Svibanj 25, 2012, 12:38:42 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 ... 4 5 [6]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Inter - Palermo  (Posjeta: 3227 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Krovopokrivac_SB
Super clan

« Odgovor #125 na: Listopad 31, 2009, 13:58:53 »

Ok je sve,znaci u Barci nikad nije tukao penale (tj jeste ali veoma retko,i tad je davao golove) jer je Barca uvek imala tehnicare,madjionicare sa loptom-nazovi ih kako hoces,koji su to obavljali.

Ali covek je za Inter pucao dva penala,i oba je dao (cak je i oba puta poslao golmane po burek-na kontra stranu),i ne vidim u cemu je problem da ih on i dalje puca dok god je tako,i ne znam zasto on u ovom Interu nije ni blizu najboljih izvodjaca? Zasto je Balotelli recimo,bolji izvodjac?

I Ibra dok je igrao za nas pucao je 99 posto penala,a u Juventusu nije ni smeo da pomisli da puca isti jer je to bio posao cika Alessa.

Jednostavno smatram da su Milito i Balotelli bolje opcije za izvo?enje penala.

Isto kao što je Del Piero bio bolji izvo?a? od Zlatana iako bi se i tome dalo diskutirati s obzirom da je Del Piero ?amio na klupi kod Capella nauštrb Ibrahimovi?a.
Evidentirano
kdinter
Stalni clan

« Odgovor #126 na: Listopad 31, 2009, 14:07:11 »

Jednostavno smatram da su Milito i Balotelli bolje opcije za izvo?enje penala.

Isto kao što je Del Piero bio bolji izvo?a? od Zlatana iako bi se i tome dalo diskutirati s obzirom da je Del Piero ?amio na klupi kod Capella nauštrb Ibrahimovi?a.
Znam,ne mislim,barem do sada nisam smatrao Etoa nekim fantasticnim izvodjacem penala,kao sto to generalno i svi misle,ali nije to zbog toga sto se on ispromasivao penala,vec zbog toga sto ih stvarno nije tukao mnogo. Ali ko zna,mozda nastavi da puca u Interu stalno pa se ispostavi da je sjajan izvodjac. Na kraju krajeva,mislim da se ni Zlatan nece nasutirati penala pored Messia.

Sto se mene tice,Del Piero je odavno gotov,mislim na fizicku spremu i to,mozda je to razlog sto nije igrao kod Capella,ali tad je imao duzu povredu ai kad se vratio bio je kanal. Ali slobodnjaci i penali su njegovi u Juveu,ne znam ko da dodje.
Evidentirano
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #127 na: Listopad 31, 2009, 14:35:28 »

Dobro je dexter napisao, nemoj izjedna?avati izvo?enja penala kad nema pobjednika u regularnom vremenu i ovo o ?emu se raspravlja.

Boldano-objasni mi onda zašto Eto'o puca penalae i slobodnjake u Interu kad nije ni blizu najbolji izvo?a? istih. Huh?
iskreno nemam pojma zasto etoo puca penale i slobodnjake...smatram da etoo nije toliko los izvodac penala,znam da ih je i u barci znao izvodit,slazem se da definitivno ima boljih od njega za izvodit slobodnjake,ali isto tako vjerujem da trener odreduje tko bi bio bolji za izvodit penale,ali ako u tom trenutku se igrac ne osjeca dovoljno dobro da izvede udarac onda prepusta nekom drugom tko ce ga izvest ili ce se netko dogovarat.u takvoj situaciji je bio modric u tottenhamu,nije htio pucati penal jer je prosli put promasio i nije se osjecao dovoljno samopouzdano da puca,pa ga je prepustio nekom drugom.
takoder moguca je opcija da neki treneri odlucuju tko ce pucati,dok neki prepustaju igracima da se dogovore u tom samom trenutku
Evidentirano

Krovopokrivac_SB
Super clan

« Odgovor #128 na: Listopad 31, 2009, 14:53:15 »

Znam,ne mislim,barem do sada nisam smatrao Etoa nekim fantasticnim izvodjacem penala,kao sto to generalno i svi misle,ali nije to zbog toga sto se on ispromasivao penala,vec zbog toga sto ih stvarno nije tukao mnogo. Ali ko zna,mozda nastavi da puca u Interu stalno pa se ispostavi da je sjajan izvodjac. Na kraju krajeva,mislim da se ni Zlatan nece nasutirati penala pored Messia.

