|
Krovopokrivac_SB
|
 |
« Odgovor #75 na: Studeni 01, 2009, 16:41:13 » |
|
Rutinski, sve više vjerujem da je Billy bio u pravu kad je prognozirao proslavu naslova ve? oko Boži?a. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista herceg
|
 |
« Odgovor #76 na: Studeni 01, 2009, 16:41:30 » |
|
ajmooooooooooo još jedan
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Jose MOURINHO lalalala lala lalalalala JO-SE mourinho lalalalala lala ....
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #77 na: Studeni 01, 2009, 16:43:55 » |
|
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Studeni 01, 2009, 16:46:43 od Adnan »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Krovopokrivac_SB
|
 |
« Odgovor #78 na: Studeni 01, 2009, 16:50:49 » |
|
Mancini u drugom poluvremenu solidan, ajde hvala Bogu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
kdinter
|
 |
« Odgovor #79 na: Studeni 01, 2009, 16:54:39 » |
|
Rutinski,sa neznalicama.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista herceg
|
 |
« Odgovor #80 na: Studeni 01, 2009, 16:57:07 » |
|
ta ?e komunjare 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Antonio
|
 |
« Odgovor #81 na: Studeni 01, 2009, 16:59:38 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #82 na: Studeni 01, 2009, 17:08:43 » |
|
Šta re? na ovo danas,iz razumljivih razloga ,danas istr?ala postava koja ne?e više nikad istr?at,pa ni na treningu,rutinski odra?eno,malo sam se pobojao ,kad je uveo Samuela ,da nije prerano zatvorio utakmicu,al Moša i drugovi su toliko sterilni ,da bi gol dali možda u prelazu s nedjelje na ponedjeljak,...od naših mali Krhin loš,Mancini odigrao ajd kakvo takvo poluvrijeme,Vieira možda najbolji danas,a tekmu ?emo pamtit i po modnom dodatku Josea,rukavici  ,a beljenje u kameru ve? prelazi u antologiju,...ra?uni za toplinsku energiju u gradu kojem ne volim ni ime spominjat ?e se rapidno pove?ati , jer na po?etku studenog u gradu djubrejuBea je -7 ....mogli bi bacit kladu ,koliko ?e bit do kraja jeseni 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Studeni 01, 2009, 17:09:46 od EL CUCHU 19 »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #83 na: Studeni 01, 2009, 17:31:23 » |
|
Rutinski, sve više vjerujem da je Billy bio u pravu kad je prognozirao proslavu naslova ve? oko Boži?a.  pa da budem precizniji 5.(6) 12. u Torinu jube - INTER e tu ja ve? po?injem slaviti...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Krovopokrivac_SB
|
 |
« Odgovor #84 na: Studeni 01, 2009, 17:47:54 » |
|
Šta re? na ovo danas,iz razumljivih razloga ,danas istr?ala postava koja ne?e više nikad istr?at,pa ni na treningu,rutinski odra?eno,malo sam se pobojao ,kad je uveo Samuela ,da nije prerano zatvorio utakmicu,al Moša i drugovi su toliko sterilni ,da bi gol dali možda u prelazu s nedjelje na ponedjeljak,...od naših mali Krhin loš,Mancini odigrao ajd kakvo takvo poluvrijeme,Vieira možda najbolji danas,a tekmu ?emo pamtit i po modnom dodatku Josea, rukavici  ,a beljenje u kameru ve? prelazi u antologiju,...ra?uni za toplinsku energiju u gradu kojem ne volim ni ime spominjat ?e se rapidno pove?ati , jer na po?etku studenog u gradu djubrejuBea je -7 ....mogli bi bacit kladu ,koliko ?e bit do kraja jeseni  Imao je to i protiv Palerma, mislim da nije rukavica, nego zavoj. Stavljao ruku gdje ne treba. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #85 na: Studeni 01, 2009, 17:54:03 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #86 na: Studeni 01, 2009, 17:55:30 » |
|
aj dobro je ja sam mislio da ?emo malo zapet ovdje i stavio poraz u kladionici al sva sre?a dobili smo
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #87 na: Studeni 01, 2009, 17:59:05 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #88 na: Studeni 01, 2009, 18:11:35 » |
|
Zamolio bih neke pojedince da se makar strpe do završetka utakmice sa kritikama a onda ih ne bi niti davali. Šta ska?ete na svaki potez? Kakvo je to zartvaranje utakmice ako ulazi Samuel a izlazi veznjak? Pa jel vi išta kužite? Ako ne onda sa?ekajte da vidite. Samuel ide na stopera a na svoje mjesto u vezu Zanetti jer je igrao do tada na lijevom beku. Cordoba ide na beka (to je igrao bezbroj puta u karijeri) a Samuel na stopera. I gde je tu zatvaranje i gdje fali onda u srednjem redu? Na po?etku drugog poluvremena vadi veznjaka i uvodi napada?a (Krhin-Eto'o) i ostaje do kraja utakmice sa dvije špice bez obzira na brzo vodstvo.Trebalo je neke igra?e odmoriti pred važnu utakmicu u Kijevu a ovdje i?i na sigurno i ne primiti gol a ako se ukaže prilika napasti i dobiti. Trebalo je odigrati pametno i mudro a ne potrošiti glavne igra?e. Šteta da je i Cuchu morao u?i zbog povrede jer je planiran njegov odmor. Uzeli smo tri boda uz sasvim solidnu igru u drugom dijelu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Krovopokrivac_SB
|
 |
« Odgovor #89 na: Studeni 01, 2009, 18:21:53 » |
|
Mogu konstatirati da Mourinho zaslužuje svaki cent svoje ogromne pla?e.
Inter je impresivan u Italiji, a za LP krivim ponajviše Mancinija i mogu to elaborirati ukoliko je potrebno.
Ako Jose ostane više godina i ako ga Moratti bude spreman financijski pratiti, uvjeren sam da ?e detektirati problem u LP i napraviti Inter konkurentnijim u tom natjecanju.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Studeni 01, 2009, 18:25:38 od Krovopokrivac_SB »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #90 na: Studeni 01, 2009, 18:59:54 » |
|
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Studeni 01, 2009, 19:06:44 od billyRI »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #91 na: Studeni 01, 2009, 19:42:08 » |
|
Evo jedan zanimljiv link: http://www.goal.com/en/scores/result-standings/69/serie-aI što re?i osim: "?ao ?aci, vidimo se dogodine" (jest da je daleko do kraja i da se još svašta može dogoditi, ali mislim da Mourinho ipak nije Mancini). I još samo nešto: Ljudi, jeste li svjesni što smo dobili u liku i djelu Diega Milita? Ma znam da jeste, ali ?ovjek me iz utakmice u utakmicu jednostavno svaki put iznova oduševljava, pa sam (opet) malo pod dojmom.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #92 na: Studeni 01, 2009, 19:43:59 » |
|
Billy-a RI predložit za presidentea udruženja sazhetkarea svijeta,  ...ovaj bonus VRHUNSKI,.... bufon?i? muflon?i? bio u drugom poluvremenu na streljani,"maestralna" obrana djubrejuBea Grosso,Canavar?i?,Chielini,Zdenko Grgi? bila nemo?na ,...pa normalno kad nisu igrali Jonathan MUMIJA Zebina i Sandro Legrotalji?,kak ?eš drugo i pro? ,nego popušit 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Studeni 01, 2009, 19:45:16 od EL CUCHU 19 »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Krovopokrivac_SB
|
 |
« Odgovor #93 na: Studeni 01, 2009, 19:44:26 » |
|
Gol razlika je impresivna.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #94 na: Studeni 01, 2009, 20:18:03 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista herceg
|
 |
« Odgovor #95 na: Studeni 01, 2009, 20:29:41 » |
|
Evo jedan zanimljiv link: http://www.goal.com/en/scores/result-standings/69/serie-aI što re?i osim: "?ao ?aci, vidimo se dogodine" (jest da je daleko do kraja i da se još svašta može dogoditi, ali mislim da Mourinho ipak nije Mancini). I još samo nešto: Ljudi, jeste li svjesni što smo dobili u liku i djelu Diega Milita? Ma znam da jeste, ali ? ovjek me iz utakmice u utakmicu jednostavno svaki put iznova oduševljava, pa sam (opet) malo pod dojmom.i mene tako?er, pa ovaj danas gol je genijalnost ja odavno kompletnijeg igra?a nisam vidio, zvijerka.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Studeni 01, 2009, 20:34:44 od interista herceg »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
matrixpg
|
 |
« Odgovor #96 na: Studeni 01, 2009, 21:26:19 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco lui diceva che la serie A e nel nostro dna io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato!
|
|
|
|
marda_pu
|
 |
« Odgovor #97 na: Studeni 01, 2009, 23:39:18 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
ZA INTER JA DA BIH SVE NANANANANA
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #98 na: Studeni 02, 2009, 01:14:12 » |
|
ahahahhaha billy  to je rec pravi reziser
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #99 na: Studeni 02, 2009, 01:38:57 » |
|
pobjeda je tu i 3 boda su najvaznija!!! vieira najbolji pojedinac, milito kao i obicno ubija, obrana na visini zadatka, cesar bravurozna obrana ostalo bez posla! zanetti opet malo steka na lijevom beku, stvarno mu ne lezi i gotovo!!! krhin jos mora puuuno radit prepao se il sta mu je vec bilo! mancini nazalost los sto je najgore i na pokazuje zelju odnosno on je takav igrac, mekan, steta zao mi radi njega al nije mu ni lako, lik nikako ne igra i sam je izjavio da gubi na eksplozivnosti!!! mislim da bi quaresma ipak trebao vise dobit sanse od njega..... i opet taj eto'o odigrao lose po ko zna koji put..... ako isao u kijev nadam se da ce nas bas on izvuc jer ako tamo padnemo onda eto'o je svoje zavrsio!!! i covjek je vec dobio vise sansi nego mancini i quaresma u dvi godine sto mi je isto malo cudno!!! al jos vjerujem i ja u njega..... al ja vjerujem u sve interove igrace uvijek, optimist!!! prednost se povecava 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
....potpuno trijezan umirem....
|
|
|
|