Svibanj 25, 2012, 12:22:49 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1] 2 3 ... 80   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Putovanja na Interove utakmice  (Posjeta: 59884 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« na: Travanj 24, 2008, 17:37:46 »

potrebno je i na forumu otvoriti temu o naÅ¡im putovanjima na utakmice. Za po?etak ?u objasniti svoju ulogu oko odlaska na prethodne dve tekme u Milano(derbi sa Milanom pred Boži? i ovu sa Liverpoolom) i na ovaj derbi koji je propao. Naime, nisam imao namjeru praviti nikakav paralelni sustav za organiziranje utakmica niti to želim u budu?e. Radi se o tome da Vinkova?ku turisti?ku agenciju(koja je ujedno u sklopu autobusnog poduze?a) vodi veliki nogometni zaljubljenik koji ide na sve utakmice reprezentacije i ostalo...Imaju poslovnog partnera u Milanu koji može nabaviti ulaznice za bilo koju utakmicu u Milanu. ProÅ¡lu sezonu su iÅ¡li na ?ak tri utakmice LP-a:Milan-Manchester, Milan- Seltic i Milan- Barcelona. Tako su odlu?ili ove sezone organizirati Boži?ni derbi i ja sam u želji da nas interista bude Å¡to viÅ¡e poslao svima obavjest o toj mogu?nosti. Nakon uspjeÅ¡nog puta i koriste?i svoje poznanstvo sa voditeljem agencije angažirao sam se i za utakmicu protiv Liverpoola. Trebalo je i?i i sad na derbi ali nije bilo dovoljno ljudi. Svi koji su iÅ¡li znaju a ja ?u za ostale re?i da kompletna organizacija stoji na Agenciji, Å¡to zna?i da uplate za put i utakmicu upla?ujete direktno agenciji na žiro-ra?un. Ja sam tu samo posrednik jer želim iza?i u susret nama inetristima jer želim omogu?iti i drugima da imaju zadovoljstvo oti?i na naÅ¡u "Meazzu". Tako možemo i?i na bilo koju utakmici Intera ali se moramo ranije dogovoriti za koju smo zainteresirani.
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #1 na: Travanj 24, 2008, 17:39:26 »

Moram još dodati da svi ?lanovi znaju tko se bavi organizacijom putovanja iz Rijeke preko našeg kluba i tu nije potrebno ništa objašnjavati.
Evidentirano

hate
Gost

« Odgovor #2 na: Travanj 24, 2008, 18:06:39 »

ok!ja sam apsolutno za bilo koju tekmu intera jer san mi je otici gledat voljeni klub...tako da za koju kod se decki odluce da bi zeljeli ici ja sam za!
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #3 na: Travanj 24, 2008, 19:32:52 »

BRAVO FANATICO, SVAKA TI ?AST, I MOGU TI RE?I DA SMO I JA I BURAZ, TE NJEGOV FREND UŽIVALI NA TEKMI I DA ?EMO SIGURNO NA IDU?U S MILANOM I?I. STVARNO SI LEGENDA, I p.s. sutra ti idem opet pokuÅ¡at na? kapu  Wink
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #4 na: Travanj 24, 2008, 19:39:48 »

hvala ti na trudu za kapu i pravi si frend. Veliko mi je zadovoljstvo da sam upoznao vas trojicu i mislim da smo se dobro družili, samo rezultat da je bi bolji. Ma da smo samo dali gol pa makar i izgubili da se onoliki ljudi bar na tren isprazne. Å teta.
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #5 na: Travanj 24, 2008, 19:48:52 »

ja sam bio toliko sretan i uzbu?en da su me gr?evi hvatali, bio sam ogor?en i ljut poslije tekme, ali onakvi navija?i...skoro sam suzu pustio ma FORZA INTER!!!!!!!
Evidentirano

veleno
Gost

« Odgovor #6 na: Travanj 24, 2008, 20:30:31 »

svaka cast FANATICO za rad i trud koji si ulozio u ovu nasu zajednicku stvar! INTER!
osoba koja je u tako malo vremena toliko napravila  za navijace intera u hrvatskoj
zasluzuje stvarno najvece pohvale a nikako kritike!
sve sto si napravio je odlicno i nema potrebe za nikakvim objasnjenjima a kamoli isprikama!
samo tako naprijed!
problem su oni koji bi morali nesto napraviti, a nema ih ni za lijek....
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #7 na: Travanj 24, 2008, 20:38:58 »

hvala na pohvalama, a sve to radim iz velike ljubavi prema naÅ¡em klubu kojeg fanati?no obožavam. Htio bih da se Å¡to bolje upoznamo i povežemo te kroz putovanja na tekme a i nekim drugim prigodama sastajemo i budemo baÅ¡ jedna obitelj.
Evidentirano

Bac
Mladi clan
**

« Odgovor #8 na: Travanj 25, 2008, 08:55:06 »

Ovdje ?u se samo pridružiti pohvalama fanaticu. Opširniji komentar o Klubu navija?a Intera i putovanjima, odnosno o potrebi reorganizacije, napisao sam u topicu koji se ti?e Kluba
Evidentirano
interista7
Super clan

« Odgovor #9 na: Travanj 25, 2008, 13:14:11 »

ja bi samo htio fanaticu reci HVALA. a za kapu, mogu ja u mercatoru pogledati, pa ti poslati. ako si se ti vec tolko trudio, mogu i ja tebi malo vratiti Cool
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #10 na: Travanj 25, 2008, 14:46:31 »

hvala na pohvalama, ali bez lažne skromnosti, ne bih da se o tome viÅ¡e piÅ¡e. Volim Inter i sve radim iz te ljubavi i želje da budemo jedna velika klapa bez obzira gdje živimo. Bitno je samo da govorimo sli?nim jezikom (ili se razumjemo) zbog lakÅ¡e komunikacije i niÅ¡ta drugo.Za mene osobno su oduvjek postojale i postoja?e samo dvije vrste ljudi: dobri i loÅ¡i.Svakog treba uvažavati bez obzira na porijeklo ili politi?ka, vjerska  i bilo koja druga ubje?enja i sklonosti. Bitno je samo da se me?usobno uvažavamo i održavamo toleranciju na nužnom nivou. Sve nas veže neÅ¡to sveto i veliko a to je INTER.
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #11 na: Travanj 25, 2008, 17:44:39 »

evo fanatico opet sam danas tražio kapu ali nema, pa nismo valjda tolko popularni ?? hehe, žao mi je, ako negdje bude uzet ?u ali sve više mislim da ništa od toga...
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #12 na: Travanj 25, 2008, 20:53:20 »

ma da kasno je sad i v?e je priprema za novu sezonu. Hvala ti na trudu.
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #13 na: Travanj 25, 2008, 20:55:20 »

ja bi samo htio fanaticu reci HVALA. a za kapu, mogu ja u mercatoru pogledati, pa ti poslati. ako si se ti vec tolko trudio, mogu i ja tebi malo vratiti Cool

zaboravio sam ti odgovoriti da možeÅ¡ pogledati ,naravno, to je ona Nike-ova crna sa jubilarnim grbom. Unaprijed hvala.
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #14 na: Travanj 25, 2008, 23:37:31 »

idem odma sutra pogledati pa ti javim.mislim da ima u intersportu
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #15 na: Kolovoz 05, 2008, 23:20:55 »

za sad mogu najaviti da ?e se i?i 23.11. na derbi Inter- JuBentus, sa polaskom iz Vinkovaca. Možda ve? u 9-om mjesecu bude organizirano neÅ¡to iz Rijeke ali to zavisi i od toga kad budu gotove ?lanske iskaznice u Milanu ,tako da se može odmah uzeti i to. U svakom slu?aju bit ?ete obavijeÅ¡teni na vrijeme.
Evidentirano

nony
Mladi clan
**

« Odgovor #16 na: Kolovoz 21, 2008, 18:44:01 »

ja se nisam  uclanio u  inter club , jer nisam nit znao di je Sad . dal ja mogu kako na tekme il moram bit clan cluba .
Evidentirano
inter1908
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #17 na: Kolovoz 21, 2008, 19:42:52 »

Mozes i bez da si ?lan ali ?lanovi imaju prednost pa ako ostane mjesta možeš i ti.
Evidentirano

nony
Mladi clan
**

« Odgovor #18 na: Kolovoz 21, 2008, 19:55:21 »

super Wink Wink hvala !!!
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #19 na: Kolovoz 21, 2008, 23:55:50 »

moj buraz je nešto muljao oko ?lanstva, ne znam što je bilo na kraju, ali sumnjam da ?u ove sezone i?i u milano
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #20 na: Kolovoz 22, 2008, 05:26:36 »

Antonio mi se žalio da nikako nije mogao stupiti u kontakt i da mu se nije javljao, tako da su prošli svi rokovi i za ovu sezonu je gotovo za ?lanarine ali to ne zna?i da ne mpžete putovati ako ostane mjesta u busu.
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #21 na: Kolovoz 22, 2008, 14:39:47 »

ma posva?ao sam se s bratom oko toga.... ne bi u detalje
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #22 na: Kolovoz 22, 2008, 16:19:47 »

naravno, pogotovo ne ovako javno. Pozz
Evidentirano

Ultras
Super clan

« Odgovor #23 na: Rujan 01, 2008, 20:15:23 »

Jel planirate kad bi sljedeci derbi isli gledati?
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #24 na: Rujan 01, 2008, 20:58:29 »

iz Vinkovaca ?e se i?i 23.11. na Inter-Juventus
Evidentirano

Str: [1] 2 3 ... 80   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!