Sto se mene tice,Del Piero je odavno gotov,mislim na fizicku spremu i to,mozda je to razlog sto nije igrao kod Capella,ali tad je imao duzu povredu ai kad se vratio bio je kanal. Ali slobodnjaci i penali su njegovi u Juveu,ne znam ko da dodje.

Ma nije se naravno ispromašivao, ali mi ne ulijeva povjerenje baš to što je on prvi izvo?a?. Djeluje mi nesigurno, ?ak je oba penala izveo na rubu regularnosti s obzirom da zastajkuje prije izvo?enja i tako cima golmana. Dok je recimo Milito protiv Milana zabio gol?inu, baš je mom?ki zbombao penal.

Za Del Piera se ne bih složio s obzirom da je bio najbolji strijelac Seria A u sezoni kad su se vratili u prvu ligu. A i proteklih je godina daleko najbolji igra? Juventusa. Ja sam se samo referirao na ?injenicu da je ?esto znao sjediti na klupi kad je tamo bio Zlatan, naravno da su slobodnjaci i penali rezervirani za njega kad je u igri što je i logi?no, zar ne? Pošto ih daleko najbolje izvodi.
« Zadnja izmjena: Listopad 31, 2009, 14:57:35 od Krovopokrivac_SB » Evidentirano
kdinter
Stalni clan

« Odgovor #129 na: Listopad 31, 2009, 15:02:04 »

Ma nije se naravno ispromašivao, ali mi ne ulijeva povjerenje baš to što je on prvi izvo?a?. Djeluje mi nesigurno, ?ak je oba penala izveo an rubu regularnosti s obzirom da zastajkuje prije izvo?enja i tako cima golmana. Dok je recimo Milito protiv Milana zabio gol?inu, baš je mom?ki zbombao penal.

Za Del Piera se ne bih složio s obzirom da je bio najbolji strijelac Seria A u sezoni kad su se vratili u prvu ligu. A i proteklih je godina daleko najbolji igra? Juventusa. Ja sam se samo referirao na ?injneicu da je ?esto znao sjediti na klupi kad je tamo bio Zlatan, naravno da su slobodnjaci i penali rezervirani za njega kad je u igri što je i logi?no, zar ne? Pošto ih daleko najbolje izvodi.
Veruj da i ja kad ga vidim pred pucanje,nije mi svejedno. Mada nije mi svejedno ko god da puca. Ako cemo zalaziti u tancine,slazem se da recimo Milito ima vise opcija pri samom izvodjenju. Moze unutrasnjom u obe strane,moze punom po gore,dole nebitno. Dok recimo Eto ima ubitacan sut po zemlji. Ne znam kako bi on izveo kada bi zveknuo punu kao Milito protiv Milana. Sigurno zato i zastajkuje kako ga golman ne bi procitao. Ali dobro,dok god to ide ja nemam nista protiv. Mada videces kad su obojica zdravi i tu,smenjivace se u izvodjenju a tu ce popusiti Balotelli.

Kad su se vratili jeste,ali imao je jednu duzu povredu dok je Zlatan igrao tamo, Svejedno ne volim Del Piera ni Juventus necu se zamarati time,dobar je izvodjac penala i slobodnjaka i to je to.
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #130 na: Listopad 31, 2009, 16:01:15 »

Postoji li ignore opcija na ovom forumu jer ti usitinu smaraš okolo po temama?
nažalost nema, jer da ima davno bi ju uklju?io za tebe
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #131 na: Listopad 31, 2009, 16:17:48 »

Grin Grin Grin Grin Grin
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #132 na: Listopad 31, 2009, 16:23:33 »

nažalost nema, jer da ima davno bi ju uklju?io za tebe
ili za mene Grin Cheesy
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #133 na: Listopad 31, 2009, 16:26:28 »

Veruj da i ja kad ga vidim pred pucanje,nije mi svejedno. Mada nije mi svejedno ko god da puca. Ako cemo zalaziti u tancine,slazem se da recimo Milito ima vise opcija pri samom izvodjenju. Moze unutrasnjom u obe strane,moze punom po gore,dole nebitno. Dok recimo Eto ima ubitacan sut po zemlji. Ne znam kako bi on izveo kada bi zveknuo punu kao Milito protiv Milana. Sigurno zato i zastajkuje kako ga golman ne bi procitao. Ali dobro,dok god to ide ja nemam nista protiv. Mada videces kad su obojica zdravi i tu,smenjivace se u izvodjenju a tu ce popusiti Balotelli.

