|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #975 na: Oujak 21, 2010, 23:53:43 » |
|
Ado ,jel'to neka s Tvog l agera,  da nam pošalješ neku u Rijeku na feštu u subotu?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #976 na: Oujak 22, 2010, 18:51:36 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #977 na: Oujak 24, 2010, 00:22:22 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #979 na: Oujak 26, 2010, 23:18:12 » |
|
Top godišnje zarade najpla?enijih igra?a i trenera sadašnjice, po France Football (tu su obuhva?eni prihodi i od samih ugovora ,bonusa,i reklama)....imamo 10-og najpla?enijeg igra?a svijeta i najpla?enijeg trenera, a i drugi je ex interista  The France Football 'rich list' (combines salaries, bonuses and off-field earnings): PLAYERS1. Lionel Messi (Barcelona) £29.6m  2. David Beckham (LA Galaxy/Milan) £27.3m  3. Cristiano Ronaldo (Real Madrid) £27m 4. Kaka (Real Madrid) £16.9m 5. Thierry Henry (Barcelona) £16.1m  6. Ronaldinho (AC Milan) £15.5m  7. Carlos Tevez (Manchester City) £13.8m 8. Zlatan Ibrahimovic (Barcelona) £13m  9. Frank Lampard (Chelsea) £12.8m  10. Samuel Eto’o (Inter Milan) £12.4m MANAGERS1. Jose Mourinho (Inter) £11.7m  2. Roberto Mancini (Manchester City) £10.8m  3. Luiz Felipe Scolari (FC Bunyodkor) £8.5m 4. Juergen Klinsmann (ex-Bayern Munich) £8.1m  5. Fabio Capello (England) £7.5m  6. Guus Hiddink (Russia) £7.1m 7. Sir Alex Ferguson (Manchester United) £6.5m  8. Pep Guardiola (Barcelona) £5.8m 9. Arsene Wenger (Arsenal) £5.7m  10. Louis Vaan Gaal (Bayern Munich) £5.4m P.S. Zanimljiva društvanca u obe kategorije  ,iznosi su britanskim funtama: Lionel Messi na vrhu sa 238.904.870,40 kn,....iliti nepunih 239 milja kuna godišnje Samuel Eto'o zaradjuje godišnje 12.4 milja funti x 8,072124 kn= 100.094.337 kuna ili prevedeno po naški 100 milijuna kuna godišnje  ,... srednji te?aj kune na današnji dan 26.3. 2010 je 8.072124 Jose Mourinho po istoj matematici 94.438.508 kuna godišnje ,iliti "laganih"skoro 94.5 milja kuna
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Oujak 26, 2010, 23:40:34 od EL CUCHU 19 »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #980 na: Oujak 27, 2010, 00:47:35 » |
|
kako samo uz mancinija pristaje taj smajlic koji si stavio....ahahhahaha
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #981 na: Oujak 27, 2010, 13:15:31 » |
|
messi ima ve?u pla?u nego hrvatska prora?un
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #982 na: Oujak 29, 2010, 10:19:47 » |
|
Malo kasnim  ,al nikad nije kasno 19.3. bio je rodjendan ,a uskoro se bliži 20.8. 5. godišnjica tragi?ne smrti Miljenka Kova?i?a-Miljaca, nogometaša Dinama,Brescie,Pik Vrbovca,Slaven Belupa i Hapoel Petah Tikve. Miljaca kak smo ga mi Vrbov?ani zvali sam i osobno znao, divan ?ovjek i nogometaš,...stavit ?u 2 klipi?a da vidite bar kakav je to osebujan ?ovjek bio.... Prvi ,je reportaža HTV-a o njemu,iz dana kad je igrao u Slaven Belupu
http://www.youtube.com/v/KdVVr-cpRXs&rel=1 Drugi je prezentacijski CD iz Talijanske lige ....
http://www.youtube.com/v/IeSOB0qL7vM&rel=1 Obratite pažnju na neke sekvence iz klipi?a ... Miljac ,na 2.10 izlazi iz igre ,a mijenja ga Andrea Pirlo naš bivši igra?, sada superstar Milana,(sad kužim i zakaj, Andrea je u?io od NAJBOLJEG  ,na 6.32 fini assist za Cristiana Donija vršnjaka Miljaca,sada veterana Atalante sa dugom i uspješnom karijerom u serie A,bili su te 2 sezone tu još i Bonazzoli, bra?a Filipinni, naš kasnije Interista Adani,Hubner-poslije prvi strijelac Serie A s Piacenzom ....trener Miljacu u Brescia-i je bio Eduardo Reja,sada trener Lazia,a i Hajduka donedavno.... I na ovom cd-u vidi se raskoš talenta ,kojom je do ludila dovodio bekove ,da ponekad nisu znali 'di im dupe ,a gdje glava Miljenko Kova?i? ima i stranicu na facebooku gdje ima još puno toga zanimljivog o njemu: http://www.facebook.com/#!/pages/Miljenko-Kovacic/55550291449?ref=ts Evo i ?lanka koji je u Jutarnjem listu napisao Tomislav Židak povodom njegove tragi?ne smrti: Pe?at neprilago?ene brzine u životu i smrti BIO JE SIN VJETRA"Igra?ima poput Šukera, Prosine?kog, Bobana ili Bokši?a sam se divio, Miljenka Kova?i?a sam volio! Obožavao zam njegov beskrajni talent, ne samo nogometni. Govorili su mi da je ?udan, u što su se uvjerili i ljudi iz nogometnog kluba Brescia. Dospio je Miljenko i do Serije A i kada su mu ponudili novi ugovor, iznenadio ih je odgovor: 'Ne hvala, bilo je dosta. Od prvog ugovora si do kraja života mogu priuštiti 500 maraka mjese?no. Meni je to sasvim dovoljno!"
Sje?am se njegove prve utakmice za Dinamo. Bio je sin vjetra, bez navodnika, bio je brz poput Ivice Oli?a. Možda i brži! Treneri su voljeli njegovu brzinu i lako?u kojom je ulazio u šanse, ali ne i njegovu nepredvidljivost. Na njegovim po?ecima bio sam uvjeren da ?e ostvariti veliku karijeru. Miljenko Kova?i? je bio i veliki teniski talent. Nisam provjerio, ali se pri?alo da je jedne godine igrao u finalu omladinskog prvenstva Jugoslavije s Goranom Ivaniševi?em. Nije dobio niti jedan gem, ali kad jedan nogometaš do?e u teniski finale... Jednom u karanteni u Trakoš?anu, treneru Belinu se igrao tenis. 'Ajde, mali,'rekao je Kova?i?u, 'da pometem teren s tobom.' Nakon što je Miljenko pomeo trenera, Rudi Belin je promrmljao: 'Ti bokca, mali, pa tebi bolje ide tenis nego nogomet!'Osim nogometa i tenisa, obožavao je i skijanje, bio je u?itelj skijanja. U svemu je bio poseban, nije poput ve?ine nogometaša tr?ao samo za novcem, tražio je neke svoje istine u religiji i isto?nim mudrostima. Kada je driblao bekove, nisu ga mogli slijediti zbog 'neprilago?ene brzine'. Živio je u neprilago?enim brzinama, zbog neprilago?ene brzine je i umro..." Tomislav Židak (Nedjeljni Jutarnji, 21. kolovoza 2005.) R.I.P Miljac
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Oujak 29, 2010, 12:19:31 od EL CUCHU 19 »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #983 na: Oujak 31, 2010, 16:50:48 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #984 na: Oujak 31, 2010, 21:08:28 » |
|
 baš mu se divim
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #985 na: Travanj 02, 2010, 17:12:40 » |
|
Koja si ti umotvorina retardirana osoba zaostala u razvoju vjerovatno si roditeljima pao na glavu kad si bio mali pa sad imas neki 20 godina Mozak ti ima jos 10 daj ba budi normalan kakve izjave ovo kopiras odrastite jednom vi debili iz djubrejuve kluba////// A zamolio bi moderatore da ga izbrisu jer je gmizavac neki zasjeo na forum al nije prvi ni posljednji sto je bio juvemerda seria b ..INTER FORZA INTER
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Travanj 02, 2010, 18:32:00 od Adnan »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #986 na: Travanj 02, 2010, 20:07:07 » |
|
ja sam opusten vjeruj druze opusteniji nemogu biti Nego ne ide mi u glavu kako se odma radujete Vjeruj mi da od toga nece biti nista a vi se juvemerda mozete nadati uvjek zapravo dozvoljeno vam je da se nadate i umrjecete sa nadom A to sto Vieri laprda su zadnji trzaji jer zna da nece dobit nikad love od Morattija a sam Vieri moze sebi skocit u stomak sa ovakvim izjavama a ti uzalud radit copy paste sa razni portala  FORZA INTER
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #988 na: Travanj 02, 2010, 20:29:20 » |
|
zanimljivo sinoc gledam Benfica Liverpol dade isto 2 gola iz penala  a to zanimljiv link Denise 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #989 na: Travanj 03, 2010, 17:13:03 » |
|
Sta su ovi radili ?  Ratovali ili sta , WW3 ? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #990 na: Travanj 07, 2010, 15:04:46 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #991 na: Travanj 12, 2010, 17:33:24 » |
|
http://www.dnevniavaz.ba/sport/fudbal/nijemci-osvojili-najvise-bodovaNijemci osvojili najviše bodova Bajern i HSV mogu donijeti još jedno mjesto Njema?koj u Ligi prvaka neka italija i djubrejuve milan merda pa i roma merda navijaju za INTER i mole boga da ode sto dalje ...ja se necu ljutit ako osvoji inter 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #992 na: Travanj 12, 2010, 21:33:14 » |
|
mi ne možemo skupit više bodove tj koeficijente
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #993 na: Travanj 13, 2010, 22:30:17 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
levis
|
 |
« Odgovor #994 na: Travanj 13, 2010, 22:40:00 » |
|
Stvarno imas volje debilu. Daj odjebi vise sa ovog foruma. Jos malo pa ces ko Jadranka iz pastete iskakat.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #995 na: Travanj 20, 2010, 01:43:12 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #996 na: Travanj 29, 2010, 19:14:47 » |
|
Prostitutka: Bila sam Riberyjev ro?endanski poklon
Oženjeni Bayernov francuski veznjak Franck Ribery platio je oko 2000 eura za no? strasti s maloljetnom marokanskom prostitukom u jednom bavarskom hotelu s pet zvjezdica. - Bila sam mu poklon za 26 ro?endan - tvrdi Zahia Dehar...
Razgovor s njom objavio je Paris Match.
- Prišao mi je u pariškom disko-klubu, platio moje usluge i zajedno smo odletjeli prema Münchenu na proslavu njegovog 26. ro?endana. Rezervirao je sobu u jednom luksuznom tamošnjem hotelu, a nakon seksa me platio. Bila sam mu lijep poklon, zar ne? - otkriva prostituka koja se najstarijim zanatom po?ela baviti sa 16 godina.
- Oduvijek sam izgledala starije no što to jesam, a kada sam shvatila da se muškarcima svi?am, pomislila sam zašto to i ne iskoristiti. Susretala sam se sa svakakvim ljudima iz poslovnog svijeta i svijeta sporta. Oni me traže, a ja se stavim na raspolaganje - veli Dehar koja tvrdi da se ovog posla prvi puta primila tako?er u službi "ro?endaskog poklona".
- Nemam svodnika i sav zara?en novac ide meni. Usluge pružam samo onima kojima ja to želim i nitko me ne može natjerati da radim nešto što ne želim i kada to ne želim. Ja sam zapravo kolgerla, a ne prostitutka. Otac i ma?eha do sada nisu imali pojma ?ime se bavim, mislim da sada znaju - "shvatio" je Riberyjev "ro?endanski poklon".
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #997 na: Svibanj 02, 2010, 18:04:58 » |
|
1- 3. mesto - Liga Å ampiona 4.mesto - Plej of u kvalifikacijama za Ligu Å ampiona 5.mesto i pobednik Kupa - Plej of u kvalifikacijama za Ligu Evrope 6. mesto - 3.kolo kvalifikacija za Ligu Evrope
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante