Svibanj 25, 2012, 14:59:04 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 ... 10 11 [12]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Dinamo Kiev-Inter  (Posjeta: 5638 puta)
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Interf@n
Super clan

« Odgovor #275 na: Studeni 05, 2009, 08:08:53 »

Nakon prospavane no?i još uvijek ne mogu vjerovati kakav je to preokret bio, samo da sad u preostale dvije utakmice nešto ne useremo!
Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #276 na: Studeni 05, 2009, 09:04:37 »

.. svaka cast momcima za veliki come-back od jucer... kad je Sevcenko zabio za ukrajinsko vodstvo,ukrajinski strateg Gazajev je odmah povukao sve u defenzivu,i super tesko je bilo probiti taj "autobus u sesnestercu"...   kad bi kojim slucajem stogod i proslo,bravoruznim intervencijama,mrezu bi netaknutu ostavio ukrajinski golman..... orjentirajuci se na ubojite kontre i uzdajuci se u super opasnog Milevskog i Sevcenka,sumnjao sam u nasu pobjedu.. svi igraci su odigrali hrabro,srcano,i zasluzili smo ovu pobjedu.. pohvalija bi Snejdeira koji je ponovno pokaza da je svjetska klasa,i igrac prevage... jednostavno Inter bez njega je kao juha bez soli... od njega je sve pocinjalo i zavrsavalo,asist i pobjednicki gol...Isto tako,Special One je pogodio sa izmjenom Samuel-Muntari , jer je potonji zakuhao pobjednicki gol i izazvao erupciju odusevljenja medju srcima interovih tifosa.... ova pobjeda nas stavlja u lagodan polozaj,ali jos nije gotovo... jos treba dobiti Rubin...ali barem malo mira u " Interovoj kuci" nakon jos jednog krucijalnog povratka sa euro-gostovanja.. Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano

Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #277 na: Studeni 05, 2009, 09:14:34 »

Ja sam opet radio popodnevnu smjenu (što je u posljednje vrijeme ?est slu?aj baš kad igra Inter :'() i poslije rješavao neke dogovore oko vjen?anja. Nisam uop?e uspio pri? kompjuteru za vrijeme utakmice. Doduše, imao sam info da gubimo i rekao sebi da je možda i bolje što ne gledam, jer mi je dosta stresova oko curine trudno?e, organizacije vjen?anja, preostalih ispita na faksu i kona?no dovršetka naše budu?e obiteljske ku?e. Iznevirati se još oko ?injenice da nas Rusi, Ukrajinci, Grci i Ciprani koštaju Europe nije mi baš trebalo. Skupilo mi se sve i bit ?e ovo duga zima.
A eto, na kraju vidim da sam propustio najja?u adrenalinsku injekciju u dosadašnjem dijelu sezone. Da sam ono sino? vidio u živo vjerojatno bi još visio s plafona. Voze?i se doma, a znaju?i da gubimo smišljao sam formu nove kolumne radnog naziva: "Operacija Barbarossa" prisje?aju?i se raznih Lokomotiva, Spartaka, Dynama, Shahtara i ostalih ekipa iz maj?ice Rusije (i njenih bivših republika i pokrajina) koji su nas u prošlosti stajali bodova i posljedi?no glave u Ligi Prvaka. Razmišljao sam o prokletsvu, mentalitetu, ruskoj zimi, k vragu, razmišljao sam i o hitlerovim isto?nim armijama (odatle i radni naziv kolumne koju eto, hvala Bogu, ne?u trebat pisat) koje su tamo što po frontovima, što po gulazima ostavile kosti.
I onda sam sino? oko jedanaest kona?no došao doma, sjeo za kompjuter i otvorio Live Score u o?ekivanju poraza... Ostalo je valjda povijest. Inter zastava
Evidentirano

nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #278 na: Studeni 05, 2009, 09:56:21 »

super važna pobjeda koja nas vodi prvom mistu na tablici i pobjeda protiv rubina nas vodi u drugi krug!!!! Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano
Forza
Super clan

« Odgovor #279 na: Studeni 05, 2009, 12:17:47 »

Je ,Å¡to jest,jest,bambusare,ima da popijemo prvo u ?ast svakog koji je danas istr?ao u gripa gradu,pa za zamjene ,pa jedan bambi za q-ua da ga prodamo,il nekom uvaljamo,to doduÅ¡e možemo samo nekom ko ima I.Q.ispod 60 ,Å¡to je prag mentalne retardacije Grin,...onda jedan bambi,da nam se  tyson Rivas viÅ¡e ne vrati,a ni  Grill majstor Nikolica Burdisso,pa da mali Jimenez neÅ¡to napravi,pa da nam Arnautovi? ode,da nam HamÅ¡ik dodje,pa da mali Coutinho po?ne sticat iskustva,pa da nam Pandev dodje ....i tako,....zaklju?ak je da nas puno posla ?eka u nedjelju,...i to bolje odma po?et ujutro u 5.30,jer ne veli se džabe,..."Po jutru se dan poznaje"....doduÅ¡e mali Forza i ja ?emo po?et dan ranije ,poÅ¡to je mladom kolegi 2o godina u subotu 7.11. Clap Clap Clap,....uglavnom Å¡ta re?i osim ,trening,trening i samo trening Pijani

hahahah ova ti je mo?na pravo  ' po jutru se dan poznaje ' ahhahah  idol  Thumb up
Evidentirano
Nerazzurro
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #280 na: Studeni 05, 2009, 13:22:03 »

