Svibanj 25, 2012, 12:32:36 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1] 2 3 ... 14   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Inter - Dinamo Kiev  (Posjeta: 7392 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Davor
Moderator
Stalni clan

Profil WWW
« na: Listopad 18, 2009, 09:25:09 »

E ovo moramo dobiti. Sad trebamo pokazati zrelosti i odigrati kako treba jernesmijemo kiksati, sve osim pobjede je katastrofa. Dolazi nam i naš "ubica" Ševa ali se nadam da ne?e imati priliku zabiti. Flag Flag
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1 na: Listopad 18, 2009, 10:21:07 »

Treabli bi ih rasklopit FORZA INTER ....
Evidentirano

Forza
Super clan

« Odgovor #2 na: Listopad 18, 2009, 10:32:09 »

meni je draže sto igra nas krvnik Sheva, nego neki mladi Ukrajinac pun snage i željan dokazivanja... Lucio ce se samo slatko nasmijat kad mu Mou rekne da je on zaduzen za cuvanje Shevchenka  Grin
Evidentirano
Forza
Super clan

« Odgovor #3 na: Listopad 18, 2009, 10:35:22 »

bas im sad gledam sastav http://www.uefa.com/footballeurope/club=52723/competition=1/index.html   i od '' poznatih '' samo Ognjen Vukojevi?, ovo je pitanje samo s koliko razlike
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #4 na: Listopad 18, 2009, 12:27:51 »

dosta dobro su se držali protiv barce, dobili su rubin i mogu re?i kako mi se ?ine dosta nezgodni. no nema izgovora, ovo moramo dobiti, i još pobijedit rubin doma a sa barcom šta Bog da, to bi trebalo biti dovoljno za prolaz
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #5 na: Listopad 18, 2009, 12:30:21 »

igra kao protiv genoe i 3 boda su nasa
Evidentirano

il Principe
Super clan

« Odgovor #6 na: Listopad 18, 2009, 18:35:24 »

bas im sad gledam sastav http://www.uefa.com/footballeurope/club=52723/competition=1/index.html   i od '' poznatih '' samo Ognjen Vukojevi?, ovo je pitanje samo s koliko razlike

od poznatih samo vukojevi? Huh? Huh? Huh? Huh? Huh?

zna?i ako nikog ne znaš to se lako dobiva.po tebi smo trebali dobit rubin 10-0 pošto su tamo svi nepoznati
Evidentirano
Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #7 na: Listopad 18, 2009, 18:53:07 »

.... mislim da smo imali nekakav dogovor u svezi otvaranja narednih tekmi.... dakle,da se opsirno napise interov protivnik,statisticki podatci pojedinih timova,ozljede u timu,moguci sastavi,a ne zbrda-zdola se otvara tema,kao da igraju Novi Marof-Petrinja..  (bez uvrede za ova dva tima)...
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #8 na: Listopad 18, 2009, 19:00:05 »

Pa po tome se nikad ne bi niti otvorila tema. Tko ?e si toliko truda dat da za svaku utakmicu tako detaljno pripremi sve? Taj tko je predložio a i ti sam onda se uklju?ite i pripremajte na takav na?in tekmu. To je onda i za naslovnicu više nego prava vijest a ne samo za forum. Ve? nekoliko puta sam nudio tko ho?e pisati vijesti i sura?ivati na stranici ali se nitko nije javio jer ne želi da se veže i troši svoje slobodno vrijeme pa da se malo žrtvuje za našu zajedni?ku stvar. Lako je samo kritizirati ali kad treba nešto u?initi onda nitko ne?e poturiti le?a.
« Zadnja izmjena: Listopad 18, 2009, 19:04:53 od fanatico » Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #9 na: Listopad 18, 2009, 19:18:03 »

... nisam nigdi napisa da bi tribalo roman sastavit u svezi otvaranja tekmi...   :Smiley    imas par primjera na forumu di se kvalitetno napisa osvrt na nadolazecu tekmu,i bilo je skroz kvalitetno... dakle,kraci tekst, par pojedinosti.. i to bi bilo zadovoljavajuce....  uostalom,ima sam i ja jedan tekst tj, otvaranje teme tekmi (koji je bija los),pa si me ti kritikova zbog toga... a sad vride drukcija pravila....
Evidentirano

