|
Adnan
|
 |
« Odgovor #350 na: Listopad 24, 2011, 09:45:32 » |
|
Izjava Zanettija nakon tekme s Chievom osvrnuo se i na tragicnu vozaca Moto GP Marca ..Koji gospodin je ovaj Zanetti ...  Zanetti: Istinska tragedija. Nema drugih riječi kojima se može opisati ono što se dogodilo. Marco je bio velik i to će nastaviti biti tamo gore. Moje misli su sa Marcovom obitelji i svim prijateljima Super Sica. Ujedinjen sam s vašom boli, svim srcem. Što se utakmice tiče morali smo dobiti kako ne bismo izgubili kontrolu nad tablicom. Thiago Motta je bio sjajan. Zasluženo smo dobili iako nas je Chievo napadao i stvarao nam poteškoće. Moramo raditi na solidnosti, moramo naći način da nam drugi ne mogu nauditi. Ova je momčad na visini zadatka i samo moramo misliti utakmicu po utakmicu. Krećemo od dvije uzastopne pobjede. Maicon? S njim se jako dobro razumijem. Danas je puno napadao, pa sam ostajao pokrivati mu leđa, ali nema veze, jer kada je on gore protivniku nije lako. Trebao sam se odmoriti danas? Bolje ne, ja se odmaram igrajući . Ali doći će i to. Bez obzira, na terenu ili na klupi svak daje svoj doprinos. Gasperini? Puno smo s njime razgovarali, ali nismo znali njegove ideje pretočiti u djela i morao je otići. Udinese? Sjajno rade i to je dokaz kako je ovo prvenstvo strašno izjednačeno. Milan danas? Odigrali su sjajno drugo poluvrijeme, jer vratiti se s 0:3 i pobijediti 4:3 može značiti samo to. Situacija Del Piera? Zbog svega što je napravio za Juventus ostaje veliki vođa i igračina. Može li se meni dogoditi isto? Ja s klubom i predsjednikom imam potpuno otvoren, prijateljski iskren odnos i nadam se kako se to meni neće dogoditi.hvala ti kralju sretno da jos koji trofej osvojis... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Augment
|
 |
« Odgovor #351 na: Listopad 24, 2011, 10:50:14 » |
|
nisam upratio dobro.. sta je to bilo sa del pierom? da ne pravi probleme sto ne igra..  pa ja bih ga stavljao svaku utakmicu i njega i totti-ja tako znam da nikad nece uzeti titulu sa njima dvojicom kao glavnim smetalima
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #352 na: Listopad 24, 2011, 10:59:26 » |
|
nisam upratio dobro.. sta je to bilo sa del pierom? da ne pravi probleme sto ne igra..  pa ja bih ga stavljao svaku utakmicu i njega i totti-ja tako znam da nikad nece uzeti titulu sa njima dvojicom kao glavnim smetalima pa vljda juve nece ugovor da sa njmi produzi postoji sansa da ode u Milan ...bar tako se pise kako sam ja skuzio ..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
petar8
|
 |
« Odgovor #353 na: Listopad 24, 2011, 12:14:21 » |
|
neka ga kupe,pa če on i super pippo moći razbaciti sedmica,ili yamba na klupi ili na tribinama
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #354 na: Veljaa 06, 2012, 12:08:18 » |
|
Kolko pratim inter ovi godina prvi puta nakon poraza od Rome se javio nas skromni i veliki kapetan JAVIER ZANETI ...vidi se da mu je tesko jedina istinska legenda kluba gdje svaki navijac intera treba mu ustat kad se ime spomene cojk je sve svoje dao za inter a svi ostali su samo interisti bar njih dosta tipa Cordoba itd .Cordoba je bio kriminalan juce pa on ako voli inter bolje je da okaci kopacke o klin .Nadam se da ce nas Capitano uspijet jos koji trofej podignuti ...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
herrera
|
 |
« Odgovor #355 na: Veljaa 06, 2012, 13:09:26 » |
|
To za trofeje, nadam se da si upravu... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #356 na: Travanj 19, 2012, 07:32:44 » |
|
Članak iz Nogometnog magazina:
Javier Zanetti odao počast Morosiniju
Među tisućama ljudi koji su se u srijedu na bdijenju oprostili od tragično preminulog nogometaša Udinesea na posudbi u Livornu, Piermarija Morosinija, bio je legendarni kapetan milanskog Intera Javier Zanetti...
U crkvicu u Morosinijevom rodnom Bergamu Zanetti je došao u pratnji klupskog suigrača Andree Rannochije.
Među onima koji su došli pozdraviti Morosinija bili su i igrači i predstavnici iz gotovo svih talijanskih prvoligaških i drugoligaških klubova.
Posljednji ispraćaj nesretnog nogometaša koji je kolabirao tijekom subotnjeg dvoboja Serije B između Livorna i Pescare, bit će u četvrtak.
Očekuje se da će više od 20.000 osoba pratiti pogreb na trima velikim video-ekranima postavljenim neposredno kraj groblja.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Travanj 19, 2012, 07:34:27 od EL CUCHU 19 »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
danijel1993
|
 |
« Odgovor #357 na: Travanj 22, 2012, 19:54:21 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
herrera
|
 |
« Odgovor #358 na: Travanj 23, 2012, 11:28:33 » |
|
Citam da se povrijedio, nadam se da nije nista ozbiljno i da ce biti spreman za srijedu protiv udinesea... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Rigzi
|
 |
« Odgovor #359 na: Travanj 23, 2012, 15:00:12 » |
|
Citam da se povrijedio, nadam se da nije nista ozbiljno i da ce biti spreman za srijedu protiv udinesea...  on je neunistiv.............treminator......