Analizom rasporeda i tablice sam zaklju?io da jedino pobjedom Dinama u Kazanu ne odlu?ujemo o sebi sami, svaki drugi rezultat tamo nas pobjedom kasnije protiv Kazana vodi dalje. Analiza je ra?ena sa postavkom da izgubimo u Barceloni što je realnost mada njima ne?e biti lako jer ?emo igrati rastere?eno.
Mislim da si malo pogrišija u prora?unu.
Trenuta?no stanje:
1.Inter - 6
2.Rubin - 5
3.Barca - 5
4.Dinamo - 4

Ako Rubin dobije Dinamo ima 8 bodova i mi smo pobjedom protiv njih u zadnjem kolu sigurni.
Ako Dinamo dobije Rubin imat ?e 7 bodova, a Barca pobjedom protiv nas 8, mi ostajemo na 6, Rubin ostaje na 5 prije zadnjeg kola.
Iz toga dolazimo do zaklju?ka da je sve u našim rukana odnosno nogama.
Evidentirano
Pazza-Inter
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #281 na: Studeni 05, 2009, 13:27:51 »

evo gledam danas 100' godisnjica Angelo Morattiju....ljepo i  tuzno je danas u Milanu..
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #282 na: Studeni 05, 2009, 14:39:27 »

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkVZFyFFlARPUFEBoK&tmpl=coranto_cl_news
Liga prvaka: Redsi opet razo?arali, Barca zaustavljena, Inter sretno do pobjede
mamicu onom ko je napiso inter sretno do pobjede kako ih nije stid jesu oni gledali utakmicu trebalo je najmanje biti 4-1 za nas ej gamadi i bezobrazluka debili ne vaspitani nemaju dana skole Sto nisu napisali Barca osramocena s nakim timom nemogu pobjedit jebenog rubina Ibra messi henry xavi iniesta  stidte se i sramite se INTER je zasluzeno pobjedio
« Zadnja izmjena: Studeni 05, 2009, 14:41:49 od Adnan » Evidentirano

interista herceg
Super clan

« Odgovor #283 na: Studeni 05, 2009, 16:08:33 »

Mislim da si malo pogrišija u prora?unu.
Trenuta?no stanje:
1.Inter - 6
2.Rubin - 5
3.Barca - 5
4.Dinamo - 4

Ako Rubin dobije Dinamo ima 8 bodova i mi smo pobjedom protiv njih u zadnjem kolu sigurni.
Ako Dinamo dobije Rubin imat ?e 7 bodova, a Barca pobjedom protiv nas 8, mi ostajemo na 6, Rubin ostaje na 5 prije zadnjeg kola.
Iz toga dolazimo do zaklju?ka da je sve u našim rukana odnosno nogama.
bola mi sad dobijemo barcu i rubin dobije dinamo i mi proÅ¡li  Wink Inter zastava
HO?EMO POBJEDU  Inter
Evidentirano

Jose MOURINHO lalalala lala lalalalala JO-SE mourinho lalalalala lala ....
Forza
Super clan

« Odgovor #284 na: Studeni 05, 2009, 16:16:46 »

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkVZFyFFlARPUFEBoK&tmpl=coranto_cl_news
Liga prvaka: Redsi opet razo?arali, Barca zaustavljena, Inter sretno do pobjede
mamicu onom ko je napiso inter sretno do pobjede kako ih nije stid jesu oni gledali utakmicu trebalo je najmanje biti 4-1 za nas ej gamadi i bezobrazluka debili ne vaspitani nemaju dana skole Sto nisu napisali Barca osramocena s nakim timom nemogu pobjedit jebenog rubina Ibra messi henry xavi iniesta  stidte se i sramite se INTER je zasluzeno pobjedio

takoder, od 50' samo se znalo za Inter na terenu, a od 80' smo igrali sa samo 1 igracem u obrani
Evidentirano
Il Trattore
Super clan

« Odgovor #285 na: Studeni 05, 2009, 17:39:39 »

sinoc nisam imao pristup netu pa da se sad ispucam  Cheesy GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL SNIEDER POBJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEDA to boze  Cheesy duvaj te ga bilanovci i djubrentusovci hahahahahah idemo zgazit i barcu na camp nou i uzet prvo mjesto  Flag Flag Flag Flag Inter Inter Inter
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
?udoredna velesila
Super clan

« Odgovor #286 na: Studeni 05, 2009, 17:44:05 »

Velike ?estitke momcima na veli?anstvenom preokretu. Ne želim sad kvariti slavlje, ali da li je drugi gol bio ofsajd? Meni se ?ini da je...
Evidentirano

Bolje crna nego crveno-crna(ili još gore bijelo crna).
billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #287 na: Studeni 05, 2009, 17:53:42 »

Velike ?estitke momcima na veli?anstvenom preokretu. Ne želim sad kvariti slavlje, ali da li je drugi gol bio ofsajd? Meni se ?ini da je...

je, zale?e je bilo ali KBKK za to, pobjeda je ?ista i nitko se ne buni samo pizduni...

Evidentirano

?udoredna velesila
Super clan

« Odgovor #288 na: Studeni 05, 2009, 17:58:36 »

je, zale?e je bilo ali KBKK za to, pobjeda je ?ista i nitko se ne buni samo pizduni...

KBKK, hahaha. Ma sad ?e Krovopokriva? krenuti pa da ga preduhitrim.
Evidentirano

levis
Super clan

« Odgovor #289 na: Studeni 05, 2009, 18:03:22 »

lopta je  ve? metar od suljine noge tako da bez ?uda od hrt-ovog 3D prikaza nema smisla komentirati ovu situaciju Grin Grin Grin
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #290 na: Studeni 05, 2009, 18:38:06 »

INTER JA?I I OD SVINJSKE GRIPE Inter zastava Inter zastava Grin
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #291 na: Studeni 06, 2009, 00:28:42 »

INTER JA?I I OD SVINJSKE GRIPE Inter zastava Inter zastava Grin

Thumb up Thumb up Thumb up Thumb up Thumb up Thumb up Thumb up Thumb up Thumb up Thumb up Thumb up Thumb up Thumb up Thumb up Thumb up Thumb up Thumb up Thumb up Thumb up Thumb up Thumb up Thumb up
da smo izgubili ili igrom slucaja rei da je bio mogu miislit kakvi bi upisi bili ode a ofsajd ja nikakav ofsajd nisam vidjeo  Grin Grin Grin Grin
ipak mi smo inter onii su dinamo velliki jedu male idemo sad oderat barcelonu
Evidentirano

?udoredna velesila
Super clan

« Odgovor #292 na: Studeni 06, 2009, 15:32:39 »

Thumb up Thumb up Thumb up Thumb up Thumb up Thumb up Thumb up Thumb up Thumb up Thumb up Thumb up Thumb up Thumb up Thumb up Thumb up Thumb up Thumb up Thumb up Thumb up Thumb up Thumb up Thumb up
da smo izgubili ili igrom slucaja rei da je bio mogu miislit kakvi bi upisi bili ode a ofsajd ja nikakav ofsajd nisam vidjeo  Grin Grin Grin Grin
ipak mi smo inter onii su dinamo velliki jedu male idemo sad oderat barcelonu
Ma dugo mi neka pobjeda nije bila draža. Ovi su bili toliko bahati da je to strašno. I onda još povedu i to Ševa ga da, ali grande Inter se nije dao. Bravo momci.
Evidentirano

ToniV.G
Stalni clan

« Odgovor #293 na: Studeni 06, 2009, 19:29:49 »

super važna pobjeda koja nas vodi prvom mistu na tablici i pobjeda protiv rubina nas vodi u drugi krug!!!! Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Ma mjesto u daljnjem takmicenju treba srediti odmah na nou campu,jer ako zelimo biti sampioni moramo pobje?ivati najve?e na njihovom terenu,ali ruku na srce barcelonina igra je sve samo ne ona od prosle godine tako da ocekujem od mourinha da takticki postavi ekipu slicno chelsea prosle godine.A za razliku od barcelone doma imamo rubin koji je jako disciplinirana momcad stilom igre me podsjecaju na grke na euru 2004 a svi znamo kako su se plasirali.      Inter je inter i svaku tekmu trebamo ici na pobjedu jer ukoliko tako nece razmisljat nismo ni zasluzili da nas cijene u europi!    FORZA INTER!!!!
Evidentirano
il Principe
Super clan

« Odgovor #294 na: Studeni 07, 2009, 17:16:09 »

ocjene igra?a do sada u ligi prvaka:

http://img30.imageshack.us/img30/4306/clipboard093.jpg
Evidentirano
getz15
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #295 na: Studeni 07, 2009, 19:32:02 »

nekako mi esteban i mario imaju premale ocjene sa zadnje tekme  Huh? Huh?
Evidentirano

?perche siamo i fratelli del mondo?
 Str: 1 ... 10 11 [12]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!