Rigzi
Stalni clan

« Odgovor #10 na: Listopad 18, 2009, 19:46:22 »

nek odigraju samo pola od onoga kak su igrali protiv genoe i pitanje pobjednika je rijeseno! ak ce bit na toj razini onda ce kijev popit par komada!!! FORZA  Inter zastava Inter zastava
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #11 na: Listopad 18, 2009, 21:02:56 »

Pa po tome se nikad ne bi niti otvorila tema. Tko ?e si toliko truda dat da za svaku utakmicu tako detaljno pripremi sve? Taj tko je predložio a i ti sam onda se uklju?ite i pripremajte na takav na?in tekmu. To je onda i za naslovnicu više nego prava vijest a ne samo za forum. Ve? nekoliko puta sam nudio tko ho?e pisati vijesti i sura?ivati na stranici ali se nitko nije javio jer ne želi da se veže i troši svoje slobodno vrijeme pa da se malo žrtvuje za našu zajedni?ku stvar. Lako je samo kritizirati ali kad treba nešto u?initi onda nitko ne?e poturiti le?a.
ja nisam bio na forumu ovih dana, jer sam bio u njemackoj, inace bi napisao uvod Grin
sto se tice pisanja na naslovnici, pise da trazite nekog sa znanjem talijanskog jezika. a ako vam treba ovako netko tko ce obilaziti ostale engleske, hrvatske i njemacke portale, javljam se na duznost.
Evidentirano
?udoredna velesila
Super clan

« Odgovor #12 na: Listopad 19, 2009, 11:12:57 »

Sve osim pobjede je apsolutni debakl. Ta utakmica je klju?na. Svaka ?ast Kijevljanima, ali mi ovakve utakmice naprosto moramo dobijati.
Evidentirano

Bolje crna nego crveno-crna(ili još gore bijelo crna).
Forza
Super clan

« Odgovor #13 na: Listopad 19, 2009, 11:17:30 »

od poznatih samo vukojevi? Huh? Huh? Huh? Huh? Huh?

zna?i ako nikog ne znaš to se lako dobiva.po tebi smo trebali dobit rubin 10-0 pošto su tamo svi nepoznati

je to si u pravu, ali ipak je bolje da nema poznatnijih imena, ili brazilaca ko u Rubinu, sami glupi ukrajinci
Evidentirano
?udoredna velesila
Super clan

« Odgovor #14 na: Listopad 19, 2009, 11:21:10 »

je to si u pravu, ali ipak je bolje da nema poznatnijih imena, ili brazilaca ko u Rubinu, sami glupi ukrajinci
Koji su nas izbacili sa svjetskog. Grin
Evidentirano

Bolje crna nego crveno-crna(ili još gore bijelo crna).
Krovopokrivac_SB
Super clan

« Odgovor #15 na: Listopad 19, 2009, 11:39:27 »

Milevsky je igra?ina, ?ovjek koji bi recimo bez problema našao mjesto u Interu.
« Zadnja izmjena: Listopad 19, 2009, 12:44:58 od Krovopokrivac_SB » Evidentirano
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #16 na: Listopad 19, 2009, 11:40:15 »

vjerujem da cemo dobit ovu utakmicu...igraci su svijesni da je ovo odlicna momcad i da s ovakvim timom imaju dobre sanse u LP,a dobro znaju da vec duze vrijeme nisu nesto znacajno napravili u tom natjecanju,tako da vjerujem da ce biti uzasno motivirani za pobijedu....
nadam se samo da ce nam se vratiti milito i etoo
Evidentirano

Krovopokrivac_SB
Super clan

« Odgovor #17 na: Listopad 19, 2009, 12:43:51 »

Bit ?e ovo patnja od utakmice, ve? vidim...

Balotelli je suspendiran, Milito sigurno ne?e igrati, a Eto'o je poluzalje?en.

Dakle, možda Suazo kona?no dobije priliku? Plus što ?e vjerojatno netko od dvojca Quaresma Mancini dobiti koju minutu što nikad nije dobro za Inter. Grin
Evidentirano
kdinter
Stalni clan

« Odgovor #18 na: Listopad 19, 2009, 12:46:48 »

Bit ?e ovo patnja od utakmice, ve? vidim...

