Svibanj 25, 2012, 14:57:13 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 2 3 [4] 5   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Livorno - Inter  (Posjeta: 2368 puta)
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Krovopokrivac_SB
Super clan

« Odgovor #75 na: Studeni 01, 2009, 16:41:13 »

Rutinski, sve više vjerujem da je Billy bio u pravu kad je prognozirao proslavu naslova ve? oko Boži?a. Grin
Evidentirano
interista herceg
Super clan

« Odgovor #76 na: Studeni 01, 2009, 16:41:30 »

ajmooooooooooo još jedan
Evidentirano

Jose MOURINHO lalalala lala lalalalala JO-SE mourinho lalalalala lala ....
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #77 na: Studeni 01, 2009, 16:43:55 »

bow down bow down bow down cestitke za Maicona dodao bi samo za Mancinia covjek igra vec kolko godina u seriji A a nista nije bolji od Quaresme Maicon mrcina stvarno svaka mu cast nema beka trenutno da daje vise golova od njega Kralju to prenesi i na istok u CL  Cheesy Cheesy PRVACI SMO
« Zadnja izmjena: Studeni 01, 2009, 16:46:43 od Adnan » Evidentirano

Krovopokrivac_SB
Super clan

« Odgovor #78 na: Studeni 01, 2009, 16:50:49 »

Mancini u drugom poluvremenu solidan, ajde hvala Bogu.
Evidentirano
kdinter
Stalni clan

« Odgovor #79 na: Studeni 01, 2009, 16:54:39 »

Rutinski,sa neznalicama.
Evidentirano
interista herceg
Super clan

« Odgovor #80 na: Studeni 01, 2009, 16:57:07 »

ta ?e komunjare  Cheesy
Evidentirano

Antonio
Super clan

« Odgovor #81 na: Studeni 01, 2009, 16:59:38 »

Rutinska pobjeda, bez previše umaranja. Sampdoria doma odigrala 0 i sada smo se stvarno lijepo odljepili. U subotu JuBe zašteka u Bergamu, a mi na Romu sa punim kanisterima.

banana banana banana banana banana banana banana banana banana banana
Evidentirano
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #82 na: Studeni 01, 2009, 17:08:43 »

Å ta re? na ovo danas,iz razumljivih razloga ,danas istr?ala postava koja ne?e viÅ¡e nikad istr?at,pa ni na treningu,rutinski odra?eno,malo sam se pobojao ,kad je uveo Samuela ,da nije prerano zatvorio utakmicu,al MoÅ¡a i drugovi su toliko sterilni ,da bi gol dali možda u prelazu s nedjelje na ponedjeljak,...od naÅ¡ih mali Krhin loÅ¡,Mancini odigrao ajd kakvo takvo poluvrijeme,Vieira možda najbolji danas,a tekmu ?emo pamtit i po modnom dodatku Josea,rukavici   ,a beljenje u kameru ve? prelazi u antologiju,...ra?uni za toplinsku energiju u gradu kojem ne volim ni ime spominjat  ?e se rapidno pove?ati , jer na po?etku studenog u gradu djubrejuBea je -7 ....mogli bi bacit kladu ,koliko ?e bit do kraja jeseni Grin Grin Grin
« Zadnja izmjena: Studeni 01, 2009, 17:09:46 od EL CUCHU 19 » Evidentirano
billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #83 na: Studeni 01, 2009, 17:31:23 »

Rutinski, sve više vjerujem da je Billy bio u pravu kad je prognozirao proslavu naslova ve? oko Boži?a. Grin

pa da budem precizniji 5.(6) 12. u Torinu jube - INTER e tu ja ve? po?injem slaviti...
Evidentirano

Krovopokrivac_SB
Super clan

« Odgovor #84 na: Studeni 01, 2009, 17:47:54 »

Å ta re? na ovo danas,iz razumljivih razloga ,danas istr?ala postava koja ne?e viÅ¡e nikad istr?at,pa ni na treningu,rutinski odra?eno,malo sam se pobojao ,kad je uveo Samuela ,da nije prerano zatvorio utakmicu,al MoÅ¡a i drugovi su toliko sterilni ,da bi gol dali možda u prelazu s nedjelje na ponedjeljak,...od naÅ¡ih mali Krhin loÅ¡,Mancini odigrao ajd kakvo takvo poluvrijeme,Vieira možda najbolji danas,a tekmu ?emo pamtit i po modnom dodatku Josea,rukavici   ,a beljenje u kameru ve? prelazi u antologiju,...ra?uni za toplinsku energiju u gradu kojem ne volim ni ime spominjat  ?e se rapidno pove?ati , jer na po?etku studenog u gradu djubrejuBea je -7 ....mogli bi bacit kladu ,koliko ?e bit do kraja jeseni Grin Grin Grin