Kad su se vratili jeste,ali imao je jednu duzu povredu dok je Zlatan igrao tamo, Svejedno ne volim Del Piera ni Juventus necu se zamarati time,dobar je izvodjac penala i slobodnjaka i to je to.
Vidis druze  neki ljudi jednostavno vole juventus pa ce ih spomenuti makar u nekim kombinacijama ......nisu vrjedni spomena sa interom .. Cheesy Cheesy
delpiero ovo ono diego ovo ono mello ovo ono a -4 za interom  Grin Grin Grin Grin Grin
« Zadnja izmjena: Listopad 31, 2009, 16:27:30 od Adnan » Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #134 na: Listopad 31, 2009, 16:40:55 »

ili za mene Grin Cheesy
ma jok, volim ja pro?itat sva?ije postove, volim i raspravljat i sve to. al ovaj frajer mi je ?udan skroz, prvo u nekim temama pljuje po nekim ?lanovima kako za komentare ostavljaju samo glupe smajli?e i da to nema veze s vezom, onda sada on to radi Undecided i tako ima par stvari. op?enito ne volim kad se ljudi prave najpametnijima na svijetu što on ?ini. eto on je uvjeren da eto'o lošije puca penale od milita i sad nije bitno ni?ije mišljenje(a naše na forumu najmanje) pa tako ni mourinhovo koji o?ito daje kameruncu da puca, da možda dobije na samopouzdanju jer ga golovi nejdu. ne to nije bitno bitno je da on misli kako eto'o nije najbolji izvo?a? penala u interu. moraš shvatit da nisi najpametniji na svijetu, cijeli život u?iš i onda umreš glup Grin
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #135 na: Listopad 31, 2009, 16:57:44 »

African Cup of Nations (2000, 2002)
Olympic Games (2000)

Intercontinental Cup (1998)
UEFA Champions League (2006, 2009)

Spanish Copa del Rey (2003, 2009)
Spanish La Liga (2005, 2006, 2009)
Spanish Super Cup (2005, 2006)

African Young Footballer of the Year (2001)
African Footballer of the Year (2003, 2004, 2005)
African Cup of Nations Top Scorer (2006, 2008)
Spanish La Liga Top Scorer (2006)

smatram da igrac koji je ovo sve osvojio ima pravo pucat penal i s gola na gol...dok balotelli ima samo jedan scudetto osvojen
Evidentirano

Rigzi
Stalni clan

« Odgovor #136 na: Listopad 31, 2009, 17:17:32 »

jel bila tekma dobra? bio sam u nemogucnosti gledati i pisati ovih dana .....znam da je reza bila 5-3 ma divno....
Evidentirano

billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #137 na: Listopad 31, 2009, 17:26:20 »

jel bila tekma dobra? bio sam u nemogucnosti gledati i pisati ovih dana .....znam da je reza bila 5-3 ma divno....

imaš samo golove, prvo poluvrijeme za 10 drugo smo se opustili, ali ostaje po meni ?injenica da bilo koji klub (osim Barce) koji do?e igrati otvoreno na Meazzi oti?i ?e ku?i sa 4 ili 5 golova u svojoj mreži,
jednostavno neznamo igrati protiv bunkera...
Evidentirano

Rigzi
Stalni clan

« Odgovor #138 na: Listopad 31, 2009, 22:39:52 »

probit cemo mi i najtvrdji bunker... nema nam ravnih.... Grin Grin Inter zastava
Evidentirano

?udoredna velesila
Super clan

« Odgovor #139 na: Studeni 02, 2009, 17:30:53 »

imaš samo golove, prvo poluvrijeme za 10 drugo smo se opustili, ali ostaje po meni ?injenica da bilo koji klub (osim Barce) koji do?e igrati otvoreno na Meazzi oti?i ?e ku?i sa 4 ili 5 golova u svojoj mreži,
jednostavno neznamo igrati protiv bunkera...
To je definitivno problem i zato hvala prijatelju Zengi.
Evidentirano

Bolje crna nego crveno-crna(ili još gore bijelo crna).
 Str: 1 ... 4 5 [6]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!