Balotelli je suspendiran, Milito sigurno ne?e igrati, a Eto'o je poluzalje?en.

Dakle, možda Suazo kona?no dobije priliku? Plus što ?e vjerojatno netko od dvojca Quaresma Mancini dobiti koju minutu što nikad nije dobro za Inter. Grin
I ja mislim da ce biti zajebano. Ovi se dobro brane tako da cemo se verovatno muciti da damo gol. Ali hajde srece pa da nas izneneade kao protiv Genoe pa uvale koji. Inter zastava
Evidentirano
goca_flash
Super clan

« Odgovor #19 na: Listopad 19, 2009, 12:51:08 »

milevsky ne da moze igrat u interu samo vec moze igrat u bilo kojem klubu u svijetu!!!
eto'o bi trebao bit spreman za mec, vjerovatno ce zaigrat i mancini, quaresma tesko jer quaresmu mourinho ne zeli stavljat na meazzi to je vec dva puta rekao!!! eto'o ce tesko moc sam u napadu jer nije on kao mario da moze igrat sta pozeli!!! znaci suazo il mancini uz njega a vrlo tesko arnautovic!!!ja ocekujem sljedeci sastav:

------------------j.cesar----------------------

---maicon----lucio--------samuel----chivu-----

--------zanetti---stankovic----cambiasso------

----------------sneijder----------------------

----------eto'o----------suazo---------------

il mozda mancini umjesto suaza il muntari pa da igramo formaciju kao protiv genoe al ovaj put mi se to nebi svidilo sa eto'om samim u napadu!!! a suazo, mancini il quaresma su definitivno zasluzili vise prilika, iako je ovo vrlo vazna utakmica tako da je to manje bitno Cheesy

ma samo nek oni pobjede pa kako god....
Evidentirano

....potpuno trijezan umirem....
Krovopokrivac_SB
Super clan

« Odgovor #20 na: Listopad 19, 2009, 12:53:16 »

Ako je Eto'o spreman da zapo?ene utakmicu, naravno da je najbolja opcija on i Suazo u napadu.

Istina je ono što si napisao, Eto'o teško u ovakvoj Interovoj formaciji može igrati ono što je Balotelli igrao u subotu.

Možda se i Motta vra?a pa kona?no vidimo naš najbolji vezni red-Stankovi?-Cambiasso-Motta i ispred njih Sneijder.
Evidentirano
goca_flash
Super clan

« Odgovor #21 na: Listopad 19, 2009, 13:52:58 »

sumnjam da ce na i jednoj utakmica bar ove sezone osim ako ne bude povreda naravno utakmica pocet bez j.zanettia cak dajem i male sanse da ce i izac u nekoj utakmici!!! tako da ces tesko vidjet da igra u vezi ove cetvorka... jedino ako igramo sa 5 veznih il ako zanetti ode na beka gdje se ipak pokazuje kao sve losije rijesenje!!!

kad se vrati motta onda ce se rotirat on i stankovic a po nekad ce upast i muntari!!!
Evidentirano

....potpuno trijezan umirem....
Forza
Super clan

« Odgovor #22 na: Listopad 19, 2009, 14:53:11 »

Koji su nas izbacili sa svjetskog. Grin

ah Hrvatsku  Tongue   velika problema  Cheesy
Evidentirano
il Principe
Super clan

« Odgovor #23 na: Listopad 19, 2009, 14:58:03 »

ma ima kyev dosta odli?nih igra?a. ne treba zaboravit interovu crnu ma?ku ševchenka.
tu su još nesmašnji,alijev,odli?ni obrambeni diakte,milevski........
Evidentirano
interista7
Super clan

« Odgovor #24 na: Listopad 19, 2009, 15:02:40 »

ovu utakmicu moramo dobiti, iako jako tesko dobivamo takve ekipe. dao Bog da ovo dobijemo, onda se mozemo nadati prolazu. ovako, 3 boda iz 3 utakmice neizgleda nimalo dobro.
Evidentirano
 Str: [1] 2 3 ... 14   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!