Svibanj 25, 2012, 14:58:18 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1] 2 3 ... 12   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Dinamo Kiev-Inter  (Posjeta: 5638 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Marko_Sibenik
Super clan

« na: Listopad 31, 2009, 14:24:09 »

... dakle,dolazi nam trenutak istine.... idemo u hladnu Ukrajinu na megdan goropadnom Dinamu,koji nas je dosta izmucio nastupom u Milanu i prakticki zakomplicirao cijelu skupinu Lige prvaka.... onako,na prvi pogled kad su izvuceni parovi CL , smatrao sam (vjerujem i ostali), da cemo relativno lako proci skupinu.. ali,Inter ne bi bio Inter kad bi sve proslo glatko i lako.. sad, nakon 3 kola CL u skupini F nalazimo se na samom zacelju sa 3 boda (tri remija)... u prvoj tekmi izmedju ova dva kluba u Italiji,Dinamo nas je dosta izneredio i dva puta vodio , uz relativno skromnu partiju Mou-ovih jurisnika.. posebno je opasan bio Artem Milevsky koji je dosta problema zadao Luciu i Samuelu,a posebno je opasan kada okomito jurisa na protivnicki gol... ne sumnjam da ce tako biti u Kyevu... uz njega tu je stari lisac Sevcenko koji se odlicno nadopunjuje sa Milevskyim,a svi znamo koliko Inter "lezi" Sevi.. (14 puta nas je "nakanta")... pohvalija bih i njihovu veznu liniju koja je dosta cvrsta i iskusna,i u ukrajinskoj prijestolnici sve nas ceka samo ne lagan zadatak...sta se tice Intera,sigurno je da cemo morati ici na pobjedu,koja nam ostavlja dosta mira pred predstojece tekme.. svaki drugi rezultat stavlja nas u izuzetno neugodan polozaj,gdje ne bi sami o sebi ovisili,a da ne spominjem gostovanje u Barceloni.. Jose Mourinho nema velikih problema sa ozljedama (vjerovatno nece biti Snajdera),i uz pametnu i organiziranu igru,mogli bi doci do zeljenog rezultata.. ne sumnjam da ce ih portugalski nogometni mag dobro pripremiti,jer su "nam " ostali dosta duzni na igre prezentirane u CL.. ocekujem sastav: cesar,maicon,lucio,samuel,chivu,zanetti,motta,viera,stankovic,etto,milito..

.. nism siguran,netko ima zute kartone,mislim chivu ili?
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1 na: Listopad 31, 2009, 14:53:31 »

evo i izjava mourinha sto se tice odgode utakmice zbog svinjske gripe
KIEV AND FEVER - "I do not see how it is possible to postpone the match with Dynamo Kiev, since there are no dates available. Of course you have to decide before Monday, it is possible that one team leaves for Ukraine and then return back without playing. The Ukrainian government and UEFA have to decide soon as possible. For the trip to the response on Monday we will have Sneijder. If it is not available does not seek to recover the last, but maybe it will take because we have a scheduled visit to a hospital: he can go and keep the others focused.
Evidentirano

Krovopokrivac_SB
Super clan

« Odgovor #2 na: Listopad 31, 2009, 14:55:03 »

Igra se utakmica definitivno.
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #3 na: Listopad 31, 2009, 15:42:06 »

Igra se utakmica definitivno.
I ja sam negdje procitao da ce tekma biti odigrana kao i sve CL nema razloga za prekide ...sta reci osim nadam se pobjedi ako ne pobjedimo ne moramo ni ici znaci pobjedit Dinama ili Barcelonu u gostima da bi isli dalje Rubin su vec 3 boda ..
Evidentirano

marda_pu
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #4 na: Studeni 02, 2009, 21:56:50 »

a neznam sta reci za ovaj match...vrlo tesko cemo igrat izostat ce i sneider iako je pozvan a mozda i eto'o....igramo u dalekoj ukrajini iako je i u italiji sad hladno ali nije ko tamo....nadam se da cemo bit na nivou kojem i tribamo bit, ali ako izgubimo sto se mene tice onda bolje da budemo 4 da se posvetimo samo i jedino scudetu...ali necu o tome razmisljat jer inter ovo dobiva milito dva komada utrpava a samuel i lucio ce igrat izvanredno imam dojavu Grin Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano

ZA INTER JA DA BIH SVE NANANANANA
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #5 na: Studeni 02, 2009, 22:00:19 »

a neznam sta reci za ovaj match...vrlo tesko cemo igrat izostat ce i sneider iako je pozvan a mozda i eto'o....igramo u dalekoj ukrajini iako je i u italiji sad hladno ali nije ko tamo....nadam se da cemo bit na nivou kojem i tribamo bit, ali ako izgubimo sto se mene tice onda bolje da budemo 4 da se posvetimo samo i jedino scudetu...ali necu o tome razmisljat jer inter ovo dobiva milito dva komada utrpava a samuel i lucio ce igrat izvanredno imam dojavu Grin Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava

Ma nije Ti u Italiji tak hladno  nono ,osim u jednom lopovskom gradu,trenutno -7
Evidentirano
Pazza-Inter
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #6 na: Studeni 02, 2009, 22:31:57 »

Nezz ja mislim da ce se igrati...a ako zelimo dalje da prodzemo moramo zapeti i raditi kao i sada sto su radili protiv palerma i livorna...i rezultat ce doci...samo ako budemo pasivni boljim se najgoreg...al vjerujem da ce Mou i ekipa to osvariti Inter zastava Inter zastava
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #7 na: Studeni 02, 2009, 22:43:49 »

