Svibanj 25, 2012, 15:13:16 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 [2] 3 4 ... 16   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Javier Zanetti  (Posjeta: 11725 puta)
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Ultras
Super clan

« Odgovor #25 na: Rujan 19, 2008, 12:25:27 »

Mi se svake sezone nadamo i uvik smo samopouzdani,ali nekad ne valja biti,ove sezone u LP dok je Manciniu vodio,nismo puno uspijeli,ove sezone se nadamo kao i svake da cemo uspijeti...
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #26 na: Rujan 21, 2008, 17:11:08 »

Velik igrac definitivno spada medju 11 igraca intera svih vremena  NO 1 u Interu......
nadam se da ce na kraju svoje karijere koju ce zavrsit u Interu da dobijekakvu poziciju u klubu ponosni smo svi na tebe sto si dio nase ekipe ,,,,,
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #27 na: Rujan 21, 2008, 17:13:10 »

pozicija ga odavno ?eka ?im završi karijeru, to uop?e nije upitno.
Evidentirano

Ultras
Super clan

« Odgovor #28 na: Rujan 22, 2008, 09:56:18 »

Neznam koliko jos moze igrati jer ima mnogo godina ali igra bolje engo neki sa dvedesetak,svaka cast,mislim d ajos punom snagom moze najmanje 2 godine
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #29 na: Rujan 22, 2008, 13:48:24 »

ima 35 ali se to na terenu joÅ¡ uvijek ne primjeti. Mislim da ?e i sam osjetiti, kao veliki sportaÅ¡ i ?ovjek, kad ?e biti vrijeme za rastanak a ne da se blamira kao ovaj Maldini i ide ruÅ¡iti silom nekakve rekorde. Samo potamnjuje svoju karijeru, jer je veliki onaj tko se i povu?e na vrijeme-dok je veliki. Eto dzadnji primjer:Zidane (samo Å¡to je uprljao na kraju na drugi na?in).
Evidentirano

Davor
Moderator
Stalni clan

Profil WWW
« Odgovor #30 na: Rujan 22, 2008, 21:02:25 »

ma il capitano pripada najboljim igracima svijeta i on je nasa legenda,a to sto ga nitko ne spominje to je njihova sramota!!!zivio kapetane!!! pivo bow down
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #31 na: Rujan 22, 2008, 21:06:12 »

danas bas gledao utakmicu LAZIO-INTER iz 1998 (cup uefa)
kako je tad igrao,tad je bas bio mlad i na vrhuncu karijere...sad je malo stariji ali takoder na dobrom mjestu u karijeri
i drago mi je da ju je nastvio u interu  Inter zastava
Evidentirano

Ultras
Super clan

« Odgovor #32 na: Rujan 22, 2008, 21:08:40 »

Jedan i jedini  il capitano...malo je takvih sta svoju cijelu karijeru dadu za jedan klub
Evidentirano

Davor
Moderator
Stalni clan

Profil WWW
« Odgovor #33 na: Rujan 22, 2008, 21:40:02 »

ma dok moze nek igra za takve kao sto je on uvijek ima mjesta u ekipi.. bow down
Evidentirano

il Principe
Super clan

« Odgovor #34 na: Rujan 22, 2008, 22:03:56 »

ma ja sam uvjeran da zanetti može igrat vrhunski nogomet do 40 godine. ŽIVIO TI MENI KAPETANE Inter zastava
Evidentirano
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #35 na: Rujan 22, 2008, 22:12:06 »

naravno da moze...i hoce  Grin Grin
Evidentirano

Davor
Moderator
Stalni clan

Profil WWW
« Odgovor #36 na: Rujan 23, 2008, 06:22:03 »

i "mora"!!! Grin Grin
Evidentirano

inter1908
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #37 na: Rujan 24, 2008, 09:09:37 »

http://www.sportnet.hr/Vijest.aspx?ID=365647

Svaka mu ?ast,postao je ikona kluba.
Evidentirano

Ultras
Super clan

« Odgovor #38 na: Rujan 24, 2008, 09:22:49 »

Da..to je zaista veliki uspjeh Inter zastava
Evidentirano

hate
Gost

« Odgovor #39 na: Rujan 24, 2008, 09:44:09 »

http://www.sportnet.hr/Vijest.aspx?ID=365647

Svaka mu ?ast,postao je ikona kluba.
svaka cast il capitano ponos naseg kluba
Evidentirano
il Principe
Super clan

« Odgovor #40 na: Rujan 24, 2008, 16:18:10 »

pro?itajte ovaj krasan tekst.Stvarno se isplati......... bow down Inter zastava
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=879679
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #41 na: Rujan 24, 2008, 16:20:13 »

igrat ?e sigurno danas i unaprijed mu ?estitam 600-i nastup. Il GRANDE capitano! bow down
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #42 na: Rujan 24, 2008, 17:02:42 »

fanatico napisao sam novi text opet
dvoumio sam se dal da prevodim ovaj ili jedan drugi, no ovaj mi je nekako dug a pošto imam vremena za komp pol sata izme?u u?enja odabrao sam ovaj kra?i
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #43 na: Rujan 24, 2008, 17:10:21 »

idem pogledati.
Evidentirano

Ultras
Super clan

« Odgovor #44 na: Rujan 25, 2008, 17:49:11 »

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkkkFypVpkZlTtkJav&tmpl=coranto_ita_news
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #45 na: Listopad 09, 2008, 21:33:53 »

Stvarno ti zelimo svi da to postavis nas kapetan kamo srece da je vise igraca poput naseg Zanetija sve naj///
Evidentirano

nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #46 na: Listopad 30, 2008, 19:03:40 »

Najdraži moj igra? nogmeta ikad! Idol!
Evidentirano

Milano siamo noi!
il Principe
Super clan

« Odgovor #47 na: Listopad 31, 2008, 01:45:30 »

Najdraži moj igra? nogmeta ikad! Idol!
POTPISUJEM bow down
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #48 na: Studeni 30, 2008, 21:48:25 »

Javier Zanetti            
Srijeda, 03.09.2008.
Puno ime: Javier Aldemar Zanetti
Datum ro?enja: 10. kolovoz 1973.
Mjesto ro?enja: Buenos Aires, Argentina
Visina: 178 cm
Klub: Inter
Prethodni klubovi: Talleres, Banfield

Javier Adelmar Zanetti je ro?en 10. kolovoza 1973. godine u Buenos Airesu. Kapetan je milanskog Intera ve? devet godina, a njegov ?lan ?ak 14 godina. U najranijim danima je zaradio nadimak „Pupi“, dok je prilikom prelaska u Italiji dobio nadimak Il Trattore (Traktor) zbog njegove snage te mogu?nosti probijanja protivni?kog defanzivnog bloka. Od 1999. godine nosi i nadimak „Il Capitano“ (Kapetan). Tako?er je poznatog zbog svog humanitarnog rada.Tako je od strane FIFA-e imenovan ambasadorom u Argentini.

Zanettijev prvi klub je bio Atletico Talleres, drugoligaški klub sa juga Argentine. Zbog svojih odli?nih igara vrlo brzo je privukao pozornost i Independientea, no tu ponudu je Atletico odbio te ga u ljeto 1993.godine prodao Banfieldu, koji je upravo tada izborio prvu ligu.

Za Banfield je debitirao u listopadu 1993.godine u doma?em derbiju protiv River Platea. Svoj prvi gol za ovaj klub je zabio samo dva tjedna nakon toga u utakmici protiv Newell´s Old Boysa koja je završila rezultatom 1-1. Te sezone Zanetti je bio ponajbolji igra? lige, odli?an u obrani i itekako aktivan u napadu, pa je dobio i poziv za reprezentaciju Argentine. Na kraju sezone su ga htjeli dovesti i River Plate i Boca Juniors, me?utim, on je odlu?io ostati u Banfieldu još jednu sezonu, prije nego li prije?e u Inter 1995. godine. Upravo ova godina ozna?ava po?etak vladavine Massima Morattija na ?elu Intera. Javier Zanetti je prvi igra? kojega je mla?i Moratti doveo u svoj klub.

