|
Puppi
|
 |
« Odgovor #75 na: Studeni 08, 2009, 23:27:40 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #76 na: Studeni 08, 2009, 23:31:56 » |
|
Ma nikakav problem... ne možeš stalno pobje?ivati. Imamo još uvjek velikih +5 i nakon pauze nastaviti dalje.
Potpisujem nsimo bili u elementu vide se posljedice umora na igracima dobro je Slazem se sa fanaticom u potpunosti idemo oderati Bolognu iduce kolo ....FORZA INTER Zaneti odigrao opet kapitenski svaka cast treba Samuela odmoriti i Lucia sacuvati za Barcelonu vidi se umor posebice Lucio al ajde neka to Mou sreduje ... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #77 na: Studeni 08, 2009, 23:33:41 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #78 na: Studeni 08, 2009, 23:34:32 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
matrixpg
|
 |
« Odgovor #79 na: Studeni 08, 2009, 23:37:22 » |
|
ocekivao sam ovakav ishod meca ......
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco lui diceva che la serie A e nel nostro dna io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato!
|
|
|
|
giuseppe
|
 |
« Odgovor #80 na: Studeni 09, 2009, 00:44:47 » |
|
Bilo je ocito da su ispraznjeni od kijeva (bio sam i ja i nisam sa tolikim zarom gledao utakmicu kao inace, valjda smo se svi iscrpili nakon one famozne srijede) i u takvom stanju je bilo tesko nesto bolje ocekivati. Mislio sam prije utakmice da ce Mou mozda ubaciti 2,3 nova igraca (ubacio je Vieru, a bolje da nije) da malo osvjezi ekipu, ali nista od toga. Dobro je, idemo naprijed, ne bojim se ni Fiorentine ni juventusa kad smo kompletni i odmorni. P.S. Zena me skoro ubila, mali mi u narucju povraca, a ja skacem na eto'ov gol. Dobro je ziv sam, a i mali isto.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
bolje biti mlad i bogat nego star i siromasan by robert rock
|
|
|
|
Nerazzurro
|
 |
« Odgovor #81 na: Studeni 09, 2009, 09:16:46 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
majstormk
|
 |
« Odgovor #82 na: Studeni 09, 2009, 09:46:35 » |
|
malo mi je julio cesar dekoncentriran na momente ove sezone... prvo onakav gol protiv kijeva sad ovo...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #83 na: Studeni 09, 2009, 09:46:59 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #84 na: Studeni 09, 2009, 10:12:23 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Antonio
|
 |
« Odgovor #85 na: Studeni 09, 2009, 10:33:27 » |
|
Ja moram priznati da nikada do sada nisam vidio ovakav mikrofon, ali svi koji su bili u busu bili su oduševljeni kako se ?uje kada pjevaš u njega, ?udno je jedino što nakon 2-3 pjesme budeš tako iscrpljen da odmah zaspiš, a ?ak i ?ovjek koji sjedi pored tebe kada pjevaš zaspi od iscrpljenja.
?udo od mikrofona !!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #86 na: Studeni 09, 2009, 11:32:50 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
levis
|
 |
« Odgovor #87 na: Studeni 09, 2009, 13:44:46 » |
|
Pozdrav svima. Ja moram prvo pohvaliti sve koji su organizirali putovanje, stvarno je bilo odli?no odra?eno. Šteta samo što nismo pobijedili. Bio bi to šlag na kraju. Malo mi je to u po?etku sve izgledalo ?udno, taktika i prvih 11 ali kad ga je eto'o zavukao po?etkom drugog milsio sam da ?emo ih natrpat. Ali šta je tu je. I po meni stvarno nesportsko ponašanje rominih igra?a, jer onoliko izležavanja na utakmici ne pamtim podugo. Leže po terenu par minuta i onda kad iza?u van terena fizioterapeut im da pusicu i utr?e za sekundu nazad. Mora da je travnjak bio ekstra mekan i podoban. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Pazza-Inter
|
 |
« Odgovor #88 na: Studeni 09, 2009, 14:23:14 » |
|
billyRI !!! pod kojim si imenom na fb
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #89 na: Studeni 09, 2009, 15:33:09 » |
|
placati ogroman porez drzavi je kriminal...i prisluskivanje je uredu ako se uzme u obzir kolike place imaju ti igraci i kolika su investicija
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #90 na: Studeni 09, 2009, 15:46:16 » |
|
evo ih opet cim pobjede jednu utakmicu odmah se javljaju majmune idi nalozi vatru jos je zima -5 brrr
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
matrixpg
|
 |
« Odgovor #91 na: Studeni 09, 2009, 15:53:07 » |
|
xaxaxaax a vidji ove lopove dosli da pricaju o namjestanju a oni znaju ko nikad nije bio u nizi rang xaxaxaxa dok je njih punila MANTOVA mi smo harali u seriji A .TAKO DA LOPOVI POKRITE SE USIMA ZNA SE KO JE NAJACI !!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco lui diceva che la serie A e nel nostro dna io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato!
|
|
|
|
Pazza-Inter
|
 |
« Odgovor #92 na: Studeni 09, 2009, 16:03:28 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
matrixpg
|
 |
« Odgovor #93 na: Studeni 09, 2009, 16:10:52 » |
|
STA TO TI PRICAS ZNA SE KO JE NAJJACI OSTO I BIO CRKNITE COBANI INTERSKIII;;;SOLOO JUVEEEEEEEE
ALO MANTOVA VAS JE BUSILA AJ SAD PRODUVAJTE MOZETE BIT PRVI ALI U SERIU B JER DOK JE INTERA MOZETE SAMO DA NAM LJUBITE GUZU POZADI GOVNARE LOPOVSKE 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
?udoredna velesila
|
 |
« Odgovor #94 na: Studeni 09, 2009, 17:40:06 » |
|
Jao Forze, kako lo?e. A Chucu ga pridržava.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Bolje crna nego crveno-crna(ili još gore bijelo crna).
|
|
|
|
Antonio
|
 |
« Odgovor #95 na: Studeni 09, 2009, 19:46:26 » |
|
Zašto ste izbrisali: Ciao, ja sam Fighters Juve, volim da me guze u pedu i volim crnce, ?esto posje?ujem kolodvore jer je tamo sve jeftino, volim nogomet i sve što vole mladi; bundeve, postere. Za kraj, tužan sam što je došla zima, možda za koji tjedan malo i ugrije !!!!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #96 na: Studeni 09, 2009, 20:02:05 » |
|
evo nove oznake za WC po autostradi Italije...ajme koliko nam je trebalo da shvatimo....10 sekundi...  DOMINACIJA na svim poljima ...FORZA INTER juve juve vaffanculo....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Toni G.
|
 |
« Odgovor #97 na: Studeni 09, 2009, 22:27:47 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"...sara' capitato anche a voi, di avere l'Inter nel cuore, cantando una sola canzone, che fa NERAZZURRI ALE' NERAZZURRI ALE'..."
|
|
|
|
matrixpg
|
 |
« Odgovor #98 na: Studeni 10, 2009, 00:24:46 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #99 na: Studeni 10, 2009, 00:33:12 » |
|
billy pregledo sam slike na fejsu extra su  nadam se da cu i ja uskoro sa vama put milana 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|