Svibanj 25, 2012, 12:23:37 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 2 [3] 4 5 ... 80   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Putovanja na Interove utakmice  (Posjeta: 59884 puta)
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
nikolagazo
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #50 na: Rujan 05, 2008, 15:16:10 »

pozdrav,nisan bio 7 dana doma pa neznam sta se desava,putovanje na bolognu je rjeseno?i dokad triba javit popis ljudi za put?
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #51 na: Rujan 05, 2008, 15:54:50 »

najkasnije do ponedjeljka se trebaju svi izjasniti a onda na brzinu pokupiti lovu da se to pošalje u Milano.
Evidentirano

nikolagazo
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #52 na: Rujan 05, 2008, 17:30:23 »

aha ok,do ponediljka ce sve bit rjeseno...jos jednom ako ima ko iz dalmacije a da se nije javia...nek se javi Smiley
Evidentirano
nony
Mladi clan
**

« Odgovor #53 na: Rujan 06, 2008, 17:28:26 »

kako cu ja znat dal ima mjesta u busu , ako ce ga uopce bit , posto nisam clan?
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #54 na: Rujan 07, 2008, 20:12:41 »

evo najnovije vijesti iz kluba
1) Predsjednik je pri?ao sa Milanom i rekli su mu da može i?i naknadna upisnina ali mora biti bar 10 ljudi. Eto još jedne prilike za sve one koji su se propustili u?laniti. Ovaj put budite brzi da se to hitno odradi i onda imate šanse dobiti iskaznicu i poklone kad i mi ostali sada kad budemo išli na Inter - Bologna.Javite se povjerenicima najkasnije do srijede kad je potrebno uplatiti 120kn i poslati sve podatke.Evo vam i popis povjerenika još jednom:
Rijeka i Istra:          annamaria.vidotto@ri.t-com.hr
Zagreb i Zagorje:     antonio.bulic@orbico.hr
Isto?na Hrvatska:    rajic@interusrcu.com
Dalmacija:              nikola_gazo@yahoo.co

2) Kona?na cijena za aranžman(put+ulaznica) je 580kn i potrebno je to što hitnije uplatiti svojim povjerenicima (najkasnije do ?etvrtka). Tek nakon uplate ste rezervirali svoje mjesto za put.
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #55 na: Rujan 07, 2008, 20:15:26 »

kako cu ja znat dal ima mjesta u busu , ako ce ga uopce bit , posto nisam clan?

kao prvo, imaš još jednu priliku da se u?laniš. Pro?itaj gornji post i javi se povjereniku kojem pripadaš i hitno uplati 120kn i pošalji sve potrebne podatke. Zatim se kod njega prijavi za put i on ?e te obavijestiti o putovanju.
Evidentirano

Ultras
Super clan

« Odgovor #56 na: Rujan 07, 2008, 20:25:33 »

Kolko sam te skuzio,maksimalno ih se jos 10 moze uclanit do srijede ili?
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #57 na: Rujan 07, 2008, 20:58:53 »

ne, ne...nego u Milano na registraciju treba minimum 10 ?lanova da bi se moglo reistrirati naknadno. Ne?e se oni tamo sa svakim klubom zafrkavati svaki ?as sa jednim ili dvojicom ljudi koji se sjete da bi se registrirali van svih rokova.
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #58 na: Rujan 08, 2008, 16:16:28 »

još jednom molim sve ?lanove koji to nisu u?inili da pošalju sken dokumenta svojim povjerenicima. Ponavljam da je to potrebno imati za svakog ?lana bez obzira jel idu na ovu utakmicu ili ne. Ne mogu shvatiti idolentnost pojedinih ?lanova. Ako nešto treba napraviti onda to treba napraviti. Kao da je to ne znam kakav posao, poslati podatke za ?lanarine ili novce ili sad te kopije ili poslati poruku želite li i?i na utakmicu ili ne. Sve bruji od navijaštva i zainteresiranosti za ?lanstvo u klubu i putovanja na utakmice a kad je vrijeme da se to riješi onda se mora moliti i po ko zna koliko puta obavještavati.
« Zadnja izmjena: Rujan 08, 2008, 17:08:10 od fanatico » Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #59 na: Rujan 08, 2008, 19:27:30 »

moj brat je sve rijeÅ¡io sa antoniom za pla?anje  Wink
sken mu pošaljem sutra
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #60 na: Rujan 08, 2008, 19:59:57 »

'ajde nek se i to riješilo.
Evidentirano

Ultras
Super clan

« Odgovor #61 na: Rujan 08, 2008, 20:46:51 »

Ja i brat smo sve rjesili samo sken dokemenata trebamo sutra poslat i lovu  Smiley
Evidentirano

p3r0_inter
Stalni clan

« Odgovor #62 na: Rujan 08, 2008, 21:38:11 »

