Svibanj 25, 2012, 12:30:23 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 ... 71 72 [73] 74 75 ... 80   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Putovanja na Interove utakmice  (Posjeta: 59884 puta)
0 Članova i 6 Gostiju pregledava ovu temu.
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1800 na: Travanj 21, 2010, 14:27:26 »

ja sam antoniu rekao da moram ?ekat da napiÅ¡em danas matematiku, ako dobijem pozitivnu ocijenu idem, ako ne jbmu  Wall smack tražio sam ga da mi kaže do kad mogu javit nije mi odgovorio, ili je a ja nisam vidio
ugl danas sam pisao, rezultati ?im budu javljam ako ne bude kasno
Evidentirano

Bonzo
Super clan

« Odgovor #1801 na: Travanj 21, 2010, 20:43:49 »

ja sam antoniu rekao da moram ?ekat da napiÅ¡em danas matematiku, ako dobijem pozitivnu ocijenu idem, ako ne jbmu  Wall smack tražio sam ga da mi kaže do kad mogu javit nije mi odgovorio, ili je a ja nisam vidio
ugl danas sam pisao, rezultati ?im budu javljam ako ne bude kasno
Probaj svakako što prije. Možeš i meni javit ako to bude brzo.
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1802 na: Travanj 21, 2010, 21:57:08 »

Probaj svakako što prije. Možeš i meni javit ako to bude brzo.
kažem ti evo ?im saznam Å¡aljem ti sms  Wink
Evidentirano

Antonio
Super clan

« Odgovor #1803 na: Travanj 21, 2010, 22:28:26 »

Ja sutra u ve?ernjim satima Å¡aljem popis kordinatoru, do tada svi imate vremena. Jako je žalosno koliko ljudi je zainteresirano za ovu utakmicu, da me sram iznositi brojku. Osobno sam u razgovoru sa jednim uvaženim kolegom doÅ¡ao do zaklju?ka da bi brojka do koje smo sada doÅ¡li za utakmicu sa Chievom mogla biti jedinstvena brojka sa kojom bi nastupali prema Interu cijele idu?e sezone, zna?i npr. organizira se utakmica Inter- Milan i mi naru?imo 25 karti, za mali bus, jednako tako za npr. Inter- Cagliari tako?er naru?imo 25 karti i opet napunimo mini bus, Inter- Juve tako?er 25 karti... na taj na?in smo sigurni da svaki put sve imamo pod kontrolom jer 25 ljudi uvjek možemo skupiti, te se ne?emo blamirati prema naÅ¡em kordinatoru kojem uvjek obe?ajemo bun bus !!   
Evidentirano
Forza
Super clan

« Odgovor #1804 na: Travanj 22, 2010, 01:16:24 »

Ja sutra u ve?ernjim satima Å¡aljem popis kordinatoru, do tada svi imate vremena. Jako je žalosno koliko ljudi je zainteresirano za ovu utakmicu, da me sram iznositi brojku. Osobno sam u razgovoru sa jednim uvaženim kolegom doÅ¡ao do zaklju?ka da bi brojka do koje smo sada doÅ¡li za utakmicu sa Chievom mogla biti jedinstvena brojka sa kojom bi nastupali prema Interu cijele idu?e sezone, zna?i npr. organizira se utakmica Inter- Milan i mi naru?imo 25 karti, za mali bus, jednako tako za npr. Inter- Cagliari tako?er naru?imo 25 karti i opet napunimo mini bus, Inter- Juve tako?er 25 karti... na taj na?in smo sigurni da svaki put sve imamo pod kontrolom jer 25 ljudi uvjek možemo skupiti, te se ne?emo blamirati prema naÅ¡em kordinatoru kojem uvjek obe?ajemo bun bus !!   

Mi smo od svih klubova najaci klub navijaca u hrvatskoj. Eto koliko smo jaki da kad nas ide 25 to nam je malo, mozda bolje 25 svako 2 tjedna nego '' 50 '' 1 godisnje
Evidentirano
Antonio
Super clan

« Odgovor #1805 na: Travanj 22, 2010, 16:58:37 »

Mi smo od svih klubova najaci klub navijaca u hrvatskoj. Eto koliko smo jaki da kad nas ide 25 to nam je malo, mozda bolje 25 svako 2 tjedna nego '' 50 '' 1 godisnje

... ali od tih 25 putnika, ?lanova nije niti 15, to?nije ih je 14 Huh?  Treba li ovo komentirati ??  Ima li netko potrebu, slobodno mi napiÅ¡e mail !!

