Svibanj 25, 2012, 12:18:02 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 ... 6 7 [8]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Genoa - Inter  (Posjeta: 4116 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
il Principe
Super clan

« Odgovor #175 na: Listopad 22, 2009, 20:04:10 »

Joj nemoj sad biti ko moj brat. On navija za Romu i kad su se s nama oni borili do posljednjeg kola nabrojao mi je, ?ini mi, se 23 greške u korist Intera u toj sezoni. Makar slažem se da bi pobjede trebale biti bez mrlje, al što se ti?e ove zadnje mislim da ?e se ?ubrad buniti samo ako bude odlu?ivala gol-razlika. A valjda ne?e.

triba bit pošten i priznat da se te sezone kriminalno navla?ilo za nas. nismo zaslužili osvojit
Evidentirano
goca_flash
Super clan

« Odgovor #176 na: Listopad 22, 2009, 22:51:10 »

triba bit pošten i priznat da se te sezone kriminalno navla?ilo za nas. nismo zaslužili osvojit

mozda se jest navlacilo za nas u nekoliko utakmica al daleko od toga da nismo zasluzili osvojit.....
Evidentirano

....potpuno trijezan umirem....
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #177 na: Listopad 23, 2009, 14:07:02 »

mozda se jest navlacilo za nas u nekoliko utakmica al daleko od toga da nismo zasluzili osvojit.....
trebali smo osvojit, al stvarno kad se sjetim nekih smiješnih penala....
Evidentirano

?udoredna velesila
Super clan

« Odgovor #178 na: Listopad 23, 2009, 14:13:51 »

Teško je re?i dal smo zaslužili, ali Roma je u toj sezoni gubila smiješne utakmice sa slabim protivnicima. Makar ja ne vjerujem da su sve pogreške u našu korist bile namjerne. Puno se pisalo o tome i mislim da su suci više griješili zbog tog medijskog pritiska.
Evidentirano

Bolje crna nego crveno-crna(ili još gore bijelo crna).
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #179 na: Listopad 23, 2009, 14:33:09 »

Teško je re?i dal smo zaslužili, ali Roma je u toj sezoni gubila smiješne utakmice sa slabim protivnicima. Makar ja ne vjerujem da su sve pogreške u našu korist bile namjerne. Puno se pisalo o tome i mislim da su suci više griješili zbog tog medijskog pritiska.
i to sigurno
Evidentirano

Str: 1 ... 6 7 [8]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!