Evo ja sam novi na forumu, pa vidim da postoji mogu?nost registracije. Koliko ljudi se prijavilo da znam da ce nas biti 10? Ja bih se registrirao, ali ne bih isao na Bolognu, mozda na Juve...
Evidentirano

Io sono Interista
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #63 na: Rujan 09, 2008, 05:34:52 »

odgovorio sam ti gore u novim ?lanovima ali ?u ponoviti. Ve? nas ima preko dest i hitno mi se javi danas jer ?e spisak i novci i?i sutra ili najkasnije u ?etvrtak u Milano. Za utakmicu nije sad bitno, kad budeÅ¡ mogao onda ?eÅ¡ se javiti.
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #64 na: Rujan 09, 2008, 16:27:20 »

interista7 javio si se da ?eš putovati na utakmicu i sad se ne javljaš. Nije problem ako ne možeš samo se moraš javiti. Ako ideš do sutra moraš uplatiti 580kn. Nisi poslao sken dokumenta a to je obaveza bez obzira na ovu utakmicu.
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #65 na: Rujan 10, 2008, 14:53:11 »

rade sorry radim, ali jos danas cu ti sve poslati.nebrini Wink
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #66 na: Rujan 10, 2008, 15:45:58 »

Prijave za putovanje su produžene do petka i molim sve neodlu?ne da se do tada jave i poÅ¡alju 580kn svojim povjerenicima. Zaboravio sam obavjestiti sve nove ?lanove, a one stare podsjetiti, da ne kalkuliraju puno sa odlascima na utakmice biraju?i samo one velike. Prednost za velike utakmice imaju oni koji su iÅ¡li i na "male". Nemojte biti sigurni da ?ete prvi put i?i baÅ¡ na derbi. Vjernost klubu se dokazuje na svakoj utakmici. Broj ulaznica je ograni?en i za svaku utakmicu se dobije 40-50 karata. Za one najve?e utakmice je najve?i interes i onda je jedan od glavnih kriterija u odabiru onaj gore navedeni. Pozdrav svima i
FORZA INTER!
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #67 na: Rujan 10, 2008, 16:34:36 »

ja sam mislio i? na bolognu, mom bratu tad ne paše na poslovnom putu je...ako bude bilo mjesta za jube za sad nam to paše...
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #68 na: Rujan 10, 2008, 16:49:04 »

dobro za derbi je još rano, to ?emo rješavati po povratku sa ove tekme.
Evidentirano

ragazzofortunato
Pocetnik
*

« Odgovor #69 na: Rujan 16, 2008, 10:07:22 »

Evo bliži nam se odlazak na Inter-Bologna pa sam mislio da bi se mogli ovdje javiti svi mi koji putujemo...
Onako, da se malo upoznamo prije samog putovanja, vidimo kakav ?e nam biti starosni i regionalni sastav autobusa..
Vjerujem da ve?ina vas ide u društvu prijatelja/ekipe, ali valjda ima i netko poput mene tko putuje "bez pratnje" i tko ne bi volio uletit u bus sa ekipom koja je ve? sama sebi dovoljna..

Mislio sam otvoriti novu temu, ali pošto mi je ovo tek drugi post ovdje i nisam siguran koliko je vas zainteresirano, neka zasada ostane u skopu ove, pa ?e je moderatori kasnije lako odvojiti...

Eto, statistike radi, još jednom - Bojan, 22 god, Rijeka..
Evidentirano

Tu sei l'assenza non vivo senza!!!
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #70 na: Rujan 16, 2008, 16:06:57 »

ma lako ?eš se uklopiti, dosta je novih ?lanova a i za put uvijek ima onih koji idu prvi put. Uvijek je bila odli?na ekipa i nije bilo nikakvih problema.
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #71 na: Rujan 16, 2008, 17:46:02 »

ma lako ?eš se uklopiti, dosta je novih ?lanova a i za put uvijek ima onih koji idu prvi put. Uvijek je bila odli?na ekipa i nije bilo nikakvih problema.
osim s onim "englezima" koji su putovali zadnji put s nama, a i kohorta je bila....
Evidentirano

ragazzofortunato
Pocetnik
*

« Odgovor #72 na: Rujan 16, 2008, 19:07:48 »

ma nije strah, samo me zanima tko sve ide, koliko nas sa foruma.. sude?i prema dosadašenjem odazivu samo ti i ja Tongue
Evidentirano

Tu sei l'assenza non vivo senza!!!
interista7
Super clan

« Odgovor #73 na: Rujan 16, 2008, 19:10:30 »

idem i ja, i jos trojica iz djakova..a sta sam htio pitati oduvijek, sta su ti iz kohorte radili??
Evidentirano
il Principe
Super clan

« Odgovor #74 na: Rujan 16, 2008, 19:12:31 »

idem i ja pivo
Evidentirano
 Str: 1 2 [3] 4 5 ... 80   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!