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
herrera
|
 |
« Odgovor #360 na: Travanj 24, 2012, 11:38:54 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #361 na: Travanj 28, 2012, 03:39:43 » |
|
Zašto nedostaje sličica iz 1998/99?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
herrera
|
 |
« Odgovor #362 na: Travanj 29, 2012, 22:47:53 » |
|
Nije igro ni protiv Cezene, u cemu je problem ,o kakvoj se povredi radi znal ko???
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Djokavi
|
 |
« Odgovor #363 na: Svibanj 07, 2012, 15:06:16 » |
|
Jučer protiv Milana je opet potvrdio da je najbolji fudbaler svih vremena, čovjek koji se nemože upoređivati sa drugim fudbalerima, jedan i jedinstveni, neponovljiv, Grande Capitano! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #364 na: Svibanj 07, 2012, 17:24:05 » |
|
evo jedan gifić posvećen našem kapetanu... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #365 na: Svibanj 07, 2012, 17:43:45 » |
|
Ovaj covjek ce dobit svoj spoenik u Milanu sigirno od navijaca intera a da se moze opisat njegova odanost i borbenost za crnoplavi dres intera i kao igrac i kao covjek trebali bi napravit dvorac preko cjele cizme za ovog cojka nemam rjeci osim postovanje GRANDE ZANEETI ...  :novija zastava:Ljep klip Bily
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ILfenomeno
|
 |
« Odgovor #366 na: Svibanj 07, 2012, 18:40:50 » |
|
jednog dana bit će i njegov potpis na crno-plavom dresu koji će bit uokviren i obješen na zid. kad tad
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Augment
|
 |
« Odgovor #367 na: Svibanj 07, 2012, 19:22:34 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
herrera
|
 |
« Odgovor #368 na: Svibanj 07, 2012, 19:51:53 » |
|
TERMINATOR u crno plavom dresu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
danijel1993
|
 |
« Odgovor #369 na: Svibanj 07, 2012, 20:00:41 » |
|
Javier Zanetti uskoro će napuniti 39-godina ,dok njegova želja i požrtvovnost i dalje zapanjuju
Javier Zanetti za nekoliko će mjeseci napuniti 39-godina i nesumnjivo je legenda svjetskog nogometa. Profesionalnu karijeru započeo je davne 1991. godine u dresu Talleresa, da bi već sljedeće sezone potpisao za Banfield, za koga je u tri sezone upisao oko 60-tak nastupa. 1995. godine za šest milijuna eura prešao je u milanski Inter.
Od tada je u 17 sezona odigrao 794 utakmice u svim natjecanjima, zabivši i 21 gol. Rekorder je po broju nastupa za Nerazzurre, pretekavši legendarne Bergomija, Mazzolu i Baresija, a četvrti je igrač svih vremena po broju utakmica odigranih u Serie A(569). Ispred njega su samo Dino Zoff(570), Gianluca Pagliuca (592) i Paolo Maldini (647).
Za reprezentaciju Argentine upisao je rekordnih 145 nastupa, što je 15. ostvarenje u povijesti reprezentativnog nogometa. U klupskoj karijeri Zanetti je osvojio pet naslova prvaka Italije, četiri Kupa, četiri Superkupa, Ligu prvaka, Kup Uefa i Svjetsko klupsko prvenstvo.
Zašto sve ovo pišemo? Proteklog vikenda Inter je igrao gradski derbi s Milanom i pobijedio s 4:2, tako izbacivši Rossonere iz utrke za naslov prvaka. Zanetti je ove sezone odigrao 42 utakmice u dresu Intera, a video snimka u prilogu pokazuje zašto se ovog Argentinca slavi kao najboljeg beka u povijesti nogometa.
Zanetti je primio loptu ispred svog kaznenog prostora i u punom sprintu sa gotovo 39 godina na leđima pretrčao 80-tak metara i cijeli niz Milanovih igrača. Takva želja, duh i požrtvovnost rijetko su viđeni u svijetu nogometa i zaslužuju duboki,duboki naklon. Upravo sjajno! Da je više takvih nogometaša i ljudi, svijet bi bio puno bolje mjesto.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
herrera
|
 |
« Odgovor #370 na: Svibanj 08, 2012, 09:25:01 » |
|
Za sledecu sezonu je izgleda ostavio jubilarni 800-ti nastup 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Rigzi
|
 |
« Odgovor #371 na: Svibanj 08, 2012, 11:46:57 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
irasic
|
 |
« Odgovor #372 na: Svibanj 08, 2012, 12:20:35 » |
|
potpisujem... a riječi kojima bih ga opisao, pa... najbolji igrač svih vremena!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ci sono solo due grandi squadre a Milano - L'Inter e Inter Primavera!
|
|
|
|
herrera
|
 |
« Odgovor #373 na: Svibanj 08, 2012, 12:31:16 » |
|
I najkompletniji igrac definitivno, nije samo bio na golu to mu fali jedino 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Rigzi
|
 |
« Odgovor #374 na: Svibanj 08, 2012, 22:07:55 » |
|
potpisujem... a riječi kojima bih ga opisao, pa... najbolji igrač svih vremena!
i to je malo 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|