Svi su jaki kada treba pisati litanije i praviti se manga na forumu, pametovati i prosipati takti?ke varijante i u sve to joÅ¡ uvjeravati ostale forumaÅ¡e, sa namjerom da ostali kažu:  bow down Kralj bow down Kralj bow down Kralj bow down Kralj   ... e pa meni je toga dosta, pa za kraj mog obra?anja evo dvije - tri re?enice:

1.Svi oni koji su se rekli javiti oko putovanja, a nisu ( ?ekali smo neke do zadnje minute prijave ), neka znaju da smo sve zabilježili i ve? sada napominjemo; neka niti ne pokušavaju kontaktirati kordinatore kada se približi Milan, Juve ili Madrid, mislim da svi znate zašto
2. Svi oni koji se ne udostoje tjekom godine i prilikom poziva na utakmice niti odgovoriti na poruke, pozive i mailove ljudima koji ih kontaktiraju- idu?e godine nema ?lanstva.

Neodgovorno ponašanje je odlika jednog drugog kluba navija?a, i mi to nismo dužni trpiti, jer svi mi previše vremena odvajamo za vas, a vi to ne znate cijeniti

Svaka ?ast svim poštenim, korektnim i vjernim ?lanovima, a takvi znaju koji su !!
« Zadnja izmjena: Travanj 22, 2010, 17:00:16 od Antonio » Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #1806 na: Travanj 22, 2010, 17:10:13 »

Imamo za Chievo kona?nu brojku od 24 putnika... mizerija. Svi bi samo na velike utakmice, pa ?ak i tu pojedinci se premišljaju i otkazuju u zadnji tren.
Bit ?emo prisiljeni uz bodovanje uvesti i "crnu listu" i tko nas je jednom namagar?io ne?e skoro vidjeti "Meazzu". Za ovih godinu dana smo svašta doživjeli i sva?ega se naslušali. Jedno gorko iskustvo za nas nekolicinu koji dajemo cijelog sebe za ovu našu stvar ali svemu do?e kraj i od naredne sezone okre?emo drugi list. Maksimalno smo bili korektni i širokog srca ušli u sve ovo a doživljavamo goleme stresove. Nikakvu satisfakciju ne tražimo samo korektnost i razumjevanje ?lanova. ?ast izuzecima.
Bit ?emo u budu?e mnogo kru?i u stavovima i doslijedno i slijepo provoditi pravila. Nek imamo i tri puta manje ?lanova ali ?e to biti oni pravi kojima ?e biti ?ast i zadovoljstvo da budu naši ?lanovi i koji ?e cijeniti to što mogu nazo?iti utakmicama Intera.
Gospodo, dosta je bilo povla?enja za nos i tko ne bude igrao po pravilima... molim... imate izbor: postoje još dva Inter Cluba u Hrvatskoj.

« Zadnja izmjena: Travanj 22, 2010, 17:12:42 od fanatico » Evidentirano

Forza
Super clan

« Odgovor #1807 na: Travanj 22, 2010, 17:50:19 »

... ali od tih 25 putnika, ?lanova nije niti 15, to?nije ih je 14 Huh?  Treba li ovo komentirati ??  Ima li netko potrebu, slobodno mi napiÅ¡e mail !!

Svi su jaki kada treba pisati litanije i praviti se manga na forumu, pametovati i prosipati takti?ke varijante i u sve to joÅ¡ uvjeravati ostale forumaÅ¡e, sa namjerom da ostali kažu:  bow down Kralj bow down Kralj bow down Kralj bow down Kralj   ... e pa meni je toga dosta, pa za kraj mog obra?anja evo dvije - tri re?enice:

1.Svi oni koji su se rekli javiti oko putovanja, a nisu ( ?ekali smo neke do zadnje minute prijave ), neka znaju da smo sve zabilježili i ve? sada napominjemo; neka niti ne pokušavaju kontaktirati kordinatore kada se približi Milan, Juve ili Madrid, mislim da svi znate zašto
2. Svi oni koji se ne udostoje tjekom godine i prilikom poziva na utakmice niti odgovoriti na poruke, pozive i mailove ljudima koji ih kontaktiraju- idu?e godine nema ?lanstva.

Neodgovorno ponašanje je odlika jednog drugog kluba navija?a, i mi to nismo dužni trpiti, jer svi mi previše vremena odvajamo za vas, a vi to ne znate cijeniti

Svaka ?ast svim poštenim, korektnim i vjernim ?lanovima, a takvi znaju koji su !!

120 kuna godisnje im je problem  Undecided   ccc      pa mali Cigo bi to prikupio kad bi mjesecno 30tak plasticnih boca recikliro i po svakoj dobio 50 lipa

Sto se tice tvog zalaganja ja sam se i cudio odakle ti toliko vremena s obzirom da imas zenu i djecu, nama koji dobivamo sve na gotovo radi tvog truda, nogomet i inter je najvaznija sporedna stvar. A tebi mora bit glavna. I nije posteno sto se tice tebe billya fanatica ovih sto vode neznam ko jos, primjer: ja kad mi se neda znam neuc na forum po 2 tjedna briga me niti ista odrzajem niti ista ovisi o meni, a kad mi se ide na utakmicu kad sam raspolozen, posaljem mail uplatim na ziro racun dodem u zg sjednem u autobus i bezbrizan sam za karte za prijevoz spavam ko janje putem. Sta eto pukne guma na autobusu ee antonio pukla je guma  Tongue. Iskreno mene bi bilo stid tako putovat s vama a da znam da nisam platio tih VRIJEDNIH 120 kuna. Na kraju svega ovoga ispa da je bolje meni koji sam obican clan, nego tebi koji si predsjednik kluba.
« Zadnja izmjena: Travanj 22, 2010, 18:41:47 od Forza » Evidentirano
tognjen
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #1808 na: Travanj 22, 2010, 18:34:27 »

Zaista je sramotno ponaÅ¡anje nekih pojedinaca u ovom clubu i na forumu........  Imajte barem mrvicu poÅ¡tovanja prema mukotrpnom radu i zalaganju rukovode?ih ljudi ovog kluba i foruma,budite fer.............   Nemam rije?i,žalosno.........    Puke Puke Puke Puke
Evidentirano

levis
Super clan

« Odgovor #1809 na: Travanj 22, 2010, 19:05:48 »

Ja sam uvjeren da ja Lazio dobio Romu onaj dan, da bi sigurno islo bar 10-15 ljudi vise.
Jer onaj dan nakon tekme sa jubeom svi su ispalili da ce ici.
Kao sto je Forza rekao mi uplatimo lovu i lijepo bezbrizno na tekmu.
A koliko ovi ljudi zivaca i vremena izgube. I kako da ocekujemo bolji tretman od Pisina
kada ima previse neozbiljnih ljudi ovdje.
Evidentirano

Bonzo
Super clan

« Odgovor #1810 na: Travanj 23, 2010, 10:02:32 »

Zaista je sramotno ponaÅ¡anje nekih pojedinaca u ovom clubu i na forumu........  Imajte barem mrvicu poÅ¡tovanja prema mukotrpnom radu i zalaganju rukovode?ih ljudi ovog kluba i foruma,budite fer.............   Nemam rije?i,žalosno.........    Puke Puke Puke Puke
Ne brini, sve ?e to do?i na svoje. Plo?a se lagano okre?e i biti ?e zanimljivo vidjeti tko ?e na utakmice slijede?e sezone. Kratko i jasno - sve prema zaslugama. Osobno, volim Inter i stalo mi je da imamo jak i organiziran klub navija?a u Hrvatskoj ali mnogi ?lanovi jednostavno ne zaslužuju to biti i idu?e sezone, prije svega svojom indolencijom, o nekim drugim stvarima bolje ne govoriti. Kako je ve? uvaženi kolega naveo, postoje IC Rijeka i Rovinj, dakle mi nismo jedina opcija u HR.
Evidentirano
Antonio
Super clan

« Odgovor #1811 na: Travanj 25, 2010, 21:31:48 »

Upravo sam dobio obavjest da smo dobili još 10 karti za Chievo 10.05.
Ima li zainteresiranih Huh?
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1812 na: Travanj 25, 2010, 21:43:43 »

pa sad kad se zna da ?e inter vjerojatno biti prvak sigurno ?e ih bit
Evidentirano

billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #1813 na: Travanj 25, 2010, 21:57:52 »

ajde ne zajebavaj, dosta sam ve? telefona potrošio, sutra ?e zbilja misliti da ima mjesta....i da si ih dobio zapali ih....
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #1814 na: Travanj 25, 2010, 22:21:26 »

ajde ne zajebavaj, dosta sam ve? telefona potrošio, sutra ?e zbilja misliti da ima mjesta....i da si ih dobio zapali ih....

Da fakat uništi ,ne trebaju nam kolebljivci koji ne vjeruju u sveti klub,...tekma s Chievom je zadnja u serie A ove godine ,i ?im je Lazio popušio ,godspoda odustala,tak da ko ih j e b e, 9.5. možda ?emo nazo?iti promociji novog prvaka Italije,baš na toj tekmi....ja znam tko ?e sve i?,stara al probrana ekipa , u koju se možeš uvijek pouzdat,....joso spremi kokice, baklja for in baklja for in baklja for in baklja for in Inter novija zastava Inter zastava Pobjednik Clap Clap Clap Kralj Pehar Pijani Grill
Evidentirano
sswen
Mladi clan
**

« Odgovor #1815 na: Travanj 25, 2010, 23:15:40 »

denise spremi chasice, njih 18 trebaju mi za experiment....
Evidentirano
tognjen
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #1816 na: Travanj 26, 2010, 00:22:20 »

Jel tako da nas sad ima za 5 autobusa?Huh? Fuj, fuj, fuj Puke Puke Puke
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #1817 na: Travanj 26, 2010, 00:36:51 »

denise spremi chasice, njih 18 trebaju mi za experiment....

Wink  Clap Clap Clap
Evidentirano
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #1818 na: Travanj 26, 2010, 00:38:20 »

Da fakat uništi ,ne trebaju nam kolebljivci koji ne vjeruju u sveti klub,...tekma s Chievom je zadnja u serie A ove godine u Milanu,i ?im je Lazio popušio ,gospoda odustala,tak da ko ih j e b e, 9.5. možda ?emo nazo?iti promociji novog prvaka Italije,baš na toj tekmi....ja znam tko ?e sve i?,stara al probrana ekipa , u koju se možeš uvijek pouzdat,....joso spremi kokice, baklja for in baklja for in baklja for in baklja for in Inter novija zastava Inter zastava Pobjednik Clap Clap Clap Kralj Pehar Pijani Grill

Bit ?e ludo... Inter zastava  Pobjednik
« Zadnja izmjena: Travanj 26, 2010, 00:39:35 od EL CUCHU 19 » Evidentirano
Bonzo
Super clan

« Odgovor #1819 na: Travanj 26, 2010, 08:56:27 »

Bit ?e ludo... Inter zastava  Pobjednik
Iskreno se nadam reprizi scenarija od proÅ¡le godine sa Atalante. Predobro...  baklja for in
Evidentirano
billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #1820 na: Travanj 26, 2010, 12:19:32 »

Iskreno se nadam reprizi scenarija od proÅ¡le godine sa Atalante. Predobro...  baklja for in

ljudi moji , pa di su Fedeli tu je i pobjeda...zar netko sumnja u našu vjernost... novija zastava
Evidentirano

Bonzo
Super clan

« Odgovor #1821 na: Travanj 26, 2010, 14:55:17 »

ljudi moji , pa di su Fedeli tu je i pobjeda...zar netko sumnja u našu vjernost... novija zastava
Nekako imam osje?aj da bi to moglo biti jedno od ja?ih putovanja i utakmica koje pohodimo.  novija zastava novija zastava novija zastava
Evidentirano
Antonio
Super clan

« Odgovor #1822 na: Travanj 26, 2010, 15:12:56 »

Ovakvu raskoÅ¡ Fedeli ne pamti, 27 putnika, a veliki bus nas vozi. Samo da posluži vrijeme, a u to ne sumnjam i eto ti spektakl  Grill Grill Grill Grill Grill
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1823 na: Travanj 26, 2010, 17:48:39 »

Svima koji idu sretan put ljep provod da nam se vratite sa 3 boda a ja cu i dalje biti registrovani clan intera cluba koji ce pratit desavanja na forumu i utiske prijatelja FORZA INTER uzivajte dok mozete FORZA INTER  ... novija zastava novija zastava
Evidentirano

levis
Super clan

« Odgovor #1824 na: Travanj 26, 2010, 18:40:57 »

Svima koji idu sretan put ljep provod da nam se vratite sa 3 boda a ja cu i dalje biti registrovani clan intera cluba koji ce pratit desavanja na forumu i utiske prijatelja FORZA INTER uzivajte dok mozete FORZA INTER  ... novija zastava novija zastava
Nemoj tako Ado, ides ti sa nama bar na jednu tekmu slijedece sezone, ukinut ce vise jednom te sugave vize. Inter zastava
Evidentirano

Str: 1 ... 71 72 [73] 74 75 ... 80   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!