|
DRAKULA
|
 |
« na: Travanj 26, 2008, 09:04:11 » |
|
OTVARAMO NOVU TEMU, KRITERIJ JE IZUZIMANJE DVOJICE NEJBOLJIH :H.HERRERA I V.ZENGA!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
DRAKULA
|
 |
« Odgovor #1 na: Travanj 26, 2008, 09:05:49 » |
|
fanatico Super clan
Odg: Najboljih jedanaest u povijesti Intera « Odgovor #21 : Travanj 22, 2008, 20:20:17 » Citat:
-------------------------------------------------------------------------------- šteta da ne možemo otvoriti temu o najboljem golmanu i treneru jer se tu nema što diskutirati. Prijaviti moderatoru Evidentirano
-------------------------------------------------------------------------------- DRAKULA Mladi clan
Odg: Najboljih jedanaest u povijesti Intera « Odgovor #22 : Danas u 10:00:40 » Citat: Uredi
-------------------------------------------------------------------------------- pa ajmo izuzeti HERRERU I ZENGU pa glasajmo!!!!
1. vratar: GIANLUCA PAGLIUCA , ALE OO OO!
2. trener: tu je malo teze imamo tri pobjednika: bersellini, trappatoni, mancini! prvi je vodi generaciju spilla i bec-a, drugog svi dobro znamo i nesumnjivo je jedan od najboljih trenera uopce, svih vremena, ali je simbol juventusa, radi toga po meni otpada! nesretni mancio je najtrofejniji interov trener iako u posebnim okolnostima oslabljene serie A nakon calciopoli-a. ako osvoji ove godine double mislim da mu titula pripada. dakle MANCIO!!! meni je ostao nekako najdrazi , iako u interu nije imao srece (zbog kulminacije moggi-eve moci i lose procjene moratti-a) HECTOR CUPER!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #2 na: Travanj 26, 2008, 09:35:04 » |
|
dobro si ovo smislio o izuze?u, tako da možemo raspravljati. Meni je Cuper isto drag ali ipak nije taj kalibar i što je bitno: digao nas je ve? prve sezone u vrh (a tavorili smo oko cupa uefa) i nesretno izgubio prvenstvo. Da je to uzeo otišao bi u legendu, u prvoj sezoni iz pepela na titulu.Šteta. Za Pagliucu se slažem a trener...možda Luigi Simoni. Trebalo je malo biti strpljiv i onda iza njega totalni promašaj sa Lippijem.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
puledro_pazzo
|
 |
« Odgovor #3 na: Travanj 26, 2008, 09:43:32 » |
|
cuper i julio cesar
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #4 na: Travanj 26, 2008, 12:54:49 » |
|
vjerojatno cuper, a najbolji golman...pa pagliuca, a cesar je meni isto super
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
DRAKULA
|
 |
« Odgovor #5 na: Travanj 26, 2008, 18:29:53 » |
|
CUPER mi je dan danas rak rana! strasno mi je zao sto ga je moratti onako najurio, na samom pocetku sezone kad je borba za serie A bila otvorena i plasman u C.L. defakto osiguran, katastrofa! a nakon toga bal vampira.... izgubio je titulu stvarno nesretno a i moggi je odigrao svoje.... zasmetao mu je, u finalu sezone, na silu od moratti-a vraceni ronaldo koji je bio potpuno van forme! mislim da je ipak jaci od simoni-a, kojeg isto cijenim, jer je objektivno imao slabiju momcad od njega!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #6 na: Svibanj 08, 2008, 15:44:12 » |
|
Trener: Helenio Herrera
Vratar: e to je ve? malo teže pitanje. Za Sartija starije generacije uvijek govore da su mu intervencije izgledale kao padovi klauna u cirkusu, ali da je svejedno jako rijetko primao pogotke. Pagliuca je vrhunski golman koji je poput Tolda, Dide, našega Ladi?a i još nekih spada u kategoriju golmana kiksaroša koji su u datom trenutku mogli obraniti sve, ali kad im nije bio dan izme?u vratnica bi izgledali u najmanju ruku jadno. U stvari ne znam koga bih izabrao. Evo, recimo da bi moj prvi izbor, ?isto da zadovoljim formu, bio Valter Zenga.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #7 na: Rujan 25, 2008, 20:48:54 » |
|
sad sam nešto sre?ivao na naslovnici u SVI TRENERI i onda se podsjetim na našeg trenerskog vratislava greška- Marca Tardellija. Mislim da je on u trenerima bez konkurencije i sad pred ovaj derbi pe?e ona šestica koju je on "popio".
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #8 na: Rujan 25, 2008, 22:56:14 » |
|
Znate li da je Tardelli jednom prilikom odveo cijelu ekipu na ve?eru u neki restoran u kojem se usred ve?ere odjednom pojavilo i s igra?ima pomiješalo brdo prostitutki. Dogodio se medijski rock' n roll i trebalo je dugo vremena da se stvari pometu pod tepih i kompletna situacija u javnosti izgladi. O njegovoj trenerskoj ekspertizi dovoljno je re?i to da smo masu utakmica izgubili nakon što bi protivni?ki trener samo promijenio par igra?a, a naši se nakon takvih jednostavnih protivnikovih rošada nisu više snalazili na terenu. Ne?u ni spominjati kakva su se sranja doga?ala od 75. do 90. minute, jer igra?i jednostavno nisu mogli istr?ati cijeli susret.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Davor
|
 |
« Odgovor #9 na: Rujan 27, 2008, 11:28:21 » |
|
najbolji trener herrera i vratar zenga!!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras