|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #1 na: Travanj 26, 2008, 09:52:16 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #2 na: Svibanj 02, 2008, 20:39:08 » |
|
Menadžer Arsenala Arsene Wenger je najavio kako ?e Inter prijaviti FIFA-e zbog nelegalnog pregovaranja sa veznim nogometašem tog kluba Alexanderom Hlebom. Bjeloruski reprezentativac je meta medijskih špekulacija još od po?etka godine, a osim Intera kao zainteresirana strana spominje se i Barcelona , no Inter je za sada jedini povukao konkretne poteze.
Wenger je svima jasno dao do znanja da želi zadržati Hleba u svojoj mom?adi, a po?etkom ožujka u javnost je procurila vijest kako su predstavnici Intera sa Hlebom pregovarali bez znanja ljudi iz Arsenala, što je razljutilo Francuza.
Par tjedana nakon tih vijesti Wenger je spomenuo mogu?nost prijavljivanja FIFA-i svih onih koji pristupaju igra?ima Arsenala pod ugovorom bez dozvole kluba, a danas je za službenu klupsku web stranicu rekao kako je više informacija o tome dobio u Milanu, gdje je njegova mom?ad igrala u Ligi prvaka.
Wenger nije želio otkriti do kakvih je saznanja tada došao, ali ?ini se kako je na pomolu legalna borba koja bi Inter na kraju mogla skupo koštati.
"Naravno da ?u Inter prijaviti FIFA-i zbog onoga što su u?inili. Sada znam puno više o onome što se dogodilo, ali informacije ?u sa?uvati za one koji ih moraju znati. Ne želim puno više govoriti o tome, ali ono što se dogodilo nije pošteno." rekao je Wenger.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #3 na: Svibanj 02, 2008, 22:26:58 » |
|
digla se velika buka i mislim da Wenger tu malo pretjeruje u kuknjavi(mada ne znam, naravno, što se to?no dogodilo) jer svi rade svašta i tu ne možeš podvu?i crtu, ko s kim legalno ili nelegalno pregovara i vrbuje. To je samo bespotrebno dizanje tenzija izme?u klubova.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #4 na: Svibanj 02, 2008, 22:33:15 » |
|
da bar sad za kaznu inter ne smije dovest hleba
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #5 na: Svibanj 02, 2008, 22:36:56 » |
|
lako za Hleba(tu se slažemo), samo da ne nastradamo gore.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #6 na: Svibanj 03, 2008, 08:40:17 » |
|
u najgorem slucaju mozemo dobiti novcanu kaznu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #7 na: Svibanj 03, 2008, 11:50:31 » |
|
digla se velika buka i mislim da Wenger tu malo pretjeruje u kuknjavi(mada ne znam, naravno, što se to?no dogodilo) jer svi rade svašta i tu ne možeš podvu?i crtu, ko s kim legalno ili nelegalno pregovara i vrbuje. To je samo bespotrebno dizanje tenzija izme?u klubova.
imas pravo, svi rade sve i svasta, ali ocito da su inter uhvatili u pregovorima...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #8 na: Svibanj 03, 2008, 15:00:39 » |
|
ajd da je to igra? za kojim se svi trgaju pa mi sad žurimo, ja bih shvatio ali to je hleb(kruh) ko njega traži?!??!!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #9 na: Svibanj 03, 2008, 15:19:16 » |
|
dobro nemozes opet tako..radi se o igracu koji kad je zdrav ima zajamceno mjesto u jednom od najjacih klubova europe,arsenalu.a mi ni nemozemo znati sto se dogada na trzistu i ko koga vrbuje.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #10 na: Svibanj 03, 2008, 16:51:07 » |
|
ima sigurno mjesto kad mu je rosicky ozlije?en
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #11 na: Svibanj 03, 2008, 18:59:12 » |
|
ovo ne spada u zanimljivost jer je uistinu tragi?no ali je svakako neobi?no i po mjestu doga?anja a i funkciji samoubojice.http://www.tportal.hr/fset.html
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #14 na: Svibanj 06, 2008, 20:00:20 » |
|
no... :
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #15 na: Svibanj 07, 2008, 14:46:43 » |
|
hahaha a to sam stavio u temu REKLAME, lud je
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #16 na: Svibanj 07, 2008, 21:23:47 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #17 na: Svibanj 07, 2008, 22:04:53 » |
|
svaka ?ast, to je visoka razina ponašanja koju bi trebali svi usvojiti. Sigurno u tom odgoju klju?nu stvar je odra?ivao trener.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #18 na: Svibanj 08, 2008, 12:02:28 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #19 na: Svibanj 10, 2008, 08:45:45 » |
|
Bilo je glasina, ali sada je vijest dobila i potvrdu. Carlo Ancelotti do?i ?e u Rovinj pogledati dio priprema reprezentacije Hrvatske za Euro 2008.
Razlog njegova dolaska nije neki igra?. Možda tek želja da se malo odmori na našoj strani Jadrana, kojeg jako voli, a da istodobno pogleda kako se jedna reprezentativna mom?ad sprema za veliko natjecanje. Ancelotti je, naime, ve? objavio da bi volio preuzeti Italiju nakon kraja ere njegova prijatelja i bivšeg suigra?a Roberta Donadonija. Valja podsjetiti da je Ancelotti bio i jedan od asistenata Arrigu Sacchiu dok je ovaj bio izbornik od 1990. do 1994.
- Istina je, trener me pitao kad startaju pripreme te da ?e do?i pogledati kako radimo - kazao nam je Dario Šimi?, dodavši da ?e Ancelotti, ako ga bilo što sprije?i, poslati jednog od svojih suradnika.
SAD MOZEMO OTICI MALO MU SE SMIJATI KAKO VODI MOMCAD OVE SEZONE I USPUT GA MALO POPLJUVATI 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #20 na: Svibanj 10, 2008, 15:09:13 » |
|
nemojmo ?ovjeka naljutiti pa da ode iz deBBilana! On je tamo nama najbolji.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #21 na: Svibanj 10, 2008, 15:38:01 » |
|
pa da, nesmijemo to napraviti..ko ce onda bilan tako dobro vodit 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #22 na: Svibanj 10, 2008, 21:53:40 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #23 na: Svibanj 10, 2008, 23:49:25 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #24 na: Svibanj 11, 2008, 09:48:25 » |
|
cisto sumnjam da ce se rjesiti svih tih igraca,tko ce im samo onda ostati...to su naravno sve spekulacije
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|