|
Adnan
|
 |
« Odgovor #225 na: Oujak 31, 2010, 23:32:45 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #226 na: Travanj 23, 2010, 09:58:21 » |
|
U petak je Juve neuspješno pokušao vratiti malo samopoštovanja, ako mu je ve? sve ostalo bitno za ovu sezonu postalo gotovo nedohvatljivo. Protiv Intera s dvostrukim jubilejom – ludi je Mourinho odradjivao svoju stotu, a Javier Zanetti fascinantnu, petstotu utakmicu u istom dresu. Nevjerojatan lik: bez arogancije i ljubavnica, s organiziranim trošenjem vlastite love u dobrotvorne svrhe, uvijek smiren i odmjeren u izjavama, gotovo nikad ozlije?en; a kad oduzme loptu, svi znaju da ?e ista biti iznešena i predana dalje. Sve to zadnjih petnaest godina. Svi imamo selektivno pam?enje, ali izgleda da je moj osobni selektor prili?ni ?udak. Tako pamtim, gotovo doslovno, davni TV prijenos kad je najavljena nova mom?ad Intera, s dva mlada Argentinca, Simoneom i Zanettijem koji bi u idu?im godinama trebali biti okosnica. Simone je ve? trener, Zanetti izgleda kao da ?e sve ovo mo?i još godinama.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #227 na: Travanj 23, 2010, 10:00:08 » |
|
do kad ima ugovor nesto se govorilo da ce se oprostit ali ima vise kondicije od pola igraca u ligi
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #228 na: Travanj 26, 2010, 16:51:02 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #229 na: Travanj 26, 2010, 16:54:30 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Lazicy
|
 |
« Odgovor #230 na: Svibanj 04, 2010, 21:34:43 » |
|
Kapiten, nista vise. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #231 na: Svibanj 06, 2010, 12:28:38 » |
|
za sinocnju tekmu sam jedan 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #232 na: Svibanj 06, 2010, 12:43:21 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #233 na: Svibanj 06, 2010, 14:52:48 » |
|
zaslužio je podi?i sve pehare na svijetu! uvijek sam se pitao pa zar ?e takva legenda oti?i u povijest a da nije podigao pehar lige prvaka? nadam se da ?e ga podi?i, da ?e se ove sezone toliko nadizati trofeja da ?e ga ruke bolit
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #234 na: Svibanj 06, 2010, 19:24:08 » |
|
On je zasluzio puno vise od  ...Njegove zasluge se ne mogu mjeriti !
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Lazicy
|
 |
« Odgovor #235 na: Svibanj 06, 2010, 20:19:53 » |
|
Zeneti je legenda nepobediva. Svaka mu cast, najvise mu se divim, najvise. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #236 na: Svibanj 11, 2010, 14:30:25 » |
|
Zanetti: "Zanima me samo teren"
Uo?i susreta posljednjeg kola Serie A Javier Zanetti pozvao je suigra?e na potpunu koncentraciju kako bi se pripremili za taj dvoboj i uzeli naslov prvaka Italije... Još je jedno kolo ostalo u talijanskom prvenstvu i Inter treba pobjedu kako bi osigurao naslov prvaka Italije. U završnom okršaju gostovat ?e kod Siene dok ?e glavni konkurent Roma gostovati kod Chieva. Sve je naglašeniji rivalitet Intera i Rome, a mirno?u Interovaca remeti i traženje Juventusa da se Interu oduzme naslov prvaka iz 2006. godine. U ovom trenutku igra?i ne žele o tome razmišljati ve? se samo fokusirati na ono na terenu. "Znali smo da ?emo se morati boriti do posljednjeg susreta da bi stigli do naslova prvaka. Razmišljamo samo o tome kako do?i do pobjede kod Siene, uop?e nas ne zanima ono što se doga?a van terena. Inter i Roma su ove sezone razvili dobro rivalstvo i to je dovelo do sjajne borbe do samog kraja", rekao je Argentinac Javier Zanetti. Sve glasnije se spominje i kako bi Jose Mourinho mogao napustiti Milano na kraju sezone, no Zanetti se nada kako ?e ostati. "Mourinho je od dolaska napravio sjajan posao. Nakon kraja sezone ?e sjesti s predsjednikom Morattijem i dogovoriti budu?nost. Sada su nam u prvom planu Siena i Bayern, nakon toga ?emo vidjeti što ?e se dogoditi, ukoliko ostane svi ?emo biti sretni", dodao je. www.nogometni-magazin.com
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista4ever
|
 |
« Odgovor #237 na: Svibanj 11, 2010, 18:28:10 » |
|
Zanetti: "Zanima me samo teren"
Uo?i susreta posljednjeg kola Serie A Javier Zanetti pozvao je suigra?e na potpunu koncentraciju kako bi se pripremili za taj dvoboj i uzeli naslov prvaka Italije... Još je jedno kolo ostalo u talijanskom prvenstvu i Inter treba pobjedu kako bi osigurao naslov prvaka Italije. U završnom okršaju gostovat ?e kod Siene dok ?e glavni konkurent Roma gostovati kod Chieva. Sve je naglašeniji rivalitet Intera i Rome, a mirno?u Interovaca remeti i traženje Juventusa da se Interu oduzme naslov prvaka iz 2006. godine. U ovom trenutku igra?i ne žele o tome razmišljati ve? se samo fokusirati na ono na terenu. "Znali smo da ?emo se morati boriti do posljednjeg susreta da bi stigli do naslova prvaka. Razmišljamo samo o tome kako do?i do pobjede kod Siene, uop?e nas ne zanima ono što se doga?a van terena. Inter i Roma su ove sezone razvili dobro rivalstvo i to je dovelo do sjajne borbe do samog kraja", rekao je Argentinac Javier Zanetti. Sve glasnije se spominje i kako bi Jose Mourinho mogao napustiti Milano na kraju sezone, no Zanetti se nada kako ?e ostati. "Mourinho je od dolaska napravio sjajan posao. Nakon kraja sezone ?e sjesti s predsjednikom Morattijem i dogovoriti budu?nost. Sada su nam u prvom planu Siena i Bayern, nakon toga ?emo vidjeti što ?e se dogoditi, ukoliko ostane svi ?emo biti sretni", dodao je. www.nogometni-magazin.comzasto oduzimanje naslova.zbog ?ega??