Njegov debi u dresu Nerazzurra je bio 27. kolovoza 1995. godine u prvenstvu protiv Vicenze. Uvijek je bio me?u najboljim igra?ima, na svakoj utakmici, ve? od svojih samih po?etaka u Interu. Njegova snaga i borbenost, te privrženost svom klubu je rijetka u današnjem nogometu. Zbog toga se Zanetti toliko dugo zadržao u lombardijskoj metropoli, a 1999. godine je dobio najve?u ?ast koju stranac može dobiti u Interu - postao je kapetan. U dosadašnjoj karijeri Zanetti je sa Interom osvojio devet trofeja: Kup UEFA 1998. godine (strijelac u 3-0 pobjedi nad Laziom), talijanski kup 2005. i 2006., Superkup Italije 2005., 2006. i 2008. i tri scudetta (2005./06., 2006./07., 2007./2008.).

Nogometne i ljudske kvalitete Zanettija su dovele do toga da je danas jedan od najomiljenijih igra?a na svijetu, ne samo me?u Interovim navija?ima, nego me?u navija?ima širom svijeta. Uostalom, naslijedio je kapetansku traku od legendarnog Giuseppea Bergomija. U proteklih 14 sezona Zanetti je skupio 560 nastupa za Inter. Ispred njega su još samo Sandro Mazzola (565), Giacinto Facchetti (634) i Giuseppe Bergomi (758). Za fanove Intera, Zanetti spada me?u 10 najboljih igra?a svih vremena.

"Inter means a lot to me," ili na naÅ¡em jeziku "Inter mi puno zna?i" su rije?i kojima Javier opisuje Inter, te dalje nastavlja:  "Inter za mene vrijedi jako puno. To je prva mom?ad u kojoj sam igrao kad samo doÅ¡ao u Europu. Bio sam tada vrlo mlad, i mislim kako nema puno mom?adi koje bi trpjele 20-godiÅ¡njaka koliko je mene trpio Inter. Zbog nekog ?udnog razloga ovdje sam se uvijek osje?ao kao kod ku?e, i zato nikada nisam pomislio na odlazak. Hvala im na svemu."

25.kolovoza 2006.godine u utakmici protiv Bayerna, Zanetti je proslavio svoj 500. nastup u Interovom dresu, a 22.studenog protiv Sportinga odigrao je svoju 100. europsku utakmicu.

Zanetti je poznat kao izuzetno discipliniran kako u privatnome tako i u nogometnom životu, te je pravi uzor za svakog nogometaša posebno kada su kartoni u pitanju. Naime, posljednji crveni karton Zanetti je dobio 17. velja?e 1999. godine u utakmici talijanskog kupa protiv Parme, a koliko ga je zaboljelo to isklju?enje najbolje govore njegove rije?i nakon utakmice: "Nikada se nisam sva?ao sa sucima i razo?aran sam što mi je Bracshi dao crveni karton, jer mislim da ga nisam zaslužio."

Poseban je po tome što je ?ak i u svjetskim razmjerima rekorder po broju trenera koji su ga trenirali u klubu. Promijenilo se njih 14!!!

Zanetti je potpisao novi ugovor sa Interom i ostaje vezan za Inter sve do 2010. godine, kada ga ?eka mjesto u klubu, bilo trenersko ili neko drugo.

Javier Zanetti je za Argentinu odigrao najviše utakmica u povijesti te reprezentacije, ukupno 122, i postigao pet golova. Sudjelovao je na dva svjetska prvenstva 1998. te 2002. godine, a zbog ?udnih razloga nije pozvan i 2006. godine. Tako?er je bio dio mom?adi koja je osvojila srebrenu medalju na Olimpijskim igrama u Atlanti 1996. godine.

Svoj stoti nastup za reprezentaciju ubilježio je na konfederacijskom kupu protiv Mexica u utakmici u kojoj je bio i igra? utakmice.
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #49 na: Prosinac 01, 2008, 19:04:32 »

ja zabrijo adnanov text kad ono.... Grin
Evidentirano

Str: 1 [2] 3 4 ... 16   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!