Imao je to i protiv Palerma, mislim da nije rukavica, nego zavoj. Stavljao ruku gdje ne treba. Grin
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #85 na: Studeni 01, 2009, 17:54:03 »

Ja sam to znao pre nego sto je sezona pocela nego neki su davali sanse juvetu Dobro sezona je duga ali oni nemaju tim koji se moze nosit s interom 5 godina nisu okusili prvo mjesto u seriji A dakle Dzaba im diego  Grin Grin Grin Grin Grin nisss nije bolji od stankovica  meloo nikad bolji od cambiasa dakle to je to ...FORZA INTER polako ali sigurno idemo ka 5 tituli .....
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #86 na: Studeni 01, 2009, 17:55:30 »

aj dobro je ja sam mislio da ?emo malo zapet ovdje i stavio poraz u kladionici al sva sre?a dobili smo
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #87 na: Studeni 01, 2009, 17:59:05 »

aj dobro je ja sam mislio da ?emo malo zapet ovdje i stavio poraz u kladionici al sva sre?a dobili smo
i najbolji grjese nekada kao sto kazes dobro je da smo dobili  Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #88 na: Studeni 01, 2009, 18:11:35 »

Zamolio bih neke pojedince da se makar strpe do završetka utakmice sa kritikama a onda ih ne bi niti davali. Šta ska?ete na svaki potez? Kakvo je to zartvaranje utakmice ako ulazi Samuel a izlazi veznjak? Pa jel vi išta kužite? Ako ne onda sa?ekajte da vidite. Samuel ide na stopera a na svoje mjesto u vezu Zanetti jer je igrao do tada na lijevom beku. Cordoba ide na beka (to je igrao bezbroj puta u karijeri) a Samuel na stopera. I gde je tu zatvaranje i gdje fali onda u srednjem redu? Na po?etku drugog poluvremena vadi veznjaka i uvodi napada?a (Krhin-Eto'o) i ostaje do kraja utakmice sa dvije špice bez obzira na brzo vodstvo.Trebalo je neke igra?e odmoriti pred važnu utakmicu u Kijevu a ovdje i?i na sigurno i ne primiti gol a ako se ukaže prilika napasti i dobiti. Trebalo je odigrati pametno i mudro a ne potrošiti glavne igra?e. Šteta da je i Cuchu morao u?i zbog povrede jer je planiran njegov odmor. Uzeli smo tri boda uz sasvim solidnu igru u drugom dijelu.
Evidentirano

Krovopokrivac_SB
Super clan

« Odgovor #89 na: Studeni 01, 2009, 18:21:53 »

Mogu konstatirati da Mourinho zaslužuje svaki cent svoje ogromne pla?e.

Inter je impresivan u Italiji, a za LP krivim ponajviše Mancinija i mogu to elaborirati ukoliko je potrebno.

Ako Jose ostane više godina i ako ga Moratti bude spreman financijski pratiti, uvjeren sam da ?e detektirati problem u LP i napraviti Inter konkurentnijim u tom natjecanju.
« Zadnja izmjena: Studeni 01, 2009, 18:25:38 od Krovopokrivac_SB » Evidentirano
billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #90 na: Studeni 01, 2009, 18:59:54 »

STATISTIKA

hehehe ima i bonus...

<a href="http://www.youtube.com/v/cWy2phm76uw&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/cWy2phm76uw&rel=1</a>
« Zadnja izmjena: Studeni 01, 2009, 19:06:44 od billyRI » Evidentirano

Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #91 na: Studeni 01, 2009, 19:42:08 »

Evo jedan zanimljiv link:

http://www.goal.com/en/scores/result-standings/69/serie-a

I što re?i osim: "?ao ?aci, vidimo se dogodine" (jest da je daleko do kraja i da se još svašta može dogoditi, ali mislim da Mourinho ipak nije Mancini).

I još samo nešto: Ljudi, jeste li svjesni što smo dobili u liku i djelu Diega Milita? Ma znam da jeste, ali ?ovjek me iz utakmice u utakmicu jednostavno svaki put iznova oduševljava, pa sam (opet) malo pod dojmom.
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #92 na: Studeni 01, 2009, 19:43:59 »

STATISTIKA

hehehe ima i bonus...

<a href="http://www.youtube.com/v/cWy2phm76uw&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/cWy2phm76uw&rel=1</a>

Billy-a RI predložit  za presidentea udruženja sazhetkarea svijeta, bow down bow down bow down...ovaj bonus VRHUNSKI,....bufon?i? muflon?i? bio u drugom poluvremenu na streljani,"maestralna" obrana djubrejuBea Grosso,Canavar?i?,Chielini,Zdenko Grgi? bila nemo?na ,...pa normalno kad nisu igrali  Jonathan MUMIJA Zebina i Sandro Legrotalji?
,kak ?eš drugo i pro? ,nego popušit Grin Grin Grin
« Zadnja izmjena: Studeni 01, 2009, 19:45:16 od EL CUCHU 19 » Evidentirano
Krovopokrivac_SB
Super clan

« Odgovor #93 na: Studeni 01, 2009, 19:44:26 »

Gol razlika je impresivna.
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #94 na: Studeni 01, 2009, 20:18:03 »

Billy-a RI predložit  za presidentea udruženja sazhetkarea svijeta, bow down bow down bow down...ovaj bonus VRHUNSKI,....bufon?i? muflon?i? bio u drugom poluvremenu na streljani,"maestralna" obrana djubrejuBea Grosso,Canavar?i?,Chielini,Zdenko Grgi? bila nemo?na ,...pa normalno kad nisu igrali  Jonathan MUMIJA Zebina i Sandro Legrotalji?
,kak ?eš drugo i pro? ,nego popušit Grin Grin Grin
Thumb up Thumb up Thumb up Thumb up Thumb up
a ovi nickovi za igrace prolio sam pivu po tastauri  Cheesy Cheesy Cheesy
Evidentirano

interista herceg
Super clan

« Odgovor #95 na: Studeni 01, 2009, 20:29:41 »

Evo jedan zanimljiv link:

http://www.goal.com/en/scores/result-standings/69/serie-a

I što re?i osim: "?ao ?aci, vidimo se dogodine" (jest da je daleko do kraja i da se još svašta može dogoditi, ali mislim da Mourinho ipak nije Mancini).

I još samo nešto: Ljudi, jeste li svjesni što smo dobili u liku i djelu Diega Milita? Ma znam da jeste, ali ?ovjek me iz utakmice u utakmicu jednostavno svaki put iznova oduševljava, pa sam (opet) malo pod dojmom.
i mene tako?er, pa ovaj danas gol je genijalnost  ja odavno kompletnijeg igra?a nisam vidio, zvijerka.
« Zadnja izmjena: Studeni 01, 2009, 20:34:44 od interista herceg » Evidentirano

matrixpg
Super clan

« Odgovor #96 na: Studeni 01, 2009, 21:26:19 »

sto me danas odusevilo na ovoj utakmici sa izmijenjenim sastavom je ono kad smo postigli gol pa ona rutina da ja uopste nisam strahovao da cemo ga primiti ono drzanje lopte u svom posjedu naravno i da ne zaboravim naseg princa kakav igrac ,e moram da pohvalim i vieru bio je odlican  ma svi su bili ok cak i mladi rene  Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava   idemo u kijev po tri boda forzza inter Flag Flag
Evidentirano

E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco
lui diceva che la serie A e nel nostro dna
io non rubo il campionato
ed in serie B non son mai stato!
marda_pu
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #97 na: Studeni 01, 2009, 23:39:18 »

tek sam sad doso ovdje i prvo sto sam pogledao je sazetke i BONUS Smiley ajde pobjeda sa skrpanom momcadi mou legenda....a nisam ja znao da je juBe vodio dva nula hahahahah koji luzeri hahahah ja mislio da samo bbilan to moze hahaha Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano

ZA INTER JA DA BIH SVE NANANANANA
Forza
Super clan

« Odgovor #98 na: Studeni 02, 2009, 01:14:12 »

STATISTIKA

hehehe ima i bonus...

ahahahhaha billy  Heart   to je rec pravi reziser
Evidentirano
goca_flash
Super clan

« Odgovor #99 na: Studeni 02, 2009, 01:38:57 »

pobjeda je tu i 3 boda su najvaznija!!!
vieira najbolji pojedinac, milito kao i obicno ubija, obrana na visini zadatka, cesar bravurozna obrana ostalo bez posla! zanetti opet malo steka na lijevom beku, stvarno mu ne lezi i gotovo!!! krhin jos mora puuuno radit prepao se il sta mu je vec bilo! mancini nazalost los sto je najgore i na pokazuje zelju odnosno on je takav igrac, mekan, steta zao mi radi njega al nije mu ni lako, lik nikako ne igra i sam je izjavio da gubi na eksplozivnosti!!! mislim da bi quaresma ipak trebao vise dobit sanse od njega.....
i opet taj eto'o odigrao lose po ko zna koji put..... ako isao u kijev nadam se da ce nas bas on izvuc jer ako tamo padnemo onda eto'o je svoje zavrsio!!! i covjek je vec dobio vise sansi nego mancini i quaresma u dvi godine sto mi je isto malo cudno!!! al jos vjerujem i ja u njega..... al ja vjerujem u sve interove igrace uvijek, optimist!!!
prednost se povecava  Cool Cool Cool
Evidentirano

....potpuno trijezan umirem....
 Str: 1 2 3 [4] 5   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!