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #238 na: Svibanj 11, 2010, 19:36:00 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista4ever
|
 |
« Odgovor #239 na: Svibanj 11, 2010, 20:14:24 » |
|
fala,majstore.ma oduzet ?e ku...!!u to ja ne vjerujem...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #240 na: Svibanj 11, 2010, 20:25:13 » |
|
fala,majstore.ma oduzet ?e ku...!!u to ja ne vjerujem...
ni ja. Mogu samo  dobit 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #241 na: Svibanj 12, 2010, 10:05:19 » |
|
http://www.goal.com/en/news/1863/world-cup-2010/2010/05/11/1920152/world-cup-2010-argentina-squad-inter-duo-zanetti-andEvo popisa igra?a koje Maradona vodi na svjetsko prvenstvo u Južnu Afriku. Na popisu NEMA Zanettia, Cambiassa i Milita. Mislim da je ovime Mali Zeleni sve rekao o svojoj trenerskoj stru?nosti. Još kad se zna da, otkad je izbornik, nikad pod nacionalni stijeg nije pozvao Estebana Cambiassa, koji je po mnogima najbolji zadnji vezni na svijetu dobija se sasvim jasna slika ruke Božje koja je "Ruku Božju" kroz kvalifikacije progurala prema rtu Dobre nade.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
domagoj
|
 |
« Odgovor #242 na: Svibanj 12, 2010, 13:13:42 » |
|
ovo kad san vidija bilo me je sram...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #243 na: Svibanj 12, 2010, 13:43:49 » |
|
bitno da je on zvao verona
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
juric91
|
 |
« Odgovor #244 na: Svibanj 12, 2010, 13:52:46 » |
|
ovo za cambiassa, zanettia i milita je sramota stvarno, igrace koji ce podignut pehar lige prvaka ne gledat na SP , stvarno nema smisla 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #245 na: Svibanj 12, 2010, 14:12:52 » |
|
ovo za cambiassa, zanettia i milita je sramota stvarno, igrace koji ce podignut pehar lige prvaka ne gledat na SP , stvarno nema smisla  milito je medu pozvanima, ali nezna se da li ce se moci izboriti za mjesto pored martina palerma  nemos vjerovati kakve on igrace poziva
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #246 na: Svibanj 12, 2010, 14:54:24 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #247 na: Svibanj 12, 2010, 15:34:47 » |
|
Kad je Peckerman u Njema?ku umjesto Zanettia vodio Heinzea, a ovaj mu poslije bio glavna rupa u obrani, Zanetti je izjavio da ga takva odluka ne ?udi jer zna da Jose (Peckerman) baš i ne voli njegov tip igra?a. Argentina se tad propisno obrukala, a dragi Jose je po povratku bio brzopotezno smijenjen. Nekako imam osje?aj da bi se ista stvar mogla dogoditi u JAR - u. Kroz kvalifikacije su se provukli "k'o Talijani do finala" ne mogavši se nositi s nogometnim "velesilama" poput Bolivije i Perua. Maradona je do sad kao izbornik jedino pokazao da ne zna, a ne zna da ne zna i to je najgore od svega.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Imp
|
 |
« Odgovor #248 na: Svibanj 12, 2010, 15:36:55 » |
|
indijanac,sve mogu razumit,evo sto nema milita mada covik igra fenomenalno ali ipak arg ima igraca na izvoz,pa ni zanettia,ali cambiassa,pa koju bi samo kombinacija bila cmabiasso-mascherano,nijedan vezni se nabi naigra pored njih 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
C'è solo l'Inter, per me, solo l'Inter
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #249 na: Svibanj 12, 2010, 16:30:11 » |
|
Evo malo surfam po portalima s nogometnom tematikom i na gotovo svima upravo zbog nepozivanja Zanettia i Cambiassa Maradonu sprdaju do besvijesti, tim više što struka smatra da kad "Ruka Božja" napravi kona?an odabir (sad se spominje predodabranih 30 imena, a i?i ?e samo 23) me?u 23 imena ne?e bit ni ono Diega Milita.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Svibanj 12, 2010, 17:19:01 od Dexter »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|