Ma nemojmo se bojati! Dobijamo! Samo treba imati vjere i dati sve od sebe. Forza ragazzi!  Inter zastava
Evidentirano

nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #8 na: Studeni 02, 2009, 22:46:11 »

svi su pozvani,uvjeren sam u pobjedu!
Forca Inter!!!!!! Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #9 na: Studeni 02, 2009, 23:03:13 »

ja danas stavio na inter, ovo je biti ili ne biti
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #10 na: Studeni 02, 2009, 23:33:46 »

vratio nam se milito,tako da sad duboko vjerujem u pobijedu i to da on zabija gol/ove
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #11 na: Studeni 03, 2009, 00:04:36 »

Bitan nam je samo pobjeda mnogo srece nasim momcima nek se bore casno za plavo crni dres .....FORZA INTER
niijedna zima nemoze pokoriti plavo crne ratnike sa plavim srcem pobjeda je nasa ....
Evidentirano

marda_pu
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #12 na: Studeni 03, 2009, 14:20:36 »

Ma nije Ti u Italiji tak hladno  nono ,osim u jednom lopovskom gradu,trenutno -7

da imas pravo ali, nisi me shvatio mislio sam na to da je u italiji hladno kao nesto i kod nas ali da je gore jako hladno Smiley.....hehe a gledam prognozu za sljedeci vikend kazu da ce se temeratura jos vise snizit od -7 na -10 Grin
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #13 na: Studeni 03, 2009, 14:29:51 »

Novi potresi u Italiji veliki val  je najvise potresao Torino svake sedmice tornada jacaju - 7 je sada Cak su i gradjani toga grada nazvali udar zove se INTERMANIJA Po posljednjim informacjama ocekuju se jos zesci minusi molimo gradjane da napuste to podrucje jer ce svakim danom biti sve veci i veci sta ti je reci bozija sila .... Grin Grin Grin
Evidentirano

Davor
Moderator
Stalni clan

Profil WWW
« Odgovor #14 na: Studeni 03, 2009, 17:02:33 »

Novi potresi u Italiji veliki val  je najvise potresao Torino svake sedmice tornada jacaju - 7 je sada Cak su i gradjani toga grada nazvali udar zove se INTERMANIJA Po posljednjim informacjama ocekuju se jos zesci minusi molimo gradjane da napuste to podrucje jer ce svakim danom biti sve veci i veci sta ti je reci bozija sila .... Grin Grin Grin
Haha ova je dobra fora !!! A sto se tice kieva, neznam bit ce tu problema ipak nam nedostaje puno igraca,ako smo odigrali tako lose kod kuce sta ce bit tek tamo. Ali kako ste i rekli jedino dobro je da se milito vratio i nadam se da ce im on presuditi!!!
Evidentirano

marda_pu
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #15 na: Studeni 03, 2009, 17:37:41 »

Adnane legenda si  Grin Grin Grin Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano

Interf@n
Super clan

« Odgovor #16 na: Studeni 03, 2009, 19:25:46 »

Evo gledam sad trenutno u Kievu je temperatura -2 a u Torinu je naravno -7  Grin
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #17 na: Studeni 03, 2009, 23:51:32 »

prema textu na naslovnici,jos je upitno dali ce igrati muntari,motta i sneijder...
bilo bi jako dobro kad bi barem motta ili sneijder bili na raspolaganju da mogu milita trpat s loptama koje ce on trpati u gol Grin
Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #18 na: Studeni 04, 2009, 10:06:22 »

http://www.24sata.hr/sport/s-maskama-na-stadion-ogi-cijepljen-fanovi-maskirani/143236/

situacija je vise nego alarmantna u Ukrajinskoj prijestolnici....
Evidentirano

Pazza-Inter
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #19 na: Studeni 04, 2009, 13:04:05 »

ja mislim da ce biti teska tekma...narocito sada nakon tih izjava i svega necega....da ce igraci zeliti sto brze da pobjede i da odu xD Inter zastava
Evidentirano

Il Trattore
Super clan

« Odgovor #20 na: Studeni 04, 2009, 14:03:51 »

ja mislim da ce biti teska tekma...narocito sada nakon tih izjava i svega necega....da ce igraci zeliti sto brze da pobjede i da odu xD Inter zastava
bit ce veoma tesko ali jednostavno moramo pobijedit samo da se ne ponovi opet ista situacija kao prije nekoliko godine kad smo s njima igrali u grupi
Pazza-inter ODLICAN SIGNATURE
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #21 na: Studeni 04, 2009, 14:50:08 »

jedino sta me brine je da igracima u glavi ne bude ta prokleta svinjska gripa pa da igra ne bude nikakva...
zanima me dali ce ipak sneijder biti u mogucnosti da igra
Evidentirano

goca_flash
Super clan

« Odgovor #22 na: Studeni 04, 2009, 14:57:38 »

jedino sta me brine je da igracima u glavi ne bude ta prokleta svinjska gripa pa da igra ne bude nikakva...
zanima me dali ce ipak sneijder biti u mogucnosti da igra

bar znamo da nam nece ni jedan igrac na tribine hahhahah
Evidentirano

....potpuno trijezan umirem....
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #23 na: Studeni 04, 2009, 15:05:30 »

jedino ako je quaresma pozvan,onda ce on na tribine prodavat kokice da isplati svoj transfer
Evidentirano

Krovopokrivac_SB
Super clan

« Odgovor #24 na: Studeni 04, 2009, 15:13:39 »

Imam osje?aj da ?e naši iza?i jako nabrijani, ne znam ho?e li to biti dovoljno, ali vjerujem da ih Mourinho sprema da doslovno žva?u travu i igraju krvavih koljena.
Evidentirano
 Str: [1] 2 3 ... 12   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!