, 14:26:17 » |
|
slažem se sa ibracadabrom, ja mislim da je važnije ne ispast u LP nego dobit real u samom po?etku sezone
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #23 na: Studeni 22, 2009, 15:00:34 » |
|
ma to su sve suplje price, 100% pa oni ako ovu od nas izgube njima je gotovo, samo kolko eura ce izgubiti ako ispadnu...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
marda_pu